Britse ministers krijgen te horen dat zodra menselijke vaccins uitgerold zijn, huisdieren COVID-19 vaccins moeten krijgen

De linkse Labourpartij dringt er bij de ministers op aan te overwegen het COVID-19 vaccin aan huisdieren te geven zodra de menselijke populatie is behandeld.

Volgens “deskundigen” kan het vaccineren van katten en honden helpen voorkomen dat varianten zich ontwikkelen en verspreiden.

Mirror.co.uk citeert Labour’s Sir Mark Hendricki: “Covid is mogelijk begonnen bij vleermuizen. De prioriteit ligt bij het vaccineren van mensen, maar over een jaar of wat later moeten we kijken naar dierlijke vaccins”.

En Kevin Tyler, redacteur van het tijdschrift Virulence, voegt daaraan toe: “Mutaties kunnen heel anders op mensen tegerugkomen”.

“Een wezenlijk andere variant zou in de toekomst een probleem kunnen vormen. De beste manier om daar iets aan te doen zouden vaccins kunnen zijn”.

Overdracht van dier op mens is zeldzaam, maar afgelopen juli is in het Verenigd Koninkrijk een kat positief getest nadat hij het virus van zijn eigenaar had opgelopen.

De Britse veterinaire vereniging raadt eigenaren aan hun handen te wassen nadat ze hun huisdier hebben aangeraakt, voor het geval het virus op hun vacht zit.

Rusland heeft de eerste dier-specifieke prik ontwikkeld die met succes op katten en honden is getest, en een Amerikaans bedrijf werkt ook aan een dergelijke prik.

Onafhankelijk SAGE viroloog Prof. Deenan Pillay zegt: “Het kan zijn dat de huidige vaccins voor niet-menselijke soorten moeten worden aangepast”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ongelooflijk! Oudere dame met hondje door Duitse Coronapolitie aangevallenVolg Frontnieuws op Telegram

  Deskundigen schatten dat er al 20 miljoen doden zijn door COVID-vaccinatie & meer dan 2 miljard gewonden
Vorig artikel“Wij zijn menselijke proefkonijnen”: Alarmerende sterftecijfers door mRNA-vaccins vragen om dringende maatregelen
Volgend artikel10 redenen tegen COVID-19 vaccinatie van kinderen en adolescenten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Die dit voorstellen zijn nog gekker als een achterwerk van een een ezel, o kunnen ze ook de dierenwereld om zeep helpen, beter schieten we die idioten met een raket de ruimte in , zo ver als mogelijk.

 2. Tja aan de gehele (bange) wereldbevolking grof geld verdienen was nog niet genoeg, nu ook de huisdieren van die bange mensen, opnieuw kassa. Wie nu nog niet doorziet dat ’t alleen maar om geld en macht gaat is niet meer te redden.

 3. De eerst beste die ook maar één vingerkootje richting mijn huisdiertjes doet, raakt niet alleen die vinger kwijt!

  Daarnaast moet het hoge tarief BTW bij dierenartsen eraf! Zo blijft voor iedereen een dierenarts ook nog een beetje betaalbaar.

 4. Maar ze hebben nog nooit een mondkapje op gehad! Hoe kunnen ze dan gevaarlijk zijn? Krijgen ze dan ook een “vaccin paspoortje” en hoe wordt Fikkie dan getest met een lange staaf in zijn neus?

 5. Waanzin ten top. Blijkt toch steeds maar weer dat de zelfbenoemde “elite” alleen uiterlijk nog een beetje compleet er uit ziet maar van binnen zo rot als een mispel zijn.

 6. Helemaal rijp voor levenslange opname binnen de gesloten afdeling!!!

  Met alle liefde, plezier en genoegen jaag ik er persoonlijk een spuit met cisordinol in de linkerbil en in de rechterbil een haldol depot erbij, dit voor de zekerheid om deze ziekelijke gekte fors te dempen. En deze actie herhaal ik om de 3 weken, dan wordt het spul weer wat minder werkzaam.

 7. Ik heb het even overlegt met die dikke rood grijze poes hier.
  Maar die had maar 1 reactie.
  Moet jij kijken wat ik met je huis doe, ik breek het helemaal af als je dat flikt.

 8. Hallo allemaal ja ik had het al een week geleden gezien in een van de kranten het moet inderdaad niet gekker worden ik heb zes honden moeten die nu Ine keer geënt ik woon in Spanje de meeste mensen hier laten niet eens hun dier voor de normale dingen. Inenten laat staan dat ze dat hier erdoor krijgen het. Zijn allemaal achterlijke klojo s die straks met hun vingertje gaan wijzen naar onze huisdieren dat ze gevaarlijk zijn en het virus verspreiden arme dieren straks worden ze weer massaal naar de asielen gebracht door deze achterlijke bangmakerij ik zet. Mij al dertig jaar lang in voor de vergeten dieren in Nederland heel veel jaren en in Spanje al tien jaar het opvang werk is al moeilijk. Genoeg zonder al die ongein erbij denk maar aan de Spaanse galgo s en podenco honden en dan natuurlijk ook de mixhondjes de sterilisatie en castratie campagne hier komen eindelijk na veel jaren op gang de mensen die hier die dieren helpen hebben vaak al veel problemen met b v de financiële kant voor voer de dierenarts enz en ook vaak hebben ze te maken met eigenaren waar niet mee te praten valt en hemel en aarde moeten bewegen om dan zo n beest los te krijgen deze mensen hebben het al vaak emotioneel zwaar en dan zit nog erbij het is in en in triest

 9. En cavia’s dan. En meer van die kleine knaag beestjes.
  Kunnen die geen corona krijgen dan, maar mijn dikke poes wel.

 10. Onze honden worden NOOIT ingeënt, springen in sloten, vreten zooi in het park en zijn NOOIT ziek. Als ik m’n handen moet gaan wassen elke keer na aanraken kan ik elke dag een nieuwe pot zeep neerzetten. Ben me daar gek. Idioten met hun gifspuiten. Laat ze fijn zelf allemaal een driedubbele dosis nemen tegen dit niet bestaande sprookjesvirus van ze. Idioten.

 11. en als je vlooien of luizen of bed wantsen hebt moet je die ook allemaal laten inenten. en wat gaat dat kosten ik heb ook mieren bij de achterdeur als er hier een prikploeg langskomt komt mij kruisboog boven de eerste die naderd krijgt een inenting voor het leven.

 12. Mijn eerste reactie was;
  eigenlijk logisch omdat er straks niemand meer is om voor die dieren te zorgen dus die dan ook maar de gifspuit! ( Sarcastisch)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in