Zwarte Portland politieagent onthult racistische aanvallen door blanke BLM-aanhangers: “Grote neus”

BLM opnieuw in opspraak Meer blanken onder de demonstranten dan onder de politie, zegt de politieman.

0
Politieagent Jakhary Jackson Foto: Politie Portland

De controversiële Black Lives Matter beweging is getroffen door een nieuw schandaal. In een video vertelt politieagent Jakhary Jackson hoe hij en zijn collega’s worden blootgesteld aan grove racistische aanvallen van blanke BLM-activisten. Jackson vertelt ook hoe de blanke “antiracisten” proberen te voorkomen dat alledaagse zwarten met de politie praten.

In een geluidsvideo die op Twitter wordt gedeeld door de politie van Portland, vertelt Jakhary Jackson hoe de vermeende antiracistische demonstranten handelen.

Je hebt blanken die tegen zwarte agenten schreeuwen “je hebt de grootste neus die ik ooit heb gezien”.

Jackson merkt op dat de vertegenwoordiging van minderheden groter is bij de politie dan bij de radicale demonstranten.

Het is een echte eyeopener geweest. Het zegt iets als je bij een Black Lives Matter demonstratie bent en je constateert dat er meer minderheden onder de politie zijn dan in de gewelddadige menigte.

Portland is berucht voor zijn grote Antifa groep, Rose City Antifa. President Trump kondigde eerder deze zomer aan dat Antifa als terroristisch zou worden geclassificeerd.

Jakhary Jackson vertelt ook hoe blanke BLM-demonstranten actief probeerden te voorkomen dat gekleurde mensen met hem zouden praten.

Vaak is het voorgekomen dat iemand van kleur – zwart, hispanic, Aziatisch – naar het hek komt en wil praten en zegt: “Wat vind je hiervan met George Floyd? Wat vind je van alles wat er met de politie is gebeurd?”

Maar dan verschijnt er een blanke en onderbreekt en zegt “F de politie” of “praat niet met hem”.

Jackson verdedigt ook zijn blanke politiecollega’s. Hij vertelt hoe hij blanke politiecollega’s heeft die hem verdedigden toen hij een “nikker” werd genoemd, toen hij werd aangevallen. Hoe blanke collega’s van de politie in situaties van bendegeweld hebben gehandeld en vervolgens moesten aanhoren dat ze racisten waren.

  Felle reacties op CNN's uitnodiging van Thunberg als expert over het Coronavirus

Freelance journalist Brandon Farley heeft een korte video van Jackson’s verhaal gepost:

Jackson’s hele verhaal wordt gedeeld op het YouTube-account van het lokale tv-kanaal KGW.

Black Lives Matter wil onder andere de financiering van het politiesysteem beperken – “defund the police”. Andere zaken die de organisatie in haar manifest heeft staan zijn onder andere het ontbinden van de kernfamilie (gezin).

“We ontmantelen de westerse kern familiestructuur door elkaar te steunen als uitgebreide families en ‘dorpen’ die collectief voor elkaar zorgen, vooral voor onze kinderen, tot het niveau dat moeders, ouders en kinderen zich daar prettig bij voelen”, schrijft de organisatie.

In juni heeft het Europees Parlement een resolutie aangenomen waarin staat dat “Black Lives Matter belangrijk is”.

De resolutie veroordeelt de “witte macht ideologie in al haar vormen”. Maar “witte macht ideologie” geldt blijkbaar niet alleen maar voor racistische uitdrukkingen. De resolutie includeert ook “het gebruik van slogans die erop gericht zijn de ‘Black Lives Matter’ beweging te ondermijnen of te bagatelliseren en de betekenis ervan uit te hollen”.

BLM? Zijn Franse levens niet belangrijk? Verzwegen massaal politiegeweld op blanken

Vorig artikel“Kwetsende dreadlocks” afgeknipt: discrimineert en mishandelt Afro-Amerikanen omdat ze kroeshaar hebben
Volgend artikelAmerikaanse federale agenten rijden rond in burgerauto’s en trekken Antifa anarchisten van de straat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in