De sociaal-democratische nar Löfven

De sociaal-democratische premier Löfven weigert te erkennen dat immigratie een van de redenen is voor het toegenomen geweld en de toegenomen onveiligheid in de Zweedse samenleving. Hij verwijt in plaats daarvan dat de burgermaatschappij, de gewone Zweedse burgers, niet beter verhinderen dat “de jongeren in deze criminele netwerken worden aangetrokken”.

Zweden heeft een premier die op een andere planeet woont. Hij heeft er weer eens niets van begrepen, zoals blijkt uit het interview van afgelopen dinsdag met Expressen-TV.

Ontkent dat de immigratie het geweld heeft doen toenemen

Löfven wil niet toegeven dat immigratie de hoofdoorzaak is van de exploderende criminaliteit in het land.

“Ik ben niet van plan om te zeggen dat dit geweld tot die of die etnische groep behoort, of dat het verband houdt met de plaats waar men vandaan komt”, zegt hij.

Niet de schuld van de politiek maar van het maatschappelijk middenveld

Hij ontkent niet dat de criminaliteit is toegenomen. Het is “onaanvaardbaar”, zegt hij. Maar legt de schuld bij het Zweedse volk, dat de Zweedse burgermaatschappij niet goed voor deze jongeren zorgt.

“We moeten er voor zorgen dat deze jongeren die in deze criminele netwerken worden aangetrokken, daar niet belanden. En dan is er een andere soort inspanning nodig. Dat is het werk, deze jongeren moeten hun ouders aan het werk zien, het is de sociale dienst, het is de school en ga zo maar door. Het is de burgermaatschappij, dat is de investering die ook gedaan moet worden”, zegt Stefan Löfven.

Dit is beschamend en onsamenhangend. Een gevolgtrekking van wat Löfven bedoelt, is dat het maatschappelijk middenveld – dat wil zeggen het Zweedse volk in de burgermaatschappij – verantwoordelijk is voor de migrantenjongeren die in de criminele migrantenbendes terechtkomen.

Ansumana verkrachtte een 8-jarig meisje tot bloedens toe - Ouders: Onmogelijk, wij zijn moslims en bij ons gebeurt zoiets niet

Het is grotesk om het Zweedse volk de schuld te geven van het geweld. Het zijn de politici die tot twee miljoen mensen uit vreemde culturen hebben binnengehaald. Dit hebben alle politieke partijen behalve de Zweden-Democraten achter de rug van het Zweedse volk uitgevoerd en zijn nooit de verkiezingen ingegaan met hun voornemens over hoeveel honderdduizenden derdewereldlanders ze het land willen binnenslepen.

De eerste stap in het vermogen om de ontwikkeling onder controle te krijgen, is dat de politieke autoriteiten oorzaak en gevolg erkennen. Löfven zou zich bij het Zweedse volk moeten verontschuldigen voor het voeren van een migratiebeleid dat de Zweedse samenleving aan de rand van anarchie heeft gebracht.

Zowel de sociaal-democraten als de liberalen hebben vele honderdduizenden meer binnengelaten dan het land in staat is om te integreren. Dan is het politieke beleid verkeerd!

Men kan ervan uitgaan dat Löfven of de andere oude partijen nooit de werkelijkheid zullen willen zien zoals die is. Ze zullen alles doen om hun schuld te verbergen voor de verwoestende ontwikkeling van de Zweedse samenleving.

Nieuwe moslim politieke partij in Zweden: “Zweden die geen diversiteit accepteren moeten van staatsburgerschap afstand doen en het land verlaten”  

12 REACTIES

 1. Ik dacht dat Zweden al decennia geleden een sterilisatie programma had voor mensen met Down, deze moet ergens erdoor geglipt zijn…

  Ik neem aan dat deze hufter ook kinderloos is….net als die andere zieke geesten van Europa…

 2. ‘The Marxist USSR exterminated 10 million White people in the Holodomor genocide. Documents stating that the target of the Holodomor was Ukrainian Nationalism. Supported by statistics, archival photos and documents from Solzhenitysn, Kurganov, Rummel, Dr. Raphael Lemkin, and the Ukraine Holodomor Museum. This video is educational material for students of all ages.’

  https://www.bitchute.com/video/eFtqBVYYrt1V/

  Holodomor Remembrance Day – 23 november
  https://www.youtube.com/watch?v=uNNZ2Uiu0g8

 3. Je moet het LEF maar hebben om zulke uitspraken te doen. “De Zweden treden niet op ” …. Probeer maar eens op te treden of jezelf te verdedigen , als autochtone Zweed (of elders in Europa) …JIJ draait verdomme de bak in of krijgt een boete waar het groen en geel van voor de ogen wordt.

 4. Natuurlijk is het onze schuld WAT DACHT JE ?????? toch niet die brave, hard werkende, ons respecterende, ongevraagde goede burgers

 5. Het is uiteindelijk wel de schuld van de gewone Zweed want de meerderheid kiest keer op keer – gebrainwasht door de mainstream media – in het stemhokje voor het politiek immigratie beleid dat door de Zweedse overheid gevoerd wordt.
  Dan moeten ze achteraf ook niet komen klagen en zagen over de gevolgen van hun onverantwoordelijk stemgedrag.

  • Makkelijk om te zien , te schrijven , maar om daad werkelijk iets te doen waar men mee geholpen is , in de situatie die u wellicht goed beschrijft , lees ik graag .

 6. Hey Lofven ,,, is dat een vrijbrief , of mogen we hetzelfde doen als hun in ons land , of worden wij zweden , anders bestraft voor hetzelfde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here