© Freepik

In elke arm een injectie lijkt de globale richtlijn te zijn: vaccineer oud en jong, ziek en gezond, hersteld en “immunologisch naïeve mensen”. Net als bij de lockdowns wordt opnieuw een strategie die geen rekening houdt met demografische, geografische en immunologische verschillen aan de hele bevolking opgelegd zonder risico-batenanalyse voor het individu of kosten-batenanalyse voor de samenleving, bericht wochenblick.at.

In de Verklaring over de bescherming van kinderen en jongeren wordt beschreven welke nevenschade jongeren oplopen door strategieën die niet op hun behoeften zijn toegesneden.

Moeten wij in realtime de collaterale schade vaststellen die kan worden veroorzaakt door een vaccinatiestrategie die aan hun behoeften voorbijgaat? In de verklaring staat: “Kinderen en jongeren hebben geen baat van een COVID-19 vaccinatie omdat zij vrijwel geen risico lopen om ernstig ziek te worden. Massavaccinatie en vaccinatieproeven op gezonde kinderen zijn daarom onethisch”.

Fabrikanten volgden niet hun eigen protocollen bij vaccinatieproeven

Ouders moeten weten dat COVID-19 vaccins nog niet volledig zijn goedgekeurd door de verschillende agentschappen die vergunningen afgeven. De noodgoedkeuring voor COVID-19 vaccins voor adolescenten van 16 en 17 jaar was niet gebaseerd op studies die de veiligheid en doeltreffendheid van de middelen voor deze leeftijdsgroep zouden hebben aangetoond. Veiligheid en werkzaamheid werden alleen geëxtrapoleerd uit onderzoek bij volwassenen. De bewering werd gebruikt dat 16- en 17-jarigen vergelijkbaar zijn met jongere volwassenen Bovendien hielden de vaccinproducenten zich niet aan hun eigen protocollen bij de vaccinatieproeven met 12- tot 15-jarigen. Aldus bereikten zij een gunstiger veiligheidsprofiel. Ook hebben zij niet op transparante wijze melding gemaakt van ongewenste bijwerkingen die zich tijdens de tests hebben voorgedaan.

Had nooit noodgoedkeuring mogen krijgen

Gezien het gebrek aan urgentie voor jongeren en het groeiende bewijs dat er doeltreffende behandelingen bestaan voor kwetsbare bevolkingsgroepen, zijn veel wetenschappers van mening dat de COVID-19-vaccins nooit een noodgoedkeuring voor kinderen hadden mogen krijgen.

  Het mRNA Covidvaccin is geen vaccin

Kinderen worden met manipulatieve tactieken overgehaald om zich te laten vaccineren tegen COVID-19. Sommige landen overwegen zelfs toe te staan dat kinderen (of minderjarigen) zonder toestemming van de ouders worden gevaccineerd. Morele drijfveren tieren welig om kinderen de schuld te geven zich te laten vaccineren voor het welzijn van de ouderen. Hierbij wordt volledig voorbijgegaan aan het feit dat het doel van vaccinaties is de gevaccineerden te beschermen. Ouders worden afgeschrikt met varianten die dodelijker zouden zijn voor kinderen, ook al zijn er geen data (zie deze 3 minuten durende video) waaruit blijkt dat een van de nieuwe varianten dodelijker zou zijn.

Geen steriele immuniteit

Er worden valse argumenten aangevoerd om de leugen te bestendigen dat de hele wereldbevolking moet worden ingeënt om het ontstaan van nieuwe virusvarianten te voorkomen. Maar virussen kunnen muteren en ze zullen muteren, wat we ook doen of wie er ook gevaccineerd wordt. De COVID-19 vaccins geven geen steriele immuniteit. Zelfs gevaccineerde mensen kunnen met het virus geïnfecteerd raken en het aan anderen doorgeven. SARS-CoV-2 kan ook dieren besmetten. Zolang het virus van gastheer op gastheer wordt doorgegeven, zal het ook muteren.

Intussen worden ernstige ongewenste bijwerkingen en sterfgevallen gemeld na de vaccinatie van jongeren, terwijl Big Pharma volledig gevrijwaard blijft van aansprakelijkheid.

De situatie is grimmig. Medische ethiek wordt met voeten getreden. Wetenschap is dood. Ouders worden verkeerd voorgelicht en in strijd met de medische Neurenberg Code gemanipuleerd. Kinderen worden op het altaar van Big Pharma geofferd.

Hier zijn 10 redenen waarom kinderen en jongeren de COVID-19 vaccins NIET moeten krijgen:

