Het opzettelijk oplopen van Covid-19 om natuurlijke immuniteit te verkrijgen is een potentieel strafbaar feit dat kan leiden tot een lange gevangenisstraf, zei het Zwitserse Federale Bureau voor Volksgezondheid, bericht Rt.com.

Naar aanleiding van het nieuws dat sommige vaccin-sceptici Covid-19-feesten hebben georganiseerd om een vaccinpaspoort  te krijgen voor de natuurlijk geïnfecteerde en herstelde personen, waarschuwde de FOPH dat het opzettelijk verspreiden van het virus kan leiden tot een gevangenisstraf van maximaal vijf jaar, aldus de publieke omroep Radio Télévision Suisse.

Hoewel in het rapport geen specifieke wetten worden genoemd, zou de reden voor het strenge verbod zijn dat mensen door het opzettelijk oplopen van Covid-19 het risico vergroten dat het virus verder onder anderen wordt verspreid, waardoor het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen mogelijk toeneemt.

Kantonarts Claude-François Robert uit Neuchâtel heeft woensdag in een interview “zelf-infecteren sterk afgeraden” en beweerde dat “niets kan worden gecontroleerd met natuurlijke infectie,” en dat er “10 keer meer risico op myocarditis was door natuurlijke infectie dan door het vaccin.” Het vaccin is een “veilig product”, verzekerde hij sceptici.

Zwitserland verklaarde vorige week dat alleen gevaccineerden en personen die onlangs van Covid-19 waren hersteld, vanaf 20 december restaurants, bars en andere binnenfaciliteiten mochten bezoeken.

De regering beweerde dat de beperkingen “bedoeld waren om het risico te verminderen dat ongevaccineerde mensen geïnfecteerd raken, aangezien zij ook meer kans hebben om het virus door te geven en ernstig ziek te worden”.

De maatregel lijkt echter averechts te hebben gewerkt en heeft naar verluidt geleid tot een stijging van het aantal infectiepartijtjes, zodat de ongevaccineerden aan het normale leven kunnen deelnemen. Volgens The Local hebben vaccinsceptici die behoefte hebben aan een vaccinpaspoort zich georganiseerd op social media-platforms “op zoek naar geïnfecteerde mensen die het virus aan hen kunnen overdragen.”

  Gevaccineerd bloed veroorzaakt hartschade?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De waarheid doet pijn: Pfizer, Moderna COVID vaccins veroorzaken hartproblemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWie geef je de schuld voor Covid als de vaccinatiegraad bijna 100 procent is?
Volgend artikelVaccin miljardairs en menselijke proefkonijnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

  • Paspoorten zijn ooit ingevoerd na de eerste wereldoorlog, om te voorkomen dat mensen zich zomaar in een land zouden vestigen waar ze oorspronkelijk niet vandaan kwamen. Er was destijds veel protest tegen, ook toen werden termen als “controlestaat” niet geschuwd. De regeringen die de paspoorten hadden ingevoerd hebben toen beloofd dat paspoorten slechts een tijdelijke maatregel zouden zijn…

 1. Was te verwachten. De Zwitserse bevolking had de keuze om dit covid regime te verwerpen maar hebben tegen gestemd. De dictatuur van de meerderheid hebben ze voor gekozen en lijken het heerlijk te vinden. Dit soort maatregelen zijn niet meer dan logisch als gevolg daarvan.

  Als dit soort gedwongen gedrag hier ook komt (wat ik waarschijnlijk acht) doe ik ook mijn best om ziek te worden. Heb je (zolang het duurt) 9 maanden legaal uitstel. Uiteraard is dat mijn laatste verdediging voordat het anders wordt en er gruwelen beginnen.

  Groeten,
  Hugo

  • als je de bevolking eerst maanden lang op tv en radio duf lult, en dan een referendum houd ,is er geen nadenken meer over wat goed of fout is .

  • @ Hugo,
   Dan heb je iets gemist met je onderzoek, want ook daar is grove fraude gepleegd met het referendum. Zij hebben het exact omgedraaid. De 63% was tegen de maatregelen en iets van 35% voor. Binnen een minuut waren de percentages precies omgedraaid, volgens de zogenaamde officiële uitslag. Eerlijkheid bestaat niet meer bij verkiezingen/referendums, alles wordt zo gemanipuleerd, dat altijd de gewenste uitkomst de zogenaamde officiële uitslag wordt.

 2. Intimidatie, hoe willen ze bewijzen dat je besmetting “opzettelijk” was? Maar misschien willen de bureaucraten daar laten zien dat ze niet voor Oostenrijk onder doen en “weten” ze bij iedere test al of het positief resultaat opzettelijk was opgelopen of niet.

  • Hoi Vince,

   Ik wil je graag verwijzen naar de toeslagen affaire. Dat gaan de bureaucraten daar nu doen met alle gevolgen van dien. Doet me denken aan dit ”the burocracy is there to serve the needs of the ever expanding burocracy.

   Groeten,
   Hugo

 3. Maak de leugen zo groot, dat het volk niet meer kan geloven dat het een leugen is, een extreem kwaadaardig persoon ergens WOII periode stelde dit:
  “10 keer meer risico op myocarditis was door natuurlijke infectie dan door het vaccin.”
  Dit is de nieuwe leugen die laatste weken langs zien komen, na klimaat, stress, is herhaaldelijk deze leugen afgetast of mensen zouden slikken dat corona in 4r kwartaal 2021 ineens nieuwe ernstige symptomen krijgt.
  Lijkt erop dat de politici en media vol in gaan zetten op corona-griep de schuld geven als oorzaak van massale bijwerkingen en oversterfte die de vaccins veroorzaakte. Werkelijkheid en waarheid zijn volledig irrelevant geworden in de afgelopen jaren voor de MSM en de politici.

 4. Het wordt allemaal steeds gekker, de zogenaamde regels en strafbaarheid van gedrag en handelen ten aanzien van de regels veranderen elke dag en overal ten gunste van de doctrine.
  En bovendien een meerderheid van de bevolking die dit steunen zonder kritisch na te denken, zich laat intimideren en blijft denken dat de autoriteiten het beste met hen voorhebben.
  Voor mij geen enkele reden om op het nieuwe jaar het glas te heffen.

 5. Ja, wat moet je daarop nog zeggen. Mensenrechten bestaan blijkbaar al bijna 2 jaar niet meer, dus waarom niet gelijk de doodstraf voor iets wat niet te bewijzen valt..

 6. Bij uw artikel met de foto van een baby omgeven door injectienaalden, staat een vreemde vertaalfout.
  U vermeldt ‘cavia’: in dit verband moet er staan: PROEFKONIJN…. Guinea pig betekent in het Engels niet alleen cavia, maar ook proefkonijn.
  Goed vertalen is een VAK, een KUNST

 7. de tijd dat ik dacht dat de zwitsers een nuchter volk was, ligt na het lezen van bovenstaande waanzin, voorgoed achter mij. Ze moeten daar hoognodig gaan vaccineren tegen stupiditeit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in