Zonneschijn is het ontsmettingsmiddel van de natuur en voorziet je lichaam van enorme hoeveelheden vitamine D. Als je terugdenkt aan de vroege lockdowns van 2020, denk ik dat een van de redenen daarvoor was om mensen binnen opgesloten te houden en uit de helende stralen van de zon te houden, schrijft Mike Stone.

Onderzoeker Jim Stone  schreef onlangs over zijn ervaring met shedding van zijn schoonvader. Stone beschreef zijn symptomen als een gevoel van kleine roodgloeiende naaldjes op zijn lippen en mond.

Dat lijkt erg op wat ik voelde na mijn eerste aanval van shedding. Ik ging naar een restaurant en bestelde wat eten om mee te nemen. Terwijl ik zat te wachten, vertelde de serveerster, een Aziatisch meisje van begin 20, me dat het hele restaurantpersoneel onlangs geprikt was.

Ik had haar eerder gewaarschuwd dat niet te doen, maar wat maakt het uit. Gezond verstand is niet meer zo gebruikelijk.

Ik nam mijn eten mee naar huis, at het op, en binnen een paar uur voelde ik me alsof mijn mond in brand stond. Ik zag ook wat alleen omschreven kan worden als kleine drijvende wormpjes.

Herinner je je die video’s die vorig jaar uitkwamen met kleine, microscopische wormpjes in gezichtsmaskers? Dat is wat ik zag zweven, 15 cm naast mijn ogen.

Ik begon onmiddellijk met een programma van zware sappen en kruiden, waaronder echinacea en cayenne. Ik herstelde binnen enkele dagen.

Die eerste nacht verscheen er echter een bult op de bovenkant van mijn hoofd en die is er tot op de dag van vandaag nog steeds.

  Dr. Coleman: "Zij hebben een pandemie gefaket, zij hebben een test gefaket, en zij hebben een geneesmiddel gefaket"

Kort daarna ervoer ik meer symptomen van shedding na de nabijheid van een geprikt persoon. Deze keer was het een enorme hoofdpijn en uitdroging. Opnieuw was ik in staat om het te genezen met sappen en kruiden.

ZONLICHT ALS REDDING

Afgelopen november, kort voor Thanksgiving, werd ik getroffen door mijn derde aanval van shedding in de vorm van intense zenuwpijn in mijn linkerpols.

Ik doe al jaren push-ups, maar de dag nadat ik in de buurt was geweest van een paar mensen die net een prik hadden gekregen, kon ik mijn pols absoluut niet meer belasten. Zoals voorheen, verhoogde ik mijn sappen en kruiden, maar de pijn bleef weken aanhouden. Pas toen ik een uur per dag in de zon ging zitten, ging de pijn eindelijk weg en genas de aandoening. Ik geloof nu dat zonlicht een essentieel element is voor iedereen die zich wil beschermen tegen shedding.

Zonneschijn is het ontsmettingsmiddel van de natuur en voorziet je lichaam van enorme hoeveelheden vitamine D. Als je terugdenkt aan de vroege lockdowns van 2020, denk ik dat een van de redenen daarvoor was om mensen binnen opgesloten te houden en uit de helende stralen van de zon te houden. Immers, wat is een betere manier om te verzekeren dat mensen ziek worden en zo de al opgeblazen Covid cijfers opblazen dan ze uit de zon te houden en ze vitamine D te onthouden?

De sleutel tot het gebruik van zonlicht als genezingsmethode is het afzetten van brillen of contactlenzen, en het niet dragen van een hoed, make-up of wat voor zonnebrandcrème dan ook. De zon moet je naakte huid en ogen raken. Anders zal het je geen goed doen.

  Nieuwe studie bewijst dat de Coronabeperkingen gebaseerd zijn op psychologische manipulatie in plaats van wetenschap

Idealiter stel je je lichaam zoveel mogelijk bloot aan de zon, minstens een uur per dag.

Als je een plek in huis hebt waar je het raam open kunt zetten en op de grond kunt gaan liggen, zodat je hele lichaam aan de zon wordt blootgesteld, dan kun je naakt zonnebaden.

Zonlicht is goed voor het gezichtsvermogen. Ogen gedijen op de energie en de helende stralen van de zon.

Zonlicht is fantastisch voor stijve, versleten en overwerkte lichamen. Het maakt strakke spieren los en vergroot zowel kracht als uithoudingsvermogen.

Dokter Zane Kime schrijft: “Bij tuberculosepatiënten die behandeld worden door te zonnebaden heeft men gezien dat ze goed ontwikkelde spieren hebben met heel weinig vet, ook al hebben ze maandenlang niet getraind… De Romeinen maakten gebruik van de zon bij het trainen van hun gladiatoren, omdat ze wisten dat zonlicht de spieren leek te versterken en te vergroten.”

