De lijst van uitgesproken voorstanders van het Covid-19 “vaccin” die sterven blijft groeien. De meesten, waaronder de Canadese zakenjournalist Ian Vandaelle, waren verder jong en gezond voor hun dood. Vandaelle was 33 toen hij eerder deze week overleed, bericht JD Rucker.

Zoals gewoonlijk wordt zijn vroegtijdige dood niet in verband gebracht met Covid-19 of de spike-eiwit-veroorzakende “vaccins” door medische professionals of media die het verhaal verslaan. Het maakt niet uit hoeveel mensen op mysterieuze wijze sterven. De vaccins mogen niet als hoofdoorzaak worden gezien, ook al is het wetenschappelijk bewijs overduidelijk.

Volgens The Canadian Independent op Twitter:

De 33-jarige Canadese MSM-journalist die het Covid-19 vaccin sterk promootte, pleitte voor vaccinpaspoorten en het ontslaan van degenen die de prik weigerden, is overleden nadat hij in het ziekenhuis was opgenomen en “neurologisch dood werd verklaard”.

Ian Vandaelle, een 33-jarige Canadese zakenjournalist, werkte als verslaggever en redacteur bij de Financial Post en was daarvoor meer dan tien jaar producent bij BNN Bloomberg.

Stephanie Hughes, de partner van Vandaelle, deelde het nieuws van zijn dood op haar X-account op 5 december 2023 met de volgende woorden: “Ik ben al een tijdje niet op Twitter geweest omdat mijn partner, @IanVandaelle, sinds 18 november in het ziekenhuis ligt. Het is met een zwaar gemoed dat ik vandaag zeg dat hij deze week neurologisch overleden is verklaard en vanochtend van de beademing is gehaald. Hij was 33 jaar oud.”

Vandaelle had zich meerdere keren op social media begeven en pleitte voor stimulansen om vaccinatie tegen Covid-19 aan te moedigen, de invoering van vaccinpaspoorten en het ontslag van degenen die de prik weigerden.

In een post op social media verklaarde Vandaelle: “Ik pleit voor de wortel en de stok. Stimuleer het krijgen van het vaccin op wat voor manier dan ook – ijsjes, loterijen, letterlijk wat dan ook, het maakt mij niet uit – en eis vaccinatie om niet-essentiële dingen te doen. Wil je naar een bar om de wedstrijd te kijken? Paspoort.”

In een ander bericht drong hij er bij de politie van Toronto op aan om medewerkers die de prik weigerden te ontslaan met de woorden: “Neem de prik of neem ontslag; al het andere is morele en ethische lafheid. Je legt een eed af om burgers te beschermen? Dan laat je je vaxxen. Schandalig dat we dit moeten zeggen.”

Vandaelle leek in goede gezondheid te verkeren en actief aan het werk te zijn, zoals blijkt uit verschillende posts op social media voor zijn ziekenhuisopname.

Er is geen manier om te weten of de prikken de oorzaak waren. Noch de bedrijfsmedia, noch de artsen zullen dit ooit verklaren. Ze zullen het gewoon beschouwen als weer een voorbeeld van “onverklaarbare” sterfgevallen die sinds 2021 wereldwijd de pan uit rijzen.

  Ivermectine gesmokkeld in chocoladereep redt leven van Britse Covid-patiënt

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Hoe te genezen van vaccinatie en bijwerkingenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWEF beveelt regeringen om klokkenluiders te arresteren die de ontvolkingsagenda onthullen
Volgend artikelGevaccineerde Piers Morgan loopt Covid op – geeft Anti-Vaxxers de schuld!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. “Canadese journalist die pleitte voor verplichte vaccinpaspoorten sterft op mysterieuze wijze op 33-jarige leeftijd”

    Ian Vandaelle had het over zich zelf uitgeroepen als journalist had hij niet 1 bron maar meerdere moeten onderzoeken, feiten ontkenners worden vaak door hun karma ingehaald.

  2. Daar is niets aan verloren. jammer dat er niet meer sterven en graag ook de zogenaamde leiders. Ik had ze liever zelf doodgetrapt maar dat mag ( nog ) niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in