Mijn anonieme bron e-mailde zojuist het volgende: “Ik sprak gisteren met een bevriende arts. Terwijl een heleboel problematische gebeurtenissen in de wereld samenkomen (pandemie, economische problemen, oorlog in Oekraïne, bedreigingen tegen Taiwan, voedsel- en energietekorten, enz.) heeft mijn vriend een unieke focus op medische kwesties vanwege zijn hoge positie in een groot academisch ziekenhuis,” schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

“Ik sprak hem gisteren met dezelfde veronderstellingen die ik u e-mailde, namelijk dat de Chinezen waarschijnlijk veel meer weten over Covid dan ze laten merken. Hij was het daarmee eens, maar ging veel meer in detail. Hij heeft het regelmatig over Australië als de kanarie in de kolenmijn. Zij komen net uit hun winter als wij binnenkort de onze ingaan, waardoor zij in zijn ogen een goede voorspeller zijn van wat ons in de winter te wachten staat.

Het Australische griepseizoen begon vroeger dan normaal, wat zou betekenen dat het onze begint in oktober. Dit zou precies zijn tijdens de 14 dagen (technisch gezien ongevaccineerd, maar buitengewoon kwetsbaar) van degenen die het vaccin met twee varianten zo snel mogelijk hebben gehaald.

Zijn zorgen zijn als volgt:

Australië had verreweg het slechtste griep-/covidseizoen ooit. Meer ziekte en sterfgevallen dan ooit tevoren. Toch zijn zij voor meer dan 90% gevaccineerd.

Mijn vriend voorspelt dezelfde situatie in de VS. Maar wat speciaal vermeld moet worden, is het feit dat Australië steeds meer covid-herinfecties en chronische problemen door covid ziet. De problemen omvatten longen, hart, hersenen, nieren en algemene immuniteitsproblemen. Op lange termijn is een constante covid-herinfectie erger dan griep!

De levensverwachting daalt daar dramatisch (net als in de VS en andere gevaccineerde landen).

Denken dat COVID “net als de griep” is, verkort duizenden levens. Het is tijd om wakker te worden (medicalxpress.com).

Hij was mijn eerdere bron en noemde opnieuw Omicron-variant Ba2.75 (ook bekend als Omicron 22d of Centaurus) als meest waarschijnlijke leider van de volgende golf. Ik heb het gecontroleerd op Nextstrain en het staat nu inderdaad op 5% van de gemelde wereldwijde infecties. Dit is de eerste keer dat ik het zo hoog zie en het groeit terwijl de andere varianten afnemen. Het is bijna verdubbeld sinds hun laatste rapport.

Nextstrain / ncov / gisaid / global / 6m

Hij was het eens met mijn e-mail van gisteren dat er een goede kans is dat China veel meer weet over Covid dan wij, en dat het (op lange termijn) veel erger kan zijn dan wij weten. Vooral als je immuunsysteem is aangetast door het vaccin. Dat is de reden voor hun zero-covid beleid, hun lockdowns (ondanks hun verpletterende economie), hun sproeien in de straten terwijl ze gekleed zijn in hazmatpakken, en hun niet gebruiken van een mRNA-vaccin zelf, enz.

Hij vond het zowel ironisch als opzettelijk dat op hetzelfde moment dat de WHO verklaringen afgeeft dat zij denkt dat de pandemie ophoudt, regeringen over de hele wereld de verplichte tests stopzetten en hun rapportage over covid-infecties verminderen. Sommige rapportages worden helemaal geschrapt. Zo wordt automatisch hun voorspelling vervuld dat de pandemie in remissie is.

