Takeaway / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 DEED)

Het is een goed idee om goed op te letten bij alles wat je in de supermarkt koopt, vooral als het afkomstig is van een groot levensmiddelenconcern als PepsiCo, dat naar verluidt op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om krekeleiwit in populaire verpakte voedingsmiddelen te stoppen.

Cheetos, Quaker Granola Oats en andere bewerkte voedingsmiddelen kunnen, afhankelijk van het merk, al krekeleiwit bevatten, dus zorg ervoor dat je de ingrediëntenlabels goed leest, schrijft Ethan Huff.

“Er zijn op zijn minst zes of zeven bedrijven in deze wereld die nu krekels, insecten gebruiken om meel van te maken,” legt de Amerikaanse boer uit in de video hieronder.

“Insect Gourmet zegt dat aan insecten gerelateerde bedrijven in de westerse wereld insecteneiwitten produceren voor voedingsmiddelen, dranken, snoepgoed en andere dingen zoals boters, oliën en kruiden.”

Van het eten van krekels krijg je parasieten

Geloof het of niet, maar ingrediënten van insecten kunnen blijkbaar ook worden toegevoegd aan voedingsmiddelen zonder expliciete etikettering. Het plan is om in een paar jaar tijd gemalen insecten te verwerken in alles wat verkocht wordt in conventionele supermarkten.

Het plan is om tegen 2027 een omzet van 4,6 miljard dollar te halen uit insecteningrediënten, wat neerkomt op ongeveer 1,4 miljoen ton in totaal gewicht.

  Waarom klinkt het Westerse narratief zo dom en onrealistisch?

Archer Daniels Midland (ADM) produceert al insecteningrediënten in zijn fabriek in Decatur, Ill., in samenwerking met Innova Foods. Op de website van het bedrijf staat ten onrechte dat krekels 60 procent eiwit bevatten.

De afdeling etymologie van de Iowa State University (ISU) zegt dat krekels maar ongeveer 12,9 procent eiwit bevatten, wat betekent dat ADM liegt (grote schok) om krekels “voedzamer” te laten lijken.

Hoe dan ook, krekels zijn geen geschikt voedsel voor mensen. De Cleveland Clinic waarschuwde dat ongeveer 30 procent van alle krekelkwekerijen, dat wil zeggen de faciliteiten waar krekels nu worden gekweekt voor menselijk “voedsel”, vol zitten met parasieten die overgaan op mensen die ze eten.

De National Institutes of Health (NIH) uitte ook haar onzekerheid over de vermeende verteerbaarheid van krekels. Van het exoskelet van de insecten, ook wel chitine genoemd, wordt beweerd dat het een “verteerbare vezel” is, maar de NIH zegt geen idee te hebben hoe het zogenaamd verteert.

Met andere woorden, het menselijk lichaam kan krekels niet als voedsel verwerken. En zelfs het deel waarvan wordt beweerd dat het werkt als “vezel” lijkt niet te verteren, ook al houden bedrijven als ADM vol dat dit wel het geval is.

Omdat de machthebbers willen dat alleen zijzelf vlees eten, moet iedereen insecten of “planten” eten, de enige twee eiwitopties voor arme mensen.

Het is trouwens al een slecht idee om bewerkt voedsel van PepsiCo te eten. Graanproducten van Quaker zitten bijvoorbeeld vol met pesticiden zoals glyfosaat die in verband worden gebracht met kanker en voortplantingsproblemen.

  "Iedereen op aarde zal sterven", waarschuwt top AI-onderzoeker

“Ik eet geen insecten en koop alleen vers vlees van mijn plaatselijke slager,” schreef een commenter over dit alles. “Niet gelabeld? Boycot gewoon hun producten.”

“Stop met het eten van bewerkt voedsel,” schreef een ander. “Eet meer voedsel met maar één ingrediënt, zoals eieren, avocado en biefstuk, want bewerkt voedsel vergiftigt je al.”

“Hoe meer bewerkt, hoe meer vergif ze kunnen binnensmokkelen. Kijk maar naar de gezondheid van de jeugd van tegenwoordig.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HYPOCRIETEN! Globalistische elite in Davos vertelt u krekels te eten… Maar dit is wat er op het Davos WEF menu stond (Hint: het zijn GEEN insecten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMainstream media geven schoorvoetend toe dat Elon Musk’s mening over Oekraïne correct blijkt te zijn
Volgend artikelOekraïne – Nepnieuws helpt nog steeds niet om te winnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Bovenstaande klopt helemaal……..want insecten houden parasieten buiten hun milieu-interne met behulp van hun exo-skelet.

  Vergis je overigens niet. Het menselijk lichaam krijgt die parasieten tóch wel binnen, maar die worden in toom gehouden door het immuunsysteem……..áls dat op orde is !

