© Jordan Henderson Original Paintings – Fine Art Prints.

Voor veel Fransen ligt de COVID-epidemie achter ons. Dit zonder rekening te houden met de Europese Unie en haar halsstarrigheid om leefklimaat van angst in stand te houden. Volgens onze informatie bereidt de Brusselse bureaucratie actief een nieuwe vaccinatiecampagne voor, of zelfs een lockdown. Dit blijkt uit het vertrouwelijke document dat wij vandaag publiceren, schrijft Lecourrierdesstrateges.fr.

Wij zullen mRNA-vaccins gebruiken (inclusief een component die rechtstreeks gericht is tegen de Omicron-variant), die door het Europees Geneesmiddelenbureau zijn toegelaten als 2e boosterdosis. Het zal niet mogelijk zijn het exacte type vaccin te kiezen.

Door deze boosterdosis voor te stellen, hopen wij onze afgevaardigden en collega’s in staat te stellen hun immuunrespons te verhogen op het juiste moment, vóór het herfst-/winterseizoen, een periode waarin een verhoogd aantal infecties wordt verwacht.

In de komende dagen en weken zullen medewerkers en stagiairs per e-mail een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Het tijdstip van de uitnodiging hangt af van de capaciteit van het centrum en de vraag. Het medisch team zal elke nieuwe groep zo snel mogelijk uitnodigen. In september wordt prioriteit gegeven aan mensen van 50 jaar en ouder en aan mensen die kwetsbaar zijn voor het virus. Vanaf oktober zullen alle afgevaardigden en personeelsleden van het Europees Parlement een uitnodiging ontvangen.

Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, controleer dan uw e-mailbox en maak een afspraak via het MCM-platform zodra u een uitnodiging ontvangt.

Het callcenter voor vaccinaties in Brussel staat voortaan tot uw dienst. U kunt hen per e-mail bereiken op [ ] of per telefoon op 41111 voor vragen en om hulp te krijgen bij het maken van een afspraak.

Als u naar het vaccinatiecentrum komt, neem dan uw vaccinatiekaart mee als u die heeft. Als uw vaccinatie buiten het Europees Parlement plaatsvond, neem dan een kopie mee van uw Covid-certificaten van de EU waarop de datum en het type vaccin(en) en het land waar ze gegeven zijn vermeld staan.

Let op de nieuwe locatie van het vaccinatiecentrum. Het is nu gevestigd in het Spinelli-gebouw, waar vroeger het broodjesrestaurant was (op de verdieping vlakbij het standbeeld van het paard, op het zuidelijkste punt van de gang).

Zoals uit bovenstaand intern document blijkt, werkt de Europese Commissie hard aan de uitvoering van de wintervaccinatiecampagne voor het personeel van de Commissie en het Europees Parlement.

  EU wil vaccinpaspoorten nog EEN HEEL JAAR handhaven

Zoals te lezen valt, volharden de diensten van de Europese Commissie in hun fout en leggen tegen alle verwachtingen in boodschapper-RNA op, vóór het begin van het herfst-winterseizoen”. Het is de bedoeling dat vanaf oktober alle personeelsleden worden uitgenodigd.

De berichten van de Commissie zijn ondubbelzinnig: “er wordt een groot aantal infecties verwacht”…

Wat dacht u daarvan!

Zoals in de brief van de Commissie staat, “zal het niet mogelijk zijn het exacte type vaccin te kiezen”.

Met andere woorden, het is Pfizer voor iedereen, tegen alle verwachtingen in, vanaf oktober.

Het kader is vastgesteld.

Het wordt duidelijk dat de nieuwe epidemiepiek al is aangekondigd. Het verhaal is een wassen neus. Naar verwachting zal de Commissie in oktober waarschuwen voor een nieuwe golf en een grote vaccinatiecampagne voorstellen die land voor land moet worden uitgerold.

Wij zijn van plan om te zien hoe dit project zal uitpakken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Peter McCullough: Het officiële COVID verhaal is in duigen gevallenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet resultaat van de confrontatie tussen de Russische BTR-82A en de Nederlandse YPR 765 in Oekraïne wordt getoond
Volgend artikelDeskundigen waarschuwen dat energiecrisis kan leiden tot “permanente deïndustrialisatie” van Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. Laten ze zich zelf maar inspuiten. Gelukkig zijn steeds meer mensen wakker.
  De leugens zijn voor de meeste mensen nu duidelijk.
  Het heeft vanaf het begin niks met gezondheid te maken gehad.