  Vertrouwelijke Pfizer-documenten onthullen dat farmaceutisch bedrijf 'bewijs' had dat wijst op een 'verhoogd risico op myocarditis' na Covid-19-vaccins in het begin van 2022

Einde van COVID-19 pandemie is ‘in zicht’, zegt WHO-directeur (yahoo.com)

Het probleem dat mijn vriend ziet is: Als de nieuwe Ba2.75-golf die hij voorspelt, toeslaat, waarbij het opsporen vrijwel is geëlimineerd, kunnen we gemakkelijk worden misleid om te geloven wat “de deskundigen” ons vertellen.

Als mensen sterven aan longontstekingen en andere orgaanstoringen als gevolg van covid, of aan een verzwakt immuunsysteem door het covid-vaccin, zullen andere dingen de schuld krijgen, misschien de terugkeer van de griep, stress, klimaatverandering, (misschien verhoogde achtergrondstraling door een Russische tactische atoombom in Oekraïne), wat dan ook.

Kortom: net als ik vreest hij dat covid (en het vaccineffect) op lange termijn veel ernstiger is dan we weten. Er staat ons een zware winter te wachten.

Erger nog, we worden klaargestoomd om opnieuw bedrogen te worden over de oorzaak van dit alles, het zal alles behalve Covid (of vaccin) gerelateerd zijn volgens de regering/farmaceutische experts omdat volgens hen de pandemie afloopt.”

Mijn bron schreef mij gisteren het volgende, dat betrekking heeft op het bovenstaande:

“Toen ik opgroeide in de jaren ’60 en ’70, stonden er elk jaar een paar FBI-agenten voor onze deur. Dat was in de tijd dat de FBI nog onpartijdig was en zich richtte op de bescherming van de veiligheid van het land. De reden voor hun jaarlijkse bezoek was een achtergrondcontrole van een buurman van ons. Hij werkte in een zeer geheime sector van de defensie-industrie: het testen, assembleren en lanceren van militaire satellieten. Ze stelden vragen over zijn gedrag, zijn familie, dronk hij, gokte hij, enz. Maar dat is niet de reden waarom ik hierover schrijf. Ik vertel dit verhaal als een voorbeeld van hoe ver het publiek vaak achterloopt als het gaat om wat regeringen in het geheim doen.

Zo’n 35 jaar later, helemaal volwassen, werden mijn (overlevende) familie en ik uitgenodigd op een 50-jarig huwelijksfeest dat de heer en zijn vrouw vierden. Hoewel zij al lang geleden waren verhuisd van de plaats waar ik opgroeide, woonden de meeste van hun vrienden uit het begin van hun huwelijk, evenals een van hun kinderen en kleinkinderen, nog steeds in het oorspronkelijke gebied, dus besloten zij het te vieren in het gebied waar zij toen hadden gewoond.

Terzijde: op de universiteit was ik afgestudeerd in politieke wetenschappen. In die tijd waren de besprekingen over strategische wapenvermindering tussen de VS en de Sovjet-Unie aan de gang. Een van mijn gevorderde vakken ging over het bestuderen van alle soorten wapensystemen, zowel bestaande als in ontwikkeling. We moesten hun mogelijkheden leren kennen en de mogelijkheden van de andere partij om die systemen te verslaan. Het doel was uit te zoeken welke systemen het best konden worden aangeboden als onderhandelingstroef; iets dat spoedig verouderd zou zijn, maar waarover in het verdrag kon worden onderhandeld, zodat iets zonder toekomstwaarde kon worden verhandeld in ruil voor iets dat echte strategische waarde had. Wij bestudeerden alles van hightech publicaties, overheidsbegrotingen, DARPA-rapporten (hoewel sterk bewerkt, kon men vaak ontcijferen wat erin stond door andere bronnen te raadplegen).

