In de onderstaande video worden verschillende bijwerkingen van het COVID-19 ‘vaccin’ opgesomd die inmiddels ook door de vaccinfabrikanten zijn erkend.

A HONEST VACCINE AD!

Copyright © 2021 Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijwerkingen van de Covid-vaccinaties. Wat is er nu eigenlijk aan de hand?Volg Frontnieuws op Telegram

  Schok: 50 keer de hoeveelheid kankerverwekkende ethyleenoxide op teststaafjes dan toegestaan
Vorig artikel12 landen schaffen COVID-beperkingen af, Israël schrapt ‘Groene Pas’
Volgend artikelCorona Onderzoekscomité kondigt Onderzoeksjury Proces aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het klopt gewoon niet hé.Voelt niet goed in mn onderbuik.En wat gaan de ontkenners van dit hele gebeuren zeggen? Niets! De idioten.Waarom in ene die ommekeer zo snel? De convooien? De mense die en masse in opstand komen? Al die advokaten onder leiding van Fuellmich? Duizenden dokters en andere medicie,onderzoekers? Wat gaat er nu gebeuren met al die wereldleiders,doktoren,ziekenhuizen ,MSM die hebben gelogen?Schuldig zijn aan moord.Niks gaat er gebeuren met de schuldigen van dit hele gebeuren.Walgelijk.Iedereen nu happy.Door gaan met leven zonder aan al die slachtoffers te denken.Maar de corruptie blijft.Deze regering is niet gekozen door het volk.Hoeveel mensen gaan er nog dood de komende 8 jaar door die gifspuit?Het klopt gewoon niet.De ware cijfers van dooie en beschadigde mensen moet boven tafel komen.De pro vaxers zullen zeggen: jaaa maar er is altijd risico met zon spuit.Die mensen moeten toe geven dat ze harstikke fout zaten.Ik kots van die gasten.

  • dat komt omdat de meeste mensen afgeleid worden door wat er op veel vlakken gebeurt, zoals wat er in de kamer gebeurt. er gebeurt nix. alleen afleiding.
   fullmich: er gebeurt nix. neurenberg2 komt pas NA de overwinning, niet ervoor.
   alleen opstand van het volk kan iets veranderen.
   maar dat zal dan vergelijkbaar moeten zijn met normandie. keihard ingrijpen. mensen die hun vrijheid en leven willen offeren. maar we zijn niet gewend om te strijden. hou mn hart vast.
   al die demo’s, ze hebben geen enkele zin. vol erop. de mensen in normandie wisten dat ze kannonenvoer waren, maar toch gingen ze. zelfs iemand als glenn miller. te gek dat ze zo iemand opofferen als kanonnenvoer, maar hij deed het.
   demonstreren heeft geen enkele zin meer. als we dit nog ooit willen winnen, dan is er een normandie nodig. ik ben 65 jaar. heb niemand. wie gaat er mee.

  • Totaal niets zij gaan gewoon weer verder de macht is bij de rijken en elite en het dom volk zijn angstige beestjes, iedereen wilt lang leven en dan ook nog zijn vakantie niet opgeven en dat weten de elite ook daarom noemen ze de schaapjes ook onnozele en daar kan je het mee vergelijken , een schaap krijg ook op zijn tijd een spuit en op een gegeven moment wordt het geslacht of ge offert nou en dat zelfde gebeurd nu met het onnozele volk want daar blijken wij inderdaad heel veel van te hebben.

 2. Laat me raden: “Maar het komt bijna niet voor, dus geen reden tot paniek.”?
  Dit is gewoon mensen laten wennen aan het idee. Zo worden allerlei verschrikkelijke dingen goed gepraat terwijl mensen bang zijn van een griepje.

 3. De sleutel tot onze bevrijding:
  “Onze grootste angst is dat zij doen wat ze willen en hun grootste angst is dat we stoppen met hierin te geloven”.

 4. Ja, om van te kotsen, uiteindelijk zullen de schapen erachter komen dat ze door hun overheid genaaid zijn (sorry voor de uitspraak,) Volgens mij begint het nu pas, mensen die in verzet zullen komen, mensen pikken het niet meer, dan heb ik het niet alleen over de hele corona sage, maar over vele andere zaken, neem nu bv de energie prijs in Europa, ze blijven steeds argumenten uitkramen die geen enkele steek meer houden, de btw verlagen op stroom, terwijl de gas prijs zo enorm hoog is, daar blijven ze van af, omdat het hun fortuinen oplevert en ze weten dat mensen niet zonder gas kunnen. Over de hele corona leugen, er is geen pandemie het is een plandemie, ik las net dat er reeds 12 landen zijn die de restricties gaan opheffen, dat is wat het elite clubje zelf voort heeft gebracht, men wil hele economieën kapot maken, uiteindelijk kan je als land daar niet mee verder, want dan stort alles in, er zijn nu al tekorten, als je hierin stap voor stap verder gaat krijg je een totale anarchie waar enkel nog wetteloosheid zal bestaan, overheden zullen dan niets meer te zeggen hebben, laat staan dat ze dan nog zullen bestaan, en dan kom ik terug op hetgeen je zegt, de leiders zullen voor hun leven moeten gaan vrezen, mensen gaan jacht op ze maken, geloof me maar, ze zullen nergens meer veilig zijn, en dit allemaal omwille van een elite clubje die denken omdat zij machtig zijn, altijd hun zin kunnen krijgen, Klaus Schwab en zijn meute, de Rothschilds, de Rockefellers, en nog een hoop assholes, ze zullen verguisd worden. Deze mensen zullen niet toegeven dat ze fout zaten, echt niet, voor zulke mensen mag en dien je geen genade te hebben, vernietigen, eind vorig jaar was er een indringer tot op 500 meter van de Britse koningin geraakt, met welke reden dan ook, maakt niet uit, vandaag of morgen is er één die het wel zal lukken, dan niet met de Britse koningin, er zullen er genoeg zijn die echt bang mogen gaan hebben.

  • Ik hoop dat het zo zal gaan maar de mens heeft een zeer kort geheugen en ik vrees dat de massa zo weer in het volgende fabeltje trapt.
   Dit soort operaties gebeuren al vele decennia lang en gaan ben ik bang ook nog vele verder.

 5. Als ze alle bijwerkingen op gaan noemen heb je een avondvullende film met 2 pauzes.
  Nee, ik denk, een serie films.
  Ik dacht dat er al iets van 60 pagina’s met bijwerkingen zijn.
  En dat alleen al op korte termijn.

 6. Ach de schaapjes kozen voor de leugens en moeten nou ook niet klagen, wat zij wel kwalijk zich zelf moeten nemen is dat ze meer da 3 miljoen mensen hebben vernederd dat zij geen vaccinatie namen dus als er iemand recht heeft zijn dat deze mensen die zij als oud vuil hebben behandeld dus schaapjes jullie kozen voor de spuit en wij niet en laat ons met rust.

 7. “Ik dacht dat er al iets van 60 pagina’s met bijwerkingen zijn.
  En dat alleen al op korte termijn.”
  Wellicht sterven er nu nog geen tientallen procenten mensen ten gevolge van de vaccinaties. Maar hoe ontwikkelt zich dit de komende 5 à 10 jaren?
  De strijd tussen de mensheid en haar onderdrukkers gaat door. Gaat het hier niet om een bewustwordingsontwikkeling?
  Wie/hoe wil je zijn en wie/hoe wil je niet zijn? Eenheidsbesef? Ont-waken?
  O? Wat is dat dan: waken (= wakker zijn)?
  Is het overdag wakker zijn (waken) ook maar een lage bewustzijnstoestand?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in