Amerikaanse politie publiceert dramatische video van ontsnapte man die naar het pistool van politieagent greep

0
747

De politie van San Diego heeft op donderdag een video vrijgegeven waarin het moment is vastgelegd dat politieagenten werden gedwongen om te schieten op een verdachte die uit zijn boeien was gebroken en in staat was om zijn hand te leggen op het dienstwapen van een agent.

Volgens de video van San Diego Police Department kwam een 911 alarmoproep binnen van een hotel in de binnenstad over een man die onrust veroorzaakte. Hij was met pepperspray besproeid en werd vastgehouden door de hotelbeveiliging omdat hij het hotelpersoneel bedreigd had neer te steken.

Volgens KFMB-TV, werd de verdachte geïdentificeerd als Keith Bergman.

De politie van San Diego reageerde en nam de 25 jarige man zonder incidenten in hechtenis. De man werd geëvalueerd voor het feit dat hij onder invloed was en werd gearresteerd. Een doorzoeking van zijn zakken onthulde crystal meth en vijf creditcards die niet van hem waren. Hij werd voor behandeling naar het hoofdbureau van politie gebracht, schrijft de autoriteit.

Op dat moment, echter, was Bergman naar verluidt in staat om uit zijn handboeien te manoeuvreren en door het plexiglas te breken.

Terwijl hij achterin een patrouillewagen in sally port zat, gleed hij één hand vrij van zijn handboeien. Hij brak toen door een plexiglas barrière, reikte in het achterste gedeelte van de auto en pakte een rugzak met een politie-handvuurwapen, voegt de autoriteit eraan toe.

Politieagenten trekken hun dienstwapens en proberen hem te overtuigen om het pistool te laten vallen, zonder succes, gaat de verklaring verder.

Hij schiet dan minstens één ronde vanaf de achterbank van de patrouillewagen en de agenten reageren met het openen van vuur.

Nieuwe linkse trend - baby's weggooien

Na enkele minuten reikt de man door het gebroken glas en opent de achterdeur. Hij gaat naar buiten met de rugzak en het pistool in zijn broek. Hij probeert de achterklep te openen en slaagt er niet in dat te doen.

Bergman probeert dan een van de voordeuren te openen, maar een agent schiet drie keer en verhindert hem dat te doen.

Een K-9 agent wordt dan ingezet en de verdachte wordt opnieuw zonder verdere incidenten in hechtenis genomen. Hij werd voor behandeling van niet-levensbedreigende verwondingen naar een plaatselijke medische instelling vervoerd.

Zwarte filmt zichzelf terwijl hij blanke bejaarde patiënten in elkaar slaat

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here