Martin Luther King - een verkrachter? (CC Public Domain)

FENIXX KLASSIEKEN

Geheime FBI-opnames onthullen een Martin Luther King Jr die met meer dan 40 vrouwen buitenechtelijke relaties had en zelfs claimen dat hij “lachend toekeek” hoe een predikant-vriend een vrouwelijke kerklid verkrachtte, schrijft de Daily Mail.

In een artikel in het Britse tijdschrift Standpoint zegt Garrow dat de schokkende dossiers kunnen leiden tot een “pijnlijke historische afrekening” voor de man die over de hele wereld gehuldigd wordt vanwege zijn campagne tegen rassenonrechtvaardigheid.

Samen met veel Amerikaanse burgerrechtenactivisten werd King in opdracht van directeur J Edgar Hoover onderworpen aan een FBI-campagne van toezicht in een poging om zijn macht te ondermijnen uit angst dat hij banden zou kunnen hebben met de Communistische Partij.

De FBI-tapes met zijn indiscreties worden in een kluis in het Amerikaanse Nationaal Archief bewaard en worden pas in 2027 vrijgegeven.

De inlichtingendienst hield toezicht op een aantal burgerrechtenfiguren en verdachte communisten.

In het FBI-document staat: “Toen een van de vrouwen protesteerde dat zij het niet goedkeurde, verkrachtte de baptistenpastoor haar onmiddellijk en met geweld, terwijl King toekeek”.

Hij zou tijdens de ontmoeting “hebben toegekeken, gelachen en advies hebben gegeven”. FBI-agenten waren in de kamer ernaast, maar kwamen niet tussenbeide.

De volgende dag zouden King en een tiental anderen hebben deelgenomen aan een “seksorgie” die zich bezighield met “daden van ontaarding en verdorvenheid”.

Toen een vrouw terughoudend was, zou King naar verluidt gezegd hebben dat het uitvoeren van de seksdaad “je ziel zal helpen”.

Hoge FBI-functionarissen stuurden King later een kopie van de belastende tape en noemden hem een “kwaadaardig abnormaal beest” en zijn seksuele uitspattingen zouden “voor altijd vastgelegd worden”.

King was altijd al verdacht van overspel en seksuele uitspattingen, maar Garrow, die maandenlang het archiefmateriaal doorzocht, zei dat hij geen idee had van de omvang of de smerigheid ervan en zijn schijnbare onverschilligheid tegenover verkrachting totdat hij de dossiers zag.

Amerikaanse arts: meer mensen na vaccinatie op de spoedopname dan COVID-19 geïnfecteerden

Hij zegt: “Het stelt  fundamenteel een uitdaging aan zijn historische gestalte om de meest mogelijke, volledige en uitgebreide historisch overzicht te vereisen”.

Winnie Mandela – kidnapper, fraudeur en racist

Vorig artikelZwitserland: Meer dan 80 procent van de Somalische migranten heeft een uitkering
Volgend artikelAntibioticaresistente bacteriën uit het Midden-Oosten bedreigen de mensheid
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Al die oozoo peprezen en bejubelde kopstukken beginnen door de mand te vallen! De meest verguisden, blijken achteraf niet zo slecht te zijn als waarvoor ze uitgemaakt worden!

 2. Eerlijk gezegd vond ik hem altijd al een beetje narcistisch, met zijn “I have a dream,” maar ik dacht dat ik het wel fout zou hebben. Dus, weer een streepje door weer een naam. Ik vertrouw steeds meer op mijn “eerste indruk.” FN, blijf gaten prikken, svp.

 3. Al vele jaren geleden gelezen. Maar nooit gedeeld omdat ik inschatte dat de meeste mensen dit hun bevattingsvermogen ver te boven ging. Ook sex met kinderen. Naar alle waarschijnlijkheid Mindprogramming/MK Ultra. Malcolm X had wel door wat er gande was en zei dat ook. Wat ws tot zijn dood leidde.
  Mindprogramming begint vaak al op het tweede levensjaar via traumabased Mindprogramming. Lees the franklin scandal Coverup van John Decamp.
  Dus roepen dat het beesten zijn is een beetje leeg.
  Hiphop artiesten en alle musici die het naar de top maken allemaal geprogrameerd en satanisch. Bob Dylan, Leonard Cohen zeiden openlijk dat ze hun ziel aan de duivel verkocht hadden. Beatles Aleister Crowley op Cover vol satanisch afbeeldingen, teksten satanische spells.

  Ipv van beesten te roepen, hetgeen nu ook gebeurt bij de rellende nederlandse jeugd, biedt ze een uitweg, Dan durven er misschien meer over te stappen en klokkenluiders te worden,

 4. zijn jullie so rascistisch en crimineel met jullie nazi-gedachtegoed. Bah het hele front nieuws komt rechtstreeks uit de koker van de hel. jullie moeten diep schamen!!!!!

  • Lastig om dit soort waarheden te accepteren. Gandhi stond ook terecht voor verkrachting van minderjarigen. Vlgs zijn eigen kleindochter was hij thuis een dictator. Heeft meer met de Illuminati en Mindprogramming te maken dan met Nazi gedachtengoed. Alhoewel Hitler ook lid was van 2 occulte orders en ook terecht stond voor perverse sex. Je had het natuurlijk ook kunnen verifieren want het is oud, zei het niet algemeen bekend nieuws. Obama en moord op homosexuele lovers waren vroeger vids met getuigen gewoon op Youtube te vinden. Maar jij bent liever verantwoordelijk voor duizenden dode babies van gevaccineerde moeders en degene die wel geboren worden met vreselijke immuunziektes. Overigens moordden zwarte amerikanen meer dan blanke amerikanen. Misschien ben jij het die racistisch is.

 5. 50 jaar geleden werd plassen op publieke plaatsen als openbare zedenschending geboekt. Werd niet genuanceerd en blijft op uw bewijs van goed gedrag en zeden staan.

 6. Verdeel en heerstactieken om rassen en religieen tegen elkaar uit te spelen worden overal gebruikt om chaos te creeeren.
  Want uit de (door hun gecreeerde) chaos willen de NWO kakkerlakken orde creeren.
  De domme massa zal het nooit leren en alles geloven wat die duivelsaanbidders preken.
  Alleen de mens is in staat zichzelf te vernietigen!

  • Deze feiten over Martin Luther King kwamen mij vele jaren geleden al onder ogen. Alles is georkestreerd. Blank, zwart iedereen op de hem of haar toebedachte plek. Je maakt het niet naar de top zonder hulp van de Illuminati. Zeg 1 ding verkeerd en je wordt direct afgeserveerd. Hegel zou zeggen dat de allerhoogste het zo bedacht heeft. Anderen noemen de aarde de Prisonplanet waar buitenaardsen naar toe gestuurd werden die niet konden ophouden oorlog te voeren en de universele coalitie uit balans brachten.. Hegel zegt ook dat uiteindelijk alle waarheden geopenbaard worden en de leugens duidelijk zullen worden. Jammer dat zo veel mensen slapen en niet verifieren wat ze lezen. Alhoewel Google tegen woordig alles censureerd en de machthebbers alle kennis controleren, alsmede social media, met de vraag Ook het hele internet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in