  Hartverscheurend moment op de Japanse persconferentie: Een moeder doet verslag van de dood van haar zoon na de Covid-injectie

Met mijn beperkte kennis en onbeperkte nieuwsgierigheid kreeg ik, toen ik de heer bijpraatte op zijn huwelijksverjaardagsfeest, een vrij moment om met hem herinneringen op te halen aan de oude buurt. Ik bracht de verhalen ter sprake van de FBI die elk jaar op bezoek kwam om hem te vragen hoe het zat. Hij lachte. Toen vroeg ik hem ronduit: “Aangezien het 35 jaar geleden was, kunt u vertellen waar u mee bezig was.” Antwoord: “Een deel ervan.” Ik vroeg of het het Keyhole (verkennings) Satelliet programma was? (Een van de systemen waarover ik op de universiteit leerde.) Hij was verbaasd dat ik dat wist, maar zei: “NEE, dat was het niet.” Toen gaf hij toe. “Ik werkte aan GPS,” zei hij. “Global Positioning Systems.”

Toegegeven, ik ben een leek, goed opgeleid, maar toch naïef. Het duurde een moment of twee voordat ik stomverbaasd was. Ik besefte dat GPS in het midden van de jaren negentig in onze mobiele telefoons en auto’s was ingevoerd. Het was halverwege de jaren tachtig enigszins gedeclassificeerd door president Reagan om te kunnen bewijzen dat een door de Russen neergeschoten Koreaans vliegtuig zich inderdaad in het internationale luchtruim bevond. Maar deze meneer werkte aan het systeem in de jaren 1960, 15 jaar daarvoor. Ongetwijfeld gebruikten ze het voor militaire doeleinden (targeting en tracking) lang voordat het publiek er ooit van wist.

Spoel door naar 2020 en Covid. Ja, ik geloof dat Fauci, NIH, EcoHealth Alliance, enz. allemaal betrokken waren bij de ontwikkeling van en het onderzoek naar het Covid 19 virus in het Wuhan Lab. Allemaal TOP SECRET en CLASSIFIED! Zij wilden ongetwijfeld niet dat het publiek wist wat er werkelijk aan de hand was. Ik weet zeker dat de Chinezen het ook geheim wilden houden. Maar de hamvraag is, wie hield de geheimen voor wie verborgen? Werden Fauci en het bedrijf bedrogen? Zouden de Chinezen alles onthuld hebben wat er in het lab werd gedaan? Zouden de Chinezen alles hebben gedeeld wat ze over het virus leerden? Als ze op de een of andere manier iets van ongelooflijke waarde te weten zijn gekomen, zouden ze dan alle informatie hebben gedeeld met de Amerikanen die het onderzoek financieren, of zouden ze sommige informatie voor zich hebben gehouden?

Als ik terugdenk aan hoe de publieke kennis 15 jaar achterliep op wat het leger deed op het gebied van GPS. Dan besef ik dat vandaag de dag hetzelfde geldt voor het onderzoek naar virussen. Voeg daarbij het feit dat Fauci en het bedrijf het geld waarschijnlijk aan het lab hebben toegewezen, maar dat de Chinezen het grootste deel van het lopende onderzoek in het lab hebben gedaan. Is het mogelijk, zo niet waarschijnlijk, dat terwijl Fauci en zijn bedrijf veel meer weten dan wij (het publiek) over het virus, het waarschijnlijk VEILIG is te geloven dat de Chinezen veel meer weten dan Fauci.

  Dr. Peter McCullough: Verzet tegen onnodige, onverstandige en onwettige mandaten voor experimentele vaccins

Dit leidt tot grotere vragen. Waarom houden de Chinezen vast aan hun ZERO COVID-beleid? Waarom de lockdowns ondanks het feit dat ze hun economie decimeren en onrust veroorzaken onder hun bevolking??? Waarom hebben de Chinezen ervoor gekozen geen mRNA-vaccin te gebruiken?? Hebt u zich ooit afgevraagd waarom ze regelmatig hun straten en gebouwen besproeien met een soort giftige chemische stof terwijl ze hazmatpakken dragen bij een uitbraak? Zou het kunnen dat zij enkele jaren voorlopen op wat wij weten over wat het virus met mensen doet en daarnaar handelen zonder hun kennis te delen?