  Grote God, wat een trieste rotzooi.

  • Zie het lichaam als een ecosysteem. De ervaring van gezondheid gaat behoorlijk samen met de samenstelling van het ecosysteem. De samenstelling van bacteriën, schimmels en parasieten wordt bepaald door wat er via de ingang van het verteringssysteem de luchtwegen en de huid het ecosysteem binnen komt. Trap je ecosysteem vol met metalen, suiker, geoxideerde meervoudig onverzadigde vetten etc. en de parasieten, bacteriën en schimmels die ervoor gemaakt zijn, gaan hun ding doen. Je krijgt er de sensatie onbehagen van. De parasieten en schimmels zijn er om je ecosysteem schoon te maken; niet om je ziek te maken. Zorg voor je ecosysteem ipv de schoonmaakploeg de schuld te geven van je ziekte. de theorie van Antoine Bechamps vs. de theorie van Louis Fraudeur. gezondheid is zeker niet zo simpel als dit; Dit is maar een aspect.

 2. 1,4 miljoen ton. Hoeveel van die beesten zijn dat dan wel niet? En wat krijgen die dan te vreten? Hoe groot zijn die kweekfabrieken dan wel niet? En wat als er een ongeluk in zo’n fabriek gebeurt, hoeveel van die beesten komen dan vrij?

  En inderdaad inhetmeer ik zeg het zelfde “ grote God wat een trieste rotzooi”. Je zou bijna hopen dat er morgen wat gaat gebeuren. Het zal wel niet,mee moeten de gifbeker nog veel verder leegdrinken.

  • Toen ik Meelwormen kweekte voerde ik ze met bv met aardappel peen volkorenmeel en havermout vlokken. Ik vrat ze niet zelf niet, maar kippen zijn er gek op

   • Ik had het het net toevallig aan Ai gevraagd en doet zei de bot:

    Krekels zijn omnivoren, wat betekent dat ze zowel plantaardig voedsel als dierlijk materiaal eten. In de natuur voeden krekels zich met een gevarieerd dieet, waaronder:

    Plantaardig materiaal: Krekels eten verschillende soorten plantaardig materiaal, zoals bladeren, stengels, bloemen en fruit. Ze zijn bekend om zich te voeden met een breed scala aan planten, afhankelijk van hun beschikbaarheid in hun leefgebied.

    Dood organisch materiaal: Krekels zijn aaseters en voeden zich graag met dood organisch materiaal, zoals rottend fruit, plantaardig afval en dode insecten. Dit draagt bij aan hun rol in het ecosysteem door het helpen afbreken van organisch materiaal.

    Andere kleine insecten: Naast plantaardig materiaal en dood organisch materiaal, zullen krekels ook kleine insecten eten. Ze kunnen zich voeden met larven, kleine kevers, rupsen en andere ongewervelde dieren die ze kunnen vangen.

    Het dieet van krekels kan variëren afhankelijk van factoren zoals hun leefgebied, beschikbaarheid van voedselbronnen en seizoensgebonden veranderingen. Over het algemeen zijn ze echter opportunistische eters en zullen ze zich aanpassen aan wat beschikbaar is in hun omgeving.

    Ik had ook gevraagd of ze gewassen kunnen vernielen zoals sprinkhanen. Het is wel minder maar ze kunnen nog steeds een plaag zijn voor boeren en ik had ook gevraagd of ze ergens in de wereld worden gegeten en dat doen ze in Azië zoals China en Thailand, maar ja, in die hoek vreten ze alles.

    • Wat gevoed wordt met parasitaire aantasters en schimmelsoorten, brengt een potentieel gevaar met zich mee indien dit verderop in de keten geconsumeerd wordt.
     Blueprint for disaster!

 3. Van alles krijgen we “Ersatz” vroeger at graag krabsla, nu is het surmi. Als ik benzine tank krijg ik 10% bioethanol, een vuiligheid voor mijn motor, enz. Zelfs het nieuws in de media is fake …

  • Nou je tankt geen “Benzine” meer maar Euro95/98 brandstof. Simpel uitgelegd zijn het twee vloeistoffen die niet met elkaar mengen maar door toevoeging van trichlooretheen wel tot een vloeistof binden. Vreemd want Tri(chlooretheen) is al jaren verboden. We worden al jaren belogen en genaaid door diegenen die wij betalen om ons te onderdrukken.

 4. We moeten met voedsel steeds meer naar de basis gaan voor zover je dat nog niet deed.
  Wat betekend alleen maar onbewerkt voedsel kopen bij de boer, of als het mogelijk is
  zelf kweken/fokken om zo min mogelijk vergiftigd te worden. Helemaal 100% zal niet lukken.
  Dat vraagt best wel om veel dissipline als je veel boodschappen niet meer om de hoek kan kopen. Veel werk is het ook best wel als je voedsel zelf wilt verbouwen/fokken, en het is zeker niet goedkoper.
  Het zal je heus niet dirrect lukken, maar begint in ieder geval ergens.
  We zijn alleen heel erg verwend gemaakt met gemakkelijk voedsel.

