© Israel Defense Forces / Flickr (CC BY-NC 2.0)

Uit gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) blijkt dat in Haïti sinds het begin van de pandemie slechts 837 mensen zijn gestorven, met een vaccinatiegraad van 1,4% van de 11,6 miljoen inwoners, schrijft Jim Hoft.

“In Haïti zijn er van 3 januari 2020 tot 7 juli 2022, 31.703 bevestigde gevallen van COVID-19 geweest met 837 doden, gemeld aan de WHO. Op 24 juni 2022 zijn er in totaal 342.724 vaccindoses toegediend,” aldus de gegevens van de WHO.

Op 24 juni was slechts 1,4% van de bevolking volledig gevaccineerd. Haïti had op donderdag 7 juli 2022 een bevolking van 11.681.526 mensen, volgens de gegevens van Worldometers.

In tegenstelling tot de landen die het grootste deel van hun bevolking gevaccineerd hebben, heeft Haïti de gevolgen van deCovid-19 impact overleefd.

TGP heeft eerder gemeld hoe ondoeltreffend de Covid-vaccins in de hele wereld zijn. Laten we eens kijken hoe slecht de Covid-19 vaccins het doen in verschillende delen van de wereld, zullen we?

Israël – 72% gevaccineerd

Israël heeft geen hoog percentage volledige vaccinaties (66%), maar het land heeft alle voorgestelde boosters gretig omarmd: vier. Ondanks dat alles kende Israël dit jaar het hoogste COVID-19 sterftecijfer dat ooit is geregistreerd.

Finland, Denemarken, IJsland, Noorwegen – 84%, 83%, 81% 79% gevaccineerd

  Alles wat we voorspelden over de COVID pandemie komt uit

Alle Scandinavische landen, behalve Zweden, werden onlangs weggevaagd door COVID-19. Finland, Denemarken, IJsland en Noorwegen hebben elk hun hoogste sterftecijfer gedocumenteerd, waarbij sommige hun record de laatste weken meerdere malen hebben gebroken.

Wat zorgwekkend is, is hoe lang de golven aanhouden. Vorig jaar duurde de golf in Denemarken van midden november tot midden maart. Dit jaar begon het vanaf begin november en het lijkt niet op te houden. De voetafdruk van dit jaar is in alle vier de landen vrij verontrustend.

Canada – 86% gevaccineerd

Canada heeft zijn recordaantal sterfgevallen niet overtroffen, maar de laatste golf is een maand eerder begonnen en heeft tot nu toe een vergelijkbaar aantal slachtoffers nagelaten als vorig jaar. Met andere woorden, de vaccins hebben helemaal niets gedaan…

 

Japan – 82% gevaccineerd

Japan heeft onlangs zijn ergste sterftecijfer van dit jaar gekend, een verdubbeling van zijn all-time record. Maskers en isolatie hebben ook niet geholpen.

Australië – 87% gevaccineerd

COVID-19 gaat als een lopend vuurtje door Australië. Het land beleefde onlangs een dodenrecord dat vier keer zo hoog is als op enig ander moment tijdens de pandemie, en het vuur woedt nog steeds. Misschien helpt een vaccinatiegraad van 100%, of verplichte booster prikken telkens als iemand een stap buiten wil zetten?

Nieuw-Zeeland – 84 % gevaccineerd

Elke keer als ik de cijfers van Nieuw-Zeeland zie, schud ik mijn hoofd. Wat een prachtig land; wat een onbekwame regering. Zij hebben onlangs hun all-time sterftecijfer verpulverd. Misschien zullen zij meer succes hebben met het inperken van koeienscheten.

  Voormalig WHO-wetenschapster waarschuwt voor plan om de wereld te ontvolken en te controleren met behulp van het COVID-virus

Zuid-Korea – 88% gevaccineerd

Ooit was Zuid-Korea een lichtend baken voor de aanpak van COVID-19, maar nu staat het aan de voet van een monstersterftepiek. Het heeft dit bereikt met 86,95% van de bevolking volledig gevaccineerd.

Hong Kong – 89%

De grafiek spreekt voor zich. Of de vaccins hebben niet gewerkt, of de lockdowns hebben het onvermijdelijke alleen maar uitgesteld.

Malta – 92%

Nog een land dat zijn all-time record heeft gebroken. Malta heeft in januari zelfs nieuwe lockdowns opgelegd terwijl de bevolking voor meer dan 90% gevaccineerd was.

Singapore – 92%

Singapore is een van de meest gevaccineerde landen ter wereld, en het heeft onlangs zijn all-time record van COVID-19 sterfgevallen vernietigd… twee keer.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe “Omicron varianten” richten zich op de geprikten, terwijl de pandemie van de geprikten doofpotaffaires voortduurtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet “drinken van de Kool-Aid” over de oorlog in Oekraïne
Volgend artikelHet Grote Ontwaken gaat door: Nederlandse boeren vechten terug
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. In Afrika is ook nauwelijks gevaccineerd tegen corona. Dat continent zou ondertussen dus bijna volledig uitgestorven moeten zijn…

  • Prikken ze in afrika ook tegen apenpokkenvirus? Het komt daar toch vandaan? Of zijn afrikanera resustent tegen dat virus? En blanken niet? Het was toch een onschuldig virus? Dat zei men bij de 1e 3 gevallen..waarom moet iedereen daar nou dat voor ingespoten worden…
   Is heel dat virus-verhaal langzamerhand niet een broodje aap geworden?

 2. 1.4% gevaxte mensen. Haïtianen zijn dus een moedig volk want niet bang te krijgen van een niet bestaand virus! Het westen zit dus met 2/3 vol met bange mensen..gene reclame zo te lezen!!

 3. Misschien zijn er daar zo weinig geprikt omdat het een arm land is
  Zal de gezondheidszorg niet up to date zijn
  Daar bij is het ook een volk met veel eigen tradities
  Denk aan b.v voodoo noem maar een zijstraat
  Maar is Haïti nou ook niet een land dat heel weinig invloed van buiten af wil hebben
  Wie weet hier meer over

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in