Onlangs werd een artikel gepubliceerd in het tijdschrift Science Immunology waaruit blijkt dat mensen die worden “gevaccineerd” voor covid met mRNA lijden aan immuundysregulatie die resulteert in overproductie van een antilichaam genaamd IgG4, schrijft Ethan Huff.

Deze ontregeling betekent dat de “volledig gevaccineerden” na verloop van tijd hun algemene immuniteit verliezen en niet langer in staat zijn alle soorten coronavirussen af te weren, inclusief verkoudheid.

Bij elke volgende infectie zal iemand die alle covid-injecties heeft gehad, steeds vatbaarder worden voor ziekten. Omgekeerd zullen mensen met een natuurlijke immuniteit minder vatbaar zijn voor infecties, omdat hun immuunsysteem goed functioneert en voortdurend leert hoe het muterende ziekten moet bestrijden.

Aangezien de meeste mensen volledig zijn geïnjecteerd, zullen de covid-infecties doorgaan – en gemiddeld zal de ernst ervan na verloop van tijd toenemen, wat niet het geval zou zijn geweest als niemand ooit een prik had gekregen.

“Mensen zullen er langer over doen om beter te worden als ze eenmaal geïnfecteerd zijn,” legt Alex Berenson uit. “Het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen zal toenemen. De gezondheidszorg zal steeds meer onder druk komen te staan.”

“Oh, en sommige mensen kunnen ook nare auto-immuunbijwerkingen krijgen, waaronder pancreatitis, nierziekten en zelfs aneurysma’s.”

Als er nieuwere, dodelijkere covid “stammen” verschijnen, is het de schuld van de volledig gevaccineerden

Een paar marginale stemmen hebben hier in het verleden voor gewaarschuwd. Zij zeiden dat het uitbrengen van een vaccin midden in een pandemie een heel slecht idee was, dat het uitroeien van de plaag veel moeilijker, zo niet onmogelijk, zou maken.

  Pfizer kocht Arena Pharmaceuticals om "behandelingen" voor COVID vaccinverwondingen te bezitten

We zijn nu getuige van de gevolgen van Operation Warp Speed in real time, en Berenson zegt dat in het ergste geval een gevaarlijkere SARS-CoV-2-variant kan opduiken “die onze verzwakte immuunsystemen niet aankunnen” – “onze”, in deze context, zijn de mensen die een prik hebben gekregen.

“We weten veel minder over het immuunsysteem dan we pretenderen, en nog minder over hoe deze specifieke veranderingen mensen op de lange termijn kunnen beïnvloeden,” schrijft hij.

De manier waarop natuurlijke immuniteit werkt – dat wil zeggen ongevaccineerde immuniteit – is dat het lichaam antilichamen produceert tegen “antigenen”, in dit geval het coronavirus. Deze antilichamen neutraliseren antigenen door ze uit de cellen te houden, en werven andere delen van het immuunsysteem aan om ze te vernietigen.

Een volledig geprikt immuunsysteem daarentegen voert dit proces niet correct uit, omdat de injecties het immuunsysteem vertellen dat het onjuiste antilichaam-verhoudingen moet gaan produceren. Het eerder genoemde artikel laat zien dat het lichaam overproductie van IgG4 heeft, “dat niet erg zijn best doet om de indringers te vernietigen”, aldus Berenson.

“Dat proces versnelt sterk bij mensen die een booster hebben gekregen, een derde prik,” voegt hij eraan toe.

Hoewel een overvloed aan IgG4 nog enige bescherming kan bieden tegen coronavirussen, is het onvoldoende, afhankelijk van hoe het virus muteert. Een door vaccinatie aangetast immuunsysteem wordt voortdurend gebombardeerd met nieuwere binnendringende stammen die het niet weet te bestrijden, met als gevolg meer ziekte en mogelijk overlijden.

Volledig geprikte mensen hebben nog steeds T-cellen, zegt Berenson, die functioneren als “een laatste verdedigingslinie”. Deze zijn echter niet goed opgewassen tegen Omicron (Moronic).

  Veiligheid van CoronaVax in Nederland: Verdere update van het onderzoek van Theo Schetters naar openbare gegevens uit NL

“Op dit moment wegen de nadelen op lange en middellange termijn duidelijk zwaarder dan de toename van antilichamen op korte termijn,” aldus Berenson over de injecties.

Berenson is het niet eens met het idee dat de immuunvernietiging door covid-injecties invloed heeft op andere gezondheidsproblemen zoals griep en andere virussen. Met andere woorden, hij gelooft dat de volledig geïnjecteerde nog voldoende functioneert om die af te weren – hoewel vele anderen het daar niet mee eens zijn.

Hoe dan ook, doorgaan met het toedienen van covid-prikken aan mensen is een dwaasheid – vooral voor de ontvangers, omdat zij geen excuus meer nodig hebben om gewoon nee te zeggen tegen deze experimentele en dodelijke medicijnen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australische gezondheidschef: COVID-contact tracering maakt deel uit van de “Nieuwe Wereldorde”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVier Europese landen kunnen verdwijnen omwille van Amerikaanse belangen
Volgend artikelDe Russen ontruimen de bestuursgebouwen en het stadhuis van Soledar: Hijsen de Russische vlag – Gevechten in de mijnen – Officieel einde van Bakhmutskoye (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ik ben benieuwd wat er over een jaar nog over is van de gezondheid van gegifprikte mensen. En wat voor ziektes die aanmaken omdat ze zwak zijn en weer besmettelijk zijn voor anderen. Zucht….

