Je kunt verwachten dat Oekraïne Rusland bombardeert. Het doelbewust doden van willekeurige burgers is waarschijnlijk onsmakelijk, maar whatever.

Het probleem is dat dit Amerikaanse raketten zijn. Amerika gaf de Oekraïne raketten en zei hen die Amerikaanse raketten op Rusland af te vuren. Wat is precies het verschil tussen dat en Amerika dat Rusland bombardeert? Ik zie geen verschil, maar aangenomen dat er een technisch detail is dat het anders maakt – hoe lang gaat dat duren? schrijft Andrew Anglin.

RT:

Bij een Oekraïense aanval op de Russische stad Sjebekino in de regio Belgorod, die aan Oekraïne grenst, zijn twee burgers gedood en een aantal anderen gewond geraakt, zei gouverneur Vjatsjeslav Gladkov zaterdag.

“Volgens bevestigde gegevens van het ministerie van Noodsituaties zijn er twee burgers gedood”, schreef hij op Telegram. Eerder op de dag meldde Gladkov dat elf mensen gewond waren geraakt bij de beschietingen, waarvan vier ernstig.

Volgens het Russische onderzoekscomité was een van de doden een minderjarige.

Later verduidelijkte Andrej Ikonnikov, de minister van Volksgezondheid van de regio, het bericht door te zeggen dat de aanval in totaal 14 mensen had getroffen. “Twee van hen stierven helaas voor de komst van een ambulance,” merkte hij op, en voegde eraan toe dat onder de dodelijke slachtoffers een naamloze man en een 14-jarige waren.

De gouverneur zei dat de Oekraïense aanvallen ook hebben geleid tot een stroomstoring die bijna 15.000 inwoners heeft getroffen, en voegde eraan toe dat het enkele uren zou duren om de stroomvoorziening te herstellen.

Gladkov merkte ook op dat niet nader genoemde “civiele voorzieningen werden beschadigd”, en voegde eraan toe dat alle slachtoffers worden verzorgd door medische diensten.

De Amerikaanse regering kan niet eens uitleggen waar deze oorlog in godsnaam over gaat. Ze blijven zeggen dat het om democratie gaat, maar..:

 • Oekraïne is volgens niemands definitie een “democratie” – ze hebben geen vrije pers en alle oppositiepartijen zijn verboden.
 • Rusland heeft nooit een probleem gehad met de regeringsvorm van Oekraïne, ze hebben alleen gezegd dat ze geen NAVO-kernbommen aan de grens zouden tolereren.
 • Rusland wil alleen controle over de Russisch sprekende gebieden, waarbij je zou denken dat “democratie” zou betekenen dat die mensen het recht hebben om zelf te beslissen.
  Gonzalo Lira gearresteerd door Oekronazi's

Dit wordt überhaupt allemaal toegegeven tussen deze hersendode propaganda van de Joodse media.

De VS sturen de hele Oekraïense bevolking de dood in, en geven er niets om.

Ik geef er eerlijk gezegd ook niets om.

Wat een absoluut menselijk vuilnis.

De Hohols zijn dom genoeg om te gaan sterven zonder de grondbeginselen te begrijpen van waarom ze vechten, dus ze verdienen het om te sterven en het kan me niet schelen.

Maar gaan we hier echt een wereldoorlog om voeren?

