© FRANK MERIÑO / PEXEL

De Canadese artsen die vandaag sterven zijn de kanarie in de kolenmijn. Als men ziet hoeveel “normale” Canadezen sterven, is het aantal verbijsterend, zegt patholoog Roger Hodkinson, in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

Officieel sterven deze mensen aan het Sudden Adult Death Syndrome, de belangrijkste doodsoorzaak in de Canadese provincie Alberta, aldus Hodkinson.

Dat betekent dat meer mensen onverwacht en zonder oorzaak sterven dan aan, laten we zeggen, een beroerte, een hartaanval of diabetes, wees hij erop. “Dit is nog nooit eerder gebeurd.”

Toen Hodkinson 40 jaar geleden autopsies verrichtte, was het zeer zeldzaam dat er geen doodsoorzaak werd vastgesteld. “Dat is bijna nooit gebeurd. Er was bijna altijd een doodsoorzaak.”

Nu sterven veel mensen aan het Sudden Adult Death Syndrome terwijl er geen autopsie wordt gedaan, zei de patholoog. Dit moet afgedwongen worden.

Eerder was Hodkinson gevraagd hoe waarschijnlijk het was dat vijf artsen onder de 50 jaar binnen twee weken zouden sterven in een gebied waar ongeveer acht miljoen mensen wonen. Hij sprak van een “buitengewone gebeurtenis”.

“Het is zeer ongewoon. Statistisch gezien is het mogelijk, maar zeer onwaarschijnlijk, dat zij niet op een of andere onbekende manier met elkaar in verband staan,” zei hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Britse begrafenisondernemer John O’Looney: Sterfgevallen stegen met ‘300%’ na Covid-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne – Een “tegenoffensief” dat gedoemd was te mislukken
Volgend artikel15 video’s van mensen over de hele wereld die zomaar instorten (misschien wel dood neervallen)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

  • Waarmee nog niet bewezen is dat t door t vaccineren komt!
   Dus data vrijgeven voor dez oversterfte!
   Prof schttens heeft dit mart buitenlandse data reeds bewezen!

   • @Joepiedepoepie – Ben al ff gaan zoeken, maar kan ´m niet vinden. Heb jij misschien de link waarin hij z´n analyse weergeeft? Ik meen dat hij z´n eigen blog heeft, maar nogmaals: kan ´m zo niet één, twee, drie terugvinden. Is namelijk een serieus goed analyse!

 1. Raar hoor, kerngezonde volwassenen die plotseling dood neervallen…
  Zou het iets met die spuiten vandoen kunnen hebben?

  Het is maar een vraag…

  Dat er geen autopsie wordt gedaan, wijst inderdaad in die richting, want anders zou men staan springen op die autopsie uit te voeren.

  Wanneer men toch autopsie zou doen, zou mijns inziens de innerlijke aangerichte schade richting die spuiten wijzen, want ande4s zou men staan springen om die autopsie te doen, zodat de vaccinatiespuit uitgesloten kan worden.
  Men kan dat blijkbaar niet uitsluiten, want anders zou men – zoals gezegd – staan springen om autopsie te doen, en de doodsoorzaak te achterhalen.

 2. Wie zit er achter dit alles?

  “De VN is niet de controlerende arm, hoewel het door velen als zodanig wordt gezien omdat het grotendeels politiek is. Je moet begrijpen hoe deze organisaties zijn ontstaan en wie ze echt controleert. Tot dan toe is het WEF de marketingtak van de Bilderberg Groep. Klaus was de voorzitter van die kwaadaardige organisatie terwijl het clandestien was voordat het WEF werd opgericht om controle te krijgen over het verhaal. De vraag die u zich moet stellen is wie deel uitmaakt van de Bilderberg Groep? Wie runt en controleert die groep? Je vindt er de elite clan van bankiers van alle grote banken, CEO’s van grote bedrijven en de manipulatieve vreemde honden zoals Kissinger (die Klaus leerde), verschillende Rothschilds, Payseurs, Monarchie figuren etc… Wie zijn de meeste van die mensen? Het zijn overwegend Joodse mensen (niet allemaal, maar overwegend. Dat is gewoon een feit. Kijk er eens naar). Dat is de clan die deze BS pusht en het WEF controleert en standaard de controle heeft over allerlei zaken en banken. De organisaties zoals de VN, de WHO, politici over de hele wereld zijn slechts de marionetten van dit kwaadaardige zelfgenoegzame tuig.”

