Duizenden avocado's gedumpt. Foto credit: Facebook/Supplied

Als ze u niet te grazen nemen nemen met de prik, of de oorlog in Oekraïne, zullen ze u laten doodhongeren.

Een vuilnisstortplaats in Australië heeft zojuist een vrachtwagenladingen perfect goede avocado’s binnengekregen, die daar te midden van de torenhoge inflatie en de vermeende voedseltekorten weggegooid zijn, bericht Ethan Huff.

Volgens Jan De Lai, een plaatselijke inwoner van Atherton, gelegen in het uiterste noorden van Queensland, omvatte de weggegooide berg fruit “tonnen en tonnen en tonnen avocado’s die op de vuilnisbelt werden gedumpt.”

De enige manier om winst te maken, beweren de plaatselijke boeren, is het voedsel weg te gooien in plaats van het te proberen te verkopen, wat zij blijkbaar de laatste tijd voortdurend gedaan hebben. Dientengevolge heeft men duizenden kilo’s avocado’s laten wegrotten in plaats van ze ten minste te schenken aan behoeftige mensen.

“Twee vrachtwagens kwamen binnen en dumpten gewoon grote hopen avocado’s,” zei De Lai over wat zij meemaakte. “En ik had gemerkt dat er ook al eerder veel voedsel gedumpt was.”

Als de beweringen van de boeren waar zijn, dan lijkt het erop dat er eigenlijk een overvloed is aan bepaalde levensmiddelen, en geen tekorten zoals de regering en de media blijven beweren. Dus wat is hier nu precies aan de hand?

Als er te VEEL voedsel is, waarom dan al die inflatie?

Landbouwindustrie-analist Michael Harvey van de Rabobank verklaarde onlangs dat Australië momenteel door de hoogste jaar-op-jaarcrisis van voedselinflatie sinds 2011 hobbelt.

Men zou denken dat dit, op basis van vrije markt normen, wijst op een voedseltekort. Het lijkt er echter op dat precies het tegenovergestelde waar is, althans wat de avocadovoorraden in Australië betreft.

  Vechten tegen monsters

Harvey, die ook bestuurslid is bij Avocados Australia, beweert dat er nog steeds grote hoeveelheden avocado’s vernietigd moeten worden wegens eerdere lockdowns vanwege het Covid-19 virus, lockdowns van restaurants, en andere “verstoringen” die de markt gedecimeerd hebben.

Op de vraag waarom de boeren niet gewoon hun prijzen voor avocado’s verlagen om de vraag op te drijven, beweerde Harvey dat het voor hen niet de moeite waard is om dat te proberen vanwege alle kosten die ermee gemoeid zijn.

“De kosten om dat spul in een verpakking te stoppen, inclusief de arbeidskosten en de kosten van de verpakking en de kosten van het vervoer zijn gewoon niet de moeite waard,” legde Harvey uit.

“Het loont niet om het geld te steken in het verpakken van het fruit of om iemand de vrachtkosten te betalen om het naar Brisbane, Sydney en Melbourne te sturen.”

Het is dus duidelijk dat er iets anders verantwoordelijk is voor de huidige inflatiecrisis. En dat iets blijkt een lange erfenis te zijn van corruptie en fraude door centrale banken, waaronder het voortdurend drukken van geld (waardoor de geldvoorraad verwatert en minder waard wordt), manipulatie van de aandelenmarkten (waardoor de rijken rijker worden en de armen armer), reddingsoperaties door bedrijven en andere financiële factoren.

Het officiële verhaal is echter dat “covid” de schuldige is, samen met Rusland en zelfs de schamele “stimulus” cheques die miljoenen Amerikanen hebben ontvangen.

De “deskundigen” verwachten dat wij geloven dat de plandemie, ruim twee jaar later, nog steeds verantwoordelijk is voor de enorme inflatiedruk die wij nu in de hele toeleveringsketen zien en ervaren.

