We werden anoniem gecontacteerd door een praktijk die ook jonge moeders behandelt. Er is geconstateerd dat veel vrouwen die borstvoeding geven na een COVID-19 vaccinatie de kinderen neurologische afwijkingen vertonen, schrijft Corona-blog.net.

Om begrijpelijke redenen wenst de auteur anoniem te blijven. We weten nu immers allemaal hoe de staat optreedt tegen mensen die kritiek uiten op deze vaccinatie.

Laten we meteen naar het gastartikel gaan:

In mijn praktijk heb ik neurologische klachten waargenomen bij verschillende baby’s van moeders die borstvoeding gaven en die tijdens de borstvoeding tegen Corona waren ingeënt.

Opvallend waren nachtelijk gillen om het uur, extreme rusteloosheid, ongenoegen en met de voeten slaan.
Bij andere baby’s werd opgemerkt dat ze hun hoofd heen en weer rolden als ze in slaap vielen.
Anderen strekten zich sterk naar achteren, of trokken het hoofd opzij.

In het begin zag de moeder geen verband omdat ze de symptomen afdeed als een fase.
Nadat ik haar had gevraagd wanneer ze de zenuwsymptomen precies had opgemerkt, was ze in staat het verband te herkennen.

De ouders hebben eerst gezonde, tevreden kinderen die goed kunnen slapen en na de eerste inentingen begint het met overstrekken, hoofdrollen, huilen, grote gevoeligheid enz.
Dit zijn allemaal alarmbellen dat het zenuwstelsel geïrriteerd is. Alleen niemand ziet een verband!

Aangezien de kinderartsen geen medicatie hebben voor de aandoening van de kinderen, wordt het als fases afgedaan.
Het is een fase, iedereen heeft het, het komt wel goed.
De ouders kunnen echter nauwelijks slapen, en worden overbelast door dergelijke kinderen – vaak gaan het verder door met de behandeling van concentratieproblemen, dyslexie, mentale afwijkingen, autisme, enz.

  1.000 Dagen - Over Spijt

De prijs van het niet doormaken van ernstige ziekten door vaccinatie is chronisch zieke kinderen en volwassenen!

Aangezien dit onderwerp in de media (en ook in ons land) niet veel aan bod is gekomen, vragen wij om verdere ervaringen in de commentaren.

Reageerder:

“Ik heb geen informatie specifiek over kinderen. Maar enkele dagen geleden vertelde een verpleegster mij dat zij veel neurologische schade ziet bij (volwassen) patiënten; dit gebeurt in tijdsverband met de injecties van het genpreparaat. Zij is degene die hiernaar vraagt, niet de dokters. Zij geeft deze belangrijke informatie altijd door aan de artsen, maar die negeren het of geven er geen gevolg aan. Er wordt toch niets gerapporteerd (aan het PEI of vervolgens aan het EMA).

In het ziekenhuis waar zij werkt, is trouwens een hele afdeling omgebouwd tot een Covid-afdeling (intensieve zorgen) (waarmee de ziekenhuizen, zoals bekend, veel geld verdienen), maar er ligt niemand (!). De verpleegsters wachten altijd op patiënten die naar hen worden gebracht vanuit de zogenaamd overbelaste ziekenhuizen in andere deelstaten, maar dit is niet het geval.

Door de verbouwde (lege) afdeling is er nu echter geen ruimte meer, waardoor patiënten op de gangen liggen…

Tussen haakjes:

EMA: “Gevaccineerden” zijn proefpersonen voor Pfizer/Biontech. Geen bevindingen over besmettelijkheid

Over het product van Biontech (handelsnaam Comirnaty) staat in een document van het Europees Geneesmiddelenbureau “bijgewerkt in december 2021” te lezen:

“Aangezien voor Comirnaty een voorwaardelijke vergunning is verleend, zal het bedrijf dat Comirnaty op de markt brengt de resultaten van het hoofdonderzoek bij volwassenen, dat al twee jaar loopt, en van de onderzoeken bij kinderen blijven indienen. Deze proef en verdere studies zullen informatie opleveren over hoe lang de bescherming duurt, hoe goed het vaccin ernstige COVID-19-ziekte voorkomt, hoe goed het immunogecompromitteerde personen en zwangere vrouwen beschermt, en of het asymptomatische gevallen voorkomt.”

