Vorige week werd de 14-jarige Yuri uit Oekraïne in Parijs door een migrantenbende in elkaar geslagen. Op bewakingsbeelden is te zien hoe hij wordt omsingeld door de bende, die gewapend is met een machete en ijzeren staven waarmee ze hem op het hoofd slaan. Hij ligt nu in coma.

De zware mishandeling van Yuri Khruchenyk, een 14-jarige schooljongen uit Oekraïne, vond plaats op de avond van 15 januari in Parijs, in de buurt van de Eiffeltoren. De daders zijn nog niet gearresteerd.

Yuri was met vrienden toen de aanval plaatsvond en hij was de enige die er niet in slaagde te ontsnappen. Hij werd omsingeld door de daders, die gewapend waren met ijzeren staven, knuppels en messen. Hij liep een gebroken schedel, breuken aan armen en benen, verwondingen aan messen en een oogwond op. Hij ligt momenteel in coma in het ziekenhuis.

“Doorbraak verwacht”

De ambassadeur van Oekraïne in Frankrijk, Vadim Omelchenko, nam Twitter ter hand om getuigen op te roepen. Volgens hem staat het Oekraïense consulaat in contact met de lokale politie. Inmiddels heeft de moeder van Yuri, Nataliya Khruchenyk, een Instagram-account geopend gewijd aan het zoeken naar getuigen.

Een bron binnen de politie laat weten dat er nog niemand is geïdentificeerd, maar dat er op basis van het videobewijs een doorbraak wordt verwacht.

Rechercheurs zeggen dat het incident erop wijst dat het om een georganiseerde bendeaanval ging waarbij “jongeren” uit de zuidelijke voorstad Vanves in Parijs verantwoordelijk worden geacht.

“Toen hij probeerde te vluchten, viel hij en werd hij gegrepen door de bende, die hem begon te schoppen en te slaan met ijzeren staven en honkbalknuppels. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar werd vastgesteld dat hij schedelbreuken had en besloten werd hem in een coma te brengen”, vertelt een politiebron aan de Daily Mail.

  Migranten eindigden hun mishandeling met het onderplassen van hun Zweedse slachtoffer: "Ik kroop ineen en liet mijn rug, billen en achterhoofd alle schoppen opvangen"

“Uiterst barbaarse aanval”

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zei dat het een “extreem barbaarse aanval” was en heeft zijn steun aan de jongen en zijn familie aangeboden. Verschillende beroemdheden hebben hun steun betuigd aan Yuri, die een veelbelovende voetballer was.

Op zondag zei een woordvoerder van het Hecker Kinderziekenhuis dat de toestand van Yuri “stabiel” was en dat hij niet langer in een levensbedreigende toestand verkeert. Het Openbaar Ministerie in Parijs heeft een onderzoek ingesteld naar poging tot moord.

De video van de zware mishandeling is hieronder te zien.

Backup:

“Ali” valt passerende blanke vrouw aan met slag op haar hoofd

Vorig artikelNewsmax TV: “Trump gaat zich opnieuw verkiesbaar stellen”
Volgend artikelStudie: dodental door lockdown recessie zal hoger zijn dan door Coronavirus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Laat mij raden, ze droegen allemaal een masker en dus onvindbaar en onherkenbaar.

  Hier in de plaatselijke krant staat ook wel eens dat ze op zoek naar iemand met een masker voor een overval.
  Iederren loopt tegenwoordig met een masker rond.

  • Dit soort onzinsignalementen verspreidt men hier ook en dan wacht men ook nog eens ettelijke maanden. Alles wijst erop, dat men de daders geen strobreed in de weg wil leggen.

 2. Ons voorland.
  Raar dat burgers zich overal gaan bewapenen.
  Je hoort en leest niets anders dan geweld, oplichtingen, berovingen, moord en doodslag. Moeten we wachten tot we zelf het slachtoffer worden.
  Politie en Boa, s hebben het te druk met randzaken. Hoofdzaken zoals dit soort bende aanvallen laten ze maar een beetje op hun beloop. En gelijk hebben ze. Het is de linkse onbetamelijke politiek welke de autochtoon uit het oog verliest. Allochtonen schijnen veel belangrijker en voor de toekomst belangrijk. Stemvee.

 3. Advies aan Oekraïne: zoek lokaal in Oekraïne een evenredig aantal negers….

  De lafheid en het dieren gedrag zijn niet van dit continent, en apen geluiden bij een voetbalwedstrijd slechts een algemene herinnering…l

  Ik heb ze gezien, de negers in de zijstraten van De Rue de Sebastopol, met de politie op de hoek en de blanke meisjes van jonger dan 14 achter het raam…en de politie stond erbij en keek ….de andere kant op. Ik zal het nooit vergeten, iedere keer als ik een Franse agent zie…

  Dit zijn de vruchten van de Gütmensch, van de NGO’s die “ ze wel even gaan halen”, van de laffe gluiperds die zichzelf politici noemen maar feitelIjk de stront zijn welke van de kar is gevallen…daar moet de rekening komen te liggen, bij de importeurs van niet deugdelijke waar en ongedierte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in