  Vertaald met Google Translate

  • The Illuminati are a loose alliance of Jewish finance and the British/America/European aristocracy joined by marriage, money, and belief in the occult (Freemasonry). Winston Churchill, a Freemason whose mother was Jewish, fits this description perfectly.

   They own vast interlocking cartels (banking, oil, pharmaceuticals, war, chemicals, minerals, media, etc.) and control society and government through corporate and professional groups, the media, education, secret societies, think tanks, foundations and intelligence agencies. Their goal is “to absorb the world’s wealth” (in Cecil Rhodes’ words) and control its citizens using war, propaganda, “education” and social engineering.

   Nations (Britain, US, Israel) movements (Zionism, Socialism, Nazism, Communism) and people (Americans, Germans, Jews) are their pawns to be sacrificed to their demented megalomaniac scheme for global dictatorship.

 3. Lichaam accepteert geen lichaamsvreemde stoffen, lever kan op diep psychologisch niet tegen liegen en prikken = intuïtie. Je hebt een immuunsysteem met de vijf zintuigelijke waarneming die hierin ingrijpt = hoger bewustzijn nastreven schreef Erasmus niet voor niets het boek lof der zotheid waarin dit al werd besproken en hoe hiermee om te gaan. Rest is History Repeat, andere karakters, andere tijdlijnen herhalen hetzelfde gedrag als karma niet wordt ingewisseld en is de planeet Pluto de darknight of the soul die ascension afdwong van eerdere gebeurtenissen voor herstel in gedrag = frequenties op gevoel = retrograde planeten = kijk eens terug wat je eerder deed en was het voor herhaling vatbaar of ga je nu anders doen…….herhalen dus geschiedenis en weigeren te leren en zadelen anderen hiermee op….

  • Klopt idd het lichaam accepteerd geen lichaamsvreemde stoffen, jaren geleden Experimenteert Met Anabolika raad eens wie zo ziek was als geen andere ja ik ✌🏻hou deze Shit uit je lijf, het werkt geen twijfel Maar je Body zal je een lesje leren Wat er in moet of Niet moet 😉

 4. zouden jullie willen stoppen met te doen alsof jullie niet weten hoe dit komt??? , “we hebben dit vroeger nooit gezien” …tuurlijk niet vroeger werd er op globale schaal ook geen vaccin aan de bevolking gegeven om de populatie uit te dunnen , nu wel…het vaccin IS GEEN VACCIN , het is vergif met enkel de bedoeling om de bevolking te elimineren , ze geven het zelfs aan onze kinderen , om ze onvruchtbaar te maken ja ! ik lees dagelijks meer en meer berichten over gezonde jonge mensen die zomaar doodvallen , sporters die zomaar bezwijken…sudden dead syndrome bestaat niet , het is het vaccin die daarvoor zorgt , na meer dan 2jaar eigen onderzoek te doen op internet denk ik te mogen stellen dat men het nu wel weet, en toch zijn er nog altijd schapen die er aan twijfelen??? tja dat komt door nog altijd de msm te volgen …doe zelf jullie onderzoek , ge gaat verschieten wat ge tegenkomt , maar dan krijg je meestal te horen , dat kan niet of da”s vergezocht….wel , dan wens ik jullie veel succes met de volgende booster , ze zullen het wel op de griep steken dan…doe aub jullie ogen open voor het te laat is…als het dat al niet is

  • De ogen blijven gesloten ik zie de oudjes hier in Belgie Weer toestromen als mieren, niemand en echt niemand weet wat er op komst is , ik zie ze hun dagelijkse Winkelwagen vullen en ze zijn happy en hebben geen idee Wat er voor een stoomtrein opweg is , tja sorry Shit Happens en deze wordt zeker geen lachertje in de komende maanden Mark my words ✌🏻

   • Nu zijn ze hier in België ook schaapachtiger dan elders! Hier geen enkel verzet. Ken jij bijvoorbeeld een internetsite die de vlaams-Belgische politiek fileert? Ik niet. Zo ja graag delen. Gr

 5. De prik de prik de prik, je wil het uit schrééuwen, het is die verdomde covid-19/corona/omicron/en al de varianten prik ten onrechte vaccin genoemd. Het is rotzooi,, vergif, van een vaccin ga je niet dood, die zogenaamde “vaccins” zijn gif, daar kun je, na de prik meteen of na een dag, week, maand, plotseling dood van gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in