Fotomontage via RT

Jessica Krug, een vrouwelijke professor in Afrikaanse studies aan de George Washington Universiteit in de Verenigde Staten, geeft nu toe dat ze heeft gelogen over het feit dat ze zwart is. Ze is eigenlijk een Jodin en verklaart haar “immoreel” gedrag met een geestesziekte. Niemand heeft Jessica Krug onthuld totdat ze het zelf deed.

De Amerikaanse professor Jessica Krug geeft nu een levenslange leugen toe, wat eerder werd opgemerkt op RT.

Haar carrière staat in het teken van onderzoek naar de geschiedenis van de zwarten in de Verenigde Staten en ze heeft zelf voorheen altijd beweerd dat ze van Afrikaanse afkomst is.

Maar dat is niet waar, geeft ze toe, en noemt haar leugens “giftig”.

Krug is eigenlijk opgegroeid als een Joods kind, schrijft ze op Medium.com.

“Het is niet zomaar een leugen. In mijn volwassen leven heb ik steeds meer mijn ervaringen als blanke joods kind uit een buitenwijk van Kansas City vermeden en leefde ik onder verschillende valse zwarte identiteiten waar ik geen aanspraak op kon maken: eerst als zwarte Noord-Afrikaan, dan als zwarte die geworteld is in de Verenigde Staten, daarna als zwarte die afkomstig is uit de Bronx met Caraïbische wortels. ik ben een cultuurbloedzuiger”, schreef Krug zelf op donderdag in een bericht op Medium.

De professor noemt haar gedrag “immoreel”, “koloniaal” en “antizwart”, en verklaart het met een geestesziekte. Geestelijke problemen verontschuldigen zich echter niet voor wat ze heeft gedaan, schrijft ze.

Jessica Krug denkt ook dat ze door haar linkse vrienden gecanceld zou moeten worden volgens de linkse identiteitspolitieke “cancel culture”, ook al heeft ze geen idee wat dat zou inhouden.

Volgens RT kwam haar bekentenis op Medium als een koude douche voor haar mede-activisten, zoals Robert Jones Jr. die commentaar gaf op de zaak door te zeggen dat hij “vermoedde” dat ze geen zwarte was, maar dat andere zwarte vrouwen het met haar eens waren en zeiden dat ze ze slechts een “lichte huid” had.

Linkse opvattingen onder jonge vrouwen houden verband met psychische aandoeningen

Vorig artikelMigrantenbende omsingelt Zweedse politievrouw en dreigt met verkrachting
Volgend artikelOmdat ze niet zelf willen schoonmaken: sanitaire catastrofe in Duits vluchtelingenhuis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het is en blijft een jodin! Heel vroeger hebben ze zich met alles en ierereen gemengd, ook met zwarten, je hebt zelfs heel zwarte joden, (Etiopie bv) die worden juist in Israel heel slecht behandeld! Ook de Khazaren, hebnen het joendom tpt hun geloof aangenomen, Khazarie ligt tussen Rusland en Turkije, het was een agressief volkje dat altijd oorlog zocht en verkrachtte en pluderden er maar op los ca 1200 na Chr werden ze tot het jodendom bekeerd! Na weer een oorlog met de Russen, werden ze voorgoed verdreven en verspreidden ze zich over de hele wereld. Een gedeelte vluchtte richting Roemenie en Hongarije en leefden verder als zigeuners! Dat is bewezen, want ik sprak laast iemand wiens oma een joodse zigeunerin was! De orginele Palestijnse joden leefden vredig samen met de Palestijnen, althans de genen die de Jeruzalemse Talmoed aanhingen!! De sektarische extremistische Talmoed aanhanger, kwamen ook overal terecht, daar ze er door de egyptenaren uit gegooid werden! Deze hebben zich ook eerst met van alles gemengd, maar later hebben ze zich alleen maar onderling als joden vermengd en zichzelf tot een ras benoemd en zich eeuwen lang zich praktisch niet gemengd! Dus de Palestijnse joden zijn wel echte semieten, zoals de Palestijnen en andere Arabieren De genen die in West en oost en noord zijn meest afstammelingen van de Khazars, helemaal geen semieten,terwijl alle kritiek op hun gelijk anti semietisme is, onterecht dus. Momenteel onderdrukken die Khazar afstammelingen, ook de echte Palestijnse joden! Het was een uitzoekerij maar wel belangrijk om te weten met wie te maken hebben! De Khazsrs vnl hebben de Babylonische Talmoed wel erg letterlijk genomen, dat ze alle niet joden als Goyim, als vee, moeten behandelen! Dus zijn de hier en in de VS Khazars eicenlijk geen echte joden van het semietische ras!

    • Ps, luister eens na de speech van Benjamin Freedman, een ex jood die tot het Christendom bekeerd is! In zijn speech uit 1961 doet hij zijn verhaal, ook over de Khazaren! En dat liegen staat in de Bylonische Talmoed, een ongelovige, wij dus, mag je beliegen en bedriegen! Dus daarom liegen de aanhangers van die sektarische Talmoed ook zo! Dit is dus geen anti semitisme, maar tot welke conclusie ik na nader onderzoek gekomen ben!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in