Het conflict dat zich in Oekraïne afspeelt is diep verontrustend en een wereldwijde tragedie. Het is afschuwelijk om te zien hoe mensen in de strijd worden gedreven en gemarteld, verminkt en vermoord worden ten gevolge van het optreden van politieke leiders die hun ultieme plicht om de burgers van hun land te beschermen, verzaakt hebben. Maar vergist u zich niet – de oorlog die zich tussen Oekraïne en Rusland ontvouwt, wordt door de media en partijdige bedriegers gebruikt om een veel sinisterder complot voort te zetten om hele groepen mensen te verdelen en te verbannen, hen van het wereldtoneel te verwijderen, en de coalitie van een wereldregering te bevorderen die uiteindelijk de Antichrist zal inluiden. Dezelfde mensen die leugens over de covid-19 pandemie lepelden, die eisten dat nationale vaccins zouden worden verstrekt, en zich bezighielden met het muilkorven van onze jeugd, en het wijd en zijd cultureel uitbannen van tegengestelde meningen, staan nu te popelen om Vladamir Poetin en het hele land Rusland neer te halen terwijl het zich verenigt rond de “soevereine” natie Oekraïne, schrijft Mqms Magnet.

Als er niets anders is, moeten wij even stilstaan en ons enkele belangrijke vragen stellen. Op zijn minst moet iedereen die de diepten van de corruptie in Amerika en in de wereld heeft ontdekt, zich afvragen of het verhaal dat nu door onze media wordt aangeprezen, plotseling als evangelie waarheid moet worden aangenomen. Natuurlijk wil niemand dat er mensen vermoord worden, steden gebombardeerd worden en landen in oorlog zijn, maar kunnen wij even stilstaan en onze emotionele reacties en verontwaardiging over wat zich afspeelt van elkaar scheiden? Laten we eens kijken naar de oorzaak, het doel en de mogelijkheid van een groter en sinister plan van de kant van de globalistische Cabal.

  Kijk: Mearsheimers laatste bespreking over de oorlog in Oekraïne

Onze media hebben de VS niet bestempeld als een “kwade indringer” toen zij Iran, Irak, Syrië, Afghanistan en andere landen brutaal binnenvielen. Waarom? Omdat het volgens onze media geen invasie was, maar de VS die hen “met onze democratie bevrijdden “…, op de melodie van drone-aanvallen en vernietiging voor duizenden. En voor degenen die de leugens gezien hebben die de media zo lang op grote schaal hebben kunnen produceren. Wat is er nu veranderd? Het zijn dezelfde bedrijven. Beheerst door dezelfde bloedlijnen en organisaties. Voor dezelfde doeleinden. Verdeeldheid zaaien, polariteit vergroten en chaos scheppen. Uit die chaos scheppen zij “orde”, georkestreerd door o.a. Klaus Schwab van het Wereld Economisch Forum. Wat als ik u vertelde dat Rusland een van de weinige landen is waarvan de leider in het openbaar het Economisch Wereldforum bijeengeroepen heeft en gezegd heeft dat hij niet aan de nieuwe wereldorde wil deelnemen.

Begrijpt u nu waarom de media en de globalistische elites zoals George Soros vastbesloten zijn om Poetin te vernietigen?

U hebt waarschijnlijk de beelden gezien van de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy in militaire uitrusting, of grafische beelden van kinderen die afscheid nemen van hun ouders, of wat dacht u van de foto van dezelfde man die blijkbaar twee keer gestorven is (één keer in Syrië om die invasie te rechtvaardigen, en nu weer in Oekraïne), of wat dacht u van een Oekraïense gevechtspiloot die Russen neerschiet? Wat als ik u zou vertellen dat deze beelden die verspreid worden op de mainstream media platforms eigenlijk volkomen nep zijn? Filmfragmenten, gearchiveerde beelden en gefotoshopte beelden…. Wordt er moderne oorlogspropaganda verspreid door onze “vertrouwde” nieuwsbedrijven die u het Russian Collusion verhaal, het valse beschuldigingsschandaal en de Covid-19 massahysterie leugens brachten? Moeten wij nu ineens vertrouwen op wat zij delen???

