Wereldleiders weten dat het experimenteel Covid-19 vaccin grote risico’s voor gezondheid oplevert. Op een schokkende video uit Brazilië is te zien hoe de Braziliaanse minister van Volksgezondheid een Covid-19 vaccinatie krijgt toegediend die eigenlijk een lege spuit blijkt te zijn.

Op de video is te zien hoe de Braziliaanse minister van Volksgezondheid Benedita Oliveira zogenaamd het Covid-19 vaccin ontvangt in Quixada, maar bij nadere inspectie blijkt dat de vaccinspuit leeg is en dat de arts die het vaccin toedient de zuiger lichtjes terugtrekt om de indruk te wekken dat hij op het punt staat het vaccin in haar arm te spuiten.

Backup:

Andere op televisie uitgezonden Covid-19 vaccinaties vertonen soortgelijke capriolen.

Deze video van het University Medical Center in El Paso, Texas toont gezondheidswerkers die met de spuit worden geprikt, terwijl de plunjer al volledig is ingedrukt, wat erop wijst dat het Covid-19 vaccin nooit echt is toegediend.

Sommigen hebben het vaccin zelfs gekregen met het plastic kapje nog op de naald.

Zo was de premier van Queensland, Australië, Annastacia Palaszczuk, op tv te zien terwijl ze een Covid-19 vaccinatie kreeg met de dop er nog op, wat de Associated Press ertoe aanzette het incident een samenzweringstheorie te noemen nadat de vragen zich begonnen op te stapelen.

Backup:

Maar waarom het bedrog?

Misschien weten deze regeringsambtenaren dat de risico’s van het nemen van de experimentele Covid-19 vaccins het niet waard zijn.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Corona-vaccinhoax op beelden: injectiespuiten zonder vaccin en verdwijnende naalden

Vorig artikelHet strafblad van het Amerikaanse Johnson & Johnson vaccinbedrijf
Volgend artikelFysiotherapeute, 28, overlijdt twee dagen na Covid-19 ‘vaccin’ – Moeder: “Alles waar Bill Gates’ of kwakzalver Fauci’s naam aan verbonden is zou een rode vlag moeten zijn”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Ja natuurlijk laten zij zich niet met gif inspuiten, zij zijn niet gek dat is dat domme volk dat zich angst laat aanpraten en nooit eens normaal na wenst te denken, niet naar feiten die alles ontkrachten willen luisteren want opa Van Rossum neuzelt en zegt dat hij zich gaat laten vaccineren…… Nou en dat is ene bloedeerlijke PvdA man, dus?

  2. Dit is een lokale ambtenaar maar geen minister. Maakt het niet minder erg en is bewijs dat iedereen hoger in de boom ook een lege prik krijgt.

    De echte brazilaanse minister van ongezondheid heeft gisteren zijn vertrek aangekondigd. Dit is de derde sinds 1 jaar omdat Bolsonaro tegen de corona-onzin is en veel tegengas krijgt. Dat maakt het een lastige functie.

  3. Mijn moeder van 90 1/2 krijgen tweede vaccinatie spuit en was na twee dagen Overleden ik heb die troep nooit vertrouwd het zijn moordenaars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in