  • Niet veel, denk ik zo maar. Vorig jaar zei een (ook niet geïnjecteerde) vriendin: ik zie of hoor niets over bijwerkingen. Nu een jaar verder: de kanker en griepgevallen en dooien vallen ons om de oren. In mijn straat alleen al in de afgelopen 2-3 maanden (waar ik t van weet): 2 doden, 1 in elkaar zakker, 1 herseninfarct en vorige week woensdag weer de straat afgezet met brandweer politie ziekenwagen om iemand van de eerste verdieping naar beneden te krijgen. Dat gaat lekker. Collega die nooit ziek is, nu voor 2e keer ‘Corona’ binnen een maand, langdurig ziek. M’n baas die braafste jongetje vd klas is, alle spuiten gehad, ‘corona’. Ik zal nooit vergeten dat hij tegen me zei (om bij me uit te vissen of ik wel of niet die spuiten had genomen): ‘ongevaccineerden verspelen het recht op zorg als ze ziek worden, want ze nemen het risico.’ T lag toen, maar nu ook, op het puntje van m’n tong om te zeggen: ‘ de gevaccineerden nemen ook het risico’, maar ik hou m’n mond: geen parels voor de zwijnen gooien. Verspilde moeite aan die NSB’ers.

 2. Beste Mensen

  Aids betekend :
  God Duivel en de kinderen en kleinkinderen lopen met U mee
  De Farmatie via de handlangers helpen U naar de Filistijnen
  Anders gezegd :
  U bent in de klauwen van Satan

  Dank U

   • Beste Mensen

    Kijkt men met het verstand die in de buik zit dan ziet men dit al
    Laat staan kijken met het verstand welk in de tenen bevind

    Het verstand in het hoofd is verzadigd
    Dus niet langer mogelijk om via die iets te doorzien

    Dank U

 3. 2023 zal een interessant jaar zijn. Blijft de oversterfte ongeveer gelijk aan 2021 en 2022 of gaat het exponentieel stijgen? Het zal de grote lakmoesproef zijn.

  • Beste Mensen

   De Burgers van de heele wereld moeten alle mensen van de Regering Aldaar uit hun stoelen heisen een schop onder de reet geven en een bezem in de hand drukken voor de straten schoonmaak werkzaamheden en anderen die liever binnenshuis willen werken een doekje om de toiletpotten schoon te maken
   Dan weten die wat echt werken inhoud en betekend

   Nieuwe mensen aanstellen die de Burgers echt willen dienen tegen een menselijke salaris

   Dank U

  • Feitelijk zal de oversterfte het dak uit gaan maar ze zullen vast een statistisch trucje uithalen om die cijfers te verdoezelen. Vermoei je er niet mee; je weet hoe t zit. En als je denkt de hoop te hebben dat je dan nieuwe feiten hebt om mensen ermee om de oren te kunnen slaan als zijnde bewijs dat gifspuiten de oorzaak zijn: vergeet t; ze zullen door de cognitieve dissonantie nog eerder geloven dat ze roze olifantjes door de lucht zien vliegen dan erkennen dat t de gifspuiten zijn. Let wel: het zal bij hen pure doodsangst veroorzaken als ze moeten erkennen dat ze met gif in hun lijf rondlopen met grote kans op ernstige ziekte en of snelle dood. Dus ze zullen er alles aan doen om in de ontkenning te blijven, wat tot bepaalde hoogte te begrijpen is. Alleen wij staan langs de kant en blijven met verbazing staan kijken want wij hebben die angst niet. Bij iedere berichtgeving dat er weer een fietser t water in is gereden met oorzaak onbekend of verkeersongeluk met oorzaak onbekend, sporter die neerklapt, neerstort enz. Denk ik alweer: och, dat is er weer een. Schouderophalend en tot de orde vd dag. Er is niets aan te doen. En het ruimt zich vanzelf op.

 4. Beste mensen

  Alles veranderd continu
  Uit de Oudheid bekend
  Echte mensen kunnen wel Duizenden jaren oud worden
  Misschien is die Formule wederom Herontdekt
  Vandaar de dee populatie techniek ingevoerd
  Men zal wederom Reuzen Worden
  Dus per persoon meer consumeren

  Dank U

  • Beste Mensen

   Van een van de kleinere Indiase Reusjes is bekend dat Hij dagelijks het voedsel nuttigt van Acht tot Tien normale mensen
   WWF Kampioen Khali
   Ga dan maar na hoeveel voedsel Big John
   Earth Quake en de nog groteren van Nu zullen verorberen
   Laat staan de nog groteren die straks nog gaan komen , moeten worden geboren
   De mensheid van nu is aan z’n einde
   Jaa ook Rutte word niet gespaard ?!

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in