Ik zal eerlijk tegen u zijn. Ik ben een gebroken getraumatiseerde man. De reden daarvoor is vrij eenvoudig, ik heb te veel gedronken uit de beker der kennis. Als je eenmaal beseft wat er begin 2020 is gebeurd, als het echt tot je doordringt wat deze mensen hebben gedaan, de metafysische lelijkheid van wat ze hebben gedaan, dan kom je op een heel donkere plek, schrijft Rintrah.

Anthony Fauci is een man die erger is dan Hitler. Hitler was een gekwetste meth-verslaafde tragische figuur, die regeerde over een volk dat veel geleden had. Maar Anthony Fauci wist begin 2020 welke fout hij had gemaakt, verzamelde een stel mensen die hij kon omkopen met subsidiegeld en ging verder met het verdoezelen van wat er was gebeurd. En toen deed hij zich voor als onze redder, hij verscheen in de kranten alsof hij de volgende Messias was. En hij komt ermee weg.

Het is veel gemakkelijker om te leven met het idee dat we Moeder Natuur boos hebben gemaakt, dat er een soort gruwel uit een vleermuizengrot is ontsnapt. Of zelfs het idee dat we door de massamedia in paniek zijn gemaakt over een of andere onbenulligheid. Maar als je eenmaal alle beschikbare informatie hebt geconsumeerd wat beschikbaar is, als je er eenmaal kritisch over hebt nagedacht, als je je roze bril hebt afgezet, dan ontdek je dat we in een fractie van een seconde God’s bescherming niet verdienden en dat het kwaad van de mensen die over ons heersen zich over ons uitstortte als slib van een barstende dam.

  Behandeling van covid gestopt - om bereidheid tot vaccineren te vergroten

Ik zeg niet dat ze ons allemaal willen doden, want ze geven niet genoeg om u om dat te doen, het is veel lelijker en alledaagser dan dat. Ze zijn in een nul-som concurrentie voor status met elkaar en als gevolg daarvan creëerden ze een soort genetische gruwel die vervolgens ontsnapte, die vervolgens door alle betrokkenen in de doofpot werd gestopt om zichzelf de schande te besparen van de erkenning van wat ze hadden gedaan.

Daarom liggen uw economieën in puin, daarom zijn uw familieleden gestorven, daarom hebben mensen long- en hersenletsel opgelopen. De Holocaust was een product van haat, maar haat is een mutatie van liefde en dus kan een mens er vrede mee hebben. Maar wat hier gebeurd is, is iets veel lelijkers, een werkelijk onvoorstelbare banaliteit. Ik hoef geen medelijden te hebben, ik zal zelf moeten uitzoeken hoe ik met deze kennis moet leven. Maar lieve Heer, wat doet het pijn.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinsloophamer: Levensverzekering keert niet uit na overlijden door vaccinatie, want “vrijwillige vaccinatie met experimenteel vaccin” telt als zelfmoordVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOrban: Westerlingen die het multiculturalisme zat zijn welkom in Hongarije
Volgend artikelPleiten voor de Derde Wereldoorlog is nu gewoon mainstream media opinie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Ik hoop dat de heer Rintah zich spoedig realiseert dat het veel, veel verder gaat dan het Corona bedrog. Media, het geld systeem, democratie, ”fossiele energie” etc etc het zijn allemaal leugens. Gigantische leugens. Deze meneer gaat t lastig krijgen als hij verder duikt ”into the rabbit hole”Ik wens hem succes.

  Groeten,
  Hugo

  • Dank je. Hoef ik niks meer te zeggen. Ik heb ook van die beker gedronken, net als jij, en vele mensen lang van te voren gewaarschuwd… Luisteren? Interesse? Ho maar. Ze luisteren nu ook niet. Maar zo is het he… Dus “getraumatiseerd” raken is gewoon jezelf te kort doen. Succes aan Rintrah, neem een pilletje. 🤪

  • Kwam deze tegen

   A𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐠𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐍𝐞𝐝𝐞𝐫𝐥𝐚𝐧𝐝,

   Het spijt ons u te moeten laten weten dat het voor ons onmogelijk is in te schatten of wij onze belasting tot 31-12-2022 nog wel kunnen en willen betalen. Onze financiële positie is zeer onoverzichtelijk geworden, dankzij de toepassing van uw Arbeidswet, Auteurswet, Horecawet, Beurswet, Loterijwet, Motorrijtuigenwet, Warenwet, Woningwet, Drankwet, Gezondheidswet, Winkelsluitingswet, Invaliditeitswet, Vestigingswet, Flexwet, Ziektewet enz. enz., die u op ons heeft losgelaten. Door al uw wetten zijn wij zo terneergeslagen, aangeslagen, uitgeput, uitgebuit, uitgewoond, uitgetrokken en uitgeperst, dat wij niet meer weten waar wij aan toe zijn, hoe wij hier nog kunnen zijn en of wij hier nog zelfs wel willen zijn.

