De Wereldgezondheidsorganisatie heeft vraagtekens geplaatst bij het besluit van de Britse regering om miljoenen booster vaccinaties onder de bevolking uit te rollen, en stelt dat er “geen bewijs” is dat deze een “grotere bescherming” zouden bieden aan de gezonde bevolking, bericht Summit.news.

De Britse minister van Volksgezondheid, Sajid Javid, zegt dat het land zich heeft verzekerd van 114 miljoen extra vaccindoses voor 2022 en 2023 om “tijd te winnen” en dat iedereen boven de 18 jaar er tegen eind januari een aangeboden zal krijgen.

Dr. Mike Ryan, hoofd van het noodhulpprogramma van de WHO, plaatste vraagtekens bij de logica achter dit besluit.

“Op dit moment is er geen bewijs, waar ik me van bewust ben, dat zou suggereren dat het boosteren van de hele bevolking noodzakelijkerwijs een grotere bescherming zou bieden voor verder gezonde individuen tegen ziekenhuisopname en overlijden,” zei hij.

Ryan merkte ook op dat het VK zich in de “luxe positie” bevond dat het zijn gehele bevolking booster prikken kon aanbieden, aangezien veel armere landen niet eens vaccins hebben om al hun mensen één dosis te geven.

De medische autoriteiten in het VK hebben de Omicron-variant ook aangegrepen om erop aan te dringen dat meer kinderen worden gevaccineerd.

Dit is vreemd aangezien de variant inmiddels bekend staat om het veroorzaken van slechts “milde” symptomen bij jongere bevolkingsgroepen.

Deskundigen stellen dat het gevaarlijk is om Omicron als “mild” af te doen omdat Zuid-Afrika een zeer jonge bevolking heeft (gemiddelde leeftijd 27 jaar) en we niet weten wat de gevolgen voor oudere mensen zullen zijn.

Zij stellen vervolgens dat de oplossing is om meer jongere mensen te vaccineren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Definitief bewijs: Herhaalde Booster injecties kunnen dodelijk zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZuid-Korea en Denemarken, de meest gevaccineerde landen ter wereld, melden de grootste toename van het aantal Covid-gevallen in de afgelopen 24 uur
Volgend artikelBelgische rechtbank: COVID-vaccinpaspoorten zijn onwettig
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. De WHO is duidelijk de regie compleet kwijt.
  Of probeert de WHO haar eigen straatje schoon te vegen nu het eerste tribunaal gestart lijkt te zijn?

 2. Maar momenteel worden figuren die “vroeger” weggezet werden als deskundoloog deskundig genoemd.
  Wie zich een goede plaats koopt bij de msm voert de boventoon, en de rest “toeternietoe”. Gemakkelijk voor simpele zielen, waaronder de huidige politici.
  De gecreëerde chaos = verdeel en heers, tot ze ongelofelijk op hun bek gaan (en zelf niet merken).

 3. Zit dubbele agenda achter, de controle groep in Afrika begint groot probleem te worden dat die niet ziek wordt: “Ryan also noted that the UK was in a “luxurious position” of being able to offer booster shots to its entire population given that many poorer countries don’t even have even vaccines to give all their people one dose.”

