Fox News was voorheen het favoriete kanaal van president Trump © Steam Pipe Trunk / Flickr (CC BY-SA 2.0)

De kijkcijfers van Fox News kelderen na beschuldigingen dat de tv-zender een scherpe bocht naar links heeft gemaakt in verband met de presidentsverkiezingen. Nu spoort Donald Trump zijn achterban aan om in plaats daarvan naar de concurrenten Newsmax en OANN te gaan kijken. De president zou ook van plan zijn om zijn eigen nieuwszender te beginnen.

“Het aantal dagelijkse kijkers op Fox News is volledig ingestort. Nog erger dan in de vakantietijd. Heel triest om dit te zien gebeuren, maar ze vergaten wat hen succesvol maakte, wat hen daar bracht. Ze zijn de Golden Goose vergeten. Het grootste verschil tussen de verkiezingen van 2016 en 2020 was Fox News”, schrijft Trump op Twitter.

Hij heeft ook een groot aantal berichten van andere gebruikers die Fox News aanvallen geretweet. Een groot aantal van hen schrijft dat ze zijn gestopt met het kijken naar de tv-zender en in plaats daarvan zijn overgestapt op de concurrent Newsmax.

Newsmax en One America News Network (OANN) zijn twee conservatieve uitdagers van Fox News. Newsmax, dat gratis online kan worden gestreamd, heeft zijn kijkersbestand sterk zien toenemen sinds de verkiezingsnacht, omdat veel boze Trump-supporters op zoek lijken te zijn naar een alternatief.

Een gebruiker die door Trump geretweet is, dringt er ook bij Fox-presentatoren Tucker Carlson, Sean Hannity en Laura Ingraham, die nog steeds steun voor de president tonen, op om het zinkende schip te verlaten.

Volgens informatie van Axios is Donald Trump ook van plan een eigen nieuwszender te starten om Fox News uit te dagen.

Prijswinnende journalist stelt vast: de mainstream media zijn corrupt

Vorig artikelZweeds jongetje ging chips kopen – migrantenbendelid duwt mes tegen zijn rug
Volgend artikelMinder dan de helft van het Amerikaanse volk gelooft dat Biden heeft gewonnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Dat is onjuist!
  Al’s alleen Democraten worden ge polled dan krijg je inderdaad een oneerlijk antwoord.
  Ik woon in Florida, ik wordt niet gepolled.
  Er is niks wat de Democratie partij kan doen wat eerlijk is.
  En de mensen in Europa krijgen niet de waarheid te horen.

 2. Tucker Carlson is volgens de laatste berichten ontslagen!
  Fox news zal aan de dramatisch verder dalende kijkcijfers heel snel deze blunder gaan inzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in