  Minister van volksgezondheid van de deelstaat Victoria: 95 procent van de gehospitaliseerde covid-patiënten is gevaccineerd

Op lange termijn, zeggen de ambtenaren, zal de situatie zichzelf corrigeren omdat er “nog steeds een groeiende vraag” naar voedsel is. Dit roept de vraag op: waarom beweren de machthebbers dat er een voedseltekort is, als er eigenlijk zo veel van beschikbaar is dat het vernietigd moet worden?

“Inflatie, voedseltekorten, en de voortdurende energiecrisis vallen allemaal samen met een escalerende oorlog … en de epidemie van doden die we gaan krijgen door gif in de vaccins,” schreef iemand op Natural News over de situatie.

“Stelt u zich eens voor: gebrek aan voedsel/producten, alles is waanzinnig duur, en u heeft de prik gehad en begint zich ziek te voelen? Deze wereld zal er over drie jaar heel anders uitzien: een dystopische wereld.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HONGERSNOOD DOSSIER

Wereldwijde ineenstorting van gewassen nu een zekerheid… wijdverspreide hongersnood zal de planeet aarde van 2022 – 2024 teisteren… het is in gang gezet en kan niet meer gestopt worden

Vorig artikelVertrouwenskwestie: V.S. verwijderden digitale vuurleidingssystemen uit M777 houwitsers van Zelensky’s strijdkrachten
Volgend artikelDe echte reden achter het streven van de EU om een embargo op Russische olie in te stellen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Dit stuk stelt, ”Deze wereld zal er over drie jaar heel anders uitzien: een dystopische wereld.”

  Dat denk ik niet. Degenen die de komende jaren overleven (er vanuit gaande dat er geen kernoorlog komt) zijn de sterken. Degenen die geen spuit hebben genomen en dus bewezen hebben dat ze niet chantabel etc zijn.

  Het is de ”niet nadenken maar meedoen” massa die die mensen nu onder controle houden. Zodra die, door eigen toedoen, verdwenen zijn zal de huidige elite het echt lastig krijgen want geen goedkope mensen meer om hun wil door te drukken. Iets wat nu nog lukt maar dan niet meer.

  In tegenstelling to in het verleden weten we nu wie de boosdoeners zijn. Nu is het nog jachtseizoen op mensen zoals lezers hier. Over een paar jaar is dat anders als ADE etc hun werk hebben gedaan.

  Hou je rug recht en de wraak zal zoet zijn zodra de meeste ”handhavers van de huidige orde” (denk politie etc) weg is. Kill Nill was een prima film maar dan zal het een andere Bill zijn.

  Groeten,
  Hugo

 2. Uit mijn ervaring weet ik dat op Kreta de sinaasappelen nog nooit zo goedkoop zijn geweest als nu. Het zijn de ‘zigeuners’ die voor de distributie en verkoop zorgen.
  Laat het een achterlijk eilandelijke dat aan geen enkele Mac Kinsey norm qua arbeidsproductiviteit voldoet. Houden zo.

 3. Wij draaien ook duizenden tonnen voedsel door per jaar, omdat het de prijs niet haalt.
  Ik ben altijd voorstander geweest van conserveren en dan exporteren; dat brengt op en is heel, heel rendabel.
  Dan wordt de lokale markt niet verpest, en heeft nut.

  Maar wie ben ik?
  Denk dat ik een identiteitscrisis heb….

 4. Er is nooit voedseltekort geweest. Ik weet al van 50 j geleden dat tomaten en koffie voor de Amerikaanse kust in zee gedumpt werd. Om de prijs hoog te houden.
  Kassa kassa. En natuurlijke ook om over volkeren te regeren.
  Ziek…

 5. Een bevolking ziek van honger en koude zal niet meer de fut en stamina hebben om in opstand te komen tegen haar meesters, zeker niet als die via hun msm slippendragers de bevolking kunnen wijs maken dat ze zich hard zouden inzetten om de problemen op te lossen waarvan de (vir)russen de oorzaak zijn.
  De mate van welvaart van een volk is gerelateerd aan het gemiddelde IQ en aangezien dit IQ in het Westen aan het afglijden is naar het IQ niveau van derde wereld landen, zal onze welvaart ook gaan afglijden naar dat niveau. https://www.getiqtest.com/en-us/statistics

  • Interessante info, dank. Mss zijn die lage IQ landen ergens anders juist weer heel goed in. Zoals bijv voortplanten.

