In een onverwachte verschuiving van het eensluidende Westerse narratief dat Rusland zwaar aan het verliezen is en spoedig verdreven zal worden, werd de Britse premier Boris Johnson deze week de eerste Westerse leider die toegaf dat Vladimir Poetin de oorlog in Oekraïne zou kunnen “winnen”, en dat die tot eind volgend jaar zou kunnen duren, schrijft Sott.net.

Deze onthulling is schokkend voor hen die de oorlogspropaganda van de Westerse media geloven, maar niet verrassend voor sceptici. Deze week zetten Joe en Niall op NewsReal de verschuivende Britse en Westerse verwachtingen tegenover de onveranderde Russische, waarbij zij wijzen op de recente inname van Mariupol en de “landbrug” van het Russische leger naar de Krim.

Ondertussen, in een ontwikkeling die door de Westerse media werd verzwegen, hebben Russische gezanten vorige week aan de VN details gemeld over een wereldwijd complex van Amerikaanse biolaboratoria die Rusland en China omsingelen met het doel etnisch-specifieke wapens te ontketenen – iets wat misschien China’s extreme lockdowns in Shanghai en Hong Kong verklaart.

“Thuis” blijven de EUrocraten dreigen met een embargo op Russische olie en gas voor het eind van het jaar, een ontwikkeling die Europa effectief zal de-industrialiseren en tientallen miljoenen mensen zal verarmen, terwijl in de VS grote voedseldistributiefaciliteiten op mysterieuze wijze tot de grond toe afbranden.

Is dit allemaal om “Poetin te pakken te krijgen”? Om “de planeet te redden”? Is dit het resultaat van een doorgedraaide ideologie, of zit er een element van moedwillige vernietiging achter dit alles?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU trekt zijn keutel in: Betaling voor Russisch gas kan zonder schending van sanctiesVolg Frontnieuws op Telegram

  Waarom het VS-leger geen flauw idee heeft wat betreft Oekraïene

Lees meer over:

Vorig artikelBREAKING: Elon Musk neemt Twitter over – Het politieke establishment kan niet overleven in een wereld met echte vrije meningsuiting
Volgend artikelPlunderaars gooien handgranaat op vrouwen in Irpin, Kiev regio (video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. De enige reden waarom de oorlog in Oekraine tot eind volgend jaar kan voortduren is door de wapenleverancies en instroom van vrijwilligers/huurlingen….persoonlijk denk ik dat als NATO niet provoceerd de oorlog in Oekraine stopt als de Russische troepen overal tot aan de Djnepr staan en een corridor hebben naar Moldavie. Dus Oekraine afgesloten is van de zee.
  Dan zal er een verdrag komen waarbij Oekraine zichzelf neutraal zal moeten maken en het leger grotendeels moet worden ontbonden. Dus geen zware wapens, geen luchtmacht en geen drones…

  Ik denk dat zulk een verdrag er zal komen.

  Bij inmenging van NATO zal het escaleren in zware wapens en zullen de Baltische staten worden weggeveegd. Ik denk dat die weg eraan zit te komen, met kernwapens in het achterland van de NATO landen. Vanuit Russich perspectief is alle hens aan dek en vol erop de enige optie, want de NATO zal blijven doorgaan met het destabiliseren van landen in en net naast de Russische unie. Van uit die realiteit zal Rusland EN bondgenoten over de wereld zoeken EN vol op het orgel gaan bij de eerste overschreiding van hun rode lijn. Putin moet een gegronde aanleiding hebben om alle kasten open te trekken want zijn volk en achterban zal anders de zaken niet accepteren. NATO geeft dus eigenlijk de middelen aan Putin om de zaken tot in het gaatje te spelen.

  Het is dat of knielen voor NATO. Beetje wat in Europa door het WEF word gedaan…alles accepteren of probeer maar eens tegen ons in te gaan. Als burger ben je tegen een organisatie met anonieme pionnen machteloos, maar tegelijkertijd is die organisate machteloos tegen anonieme acties op hun pionnen….

  Jhonny Cash zong het al: …”one piece at the time”…..

 2. Ik denk dat Rusland heel veel heeft wat tegen de NAVO en Amerika is zeker wat de bio labs. Maar dat ze dat nog achterhand houden voor het onderhandelen.

