© AlexanderAlUS /Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Onderzoekers van de Universiteit van Almeria in Spanje hebben ontdekt dat het COVID-19 vaccin van Pfizer voornamelijk grafeen bevat, bericht t.me/EARTH20GENESIS.

De echte pandemie – COVID-19 of Grafeenoxide? Giftig nanomateriaal gevonden in COVID-vaccins en mondkapjes

Celeste Solum zegt dat de gevolgen hiervan nijpend kunnen zijn aangezien vele regeringen verplichte vaccinaties voor de burgers overwegen.

Wat is grafeen?

Grafeen is een enkelgelaagde vorm van grafiet, een nanomateriaal dat bestaat uit koolstofatomen die in een bepaalde structuur zijn gerangschikt.

Grafeen wordt ook gebruikt om hydrogels te maken, en is onderzocht als een nano-adjuvans voor vaccins, kennelijk om een verhoogde immuniteit te stimuleren.
Op grafeen gebaseerde hydrogels (GBH) worden momenteel gebruikt voor een breed scala van doeleinden, van afvalwaterbehandeling tot biosensortechnologie. Onderzoekers gebruiken GBH momenteel om mogelijkheden te ontwikkelen voor het 3D-printen van menselijke organen, zoals voorspeld in de beruchte “own nothing and be happy”-video van het World Economic Forum, dat tegen 2030 wijdverbreid zal zijn

GBH is een stof met schijnbaar eindeloze toepassingen, wat het des te gevaarlijker maakt omdat we absoluut geen idee hebben wat de doelstellingen van de farmaceutische bedrijven en regeringen zijn.

We kunnen alleen maar aannemen dat het niet voor ons bestwil is, want anders zou het niet voor ons geheim worden gehouden.

Eenmaal geïnjecteerd met GBH is het onmogelijk om het te verwijderen omdat het zich bindt aan het lichaam, dat niet in staat is het af te stoten omdat het niet wordt herkend als een vreemde stof. Door zijn structuur kan het alle delen van het lichaam binnendringen, ook de bloed-hersenbarrière overschrijden.

  Mensen die de giftige ontvolkingsprikken afwezen, worden nu gedwongen om te zorgen voor de goedgelovige massa's die de prikken wel hebben genomen

GBH is ook giftig, waarbij de mate van giftigheid afhangt van de dosering, de vorm, de blootstellingsroute en de zuiverheid. Naarmate het in het lichaam wordt afgebroken, kan het ontstekingen veroorzaken en zullen zich diverse bijproducten vormen, die tot een reeks andere bijwerkingen kunnen leiden.

Mogelijke toepassingen van geïnjecteerd GBH

GNH kan niet alleen worden gebruikt om mensen ziek te maken of te doden, maar ook om mensen te veranderen in iets “dat voorheen ondenkbaar was”. Op grafeen gebaseerde hydrogels kunnen de volgende stap zijn in transhumanisme. De mogelijkheden zijn eindeloos, met zelf-assemblerende hydrogels die in staat zijn om onmiddellijk “steigers” in het lichaam te vormen, netwerken van GBH vezels met eigenschappen die niet bestaan in het natuurlijke leven.

Volgens Solum kan GBH worden gebruikt om van het menselijk lichaam een levend polymeer te maken, met een moleculaire structuur die bestaat uit organisch-synthetische materialen die in kunststoffen en harsen worden gebruikt, en kan het DNA, bloed, cellen en organen vervangen, naarmate de hydrogel-nanopartikels zichzelf assembleren.

Het resultaat kunnen allerlei mutaties zijn die anders nooit zouden zijn opgetreden. In plaats van mutatie door genetische modificatie, opent GBH de deur naar het fysiek veranderen van de structuur van levende wezens op elke denkbare manier.

Zoals Solum zegt:

“In wezen word je een canvas voor de farmaceutische kunstenaars om een synthetisch artistiek meesterwerk te creëren dat dienstbaar is aan het buitenaardse systeem en dat op geen enkele manier op een mens lijkt.”

5G-Connectiviteit

5G kan voor meer snode doeleinden worden gebruikt dan alleen het monitoren van alle digitale activiteiten en ons ziek maken met elektromagnetische straling. Dankzij GBH kan 5G ook gebruikt worden voor biosensoren om ons lichaam te volgen en te controleren. Degenen die geïnjecteerd worden met GBH zullen knooppunten worden binnen het “internet of things”.

  "Tot 80%" van Sicilianen weigert AstraZeneca vaccin

Een andere mogelijkheid is dat GBH het 5G-netwerk in staat zal stellen onze lichamen en geesten te controleren.

Niet alleen geeft 5G de elites toezicht over bijna alles wat we doen, maar het feit dat GBH alle delen van het lichaam kan binnendringen, inclusief de hersenen, gecombineerd met zijn eigenschappen van elektrische geleiding betekent dat het kan worden gebruikt om spiersamentrekkingen te induceren en gedachten te beïnvloeden.

In het ergste geval word je gereduceerd tot een slaaf zonder wil, een automaat.

Gecontroleerd door het 5G systeem, kan GBH ook gemanipuleerd worden door een proces genaamd “electrospinning”. Nieuwe mutaties kunnen optreden. Je lichaam zal niet langer het jouwe zijn, en veranderingen kunnen op elk moment worden aangebracht.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Luis Marcelo Martínez: “Het spike-eiwit is niets anders dan grafeen in je lichaam en het spiket je”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZweedse artsen over Ivermectine: “Zou de pandemie voorgoed beëindigen”
Volgend artikelHET IS ECHT: Wetenschappelijk rapport documenteert “zelfassemblerende magnetische nanosystemen” voor cybernetische biocircuit-interface- en controlesystemen in mensen, inclusief “DNA-hydrogel”-technologie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Je telefoon opladen door het snoertje in een usb inlet onder je oksels te plaatsen. Nieuwe telefoon? Nieuwe connector ‘downloaden’. klaar terwijl u slaapt.

  Wordt je op een ochtend wakker, groeit er een radio-zender uit je bil. Wat jeukt daar zo. Even schrikken… Wie loopt mij te bespioneren? Zeker een foutje. Alpha versie van het implantaat.

 2. Geloof het of niet. Je kunt het zelf testen.
  Zet bluetooth aan en ga ergens staan waar geen mensen zijn. Op een landweggetje bv. ga scannen met je bluetooth naar devices.
  Je zult geen devices detecteren. Tenzij jezelf bent volgespoten haha
  Je wacht tot er iemand aan komt, een wandelaar fietser/ auto. Dan ga je weer scannen. 99 van de 100 dat je een device scant met 12 nrs. en cijfers. Je kunt dat device niet koppelen.
  Je wacht tot de personen voorbij zijn en scant dan weer. Weg device. Het kan zijn dat er personen tussen zitten die een placebo hebben gehad. Dus twee personen kunnen 1 nummer opleveren.
  Vaak proberen dan wordt je er handig in en gaat er een nieuwe wereld voor je open.
  Dit heb ik uitvoerig getest en ook op drukke plaatsen maar dan krijg je zoveel nummers om gek van te worden.
  Mijn buren scan ik ook, kan precies zien wanneer ze thuis zijn, behalve een persoon die heeft geen nummer, dus een placebo.
  Probeer maar je zult versteld staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in