  Het is voorbij: Ruslands Nord Stream-gaslevering aan EU volledig stilgelegd

Geschiedenisles:
Wist u dat Rusland in wezen in Oekraïne begonnen is en dat de hoofdstad lang bekend stond als “de wieg van Rusland”? Of dat een groot percentage van de Oekraïners zich als Rus identificeert en al tientallen jaren bevrijd wil worden van de uitwassen van de EU? Denk eraan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De ineenstorting van het Zij/Hen-rijk: Westerse elites hebben hun hand overspeeldVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZelensky gokt met de levens van Oekraïners om zijn eigen hachje te redden
Volgend artikelHoe Rusland een tegenactie zal ondernemen tegen de oorlogsverklaring van de V.S./EU – De komende Europese ineenstorting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Je weet gewoon niet meer wat echt en wat niet echt is.
  Je wil niet denken dat het 1 nep is terwijl het echt is en dan baal je ernaast te zitten.
  Je wil niet denken dat het ander écht is en dan blijkt het niet echt te zijn.
  Overgave………. overgave aan het Lot is serieus nog voor ons allen dé weg.
  Dit is serieus te horror om te verwerken.
  Live beelden uit Kiev waar niets op te zien is en dan wel kinderen met bloed en afgehakte lichaamsdelen van volwassenen zien, en live beelden van een jongeman aan een letterlijke schandpaal.

  Mensen worden hélemaal gek gemaakt.
  Niemand weet meer wat klopt.
  Zelfs de beelden van Poeting (meen ik, denk ik, lijkt erop voor MIJ) lijken met Artificial Deep Fake technologie gemaakt te zijn.

  Serieus..mensen. als deze tijd je niet paranoïde maakt…(ook in Hollywood staat alles op klappen en in het werkveld nu iedereen weer terug naar het “oude leven” wil), dan weet ik het ook niet meer.

  Iedereen; HEEL VEEL sterkte gewenst de komende tijd.

  Rommel; dank voor alle nieuwsberichten die je deelt.. hoe confronterend sommige ook zijn; het is nodig om voor iedereen een eigen plan erin te kunnen trekken… en eigen conclusies.

  Ik heb 1 woord voor alles wat er speelt; verontrustend.

  • Uit chaos komt orde….zolang je zelf maar weet wie je bent en wat je waard bent, de rest in dt leven is bijzaak. Alle opgelegde regels zijn er om jou te onderdrukken, omdat zoals de waard is hij zijn gasten vertrouwd.

   Lees, denk zelf na en neem op tijd afstand van teveel “informatie”, want soms is je gevoel wanneer het tijd krijgt om te rusten het beste kompas. Ga naar het bos, wandel, neem eten mee en geniet van de zon. De opgedrongen ellende van de wereld red het ook zonder jou, de enigen die het niet redden zonder ons zijn de hoernaliststen en de politici, want zonder lezers geen brood en zonder aandacht geen politicus…

  • Ik kan je helemaal volgen. We krijgen gewoon veel te veel bagger over ons heen en inderdaad, wat is waar en wat niet. Laten we de raad van Duchesne 👇🏻 maar opvolgen. Houd je taai.

 2. Putin, Biden en Rutte for that matter; het zijn allemaal buddies. Zat foto’s waarin ze elkaar begroeten met hun zielige vrijmetselaarshandgroet met het scheve bruine aarsduimpje. Genoeg symboliek om te onderschrijven dat ze allemaal Satan aanbidden met hun zwakke wil en sell-out mentaliteit. Bloedlijn of niet; het zijn losers. En ja, ook die pedofiel van de Oekraïne hoort bij het clubje.

  We weten niet precies wat er speelt in de Oekraïne en je zal het ook niet weten. Weet je waarom? Omdat we niet vechten tegen vlees en bloed. Gevallen Engelen en demonen zijn prima in staat om ons te misleiden en Satan al helemaal. Vergeet niet dat iedereen in ‘de cabal’ denkt dat ze goed, lekker en positief bezig zijn. Ook zij zijn slachtoffer van de misleiding van onze grote rode vriend. Het verschil is; iedereen in de cabal is triest en wij zijn zielig.

  Hier op aarde hebben ze het voor het zeggen, dat weten we. Daar moeten we ons ook bij neerleggen.

  Achter elke leugen schuilt er nog een en nog een en nog een. Graaf lang genoeg en je komt uit bij dé waarheid en dat is Jezus Christus. En dan…? Bam, game over. Spelletje uitgespeeld. Satan 0 en God +1.

  Het beste om te doen; deel de info waarvan je wél 100% zeker weet dat het klopt. Deel het Gospel en bid. Help je medemens om de Heer te vinden, de rest is allemaal overbodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in