   Men heeft ons genoodzaakt te betalen voor Milieubelasting, Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, Precariobelasting, Loonbelasting, Onroerendgoedbelasting, Overdrachtsbelasting, Staatsbelasting, Straatbelasting, Rioolbelasting, Grondbelasting, Wegenbelasting, Verzekeringsbelasting, Beursbelasting, Weeldebelasting, Gemeentebelasting, Dividendbelasting, Successiebelasting, Hondenbelasting, Vermakelijkheidsbelasting en Waterschapsbelasting.

   En verder voor tabaksaccijns, benzineaccijns, gedistilleerd accijns, zegelrecht, registratierecht, invoerrecht, uitvoerrecht, statistiekrecht, reinigingsrecht en wat er nog meer aan rechten zijn.

   Voorts krijgen wij de plicht om bij te dragen aan WAO, AOW, WW, WWW, UWV, VVV, BTW en tal van andere W’s als ook aan Zorgverzekering, Autoverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering, Brandverzekering, Arbeidsongeschiktheidsverzekering, Ziektegeldverzekering, Kostbaarhedenverzekering en andere zekerheden die inmiddels allang niet meer zo zeker zijn met en door uw kabinet.

   Wij betalen liggeld, stageld, loopgeld, wachtgeld, parkeergeld, tolgeld, sluisgeld, schoolgeld, inschrijfgeld, uitschrijfgeld, lesgeld, kijk- en luistergeld en hoe dan ook: heel veel geld !!! Wij worden verzocht en of verplicht om bij te dragen aan Dierenbescherming, Vrijheidsbond, Kankerbestrijding, Astmafonds, Leprafonds, Nierfonds, Kinderbescherming, Rampenfonds, Begrafenisfonds, Geheelonthoudersfonds, maar ook het Rode Kruis, Gele Kruis, Oranje Kruis, Groene Kruis, het Witgele Kruis en een regenboog aan andere kruisen.

   De regering en anderen die in haar naam regeren, hebben ons zó geregeerd dat wij niet meer weten wie we zijn, of we er zijn en of we er nog wel willen zijn. Wij zijn verplicht, verdacht, verhoord, ondervraagd, berispt, beboet, bekeurd, bestraft, bekeken, onderzocht, nagegaan, gecontroleerd, geëvalueerd, gezuiverd, ingesloten, opgesloten, uitgesloten, verwisseld, ontbonden, gecommandeerd, gesommeerd, ingeschreven, uitgeschreven, doorgelicht, voorgelicht, uitgelicht én… door u opgelicht !!!

   Wij hebben tot nu toe ons leven doorgebracht met het invullen, inschrijven, opschrijven, overschrijven, halen, betalen, opsturen en bekrachtigen en tekenen van formulieren. Wij hebben al honderden keren verklaard dat wij zijn geboren, waar en wanneer…. waarom?
   Wij worden voorts achtervolgd door actiecomités, bonden, fondsen, verenigingen, clubs, instellingen, instituten, organisaties en stichtingen, zowel schriftelijk als telefonisch (liefst onder het eten) en zelfs thuis aan de deur. Ons enige geluk is dat wij geen geld over hebben om te kunnen steken in ING, ABN-AMRO en alle andere Rothschild banken, Palm Invest, Easy Life, Dubai Resorts, IceSave, Fortis of andere oplichters.

   Wij zijn zover dat wij onze huizen willen verkopen, maar daarvoor moet wij eerst een energiekeurmerk aanvragen en betalen, waarvoor wij dan weer formulieren moet gaan aanvragen, invullen en opsturen.

   𝐖𝐀𝐓 𝐊𝐎𝐌𝐓 𝐄𝐑 𝐍𝐎𝐆 𝐌𝐄𝐄𝐑 ??

   Dat is dan misschien het betalen van milieuheffing op een biefstuk. Omdat het milieu vervuild wordt door de uitstoot van gassen door het rund.

   Dan voelen wij door onze klompen heen, dat de volgende stap zal zijn, dat wij straks verplicht zijn een snuffelpaal aan te schaffen voor ons huis, om onze eigen uitstoot te meten en daarover ook milieubelasting te betalen.
   593views
   15:07

   • We have met the enemy and it is us (als in het collectief). We willen al die belastingen betalen, we willen deugen, we willen betalen voor onze zonden etc etc. Het individu dat niet wil meedoen moet worden vernietigd aldus het collectief. Cornona was slechts het begin.

    De haat tegen niet meegaan met het systeem (wat de meute wil) maakt de meute woest. Als zo alles instort zal de meute zondebokken eisen en krijgen. De individuen zullen wederom op de brandstapel van de moderne tijd worden gegooid. De tekenen zijn er. Assagne voor de waarheid schrijven. Net zoals recent iemand in Gitmo, 20 jaar vastzitten en geen aanklacht. De meute wil het.

    Onze hoop is dat de injectie snel zijn werk doet en wij de meute worden. Anders zijn heel wat van ons de klos vrees ik.

    Er is geen middenweg meer mogelijk vrees ik.

