Zweden – Toen een groep van 13-jarige jongens werd beroofd op een forensentrein, kwam geen van de volwassenen in de buurt tussenbeide. Dit vertelt de moeder van een van de jongens, die reageert op de passiviteit.

P4 Uppland meldt dat het incident enkele dagen geleden plaatsvond. Vier 13-jarige jongens reisden omstreeks 14:00 uur met de forensentrein van Bålsta naar Sundbyberg toen een paar oudere jongens instapten en naar hen toe kwamen.

De overvallers vroegen waar de jongens woonden en eisten geld. Ze grepen twee van de jongens vast, die toen zo bang werden dat ze via Swish geld overmaakten naar de overvallers.

P4 Uppland heeft met de moeder van een van de jongens gepraat, die zegt dat er volwassenen in de buurt waren die het allemaal lieten gebeuren.

Mijn zoon zocht oogcontact met andere mensen die in de buurt zaten, maar toen waren er veel die naar beneden, naar de telefoon of weer uit het raam keken. Niemand deed iets, zegt de moeder.

Ze begrijpt dat mensen bang kunnen zijn om in te grijpen omdat men zelf in problemen kan komen. Maar ze denkt dat het beter is om iets te doen dan passief te zijn en er achteraf mee te moeten leven.

Uit het radio-verslag is niet duidelijk of er een politierapport is gemaakt of dat er een van de overvallers is geïdentificeerd en gearresteerd.

Dominantiecriminaliteit: Zweedse jongen gedwongen schoenen te kussen – naakt gestript en tegen hoofd geschopt

  Asielzoeker stak Zweedse Anna dood - ontsnapt volledig aan straf
Vorig artikelHet fascistische verleden van de Zweedse Sociaal Democraten partij
Volgend artikelDe oorlog tegen blanke vrouwen: Hoe feminisme & diversiteit schadelijk zijn voor hen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in