Er wordt in het westen steeds meer onderzoek gedaan naar Covid en dat moet ook gebeuren. Recente studies leiden tot de hypothese dat Covid-infecties afbraak van kanker onderdrukkende cellulaire activiteit veroorzaken. Dat covid een vorm van amyloïdose en microstolling van het bloed veroorzaakt. Dat long covid een gevolg kan zijn van deze microstolsels. Dat de Mrna-vaccins evenveel of meer schade kunnen aanrichten dan het virus zelf. (Rintrah meldt dat 80% van de mensen met lichte keten amyloïdose binnen 10 jaar dood is en we zijn nu twee jaar bezig met een hoog sterftecijfer).

Al deze studies leiden tot meer geldige vragen. Doen de Chinezen wat ze doen omdat ze de antwoorden al kennen? Zullen de meesten van ons over 10 jaar dood zijn?

Is het tijd om CHINA te VERZOEKEN OM PUT UP OR SHUT UP? Vertel ons wat ze weten over covid of anders nemen we concrete maatregelen tegen hen.

Oh, dat klopt, president Biden heeft het over de aanpak van China. Hij wil Trump’s tarieven afschaffen om de inflatie die zijn eigen beleid heeft veroorzaakt te helpen verminderen. Goed werk Joe, ik weet zeker dat dit de Chinezen zal helpen schoon schip te maken over wat ze hebben gedaan en wat ze echt weten over Covid.”

Het bovenstaande sluit perfect aan bij waar deze substack al maanden voor waarschuwt.

Ik stel voor dat zowel ongevaccineerde als vooral “gevaccineerde” personen ivermectine gebruiken in profylactische doses en dagelijks krachtige nutraceuticals zoals VIR-X toedienen vóór wat zo goed als zeker een rampzalige winter zal worden.

Voldoe er NIET aan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het vaccin heeft het leven van mijn vader verwoestVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU gedwongen Europees onderzoek te starten naar 700% tot 1600% toename van sterfgevallen onder kinderen sinds EMA COVID-vaccin voor kinderen heeft goedgekeurd
Volgend artikelOekraïne – Analyse van enkele oorlogspropagandanieuwsberichten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Dit artikel prikkelt tot alertheid en nadenken. Dankjewel.
  Op de site van VIR-X staat helemaal onderaan :
  ” These statements made regarding these products have not been evaluated by the Food and Drug Administration.”
  En dat is maar góed ook, want ze zouden dit product metéen afkeuren, aangezien het het meest lucratieve product van hun hoofdsponsoren – big pharma – onnodig zou maken. En het zou de kans op verlenging vh leven vd geprikten kunnen vergroten, wat ook zou tegendruisen tegen hèt hoofddoel, het zoveel mogelijk mensen vermoorden.

  • UN UNCED Earth Summit 1992 by George Hunt
   https://www.youtube.com/watch?v=PPE-JqrzSAc&t=798s
   George Hunt was present at the ‘Fourth World Wilderness Congress’ in 1987 and noticed that it had little to do with the environment movement and more to do with the UN’s agenda for world government and depopulation.

   Our national leaders are nothing but errand boys for the Rothschilds. At the UN “Earth Summit” Conference in 1992, they sold us out in terms of national sovereignty, democracy, personal freedom and genocide. Under the guise of “conservation,” they adopted a depopulation agenda which really means conserving the planet for the people who own it. The scamdemic and “vaccines” are the result of this long-term Illuminati depopulation plot.

 2. Aangezien de oorzaak volgens onze ‘machthebbers’ uiteraard niet bij coronavaccin zal liggen, zullen ze weer iedereen aansporen om zich, als bescherming, zo snel mogelijk te laten vaccineren en mensen die dat niet doen zullen weer aangewezen worden als de schuldigen…

 3. Mooie bak. 40 dollar minus een stuiver, voor 30 servings van niks bijzonders dat je los voor 5 dollar kan kopen.Verkooppraatje?

