VAERS-gegevens die vrijdag door de Centers for Disease Control and Prevention zijn vrijgegeven, omvatten in totaal 1.226.314 meldingen van ongewenste bijwerkingen uit alle leeftijdsgroepen na COVID-vaccins, waaronder 26.976 sterfgevallen en 219.865 ernstige verwondingen tussen 14 december 2020 en 8 april 2022, bericht Theepochtimes.com.

VAERS-gegevens die vrijdag door de Centers for Disease Control and Prevention zijn vrijgegeven, omvatten in totaal 1.226.314 meldingen van ongewenste bijwerkingen uit alle leeftijdsgroepen na COVID-vaccins, waaronder 26.976 sterfgevallen en 219.865 ernstige verwondingen tussen 14 december 2020 en 8 april 2022.

De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft vrijdag nieuwe gegevens vrijgegeven waaruit blijkt dat er tussen 14 december 2020 en 8 april 2022 in totaal 1.226.314 meldingen van ongewenste bijwerkingen na COVID-vaccins zijn ingediend bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). VAERS is het primaire door de overheid gefinancierde systeem voor het melden van ongewenste bijwerkingen van vaccins in de V.S.

De gegevens omvatten in totaal 26.976 meldingen van sterfgevallen – een stijging van 277 ten opzichte van de vorige week – en 219.865 ernstige verwondingen, inclusief overlijdensgevallen, in dezelfde tijdsperiode – een stijging van 2.564 ten opzichte van de vorige week.

Als de “buitenlandse meldingen” aan VAERS buiten beschouwing worden gelaten, werden in de VS tussen 14 december 2020 en 8 april 2022 805.921 ongewenste bijwerkingen gemeld, waaronder 12.471 sterfgevallen en 79.811 ernstige verwondingen.

Buitenlandse rapporten zijn rapporten die buitenlandse dochterondernemingen naar Amerikaanse vaccinfabrikanten sturen. Volgens de voorschriften van de U.S. Food and Drug Administration (FDA) moet een fabrikant die in kennis wordt gesteld van een buitenlands gevalsrapport dat een voorval beschrijft dat zowel ernstig is als niet op het etiket van het product voorkomt, het rapport bij VAERS indienen.

  Pfizer kocht Arena Pharmaceuticals om "behandelingen" voor COVID vaccinverwondingen te bezitten

Van de 12.471 op 8 april gemelde sterfgevallen in de V.S. vond 17% plaats binnen 24 uur na de vaccinatie, 21% binnen 48 uur na de vaccinatie en 59% bij mensen die binnen 48 uur na hun vaccinatie een begin van de symptomen kregen.

In de V.S. waren op 8 april 564 miljoen doses COVID-vaccin toegediend, waaronder 334 miljoen doses van Pfizer, 212 miljoen doses van Moderna en 19 miljoen doses van Johnson & Johnson (J&J).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Protesten, plunderingen, vermoorde huisdieren en massale zelfmoorden in Shanghai, China: mensen verhongeren tijdens lockdowns – Waarschuwing! Schokkende Beelden

Vorig artikelEuropese voedselvoorraden naar verwachting binnenkort uitgeput
Volgend artikelStinken in de strijd tegen Poetin: Duitse chef Elektriciteitsnet-agentschap roept op tot geen douches meer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Met geld is alles te koop, Zeker id dat in de politiek het geld geroken wordt en men weet dat men snel moet incasseren, om daarna met een eigen kliek
    in een resort proberen te overleven. Chinees model, waar de “groten” in afgesloten consessions leven in luxe trwijl de rest crepeert.

  2. De intelligenten hadden hun twijfels en zijn er over gaan lezen, de slimmen en ‘complotdenkers’ hebben het geweigerd en de meest naïeve mensen trapten er in en lieten zich overhoop spuiten…

    Ja, de overheid weet wat goed voor u is.

  3. VAERS…..Een door de Amerikaanse overheid gefinancierd systeem….waarschijnlijk zijn de getallen dan een schijntje van wat de werkelijke getallen zijn en is er goed mee geknoeid met de cijfers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in