   • Laag IQ landen bestaan niet,
    Wel landen die dmv heersende klasse de armoede grens in landen hoog houdt.
    Een zelfvoorzienende platteland bevolking in Afrika is een mooi voorbeeld van welvaart, welzijn.
    Mits daar geen SBS6 filmploeg landt.

    Wellicht is brainwash van bevolking 🇳🇱 Ook een punt van aandacht , in onderscheid ontwikkelde en 3e wereldlanden.
    Ontwikkelde landen; hypotheek , en je suf betalen aan de heersende klasse dmv belasting, ( wat wordt besteed aan onderdrukking/ oorlogen) en we noemen het democratie ontwikkeld land. Waar je trots op mag zijn

   • Dat is allang gebeurd.Zie niveau van onderwijzers; zie ziekmeldingen onderwijzeressen; zie groep gericht onderwijs ipv klassen;het toppunt: sociale academie in Groningen.

    De meeste “afgestudeerden”kunnen het woord niet spellen…

 6. Een van de belangrijkste taken van een marionettenregering – als die aan de macht komt – is het vernietigen van de nationale identiteit. Staten die van buitenaf worden bestuurd, maken relatief snel afstand van hun geschiedenis, met hun tradities, met hun nationale symbolen, met hun gebruiken, vaak met hun eigen literaire taal.

  – Slobodan Milosevic

 7. Deze fraude wordt al direct bij onze geboorte registratie bij je geboorte gemeente gepleegd. Daar wordt jij als vrij mens omgedoopt tot een fictief natuurlijk persoon. Zolang jij die illusie hebt, dat jij die fictieve natuurlijke persoon bent. Ben jij een slaaf van het systeem. Want de creatie van de natuurlijke persoon, die enkel en alleen op papier bestaat is eigendom van de staat. Aan die natuurlijke persoon is geregistreerd met een burger slaven nummer. Zodat de staat de slaaf kan belasten. Alle zogenaamde rechten die een slaaf heeft, zijn privileges waar de slaaf voor moet betalen. Het fiatvaluta is ook zo’n illusie, het wordt uit niets gemaakt door de (centrale) banken die alle private organisaties zijn. Zodat deze banken alles kunnen toe-eigenen wat zij maar willen op de wereld. Zij creëren zelf geld uit het niets, waar de borger/burger slaaf dwangarbeid voor moet uitvoeren om aan dat fiatvaluta te komen.

  Dan kom je er achter dat eigenlijk alles in het leven gebaseerd is op een illusie om zo macht over de vrije mensen te kunnen hebben door de staat. Deze staat wordt vervolgens door weer buitenlandse entiteiten gerund. Om zo de illusie hoog te houden dat we in een democratie leven en er een vrije markt is van vraag en aanbod. Wat in de werkelijkheid een strak georganiseerde project is, waar de echte bestuurders/denktanken de massa besturen waarbij de bestuurders hun marionetten regeringen aansturen wat zij voor elkaar moeten krijgen om de massa in de fictie te houden. Nu ze al heel lang al plannen hebben, om de grote massa te verkleinen. Want als de massa te groot wordt voor hun idee, wordt het besturen ervan steeds moeilijker. Vooral als de massa in een staat te homogeen is of te groot in omvang/grondgebied van die staat, dit wordt dat opgelost door een bewust geplande massale import van immigranten, die ze zogenaamde benodigde arbeidsimmigranten noemen of vluchtelingen e.d. Zodat je de massa onderling elkaar gaan bestrijden, want iedereen wil zijn eigen cultuur van huis uit blijven behouden. Dit fenomeen zal verder escaleren met het verdeel en heers principe door de regeringen. Zo wordt er dan ook bewust zelfbedachte minderheidsgroepen gecreëerd om de onderlinge spanningen onder de massa aan te scherpen. Want tenslotte wil iedereen niet alleen bij een groep horen, maar ook dat hun groep gehoord wil worden in de gemeenschap om zo meer privileges te kunnen verkrijgen boven andere.