  Dr. Sevillano over de meest aangetaste organen na de inenting

Zou het niet goed zijn om die kennis te verschaffen voordat miljarden mensen, nu ook kinderen, worden geïnjecteerd?” schrijft Stimme aus dem Off in de commentarensectie.

Een andere reageerder:

“Beste collega die dit bericht heeft geschreven: ik zou willen pleiten voor een systematische vastlegging, zodat het niet kan worden afgedaan als een “fase”, ik zou al deze ouders willen adviseren om deze abnormale bewegings- en gedragspatronen op video vast te leggen. Laat bovendien optekenen hoe lang de kinderen huilen en wat de ouders intuïtief als “abnormaal” opmerken. Vooral bij pasgeborenen en zuigelingen moet men ook beschikken over beeldopnamen, zoals bekend is van de diagnose van toevallen, om te kunnen zien hoe de specifieke patronen in de bewegingen verlopen. Zijn EEG onderzoeken begonnen? Verzamel ze, documenteer deze gevallen in detail, betrek de ouders erbij, en publiceer in godsnaam uw resultaten op een van de volgende congressen van uw beroepsvereniging, en vraag of andere collega’s dezelfde waarnemingen doen, welke verklaringen zij hebben en wat er gedaan kan worden.

In hemelnaam netwerk met andere dokters in uw vakgebied, laat dit alsjeblieft niet waar zijn. Doe NU iets, concreet, met wetenschappelijke middelen, meld het als een bijwerking, bombardeer de PEI omwille van mij, maar doe iets. Roep als een medische professional, nog steeds gezien als een autoriteit in de samenleving, en geef feiten!!!! Praat met de ouders voor wie u zorgt, vertel hen dat dit absoluut nieuw terrein is dat hier betreden wordt… wij allen, dokters, zijn niet langer experts in deze nieuwe klinische symptomatologie die aan het ontstaan is. Het is voor ons ook helemaal nieuw. Blijf gevoelig en alert! De hier beschreven symptomen zijn nog niet klinisch vastgelegd en begrepen. Daarvoor zijn gevallen, gevallen, gevallen nodig, d.w.z. ijver. Wij hebben ouders nodig die getroffen zijn en die boos worden om andere kinderen te beschermen die nog niet geboren zijn.

  Kijk: Bill Gates giechelt als hij toegeeft dat COVID-19 injecties niet lang werken en infecties niet tegenhouden

STA OP, en doen hun deel van bewustwording en verzet, op de plaats waar zij staan en wat voor hen mogelijk is. En: ga de straat op en demonstreer, er is absoluut geen tijd meer te verliezen. En: er zijn mensen die je geloven, ook al doet de meerderheid anders. Als kritisch denker moet je dat nu doen!!! Ik ben kinderpsychiater. Het aantal jeugddepressies en “geslaagde” zelfmoorden is geëxplodeerd. Ik ben graag beschikbaar voor meer kennisruil. Ik ben hier echt in geïnteresseerd, ook vanuit medisch oogpunt. Ik voel me ook een leerling, ondanks of dankzij al deze ellende,” schrijft Plantago.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Shedding” en zelfverspreidende ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Richard Fleming: Wat betekent de vaccin werkzaamheid in werkelijkheid?
Volgend artikelHet is officieel nu: De genvaccinatie schaadt op lange termijn het immuunsysteem en brengt gevaccineerden massaal in gevaar
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik heb ik uw rubriek eerder eens een vraag gesteld over het gevaar hoe het zit met het ontvangen van bloed van een gevaccineerde na een bloeddonatie naar een ongevaccineerde. Alle ingrediënten van het vaccin worden immers door bloeddonatie overgedragen, dus ook de mRNA en Spike-eiwitten etc. Ik heb de vraag gesteld of de veranderingen van je DNA ook gaan plaatsvinden bij de ontvanger van donorbloed?

  Nu lees ik in dit bericht over “Zenuwafwijkingen bij baby’s die borstvoeding krijgen na C-19 vaccinatie van de moeder”.