  • Economisch is China al gewonnen, maar niet van Rusland. Rusland kan alles nog maken, zij hebben een maak-industrie die wij in de jaren 75-95 naar China hebben gebracht. Er is een as Rusland-China-India aan het ontstaan die een totaal nieuwe industriële samenleving zal laten ontstaan. Ondertussen levert het Westen alleen nog derderangs advocaten en medische massamoordenaars af. De dood is nu Westerse handelswaar nr 1 geworden.!

 3. Geschrokken van dat nieuwste wapen van Rusland, recent getest en waar ze allemaal geen match voor hebben. Rusland veegt iedereen van de kaart, hebben ze al duidelijk gemaakt. Verder ga ik deze video niet luisteren. Iemand die al begint dat Putin heel Ukraine wilde overnemen heeft nooit naar de woorden van Putin geluisterd want hij was duidelijk dat dat nooit zijn plan was. Geen oorlog maar een militaire interventie om de burgers van Donbass, Lugansk en de Krim te beschermen zoals hij met hen afgesproken had. Net als NATO landen beloofd hebben elkaar onderling te beschermen. Enkele dagen later, bewezen info, zou het Ukrainse leger, met hulp van NATO Donbass aangevallen hebben. Waar nog 1/5 van de bevolking leefde in 2015 en vol mijnenvelden ligt. En nog altijd kan Putin gecontroleerde oppositie zijn. Grote vrienden met Rabbis uit Israel, ooit 1 van de Young Global Leaders van Klaus Schwab, Vrij Metselaar en Joden hebben een verplichting om tegen hun vijanden te liegen. Maar ieder mens kan van mening en inzicht veranderen. Journalisten die niet eens kunnen herhalen wat de man zegt zijn geen journalisten maar reproduceren wat zij verplicht moeten zeggen of schrijven. En zijn ze er al uit wie het schip Moskva gebombardeerd heeft. Of toch gewoon brand in de machinekamer. Als dat een Amerikaanse bom was dan heeft Putin gesteld is het WW III, Dus misschien is dit gewoon een kwestie van onderhandelen. Russische rakettten in geen mum van tijd in Londen etc. ook in de USA en zeker in NL. Hoe kunnen hawks in de USA zo gepusht hebben voor een oorlog tegen Rusland zonder kennis van de modernste wapens die zij aan het ontwikkelen waren. Of is het toch gewoon Wereldpopulatiereductie. Iedereen of in ieder geval 95 % dood, Ted Turner ooit CEO CNN en de selecte groep die wil overleven al lang in ondergrondse steden in hun ondergrondse villas. Of al op weg naar Mars. Hoe lang duurt het voordat deze planeet weer leefbaar wordt na een nucleaire wereldoorlog?

 4. Wat een kutnarratief.

  Waarom niet gewoon zeggen dat Ukraïne nooit kan winnen van Rusland.
  Het stond allemaal al vast dat er na een tijdje gezegt ging worden dat Rusland wint.
  Omdat je deze waarheid niet verborgen kan houden.
  Dus druppelsgewijs maakt men de geesten klaar om het narratieve in de andere richting te doen gaan, waarbij de domme bevolking denkt dat het allemaal toeval is en op het scherpst van de snede zit, en waarbij ze door deze narratief-shift, al lang vergeten zijn wat er eerder over Ukraïne werd gezegd, doordat hun hoofden gebombardeerd worden met nieuwe informatie waardoor er geen ruimte gelaten wordt om terug te denken aan eerder gezegde dingen die niet kloppen.

 5. Is dit het resultaat van een doorgedraaide ideologie, of zit er een element van moedwillige vernietiging achter dit alles?
  In de politiek gebeurt maar heel weinig spontaan.
  Kortom, het is moedwillig, gewetenloos.

 6. Uiteraard gaat RU winnen; de vraag is alleen: waneer, en vervolgens: wat dan?
  Ze hebben dan een zware grensbewaking nodig; met veel troepen aanwezig.

  Maar allez; misschien maakt Zelensky nog een dansje voor ze in vrouwen slipje en op hoge hakken als ie stoned is….

 7. Al die branden, zowel in Rusland als in Amerika, zijn waarschijnlijk het werk van saboteurs. Dat is ook een manier om een oorlog te beslissen.

 8. Natuurlijk… als Rusland niet van Oekraine kan winnen, waarvoor hebben we dan een NATO.
  Immers we hebben Oekraine die de Russen kan tegenhouden.
  Belachelijk voor woorden nietwaar?
  Tot zich nemen van feiten blijkt niet de sterkste kan te zijn van onze leiders.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in