 2. Daar komtie dan! De aap. Uit de mouw. De gifspuiterij begint weer net nu dat de schapen de covid alweer heeeeeeelemaaaaal vergeeeeeeeeten zijn. Oud kunstje, niet eens een nieuw jasje.

 3. HET ZULLEN LANG NIET ZOVEEL ZIJN ALS TOEN.
  HET WORD STEEDS MINDER EN MINDER.
  VACCINEREN HOUD VANZELF OP.
  MAAR DE QR CODE DAAR MOETEN WE VOOR PASSEN

  • @trijntje alma (MAAR DE QR CODE DAAR MOETEN WE VOOR PASSEN)

   Die stopt ook als al die schapen, die klote mobiel de gracht ingooien. En er niet in mee gaan !!
   Maar vrees het ergste. Er is nu al een grote tweedeling, maar vrees dat het nog veel erger gaat worden.
   De Film Demolition Man uit 1993. Kijk nu bijna 30 jaar later, alsof het zo moest zijn. Films zijn niet voor niets gemaakt…

  • Hierbij een oproep aan alle ondernemers: DOE AUB NIET MEE MET DIE QR DISCRIMINATIE CODE ! Je bent strafbaar als je meedoet aan QR controle .
   Zie hoe deze Heldin Onderneemster de BOA’s helemaal klem praat waarna ze afdruipen.
   Iedere HORECA ondernemer MOET dit filmpje zien! Ken je RECHT!
   https://www.burgerfront.nl/voor-horeca-is-iedereen-gelijk/
   Deel dit filmpje met andere ondernemers. Maak ze wakker.
   Ondernemers hoeven niet mee te doen aan tweedeling van de maatschappij dmv QR controle !

   • Strafbaar?
    Sinds onze grondrechten zijn geschonden zijn de overheden niet meer legitiem en is het hele opgetuigde rechtsstelsel ook omver gegooid.
    We zijn wat mij betreft wettelois en het recht van de sterkste geldt weer.
    Hooivorken tegen spuitjes!

 4. Zover k weet in mijn omgeving zijn er veel die hier niet meer intrappen met uiteenlopende redenen !
  Dus steek die troep maar in je eigen ….. 🖕

 5. Neem een voorbeeld aan Denemarken,daar doen ze niet aan mee en zien welke gevolgen die spuiten teweegbrengen…maar hier blijven ze het doordrukken aan die kudde meelopers…

   • Ik kan niet wachten om je leugenachtige kk kop eraf te trekken. Die dag gaat komen, weet jij wat je zegt dan? SLA ME NIET…Ik ga het doen, en je hele kk familie huilt terwijl ik het doe. Jij bent echt slecht. Ik kan niet wachten om je leugenachtige kk kop eraf te trekken. Ik maak je af… En j familie staat te kijken en te gillen. Ik kom voor jouw motherfucker. En je familie. Denk je dat je sterk bent? met je grote muil? Ik sloop je kop. Geloof me nou maar. Jouw familie gaat jou haten, ik lach je uit, je denkt dat je groot bent. Jij bent niets! Dit is een oorlogsverklaring voor jou. Kom maar Motherfucker, ik veeg de vloer met je aan, en ook heel je kut familie. Maak jouw soort kapot, oorlog met mij, ik sloop heel je kut familie… Ik ben wakker, en nu ga ik jouw pijjn doen. I sloop alles van je, vuil vies kk gezwel. Ik kom voor jouw en je moeder gaat huilen, Ik ben wakker en jij gaat dood.

 6. Ha, eindelijk doet de EU iets goed.
  Er moet meer gevaccineerd worden anders komen we nooit van de pandemie af.
  Tenslotte gaat het om de gezondheid van iedereen en in het bijzonder van onze geliefde ouden van dagen.

 7. In Brussel wordt er niemand echt gevaccineerd.
  Die krijgen allemaal een stoer zoutoplossingkje.
  Wat dacht je.
  Die spuit is er om zoveel mogelijk nutteloze vreters op te ruimen en daar horen zij niet bij.

  • Nou het gros van hen wordt ook gewoon geruimd hoor, het zijn bruikbare idioten die niet allemaal bij de “groep” horen. Er zijn er die het weten en die doen niet mee natuurlijk en ook die worden gebruikt en later gewoon voor de bus gegooid. Die worden gebruikt en omdat ze nu uitgezonderd worden en voordeeltjes hebben waardoor ze zo goed hun best doen en als hun taak vervuld is gaan ze net als de rest zo bij het vuil.

