Halfnaakte BLM-demonstrant probeert de politie aan te vallen voordat hij twee keer wordt doordrenkt met pepperspray

0
577

De man was blijkbaar boos omdat de politie zijn vriendin arresteerde. Aanvankelijk loopt hij weg van de oproerpolitie, maar keert wraakzuchtig terug terwijl hij zijn shirt uittrekt.

De man schreeuwt iets over dat hij de politie gaat vermoorden als ze zijn vriendin aanraken, maar hij wordt geconfronteerd met een stortvloed van pepperspray. Hij neemt dan de vreemde beslissing om opnieuw te proberen de politie aan te vallen, maar wordt voor de tweede keer doorweekt met pepperspray.

De man wordt dan geraakt met wat een rubberen kogel lijkt te zijn als hij op de grond valt. Terwijl de man en zijn vriend proberen weg te rennen, worden ze beiden door de politie opgejaagd, getackeld en gearresteerd.

Ze sturen niet hun slimste.

Linkse BLM-meute eist dat blanken hun huizen afstaan

Trump's vaccin-pooierende retoriek bewijst dat beide partijen prostituees van pharma zijn
Vorig artikelAmerikaanse patriotten verjagen BLM-betogers die tegen MAGA-taart demonstreren
Volgend artikelHet FvD: een Paard van Troje
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in