  Vervolgens met een gif injectie wat de regeringen valselijk vaccin noemen en het promoten dat het voor je eigen veiligheid en gezondheid is. Voor eveneens een fictieve ziekte. Om de illusie hoog te kunnen houden dat er een dodelijke ziekte heerst worden er vrijheid berovende maatregelen getroffen door de regeringen, zoals het slaven masker, verplicht afstand houden van elkaar, de economie bewust tot stilstand brengen en met een test middelen op de markt te komen, die de fictieve ziekte zou kunnen dicteren. Deze testen gaan verplichten aan de massa, zodat de massa vrijwillig onder valselijke voorwaarde de giftige injectie accepteert. Zodat de vergiftigde als beloning een QR code krijgt, om iets meer privileges te krijgen. Deze privileges kunnen de regeringen, dan net zo snel weer intrekken als zij dat uitkomt.

  We weten inmiddels wat de volgde stappen zijn om de massa zo maximaal te kunnen uitdunnen. Eerst zorgen voor een kunstmatige schaarste van bijna alles wat de massa nodig heeft of graag wil hebben. Zodat de inflatie opstuwt wordt en zo iedereen uiteindelijk afhankelijk te maken van de regeringen. Zodat hun macht alleen maar groter wordt over de massa. De volgende stap is dat de massa verplicht wordt om de zoveel tijd om de volgende giftige injectie te accepteren voor het inmiddels bewuste gerantsoeneerde voedsel aanbod. Maar onder tussen wel de verschillende bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten, om zo een burgeroorlog uit te lokken. Zodat de massa elkaar af maken. Zoals Rusland/Oekraïne wat moet blijven escaleren en over de wereld moet uitbreiden tenslotte.

  Terwijl de werkelijke bestuurders zich kostelijk vermaken in alle weelde van de wereld en kijken hoe de massa zich zelf uitdunt. Zodat het uiteindelijk op de fictieve natuurlijk persoon het bewust beperkte hoeveelheid van wat hij/zij wel of niet mag benutten met voedselbonnen, die tevens beperkt houdbaar zijn om de massa perfect te kunnen manipuleren. Zoals dat gebeurde vlak na de 2e wereldoorlog. Alle crisissen zijn man-made om de massa te kunnen overheersen en om steeds verdere beperkingen te kunnen op leggen aan de massa. Terwijl in de werkelijkheid de massa zorgt voor overvloed in alles. Wat weer niet gewaardeerd wordt door de werkelijke bestuurders, die andere niets gunnen. Want als er van alles in overvloed is voor een betaalbare prijs, is de massa niet bestuurbaar door hen daar ligt het probleem van de werkelijke bestuurders van de wereld die maar 0.00001% van de bevolking uitmaakt.

  • Als het eten schaars wprd zullen vooral de rijkeren een doelwit zijn, ervanuitgaande dat die geld en dus eten hebben….de vele VVD, D666 en CDA stemmers en partijleden zijn daarbij dus het kannonnenvlees van de “great reset”, wat ze zelf dus niet beseffen….

   Dat onze wereld in de tijd van een week van relatieve orde tot complete chaos kan veranderen is hun ook nog niet duidelijk. Wat jammer dat de gevechten in Dijon in Juni 2020 uit de media zijn gehouden, het had verhelderend kunnen weken….maar dat is dus wat de bedoeling is, de volgelingen dom houden en de opstandigen het leven onmogelijk maken. We leven nu in een dictatuur maar het ziet eruit als een ambtenarij gezwel…en het gros WIL NIET kijken en dus niet zien wat er gebeurd….liever volgen en de kop in het zand voor alles dat buiten het officieele valt.

   Het nut van het hebben van hersenen is mij aan het ontgaan….misschein de term mens her defineren…?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in