  Trouwens, en wat ik zelf ook al een paar keer heb aangegeven, Rusland gebruikt ook geen mRNA gifspuit. Sputnik is geen mRNA spuit. Waarom de Chinezen als gekkies in hazmat pakken de boel lopen te schrobben bij hun, is apart. Alsof de covid aan de straatstenen kleeft of daarop groeit?

  Dat het onderzoek naar een goeie gifspuit al jaren loopt, is ook bekend. Defensie onderzoek en ander soort onderzoek, incl uitvindingen die satellieten gebruiken etc loopt doorgaans minstens 40 jaar vooruit. Het internet is daar een goed voorbeeld van. Met ongelimiteerde geldbronnen kun jij ook van alles zitten te bekokstoven. De US Mil krijgen eindeloos veel geld en alles wat ze doen is ‘classified’ dus geen verantwoording nodig aan de belastingbetaler. Mijn oude buurman hier heeft ook van dit soort verhalen (was ooit bij nasa).

  Hier is een hulpmiddel waar ik zelf achter ben gekomen toen ik griep kreeg in Barcelona, net voordat het covid programma losbrak. En recentelijk weer toen ik verkouden terug kwam uit Dusseldorf een paar weken geleden:

  Zodra ik het grieperige gevoel krijg, begin ik grote hoeveelheden Ammoniumchloride te eten, aka Salmiak (lakrisal is mijn geprefereerd middel). Dit stopte vrijwel meteen de doorzetting van de infectie naar mijn luchtwegen, en ik werd gespaard van de groene en gele rotzooi rochel gepaard gaande met de malaise die je als de griep kent. Je moet het wel dag en nacht constant eten, en niet ophouden. Dus, als je wakker wordt ’s nachts, neem dan nog een paar salmiak tabletjes. Het stopt de kriebelhoest, en lost het slijm op. Je komt dus niet vast te zitten met groene troep in je keel en neus. En je hebt ook geen antibiotica nodig.

  Vandaag kwam ik toevallig dit tegen over die salmiak waar ik dus veel baat bij heb:
  https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3596914

  “ammonium chloride is a known lysosomotropic agent which has been indicated to inhibit or prevent SARS-CoV infection.”

  En meer:

  “To check the possible effect of salmiak consumption on COVID-19-related death rate, we used a linear regression model having the death rate as dependent variable with BCG-policy and salmiak consumption score as independent variables. With the linear regression, using a robust standard error algorithm, we found a significant effect exerted by the independent variables (p < 0.0005 for BCG and p = 0.001 for salmiak); the residuals were not gaussian (Shapiro-Wilk test: p < 0.001). It is to consider that even using salmiak consumption score as unique independent variable, always with the robust standard error algorithm, the result is significant (p = 0.016)."

  Ik hoop dat je er wat aan hebt.

 4. Het virus is lab made, irritant ,kort maar niet schadelijk ,het stopt wel een bepaald gnome in je lichaam die we inmiddels allemaal wel zullen hebben zoals Luc Montagnier aangaf. (Zoals herpes virus koortslip) De serums echter zijn het wapen en borduren hier op voort mijn inziens en leggen het puzzeltje af tot je dood bent aan van alles omdat auto-immuun kapot is, dus lekker vaag in statistieken. Toen Dhr. Montagnier dit zei en later aangaf : Klaag je overheid aan en doe een hiv test. Was hij ineens dood aan een retrovirus. Niks te zien hier…MH17 met top wetenschappers hiv waren al ruim van te voren gekiert. Embrace…eind september/okt wordt een drukke periode in de uitvaartbranche.

 5. Nogmaals:

  Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That is the plan.

