Martin Luther King “keek lachend toe” hoe zijn vriend een christelijke vrouw verkrachtte

3
2281
Martin Luther King - een verkrachter? (CC Public Domain)

FENIXX KLASSIEKEN

Geheime FBI-opnames onthullen een Martin Luther King Jr die met meer dan 40 vrouwen buitenechtelijke relaties had en zelfs claimen dat hij “lachend toekeek” hoe een predikant-vriend een vrouwelijke kerklid verkrachtte, schrijft de Daily Mail.

In een artikel in het Britse tijdschrift Standpoint zegt Garrow dat de schokkende dossiers kunnen leiden tot een “pijnlijke historische afrekening” voor de man die over de hele wereld gehuldigd wordt vanwege zijn campagne tegen rassenonrechtvaardigheid.

Samen met veel Amerikaanse burgerrechtenactivisten werd King in opdracht van directeur J Edgar Hoover onderworpen aan een FBI-campagne van toezicht in een poging om zijn macht te ondermijnen uit angst dat hij banden zou kunnen hebben met de Communistische Partij.

De FBI-tapes met zijn indiscreties worden in een kluis in het Amerikaanse Nationaal Archief bewaard en worden pas in 2027 vrijgegeven.

De inlichtingendienst hield toezicht op een aantal burgerrechtenfiguren en verdachte communisten.

In het FBI-document staat: “Toen een van de vrouwen protesteerde dat zij het niet goedkeurde, verkrachtte de baptistenpastoor haar onmiddellijk en met geweld, terwijl King toekeek”.

Hij zou tijdens de ontmoeting “hebben toegekeken, gelachen en advies hebben gegeven”. FBI-agenten waren in de kamer ernaast, maar kwamen niet tussenbeide.

De volgende dag zouden King en een tiental anderen hebben deelgenomen aan een “seksorgie” die zich bezighield met “daden van ontaarding en verdorvenheid”.

Toen een vrouw terughoudend was, zou King naar verluidt gezegd hebben dat het uitvoeren van de seksdaad “je ziel zal helpen”.

Hoge FBI-functionarissen stuurden King later een kopie van de belastende tape en noemden hem een “kwaadaardig abnormaal beest” en zijn seksuele uitspattingen zouden “voor altijd vastgelegd worden”.

King was altijd al verdacht van overspel en seksuele uitspattingen, maar Garrow, die maandenlang het archiefmateriaal doorzocht, zei dat hij geen idee had van de omvang of de smerigheid ervan en zijn schijnbare onverschilligheid tegenover verkrachting totdat hij de dossiers zag.

31 jaar longverpleegkundige getuigt hoe hij zonder het te weten patiënten doodde door COVID-protocollen te volgen - "Ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz"

Hij zegt: “Het stelt  fundamenteel een uitdaging aan zijn historische gestalte om de meest mogelijke, volledige en uitgebreide historisch overzicht te vereisen”.

Winnie Mandela – kidnapper, fraudeur en racist

3 REACTIES

  1. Al die oozoo peprezen en bejubelde kopstukken beginnen door de mand te vallen! De meest verguisden, blijken achteraf niet zo slecht te zijn als waarvoor ze uitgemaakt worden!

  2. Eerlijk gezegd vond ik hem altijd al een beetje narcistisch, met zijn “I have a dream,” maar ik dacht dat ik het wel fout zou hebben. Dus, weer een streepje door weer een naam. Ik vertrouw steeds meer op mijn “eerste indruk.” FN, blijf gaten prikken, svp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here