 4. De hele covid is en blijft een griep verschijnsel (ik heb het niet over de aandoening die de longen verwoest – dat is iets heel anders). Het is je opgevallen dat je al lange tijd niet meer verkouden bent geweest? Ja klopt, want afstand houden en een muilkorf dragen beschermen je tegen de bacteriële uitstoot van verkouden mensen. Ja, het zijn bacteriën en niet virussen die je ziek maken (gele groene snot, hoesten, koorts, etc). De bedoeling was om op die manier aan te tonen dat de gifspuit werkt. Want niemand zou nog ziek worden! Helaas liep het niet zo, want mensen kregen nog steeds de griep omdat ze weer bij elkaar gingen zitten. (Gewoon de griep, hè, de griep.) Toen begonnen de leugenbrigades met de “varianten” en de “doorbraak besmettingen” te strooien, om maar te kunnen verklaren waarom mensen nog steeds ziek werden ondanks die ontzettend goede vaccinatie die iedereen zou “beschermen” tegen de gruwelijke “virus”. En om mensen weer zover te krijgen dat “vaccin” toch maar te nemen! Ondertussen heeft het “vaccin” helemaal geen flikker te maken met bescherming tegen de eoa “pandemie” die gewoon een griep is (weliswaar doorspekt met iets anders dat interne verwoesting en heel veel angst veroorzaakt). Wat zijn in godsnaam “besmettingen”?? Wat houdt het in?? Het “vaccin” is de smerigste rotzooi ooit bedacht om de wereldbevolking naar de verdommenis te helpen. Het enige goede dat er uit deze zieke shit voortgekomen is, dat het bewezen is dat het helpt om afstand te houden van anderen tijdens het griep seizoen. En antibiotica blijven nog steeds goede middelen om je van de bacteriële infectie af te helpen als je toch getroffen wordt door de griepsymptomen. De rest is puur bedrog voor winstbejag en om de mensheid fundamenteel te veranderen. Waarom iedereen er in blijft trappen, ik snap het werkelijk niet.

  • Hoi BAA,

   Meestal ben ik het met je eens maar dit stuk van je betoog niet. Ik quote m even;

   ” Het enige goede dat er uit deze zieke shit voortgekomen is, dat het bewezen is dat het helpt om afstand te houden van anderen tijdens het griep seizoen. En antibiotica blijven nog steeds goede middelen om je van de bacteriële infectie af te helpen als je toch getroffen wordt door de griepsymptomen.”

   Ik ben niet bang maar vrees wel de gevolgen van mijn verzwakte immuunsysteem. Zoals ik een inmuunsysteem begrijp is dat ie moet blijven ”leren” om te reageren op de altijd veranderende wereld van ziekmakers.

   Antibiotica is alleen een goed medicijn in forse gezondheidsbedreigende situaties Naast de ziekmakers dood het nl ook alle goede bacterien ed. Die heb je echt nodig. Als jer teveel van neemt krijg je weer ziekmakers die er resistent voor zijn (groeiend probleem) dus ben je dubbel de sjaak.

   Het is een beetje als die handreinigingsdingen gebaseerd op alcohol en aanverwante dingen. Collega van mij gebruikte dat heeeeel vaak. Opeens had ze echt een heel zware infectie aan haar hand. Na, ja antibiotica te hebben gekregen heeft ze ook een dermatoloog gesproken. Die heeft haar uitgelegd (en zij mij) dat gebruik van die meuk alle micro organismen, zowel beschermend als aanvallend gedood worden. Ook al heb je maar een micro wondje aan je huid en de slechte is eerst je meteen een zware infectie krijgt. Dit omdat de goede micro organismen er niet meer zijn om de slechte te bestrijden.

   Allicht dat je er wat aan hebt.

   Groeten,
   Hugo

   • Antibiotica werken uitstekend als je een bacteriële infectie hebt. Vaak komt zoiets voor bij een griep (vandaar de groene en gele drab die je moet uithoesten elke morgen, en de keelpijn, en de koorts). Om antibiotica nu ook op de zwarte lijst te zetten, omdat er enige darmflora tijdelijk sneuvelt, is onzinnig. Uiteraard moet je geen gulzigaard zijn met antibiotica, maar dat is ook niemand. Ik zelf heb er nooit bijwerkingen, maar alleen maar baat bij gehad, als ik getroffen werd door de malaise van de griep. Om weken lang gele drab te moeten uithoesten is geen pretje. Maar je bedoelt het goed, ook al zou enige ondebouwing aardig zijn geweest. Bon soiree, soyez bien.

    • Hoi BAA,

     Ja ik bedoel het goed en was alleen bedoelt als waarschuwing tegen overmatig gebruik. Eventjes een beetje grieperig en dan meteen antibiotica is een no no.