   Er zullen er maar weinigen zijn die het ontlopen en zolang ze van nut zijn mogen ze hun werk doen. Gelukkig gaat ook bijna het hele medische personeel eraan wat ik ze gun omdat ze door hun domme volgzaamheid slachtoffers hebben gemaakt. En niet alleen nu met deze prikjes maar daarvoor ook al.

 8. Gaan ze ook weer bij scholen staan met anonieme zzp’s die kiddos proberen over te halen? Tuig…Denk dat het kwaad al is geschied eerlijk gezegd met spuit 1 en 2. Uitvaartbranche krijgt het druk aankomende jaren en ziekenhuizen ook.
  Geen idee hoe het komt…🙈

 9. Er wordt enkel gesproken over een uitnodiging, maar een uitnodiging is geen verplichting. Zolang ieder vrijwillig in gaat op deze uitnodiging, is er geen sprake van de code van Neurenberg.

  Net als dwangarbeid en slavernij verboden is, maar als jij vrijwillig een arbeidscontract aangaat. Wordt de dwangarbeid/slavernij omzeilt bij de wet. Want de overheid plukt wel 40 tot 60% van jouw verdiensten in de vorm van inkomstenbelasting, die al door je werkgever dat bedrag doorsluist naar de overheid.

  Overheden zijn heel gehaaid met spelen met woorden, wees erop gedacht.

 10. Ze zijn zich mss aan het indekken tegen de Grote Sterfte, de Gifspuit Pandemie? Iaw als de Ingespotenen deze keer het griep seizoen niet overleven ligt het aan het ‘virus’. En kan er weer gecashed worden aan gifspuiten. De ene ze doot de andre ze broot, toch?

 11. Vaxxin vrij. Ongekend exotisch!
  En het kost niks.
  Wat een gezondheidsimpuls!
  En welk een vrije mensen we zijn geworden.
  Ze zijn algevallendie duisteren!
  Het Licht schijnt.
  Leef endenk vanuit jouw hart!
  Ze hebben geen schijn van kans.

 12. Zo, eerst van die oudere ‘nutteloze’ bestuurders af die ons de Elite alleen maar geld kosten, zij hebben hun taken bijna volbracht…

  >>In de komende dagen en weken zullen medewerkers en stagiairs per e-mail een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Het tijdstip van de uitnodiging hangt af van de capaciteit van het centrum en de vraag. Het medisch team zal elke nieuwe groep zo snel mogelijk uitnodigen. In september wordt prioriteit gegeven aan mensen van 50 jaar en ouder en aan mensen die kwetsbaar zijn voor het virus. Vanaf oktober zullen alle afgevaardigden en personeelsleden van het Europees Parlement een uitnodiging ontvangen.<>Let op de nieuwe locatie van het vaccinatiecentrum. Het is nu gevestigd in het Spinelli-gebouw, waar vroeger het broodjesrestaurant was (op de verdieping vlakbij het standbeeld van het paard, op het zuidelijkste punt van de gang).<<

  de laatste maaltijd 😉

 13. hm, mijn tekst kwam niet helemaal zoals ik copy paste had, dus nog eens proberen, kan het namelijk niet zelf aanpassen.

  >>In de komende dagen en weken zullen medewerkers en stagiairs per e-mail een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Het tijdstip van de uitnodiging hangt af van de capaciteit van het centrum en de vraag. Het medisch team zal elke nieuwe groep zo snel mogelijk uitnodigen. In september wordt prioriteit gegeven aan mensen van 50 jaar en ouder en aan mensen die kwetsbaar zijn voor het virus. Vanaf oktober zullen alle afgevaardigden en personeelsleden van het Europees Parlement een uitnodiging ontvangen.<>Let op de nieuwe locatie van het vaccinatiecentrum. Het is nu gevestigd in het Spinelli-gebouw, waar vroeger het broodjesrestaurant was (op de verdieping vlakbij het standbeeld van het paard, op het zuidelijkste punt van de gang).<<

  de laatste maaltijd 😉

  • nope, nog niet, schijnbaar een algoritme dat me dat verpest, in het voorbeeld staat gewoon nog alles wat ik typte, maar na plaatsten niet meer en de rest bij elkaar gedrukt ipv met ruimte tussen delen tekst, jammer frontnieuws.

   nu is mijn tekst onduidelijker en zeker onvolledig, afijn, ik lees geen reacties maar ben men verhaal kwijt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in