De voormalige CEO van Pfizer is een van de meest opmerkelijke, educatieve stemmen geweest gedurende deze hele niet-pandemie. Hier is iets dat hij in het weekend publiceerde, inclusief informatie over een jonge Britse arts, Dr. Samuel White, die Yeadon onder de aandacht brengt.

Een zeer moedige dokter, een huisarts met  17 jaar ervaring en mede-eigenaar van een medische praktijk. Hij heeft alles verloren, maar ik vertrouw erop dat hij nu beter slaapt. Ik salueer deze jonge arts, schrijft Dr. Mike Yeadon.

Ik was bijzonder verheugd hem te horen zeggen dat de reden waarom hij ontslag nam, als “het enige wat ik kon doen”, “vanwege de leugens” was.

Ik heb keer op keer gezegd dat wat hier gebeurt niet het resultaat is van wetenschappelijk debat en beslissingen die in onzekerheid zijn genomen. In plaats daarvan is alles wat ons wordt verteld LEUGENS.

Het virus is veel minder gevaarlijk dan ons werd verteld en er was een grote mate van immuniteit vooraf. Na 16 maanden heeft deze zeer besmettelijke infectie elke gemeenschap meer dan eens bezocht. De kudde-immuniteitsdrempel is dus al lang gepasseerd, nog voor de vaccinatie begon.

Er zijn verschillende goede medicijn behandelingen. Ik zou zeggen dat het de meest behandelbare virale luchtweginfectie is.

Overdracht van mensen zonder symptomen is zeldzaam tot onbestaand.

Van mondkapjes was al lang bekend dat ze de overdracht van respiratoire virussen niet verminderden en absoluut niet nodig waren.

Vaccinpaspoorten: één paspoort om ze allemaal te beheersen

PCR zoals die wordt toegepast is volstrekt onbetrouwbaar, het levert een grote massa fout-positieven op en het fout-positieve percentage is NOOIT bepaald. Dit overdreef enorm de aantallen die zouden zijn overleden “met covid19”. Anderen werden gedood door gebrek aan gezondheidszorg en de liefde van hun families.

Massaal testen van de bron is overbodig.

Lockdown vermindert de verspreiding van de epidemie niet omdat de vereiste symptomatische patiënten ziek waren en niet onderweg. In plaats daarvan vond de overdracht plaats in instellingen die niet door de lockdown werden getroffen, wat ALLEEN maar negatieve gevolgen had.

De varianten lijken allemaal zo sterk op het oorspronkelijke virus dat er absoluut geen mogelijkheid is om aan ons immuunsysteem te ontsnappen. Theoretisch en empirisch aangetoond. Toch worden internationale grenzen gesloten op basis van het feit dat ze buiten gehouden moeten worden. Fout: ze vormen zich ter plaatse tijdens de replicatie.

Covid19 vaccins hadden geen noodvergunningen moeten krijgen, omdat er goede behandelingen zijn. We hebben geen lange termijn veiligheidsgegevens. Letterlijk bijna alles kan gebeuren. Geen reproductieve toxicologie en ook geen pediatrische giftigheidsstudies. Geen klinische ervaring met mensen met comorbiditeit en toch worden deze allemaal gevaccineerd of worden ze opgeroepen dit te doen. Al deze nieuwe technologie vaccins veroorzaken dat onze cellen virus spike-eiwitten maken en dit triggert bloedstolling. Minstens 50 maal het typische aantal sterfgevallen na vaccinatie wordt geregistreerd op VAERS, waarvan 2/3 overeenkomt met een trombo-embolische oorsprong.

Vaccinpaspoorten zijn dom. Ze voegen niets toe aan de veiligheid. Als je kwetsbaar bent en gevaccineerd bent, ben je beschermd en hoef je de immuunstatus van anderen niet te weten.

Dr. Coleman: Is Covid in een laboratorium gemaakt?

Dus zijn we logischerwijs gedwongen om kwaadaardige interpretaties te overwegen. Vindt u het niet vreemd dat de economie wordt vernietigd en de burgermaatschappij verpletterd? Is het niet bizar dat de grenzen zo goed als gesloten zijn? En dat de nutteloze vaccinpaspoort zogenaamd de weg terug naar de normaliteit is, maar dat dit jaar, nu elke kwetsbare persoon dubbel gevaccineerd is, de beperkingen veel sterker zijn dan vorig jaar zonder vaccins?

De daders van deze ongekende globale misdaad zijn niet van plan u uw vrijheden terug te geven. We moeten ze allemaal terugnemen en onze toestemming intrekken voor deze bespottelijke methode om de bevolking te beschermen. Het virus is al lang weg, het is zomer en geen enkele van deze ‘maatregelen’ is nodig.

Neem uw vrije leven terug, nu meteen. Als jullie dat niet doen, is de toekomst heel donker.

Gebaard door VaxPass, valt de tirannieke controle van iedereen onder degenen die de database en algoritmen controleren. Er is GEEN WEG TERUG vanaf de activering van VaxPass. De EU is slechts enkele weken verwijderd van deze situatie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

In tegenstelling tot wat de media u vertellen, komt vrijheid niet van een vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

6 REACTIES

  • En wat laat jij dan gebeuren van alles wat je weet?
   Had je er dan wat aan kunnen doen.

   Nee ik verwacht geen antwoord, want daar doen we hier niet aan.

  • Wat is het dan waar je aan meedoet? En waarom? Leg het ons uit svp want wij willen het begrijpen waarom we meegesleurd moeten worden. Als je ons inzicht geeft in je denkwijze dan helpt ons dat….dank je alvast voor je bereidheid dit te doen.

   • Misschien krijgt Ely gewetensbezwaren omdat ze nog steeds een masker draagt in de winkel en haar handen poetst bij elke winkel omdat andere dat graag willen.
    Ze zou hier graag mee willen stoppen maar laat het gewoon toe dat ze zich laat dwingen door het gedrag van andere.
    En daar krijgen wij de schuld van. Of zo iets.
    Eigenlijk zoekt ze gewoon wat meer steun in haar omgeving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here