Zonnestralen zijn de beste anti-depressiva die de mens kent. Het is onmogelijk je depressief te voelen als je je buiten ontspant in de warme zon. Er is zelfs een ziekte, Seasonal Affective Disorder (SAD), die geheel veroorzaakt wordt door een gebrek aan zonneschijn.

Waar ik woon, zie ik minstens een dozijn mensen per dag, zowel mannen als vrouwen, van top tot teen bedekt met donkere kleding. Ze dragen allemaal sweatshirts met capuchon en daaronder dragen ze een gezichtsmasker en een donkere bril. Sommigen dragen zelfs handschoenen. Ze zijn doodsbang voor een zogenaamd virus, maar geen centimeter van hun lichaam is blootgesteld aan de zon. Ik durf er om te wedden dat ze ook allemaal geprikt zijn.

  Top cardioloog waarschuwt dat onderzoek naar verband tussen COVID-vaccins en enorme toename van hartaanvallen volledig genegeerd wordt

De beste tijd om van de genezende zonnestralen te genieten is voor 11 uur ’s morgens en na 3 uur ’s middags. Maak een wandeling. Denk na over je leven en al zijn complexiteiten. Praat met jezelf. Praat met God. Maak er een dagelijkse gewoonte van en pluk de vruchten.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEn de schapen kijken wezenloos toe – Italië: Reanimatiepoging in het vaccinatiecentrum
Volgend artikelHet plan om ons te chippen voor het slavensysteem van de nieuwe wereldorde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Sommige zaken zijn herkenbaar. Push-up doe ik sinds veel wappies (zij zijn de wappies, niet wij) zich hebben laten inenten met een biowapen ook niet meer – al 3/4 jaar veel last van mijn schouder. Ook hoofdpijn bij het niezen, wat ik eerder nooit had. Kom eens in de anderhalve week tussen deelnemers aan het ‘experiment’. Dat is kennelijk genoeg voor dit soort klachten.

 2. In April 2020 lag ik al naakt te zonnen op mijn balkon. De regeringen stuurde aan om alle zonnebanken te verwijderen uit sportscholen en heb ik er juist een aangeschaft.
  Het beste is vaak precies het tegenovergestelde te doen wat de regering zegt.
  Vooral je gezond verstand blijven gebruiken !

 3. Ik (ongevaxt) heb sinds een jaar last van migraines, maar zonder hoofdpijn. Tintelingen linkerkant, voet, vingers. Soms linker mondhoek. Misselijk. Vraag me ook af of het van shedding komt, of van StarLink met mmWaves 10-52Ghz vanuit de ruimte.

  • @ Anoniem – Een aantal van de klachten welke je noemt, zoals de migraine – in mijn geval oogmigraine – en de tintelingen herken ik als mijn eigen klachten welke ik ondervond in de tijd dat covid19 nog niet was geïntroduceerd, maar men al wel aan het kloten was met 5G. Ik ben toen op zoek gegaan naar straling dempende kleding en na enig zoekwerk kwam ik uit bij Vitalitools waar ik het een en ander heb aangeschaft en ik vond elders ook een straling dempende omslag voor het modem. Sindsdien zijn mijn klachten verdwenen. Wellicht iets om zelf uit te gaan testen? Sterkte!

   • Ik moet hier even om lachen grapjas .
    Je grossiert in kull vehalen .
    Je modem ingepakt met straling dempende omslag..
    Je krijgt de kull prijs van mij hoor
    De hele dag naar je scherm kijken geeft ook oogproblemen .
    Vanuit je bijbel andere andere mensen degenereren ( lees je draadjes maar eens door abc) geeft ook hersen ver.weking,
    Maar nu draaf je echt door Greenco . 😛

  • Migraine zonder hoofdpijn?
   Dat is niwue voor me.
   Wat maakt iets dan tot migraine?

   Hoe dan ook, van een tante met regelmatig migraine leerde ik een truukje dat ook bij “gewone” hoofdpijnen wonderwel werkt. Zeg 9 keer op 10. Af en toe helpt het niet. Maar baat het niet, dan schaadt het niet.
   Ik heb het ook aangeraden aan de vrouw van een goede vriend die 3x per week migraine had en dan telkens gedurende 3 uur totaal van de kaart was. Ze was al bij vele doktors en specialisten langs geweest maar niets hielp al sinds ze studente was tot op haar 38. En toen probeerde ze mijn truukje en dat heeft echt haar leven veranderd.

   Heel simpel: drink een kop hete zwarte koffie, maar met daarin een halve citroen uitgeperst. Ga vervolgens 10 minuutjes rustig op bed liggen (of in een fauteuil zitten, lieftmet de ogen dicht) en tada, ’t is voorbij.

   Nogmaals: AF en toe werkt het eens een keertje niet maar zowel voor mij (met 1 aanval per maand) als voor die vriendin (met 3 per week) werkt het owat in 90% der gevallen.

   Succes ermee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in