Zelfs als Rusland zou proberen de volkomen legitieme democratie van Oekraïne te stelen – wat maakt het uit? Wat heeft dat met mij of mijn problemen te maken? Waarom zou ook maar één Amerikaan zich daar iets van aantrekken?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Onder Satan’s banierVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. John wordt Red Pilled
Volgend artikelV.N. zegt: “Voedseltekorten zijn essentieel voor het creëren van goedkope slavenarbeid”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Rusland heeft geen probleem met de regeringsvorm in de Ukraine??? Dat soort domme opmerkingen krijg je met mensen die eerder het nieuws, geschiedenis elders nooit bij hielden.
  Lang voor dit alles waren er giga ruzies omdat Ukraine zijn rekeningen voor geleverd gas niet betaalde. Het bekeren van mensen in de regio tot het jodendom is al heel lang bezig. De Holodomor door Bolsjevieken. Tenslotte heeft Putin het ook over Russen van 1000 jaar geleden. En NeoNazis verzetten zich vooral tegen de toenemende overname van de macht in Ukraine door Joden. Ukraine voor Ukrainers een zelfde leus als Israel voor de Joden. Zelensky wil dan weer een autonome joodste staat als onderdeel van het Grote Israel plan waren. MSM meldde openlijk dat Netanyahu joodse settlers uit de West Bank wilde herhuisvesten in Crimea om dat een Tweede Joodse Staat van te maken. Neen niet in NL MSM. Kennelijk gemist door Google Censuur. Nee niet allemaal en nee niet om de West Bank terug te geven aan de Palestijnen. Gestolen goederen, kunst terug eisen gebeurt kennelijk alleen met joodse advokaten. Ancestraal land retourneren aan de rechtmatige eigenaren kunnen de Palestijnen wel vergeten. Die machtsovername door Joden, veelal uit buitenland gebeurde ook in de Weimarrepubliek en was de zgn aanleiding voor het verzet van Duitsers en de opkomst van Hitler. Hitler’s Transferagreement, ontvangen van betalingen door Joden in Palestina maakte die economische groei in Duitsland en dus de oorlog mogelijk. En zonder Standard Oil, IBM etc. etc. was het dan nog steeds niets geworden.

 2. Voor mij staat maar een ding vast , Rusland had gelijk in het begin in een keer door moeten stoten met alles er op en er aan .
  Nu worden deze kut nazi’s compleet gevuld met wapens , als men in het begin het anders hadden gedaan zoals eerder omschreven was deze oorlog niet zo gelopen als nu

 3. En laat het nu zo wezen ,Vernietig dat hele Ukra land dat grafvolk heeft ook geen medelijden met de Russen .
  Zuiver het maar zo veel mogelijk .

 4. “Ukraine won’t have it. Ukraine wants all of their land back to the ’91 lines.”

  Yeah, Ukraïne gaat (terecht) terug naar de grenzen van voor 1922, maar dat is zowel in Kiev als in Washington nog niet helemaal doorgedrongen…

 5. USA heeft een schoften beleid; volkomen asociaal–maar voor alles stom.

  Aan vrede is meer te verdienen dan aan oorlog.
  Goed ze verdienen nu een vermogen aan wapens maarcdat is eenmalig.
  Winst op vrede/welvaart gaat contenue door.

  Dat het mensenlevens kost : van geen belang
  Zie Syrie; de Koerden hebben de infanterie rol gespeeld, gevochten als leeuwen, maar toen Turkije de grens overstak met als doel de koerden afte maken–ook met Isis afdelingen– trokken ze die paar man op observatieposten terug, waardoor de Turken vrij spel kregen.

  Apropos: waar was de linkse verontwaardiging van de Nl linkse honden, toen turkieturkie Syrie binnenviel? Nato wapens verkocht aan Isis? Gestolen oliekocht van Isis?
  Waar was de verontwaardiging in 1999 toen Servie werd gebombardeerd door Nato, zonder mandaat?

  40 jaar terug, leende de USA veel geld op de open markt; rentevoet steeg.
  Mijn hypotheek liep op tot 12,6%.
  Ik moest verkopen.

  Net zoals met de 14000 eerdere moorden: het zal de amerikanen en de linksen in NL een rotzorg zijn dat ze Russische burgers vermoorden.
  Als het nou eens amerikanen zouden zijn…..
  Wellicht gebeurt dat; als de russen et land opschonen, zullen ze ongetwijfeld een kudde amerikanen aantreffen; tegen de muur ermee….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in