  Daarom rijst bij mij de vraag, “als baby’s door borstvoeding ook de bijwerkingen krijgen”, dan is mijn eerder gestelde vraag in uw rubriek over het gevaar van bloeddonatie toch ook niet zo’n heel gekke vraag?

  Hoe staat u dáár tegenover? of welke arts kan daar enige antwoord op geven?

 2. Beste Jan,
  Ik hoop dat iemand antwoord kan geven op je vraag.
  Het houdt mij ook een bezig en ik vind het een heel akelig idee dat ik, mocht ik ooit bloed nodig hebben, bloed van een gevaccineerde krijg.
  Tegelijkertijd word ik verdrietig van mijn eigen gedachten want ik wil niet denken in “zij” en “wij”.
  Zijn er onderzoeken gedaan naar bloedtransfusie van gevaccineerde naar ongevaccineerde? Weet iemand dat?

 3. Ik heb bloed ontvangen van een gevaccineerde. Sinds de dag dat dat gebeurd is is mijn telefoonverbinding ineens supergoed. Mijn telefoon bleef altijd haken op 4g.. maar nu staat er dag en nacht 5g op mn scherm. Ook hoor ik af en toe radiozenders in mn hoofd, maar dit is alleen als ik een lepel vasthoudt. Ik vraag me af of hier een verband tussen zit. Mn dokter zegt dat het normale verschijnselen zijn.

  Ook had ik na de transfusie ineens de drang om de term “schaap” op te zoeken, in de context zoals wij de vaxxers ook altijd schapen noemen. Nu zag ik dat schapen ‘volgers’ zijn, die alles na praten wat ze horen, zonder na te denken. Toen bedacht ik me opeens dat wij anti-vaxxers net zo goed schapen zijn, aangezijn wij elkaar maar wat graag bestoken met vaag nieuws, en alles napraten wat die kneus van forum zegt. Van deze realisatie moest ik zo hard lachen dat ik een klaplong en een bloedneus kreeg. Dus toen had ik weer een bloedtransfusie nodig.

  Nu ontvang ik 6g en DAB+. Wat een leven.

  • beste Zara, ik zal slechts één keer antwoorden. Ik denk niet dat jou antwoord serieus genoemd kan worden in tegenstelling tot mijn vraag. Want je zit ook op deze site en zou beter moeten weten dan antivaccers géén domme volgers zijn. Ik heb nu genoeg informatie van deze site gelezen om mijn vraag te stellen over de vaccins die in het bloed zitten. Er is hier zelfs geschreven dat als het mRNA veranderende materiaal en andere stoffen eenmaal in je bloed zit het er niet meer uit kan. Dus was mijn vraag over de bloeddonatie echt zo gek nog niet.

   einde discussie.

 4. Guess who’s back.. ik ben Dr Dre, en vaxxen is kanker gay. Er staat Dr voor mijn naam, dus ik ben een echte dokter. Ik heb onderzoek gedaan naar de vax en hij is kankerlijp. Zegt het voort.

 5. Hallo, ik ben gekke hennie, een zuster en werk op de IC. Ik verveel me al 2 jaar lang omdat er geen mensen liggen op mijn werk. Ik ben een echte zuster en ik zeg dit anoniem, dus dit is echt bewijs. Covid bestaat niet. Zegt het voort.

 6. Hallo, mijn naam is dokter pepper. Ik wil graag anoniem melden dat er inderdaad heel veel babies zijn met beschadigde zenuwen. Ik vermoed dat dit komt omdat je moeder aan de crack zat.

  Groetjes.

 7. Heel jammer dat de moderator van deze site niet kan schiften in serieuze en domme antwoorden. Dus denk ik maar dat reageren of een vraag stellen hier ook al niet helpt.

  • Hoi Jan, ik had graag gezien dat jouw vraag serieus beantwoord zou worden.
   Gisteren zag ik de belachelijke reacties.
   Ik neem aan dat Rommel niet alle antwoorden kan controlleren anders zou hij/zij die meuk toch zeker verwijderen?
   We moeten maar uitgaan van de vrijheid van meningsuiting, ook voor de amoeben onder ons.
   En wie weet, komt er nog een zinnig antwoord.
   Groet, Ankie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in