  • Daar waar het niet (meer) mogelijk is om zelf voedsel te verbouwen kan je je aansluiten bij coöperaties die natuurlijke voeding produceren of inkopen.
   Zo zijn er ook bedrijven die het bij een minimale afname tegen een geringe vergoeding thuisbezorgen. Bijvoorbeeld Hofweb (koopt rechtstreeks bij de boeren in) en Odin. Odin heeft ook in diverse plaatsen winkels voor natuurvoeding. Dit zijn slechts enkele namen, er zijn er nog veel meer.
   Via zoekmachines kun je meer vinden over bij welke boeren of landwinkels e.d. je verse biologische producten kunt kopen.

 5. Laat bewerkte ‘voeding’ sowieso maar in de schappen staan. Koop alleen onbewerkte voeding en haal het zo dicht mogelijk bij de bron. Rechtstreeks bij de boer dus.

  • Some of these E-numbers are already in food products (cookies and gelatin based candy) – read the package before you buy this cr4p or give it to your kids.

   E120 Cochenille – The cochineal aphid (Dactylopius coccus) is a scale insect that produces carminic acid, carmine is primarily used as a colorant (red) in food and in lipstick.

   E904 Shellac – Shellac is a resin secreted by the female lac BUG on trees in the forests of India and Thailand

   Many of these E-numbers if not all don’t need to be in products, it’s disgusting, there are a ton of plant based alternatives, if you need the color red use Beets for example.

   And people wonder why they feel sick and we have 60% chronically ill people in most countries worldwide.. gee I wonder why that is.

  • Handig die lijst, maar de kleur codering is wel ’n beetje paranoïde, indien met mate gebruik kunnen er heel veel gewoon groen/geel gekleurd worden. Het gaat om de dosis, zoals met alle voedingsstoffen en additieven. Sommige conserveermiddelen houden het voedsel gezonder omdat het minder snel bederft. Bij bederf ontstaan er (ook) gevaarlijke stofjes, dus sommige E-nummers in de conserveermiddelen categorie zijn wel van nut terwijl ze in de rood gekleurde vakken staan. Waar heel weinig aandacht aan geschonken wordt, onterecht denk ik, is de kunstmatig geharde plantaardie olie, die zit bijna overal in en is kankerverwekkend.

 6. Ik hoop dat er genoeg mensen zijn die nauwlettend in de gaten houden in welke producten er insectenmeel verwerkt worden en dat die lijst dan ergens te vinden is en ge-update wordt. Als de latijnse namen gebruikt worden, hier een klein lijstje:
  – Acheta Domesticus = huiskrekel
  – Gryllodes Sigillatus = gedroogde bandkrekel
  – Locusta Migratoria = treksprinkhaan
  – Tenebrio Molitor = (gedroogde) meelworm
  – Alphitobius Diaperinus – hele en gemalen larven van de buffalokever (kleine meelworm)

 7. In plaats van te werken voor een baas, de vrouwen weer terug bij het aanrecht en zelf vers eten bereiden. De vrouwen kunnen zich verenigen in huisvrouwen-verenigingen, waar ze kunnen samenkomen en tips uitwisselen over het huishouden, koken en opvoeding van kinderen. Vrouwen én mannen worden hier veel gelukkiger van en kinderen ook. Zo kunnen we terug naar een gezonde samenleving.

  • @Zee Ik denk dat iedere vrouw dat liever zelf uitmaakt! Dit lijkt wel héél veel op “haar enige recht is het aanrecht” Iets moderner zou zijn: 1 van de ouders thuis, maar helaas is het (bijna) onmogelijk om tegenwoordig van 1 salaris te leven. Ik ben alleenstaande vader en ik kan je vertellen dat het een hele leuke maar zware taak is om van 1 salaris te leven.

   • Eerder waren we het niet eens. Maar dank voor uw betoog namens alle zelfstandige, bewust single vrouwen (niet te verwarren met feministen).

    Nou heb ik een moestuin en vind ik het leuk om te kokkerellen, hele dagen alleen het huishouden doen en afhankelijk zijn van een partner heeft zeker niet mijn voorkeur.

    Een relatie waar je beiden kookt en het huishouden doet, een goede verstandhouding en lekkere seks maar ieder wel ook zo nu en dan je eigen ding doen. Dat zou mooi zijn.

 8. Heeft iemand misschien al een lijst van firma’s die dit doen? Waar kan ik op zoeken? Campina doet het trouwens nu al in skyr heb ik gelezen, of het echt waar is, hang me er niet aan op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in