    Groeten,
    Hugo

 2. Hij zal eerlijk zijn… laffe idioot ga te biechten bij uw eigen soort…EIGEN SCHULD DIKKEN BULT❗❗ VERWACHT GEEN MEDELIJDEN VAN ONS, EN ABSOLUUT GEEN BEGRIP….JE BENT ABSOLUUT M.E.D.E.S.C.H.U.L.D.I.G…❗❗⚠️🤑

 3. Daarom houdt China halsstarrig vast aan het zero-covid beleid. Zij weten wat er juist ontsnapt is uit hun laboratorium.
  Iets dat de overbevolking moest oplossen.

 4. Het gaat dieper. In één woord… Khazaren. Die kennen de meesten hier wel. Ze hebben een matrix gecreëerd waarin wij worden opgevoed als consumenten, om zo onszelf en de planeet zelfstandig te laten vernietigen. Ze hebben ons volledig van liefde verwijderd, waardoor alles nu bestaat obv angst en consumeren/vernietigen. De elites hebben ons gemaakt zoals ze zelf zijn… zombies.

 5. Wat wel opmerkelijk is? Dat China en Rusland mRNA verboden hebben. China kom je zelfs helemaal niet in met een mRNA vaccin. Zelfs dat theatrale reisje toen van het WHO om de vismarkt te onderzoeken met Marion (Om)Koopmans mochten veel aangang van het gezelschap met mRNA vaccinatie status China pertinent niet in!!!

  • Nuke: vreemd, niet? Ik heb ook al eerder opgemerkt dat Rusland geen mRNA inspuit, maar Sputnik. Allebei hebben ze ook geen 5G kastjes (zie de Ookla 5g kaart van de wereld). Waarom China mRNA-ingespotenen zou weren, is zeer opmerkelijk. Ze moeten weten dat de mRNA gifspuit niet werkt tegen het covid (wat dat ook moge zijn), dus dat zou een reden kunnen zijn waarom ze die mensen weren. Maar dat zou dan ook betekenen dat de covid een echte ziekte is, anders dan de griep, waar ze dan heel bang voor zijn. En wat zou anders een reden kunnen zijn waarom ze de mRNA vaxxies weren…? Vanwege de shedding van de spike eiwitten…? Dat zou dan betekenen dat de shedding een realiteit is. China weet meer dan we beseffen, vermoedelijk.

  • Terwijl dat laatste deel gefilmd wordt, staat er aan de andere kant eentje van de troepen te filmen. Wanneer die … een boks geeft aan die meid, krijgt ´ie zo lijkt het een seintje … Iedereen op beeld en de consequenties daarvan zullen h.w.s. niet voor de troepleden zijn.

 6. “….creëerden ze een soort genetische gruwel”. Welke gruwel wordt hier bedoeld? De niet bestaande verzonnen ziekte of de genetische moordprik?

 7. En ze planden het allemaal in 1974 al met hun Agenda2030 Hoe wij (het volk) de Nieuwe Aarde langzaam aan vorm krijgt?
  Van opgelegd gedrag naar eigen gezag want de machtsverhouding is omgedraaid en heeft het volk nu de macht = hoger bewustzijn nastreven en de illusies doorzien en verbinden met elkaar voor kracht.

  Wij de Mensen levend op het grondgebied van de Aarde, zijn in vrijheid geboren. Elke man en vrouw op aarde wordt geboren met bepaalde rechten die door niemand kunnen worden afgenomen tenzij wij dat toestaan.
  https://medium.com/@createyourownworld/hoe-de-nieuwe-aarde-langzaam-aan-vorm-krijgt-ef706ff869a1

 8. Ben het niet eens met je uitspraak:

  Hitler was een gekwetste meth-verslaafde tragische figuur, die regeerde over een volk dat veel geleden had.

  Kijk eens naar ’the last battle’ en laat me dan weten of je dan nog steeds zo over hem denkt.

  • Maak van de meth maar adrenochrome Angel. die trillende handjes die zijn buitenechtelijke dochter MERKEL ook heeft is het gevolg van te veel kinderbloed drinken .

 9. Wij leven sinds 1782 (bijéénkomst in het kasteel van Rot Shit van Rot Shit, Weisshaupt, en de “Geleerde ouders van Sion”) in het maconnieke tijdperk waarin de vrijmetselaars aan de macht zijn. Naar ik begrijp is de enige remedie het opsporen, verbieden en opsluiten van alle vrijmetselaars, rozekruisers en ridders (oa Bill Gates) want zoals het nu gaat gaan we ten onder aan al die vrijmetselaars die benoemd door koning Willem Alexandra in allerlei besturen geïnfiltreerd zijn en gezamelijk het beleid bepalen. De samenwerkende loges moeten allemaal opgespoord en omgebouwd worden tot een koeienstal. Covid-19 is het einde van de vrijmetselarij.
  Groeten van de Amsterdamse Vrijmetselaarsbestrijdingsdienst. Dacostakade 158 1053XC

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in