Tijdens een zitting met twee advocaten en twee artsen werd het bewijsmateriaal besproken waaruit blijkt dat de batches Covid-injecties een patroon van overlijden vertonen. De twee advocaten, Dr. Reiner Fuellmich en Vivienne Fischer, zijn leden van het Corona Onderzoekscomité die vergezeld werden door Dr. Wolfgang Wodarg en Dr. Sam White, bericht Dailyexpose.uk.

Dr. Wodarg, een Duitse arts en voormalig politicus, speelde een belangrijke rol bij het beëindigen van de vervalste Mexicaanse grieppandemie van 2009 en Dr. Sam White, een Britse arts, is al maanden verwikkeld in rechtszaken vanwege zijn standpunt over vrijheid van meningsuiting en geïnformeerde toestemming.

“Een recente presentatie van Dr. Michael Yeadon laat precies zien hoe ze deze verschillende batches gebruiken om een experiment binnen een experiment te hebben. Om uit te proberen welke doseringen nodig zijn om, zo ziet het eruit, mensen te doden en te verminken,” zei Dr. Fuellmich, “dit is onontkoombaar, tenminste dat is mijn mening als advocaat, dit is onontkoombaar bewijs dat er voorbedachte rade is. En als je eenmaal voorbedachte rade hebt, is er geen immuniteit meer voor wie dan ook. Zelfs niet in de Verenigde Staten.”

“Het is niet waar dat in elke injectie hetzelfde spul zit,” zei Dr. Wodarg. Hij voegde eraan toe dat er harde bewijzen zijn dat de batches verschillende effecten hebben. Dr. Wodarg presenteerde grafieken en legde uit wat daaruit bleek, onder meer dat wanneer één farmaceutisch bedrijf, bijvoorbeeld Pfizer, met hun injecties een experiment op de bevolking uitvoert, de andere bedrijven dat niet doen. Dan gaat een ander bedrijf experimenteren en stopt bijvoorbeeld Pfizer hun experiment binnen het experiment. Het is een gecoördineerde inspanning. “Dit is het bewijs dat het gepland is,” zei Dr. Wodarg.

Europees Geneesmiddelenbureau waarschuwt voor gevaarlijke nieuwe horror bijwerkingen van Covid-"vaccins" – Lekkende bloedvaten

“Uit deze grafieken kun je opzet afleiden. [De farmaceutische bedrijven] gebruiken opzettelijk verschillende doseringen, gecoördineerd met elkaar zodat ze elkaar niet in de weg zitten, om te proberen uit te vinden wat het beste doodt of wat het beste verminkt,” zei Dr. Fuellmich.


Gesprek Dr. Sam White, Dr. Reiner Fuellmich, Dr. Wolfgang Wodarg en Vivienne Fischer, Corona Onderzoekscommissie Zitting 85, 31 december 2020 (23 min)

Bovenstaande video is geknipt uit het interview van Dr. Sam White met de Corona Onderzoekscommissie Zitting 85: Rethinking, HIER te bekijken.

Tijdens hun discussie verwees Dr. Fuellmich naar een presentatie van Dr. Mike Yeadon. Het is niet duidelijk naar welke presentatie hij verwees, maar in een Telegram post van Dr. Yeadon op 29 november wordt de “dosis range-finding for lethal outcomes” uitgelegd:

“Het zal u bekend zijn dat een van onze ijverige onderzoekers enige tijd geleden heeft opgemerkt dat bijwerkingen niet willekeurig voorkomen in alle partijen vaccins die door een bepaalde fabrikant worden gemaakt.

In plaats daarvan blijkt dat slechts 5% van de partijen in verband wordt gebracht met bijna alle sterfgevallen.

“Gezien de strenge eisen die aan de consistentie van een toegelaten product worden gesteld, is het absoluut onmogelijk dat dit een toevallige gebeurtenis is.

Nee: dit is, het spijt me het te moeten zeggen, ondubbelzinnig bewijs van wanpraktijken.

Kortom, ze hebben opvallend bewijs blootgelegd van wat wordt genoemd DOSE RANGE-FINDING voor dodelijke uitkomsten.”

Een dosis-bereik-onderzoek is een klinische proef waarbij verschillende doses van een middel (b.v. een geneesmiddel) tegen elkaar worden uitgetest om vast te stellen welke dosis het beste werkt en/of het minst schadelijk is. In het geval van de experimentele Covid-injecties wordt dit echter om de tegenovergestelde redenen gebruikt: om vast te stellen welke dosis het schadelijkst is.

Vertrouwelijke documenten onthullen dat Moderna mRNA Coronavirus vaccin naar Universitaire Onderzoekers stuurde weken voor het uitbreken van Covid-19

Dr. Yeadon vervolgde, “als u nog enige twijfel koesterde over het al dan niet bestaan van een ontvolkingsagenda, dan vernietigt deze presentatie die twijfel.” Dr. Yeadon deelde twee links: een voor de video hieronder; en, een tweede naar een document opgesteld door Craig Paardekooper met Pfizer als voorbeeld om uit te leggen wat hij had ontdekt.


Patronen van het gebruik van giftige Covid “Vaccin” batches door Craig Paardekooper (28 min)

Craig Paardekooper heeft een online app gemaakt waarmee u kunt zoeken naar de batchcode van Covid-19 injectie die u hebt ontvangen (of een andere batchcode) en zien hoeveel sterfgevallen, bijwerkingen, handicaps en ziekenhuisopnames zijn geassocieerd met die code. U kunt een link naar deze app vinden in ons vorige artikel ‘How bad is my Covid-19 Vaccine Batch? – Find out now‘.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Er is iets vreemds aan de hand met de ontvangers van vaccins. Wat dat precies is, zal alleen de tijd leren”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZelfs vaccinpusher NY Times geeft toe dat covid “booster”-injecties immuniteit beschadigen, lichaam weerloos maken tegen virus
Volgend artikelDeense staatsepidemioloog: Omicron brengt ons over twee maanden het einde van de pandemie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Geeft dit aan dat het artikel wat uit , ik meen Tjechie, waar een verpleegkundige aangeeft dat er met 3 verschillende vloeistoffen wordt gespoten, klopt?
    Flesje eindigend op 0 is fysiologisch zout, flesje 2 heeft het klassiek RNA vaccin, flesje 3 geeft binnen 2 jaar weke delen kanker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in