 1. Kinderen en jongeren vertonen meestal een mild of asymptomatisch verloop wanneer ze met SARS-CoV-2 besmet zijn. Hun risico om te sterven aan COVID-19 is bijna nul.
 2. Het aantal ongewenste voorvallen en sterfgevallen na vaccinatie met COVID-19 is ongewoon hoog in vergelijking met andere vaccins. Sommige bijwerkingen, met name myocarditis, komen nog vaker voor bij jonge mensen. Wanneer een nieuwe ontwikkeling mogelijk schade kan veroorzaken en er weinig over bekend is, schrijft het voorzorgsbeginsel voor dat in de eerste plaats geen schade mag worden aangericht. Beter veilig dan sorry!
 3. Er zijn nog geen gegevens over de veiligheid van COVID-19-vaccins op middellange en lange termijn. Maar kinderen en jongeren hebben een resterende levensverwachting van 55 tot 80 jaar. Dit betekent dat onbekende schadelijke langetermijneffecten veel ingrijpender zijn voor jongeren dan voor ouderen.
 4. Vaccinatiemaatregelen zijn gebaseerd op het verwachte voordeel dat duidelijk opweegt tegen het risico van ongewenste bijwerkingen van vaccinatie. De risico-batenanalyse voor COVID-19-vaccins wijst op een hoog potentieel risico zonder verwachte baten voor kinderen en jongeren.
 5. De overdracht van SARS-CoV-2 van kinderen op volwassenen is minimaal, en volwassenen ondervinden geen verhoogde COVID-19-sterfte door contact met kinderen.
 6. Het is onethisch om kinderen en jongeren in gevaar te brengen om volwassenen te beschermen. Altruïstische daden, zoals orgaandonatie en bloeddonatie, zijn altijd vrijwillig.
 7. Voor mensen met een hoog risico zijn er enkele profylactische behandelingsmogelijkheden en de COVID-19-vaccins; zo kunnen zij zich beschermen.
 8. Natuurlijk verworven immuniteit tegen SARS-CoV-2-infectie is is breed, robuust en doeltreffender dan door vaccinatie opgewekte immuniteit, vooral als het om varianten gaat. Kinderen en jongeren zijn beter beschermd door natuurlijke immuniteit.
 9. Er zijn enkele preventieve protocollen en doeltreffende behandelingsmogelijkheden voor kinderen en jongeren met een bijkomende ziekte.
 10. Vaccinatie van kinderen en jongeren is niet nodig om kudde-immuniteit te bereiken. Na anderhalf jaar pandemie hebben de meeste mensen ofwel reeds bestaande immuniteit door blootstelling aan andere coronavirussen, ofwel zijn zij hersteld van COVID-19, ofwel zijn zij gevaccineerd.
  Frank Harrington dreef de spot met ongevaccineerden: Agressieve na-injectiekanker vastgesteld, overlijdt drie weken later

Op een natuurlijke manier omgaan met virussen

Er is dus geen medische of volksgezondheidsreden voor massale vaccinatie van kinderen en jongeren, of voor vrijheidsbeperkingen of dwangmaatregelen tegen ongevaccineerde mensen. Voor het algemeen welzijn en dat van jongeren is het beter voor hen om op natuurlijke wijze met het virus om te gaan in plaats van zich te laten vaccineren.

Alle ouders moeten zichzelf één belangrijke vraag stellen: waarom zou ik het risico lopen dat mijn kind schade oploopt door de experimentele vaccins, terwijl het vrijwel geen risico loopt door COVID-19 en natuurlijke immuniteit veiliger en doeltreffender is?

Wij hebben de jongere generatie voortdurend het slachtoffer gemaakt van de pandemie; wij hebben hen beroofd van onderwijs, leeftijdgenoten, grootouders, levensvreugde, en – door harteloze mondkapjesdwang – zelfs van frisse lucht.

Het is de hoogste tijd om een einde te maken aan de mishandeling van onze kinderen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De proefdieren voor de ‘elite’ meesters en de politieke klasse: baby’s en kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinwaanzin op steroïden: Katten en honden “moeten na alle mensen COVID-19 vaccins krijgen om verspreiding van varianten te stoppen”
Volgend artikelGeorge Orwell’s 1984 is een blauwdruk geworden voor onze dystopische realiteit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Op1 toevallig gezien bij zappen.
  Je weet niet wat je ziet.
  Allemaal heel blije BNers dat ze hun kinderen kunnen inenten. Zelfs als ze al COVID hebben gehad.

  • Die BNers vertellen je elk verhaal zolang ze maar BNers blijven en het nieuws halen als BNer.
   Of ze ook echt hun kinderen met gif ingespoten hebben kom je toch nooit achter.

 2. Huisarts Ramdas uit Lelystad heeft een brief gestuurd aan ouders van kinderen die binnenkort een uitnodiging van het RIVM krijgen om een ‘coronavaccinatie’ te halen. “Middels deze brief wil ik benadrukken dat ik niet achter deze uitnodiging sta,” schrijft de huisarts. “Het woord vaccinatie is misleidend. Dit is namelijk geen vaccin, het middel dat wordt ingespoten is een mRNA-serum.”

  “Als uw kind deze prik neemt, is hij/zij onderdeel van een groot medisch experiment. Wat een coronaprik op (langere) termijn voor schade zal aanrichten weet niemand. Dit middel wordt veilig genoemd, echter niemand kan eventueel aansprakelijk worden gesteld,” aldus Ramdas. “Maakt u alstublieft een weloverwogen keuze voor uw kind.”
  Lees verder…………….
  https://www.ninefornews.nl/huisarts-waarschuwt-ouders-per-brief-als-uw-kind-deze-prik-neemt-is-het-onderdeel-van-een-groot-medisch-experiment/

  Eerst weigerde deze arts ook al om gif prikken te zetten, en nou worden de ouders gewaarschuwd.
  Kan nooit lang meer duren met dit terreur regiem voordat ze de man ontslaan.
  Zo doen ze dat hier als je als arts een andere mening hebt dan het RIVM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in