 6. Jullie kutmongolen op deze kutsite houden het hele viruscircus wel goed levendig zeg. En ook de comments lijken wel uit de hoofden van psychopaten te komen. Ik heb in mijn hele leven nog niet zo’n gezwets gehoord als hier. Het interesseert me trouwens geen ene reet wat jullie van mij vinden.

  • En wat kom jij ubermongool hier doen dan? Dat “ze” lopen te fucken in biolabs met allerlei virussen is gewoon een fact. Hier in NLD ligt er trouwens ook 1 ol level 4 beveiligd. Gemuteerd men-made vogelgriepje. Weet ik uit eerste hand. Die prutsers moete ermee stoppen dat geknoei.

  • Nog even ter aanvulling, wanneer heb jij voor het laatst vol zomer of in tropische gebieden mensen met verkoudheidsklachten paar dagen ff uit de roulatie zien gaan? Ik alleen afgelopen 2 jaar in bv Brazilië en Bali dus virus bestaat wel degelijk alleen is onschuldig de vaccins zijn de killers.

 7. Covid-19 is mijn inziens een onschuldig in elkaar geknutseld (lab) coronavirusje. Ik heb het waatschijnlijk 2x gehad, een flut soort verkoudheid die niet natuurlijk aanvoelde namelijk maar 3 dagen en zonder het bekende slijm maar wel snerpende hoofdpijn die niet te onderdrukken was 1 dag 38,5 c en reukverlies 3 dagen, dit laatste kan alleen optreden bij klassieke influenca waar je 2 weken bent uitgeschakeld of een verkoudheidje met snot die je reuk en smaskpupillen verstoord. Dat het tevens staat voor : Certificate Of Vaccination ID geloof ik direct.

 8. Virus?? Biowapen zal men bedoelen ja. De virustheorie is de grootste bullshit die ons ooit is verkocht. Test het maar eens uit, probeer maar eens een besmettelijke ziekte (bv een keelontsteking) van je vrienden of vriendin over te krijgen! Snap je nu waarom de huisarts nooit ziek wordt? Omdat er NIETS besmettelijk is.

  • Dat is inderdaad waar dat je niet besmet hoeft te worden in een kamer vol met mensen waarvan één persoon de griep heeft of zit te snotteren.
   Maar waarom ben ik dan altijd de pineut als ik te dichtbij die persoon zit???
   Ruim een dag later heb ik het namelijk ook en het begint dan altijd met een irritant gevoel in de keel.
   Daarna ben ik zeker twee weken uit de roulatie.

   • Dat heeft te maken met het feit dat wij als mensen iets uitstralen naar andere mensen. Als jij in de buurt komt van iemand die aan het ontgiften is reageert je lichaam daarop, dat het ook tijd is dat jij jezelf gaat ontgiften. Voorbeeld: in Rome is veel smog. Veel mensen komen daar dus mee in aanraking. Gevolg: mensen worden ‘ ziek’. Wat in feite een genezingsproces is. Het lijkt nu alsof mensen elkaar besmetten, wat dus niet het geval is. Hoop dat ik e.e.a. hiermee duidelijk heb gemaakt. Bedenk dat er veel giften zijn zoals toevoegingen aan voedsel (conserveringsmiddelen), luchtvervuiling, ongezonde leefgewoonten zoals roken, meubels die ingespoten zijn met brandwerende chemicalien, deodoranten, parfums, benzinedampen bij het tanken, etc,etc. Je kan er zelf vast nog wel meer bedenken.

    • Het genezingsproces is dus dat je lichaam het gif probeert te verwijderen. En inderdaad soms lukt dit niet en word je erg ‘ziek’ of erger. In feite, en dit klinkt ongelofelijk, is er maar één ‘ziekte’ en dat is het hebben van zure lichaamssappen. Hoe wordt je lichaam zuur? Door gif. Gif kan zich ook uiten door allerlei huiduitslag zoals mazelen, etc. Je lichaam probeert eerst het gif via de huid te verwijderen. Mocht dit niet lukken dan worden er stoffen door je lichaam aangemaakt. Wetenschappers noemen dit virussen dus ze bestaan daarom echt, maar … ze worden in je lichaam door je eigen cellen aangemaakt en zijn daardoor niet besmettelijk. De enige manier waarop virussen overgedragen kunnen worden is door middel van een injectie.