     Als je echt godsgruwelijk ziek bent is het uiteraard een zegen. Dank voor de nuande aanbrengen.

     Groeten,
     Hugo

 5. Ah Boosters: de eerste 2 prikken gaven nauwelijks bescherming en na enkele maanden zijn ze uitgewerkt.
  Dus dan maar een booster nemen> Maar wat zit daar dan in dat het beter zou gaan doen?? Ik kan me niet herinneren dat er nu plots een ” wonder elixer ” is uitgevonden op zo’n belachelijke korte termijn. Ook big farma heeft niets van zich laten horen dat er nu iets helemaal nieuw is uitgevonden. Ik ga er dan vanuit dat er dezelfde rotzooi inzit als bij de eerste 2. Het gaat niet helpen aangezien de vaccins zijn gebaseerd op het eerste Wuhan ” virus” en die is al lange tijd duizenden keren gemuteerd. U wordt dus ingespoten met iets dat niet meer werkt. Laat dat nu eens goed bij U doordringen. Kijk naar Thehighwire.com episode 244 die legt het geweldig uit.

  • Denk je werkelijk dat die “vaccins” ooit de bedoeling hadden om een “virus” te bestrijden? Waar baseer je het op…? Je zegt zelf “ze gaven nauwelijks bescherming” en “na enkele maanden zijn ze uitgewerkt”. Feit is, ze hebben nooit bescherming tegen ook maar iets gegeven! Het was allemaal schijn! De enige “bescherming” kwam door het verplicht afstand houden en niet meer kussen op het kantoor (zoals we bijv in BE doen) en niet meer op elkaar zitten te hoesten en zo, en niet meer met zijn allen verkouden in de trein en bus zitten. En het thuiswerken helpt. Want je komt nauwelijks meer onder de griephaarden, dus je wordt zelf ook niet verkouden. Die spuit was nooit om je tegen de griep te beschermen. En denk ook maar voor geen seconde dat die booster tegen de griep is. Wsch zit er nog meer smerige troep in dan in de gifspuit 1 en 2. Het is gewoon een vervolgstap in het experiment dat loopt, waarvan ze nu het aantal doden hebben kunnen zien en de bijwerkingen. Het loopt behoorlijk goed, zo te zien, niet superveel doden, en de bijwerkingen zijn ook goed bij te houden, dus het experiment kan opgeschroefd worden todat iedereen lekker ingespoten is met traceerbare rotzooi die vanuit satellieten te volgen is, en totdat het dna van elk toekomstig mens definitief veranderd is. Pas als iedereen als gepatenteerde lulhannes rondloopt dan is het experiment geslaagd. Het heeft niets, maar dan ook niets te maken met een virus, of met een griep. Het is het allersmerigste bedrog aller tijden op dit moment.

 6. Ja, behoorlijk juist allemaal, maar vergeet ook niet de terrein theorie van Bechamp als oorzaak van griepachtige klachten i.p.v. Pasteur z’n frauduleuze ‘conclusies’ over virussen en bacteriën om zijn eigen en de Farma zakken te spekken !
  Op die fiets rijden we nog steeds door en EMF’s veroorzaakt door het electranet en radioactieve straling zit als oorzaak nog op de bagagedrager, terwijl de ultrasnelle uitrol van 5G anders zou moeten doen vermoeden !
  De griep begon 100 jaar geleden met de invoering van electra en de radio.. Toeval ? De mens is een electrisch wezen op subtiel niveau en niet bestand tegen een continue belasting !

 7. Terugtrekkende schijnbeweging van de World Horror Organisatie. Net zoiets sneus als de aardigecen de foute agent spelletjes.

  Zaai onrust maak mensen psychisch kapot
  Niks is erger dan veel onzekerheid in de rattenval.

  Moet zeggen, briljant in elkaar gezet wereldwijd psychopatisch spel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in