    • Uw reactie is idd zeer helpend, voorál ook omdat het ons weer uit de tunnel van monocausaliteit haalt. Het breekt ons denkraam weer open naar zogezegd het échte normaal. Er wordt tegenwoordig veel gereageerd en geageerd tegen de aan ons opgedrongen naratieven, maar nog te vaak laten deze reacties zien dat men toch enigszins mee gaat in het verhaal. Terwijl we juist van tijd tot tijd terúg zouden moeten gaan. Back to Basics. Zoals al aan het begin vd zgn. Gezondheidscrisis snel duidelijk werd dat het C.virus bij de groep van Griepachtige seizoensgebonden virussen hoort, absoluut niét nieuw was en zoals elk virus op een gegeven moment endemisch wordt. Zelfs de gain-of-functionvariant [ mocht ie er idd zijn ] zou uiteindelijk endemisch worden. Al rond mei/juni van 2020 leek het c.virus al op z’n retour.
     Ik probeer zelf dus geen gebruik te maken vh door “onze” zgn. Overheid / corporate media gehypte monocausaliteitsnaratief en het gewoon nog steeds te benaderen zoals ik al 50 jaar doe als het om griep gaat én zoals U ook schrijft, dat er idd nog veeel meer factoren bestaan, die invloed [ kunnen ] hebben op onze gezondheid.

 9. Nogmaals, er is geen ‘virus’. Er zijn bacteria. En die zijn wel overdraaglijk via vochtdeeltjes in de lucht, bijv als iemand op je staat te rochelen. Bacteria zijn levende wezens die behoefte hebben aan een voedingsbodem. Virussen zijn een hoop larie. Het kan zijn dat er genetische sliertjes ronddwarrelen die men ‘virussen’ noemt. Bacteria en baccili veroorzaken ziektes. En het zgn ‘vaccin’ ook – dmv de mRNA die er in zit, niet omdat er bacteria ingespoten worden, of ‘virussen’. Maar RNA wordt ingespoten, die spike-eiwitten (S antigenen) gaat aanmaken zodra het in je eigen genoom opgenomen is. Dat vernielt (o.a.) je immuunsysteem, waardoor je nog makkelijker een voedingsbodem voor bacteria wordt.

 10. Inderdaad bangmakerij ! En alle oversterfte en al het extra opduiken van allerlei ernstigge aandoeningen van allerlei aard komt niet van covid–gemanipuleerd of niet en sowieso als virus bestaand of niet–maar van die spuiten met giftige kwakzalversrotzooi en de boosters..Ga als ongevaccineerde níets preventief pakken ! De beste en eerlijkste wérkende preventie tegen álles is gewoon écht gezonde voeding en leefstijl !! Eindelijk eens serieus mee beginnen ! Word je sowieso nooit ziek ! Na slechte medische voorgeschiedenis inmiddels al 22 jaar nog geen griep of zelfs verkóudheid meer gehad…En al die tijd zonder één pil of andere medicatie of vaccinatie of zelfs supplement ! Lach al vanaf het begin met die hele maffe corona-covidhysterie, houd me aan geen enkele maatregel, kom overal, schud iedereen de hand en alle leeftijden, ziek of niet, mogen naast me zitten en de kindjes om m’n nek hangen ! Ben nu 72,5 jaar en nog geen seconde bang geweest ! Wel bezorgd over waar ze in godsnaam mee bezig zijn en over wie allemaal in de kwakzalverij trappen en de rotzooi in hun lijf laten spuiten en wat ze hier allemaal mee kapotmaken…!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in