Al honderd jaar heerst er moord en doodslag in Palestina. Geen enkel vredesplan heeft enige verbetering gebracht. Integendeel, de situatie blijft escaleren. Het is dus tijd om na te denken over geheel nieuwe oplossingen, ook al lijken die op het eerste gezicht absurd, schrijft Peter Haisenko.

Is er nog iemand die gelooft dat er vrede kan zijn in Palestina in de huidige constellatie? Dat Joden en Arabieren vreedzaam zouden kunnen samenleven in Palestina? De vastgeroeste pro-Israëlische houding van het Westen maakt een oplossing niet waarschijnlijker. Dit is zo duidelijk dat je er niet van uit kunt gaan dat de leiders van de Westerse wereld dit niet hebben erkend. Ze mogen het alleen niet toegeven. Zou het dus kunnen dat ze in het geheim al werken aan een oplossing die dit probleem voor eens en voor altijd kan oplossen? Een oplossing die Sephardic en Khasars weer van elkaar scheidt omdat ze elkaar toch al niet mogen? Een oplossing die een echt “geboorterecht” voor Khasaren en Sephardic zou kunnen inhouden? Laten we het eens proberen!

Joden zijn nooit ergens echt geliefd geweest. Er was één uitzondering en die is uit het historisch bewustzijn verbannen. Tot de jaren 1920 waren Joden volledig geïntegreerd in het Duitse Rijk en hadden ze volledig stemrecht, iets wat ze pas later kregen in de Angelsaksische wereld en elders. Maar dat is slechts terloops. Joden van allerlei afkomst zijn verspreid over de hele wereld. Het was Theodor Herzl die als een van de eersten opriep tot een thuisland voor Joden. Een thuis, geen eigen staat. Maar waar kon dat 120 jaar geleden zijn? Palestina was toen dunbevolkt en de Sefardische Joden hadden op zijn minst aanspraak kunnen maken op een terugkeer naar hun oorspronkelijke thuisland.

Stalin zocht naar een constructieve oplossing

Er waren veel andere ruimtelijke overwegingen, maar die mislukten vanwege andere nationale gevoeligheden. Alleen Stalin pakte dit probleem constructief aan. Hij wilde Joden vestigen op de Krim, maar dit mislukte door verzet van de inwoners van de Krim. Het “Krim-Californië” project werd begraven, maar Stalin gaf niet op. Hij stichtte de autonome Joodse Sovjetrepubliek in Oost-Siberië aan de monding van de Amoer. Het dorp Tikhonkaya (Nederlands: klein rustig dorp) werd toen de stad Birobidzjan – de huidige hoofdstad van de Joodse Autonome Regio. Het werd al snel bekend als “Sovjet-Palestina”, zelfs door de Joden die er zelf woonden. Stalin moedigde Joden van over de hele wereld aan om daarheen te migreren en een Joods thuis te vinden. Maar wie wilde er toen vrijwillig naar de Sovjet-Unie verhuizen? Dus hoewel het project vandaag de dag nog steeds bestaat, kan het als een mislukking worden beschouwd. Lees hier meer.

  Over de toekomst van Europa: Een voorstel vanaf 1 januari 2023

Tot de Eerste Wereldoorlog was de wereld multipolair en werd er overal serieus nagedacht en gediscussieerd over hoe de mensheid haar toekomst het beste kon organiseren. Er werd bijvoorbeeld gediscussieerd over de vraag of centrale banken nodig waren. Vooral in Duitsland was humanisme een belangrijk onderwerp. Er was geen vijandschap tussen christenen en moslims, dus het hoeft niet te verbazen dat de Ottomaanse sultan Abdul Hamid II de Duitse keizer Wilhelm II in 1903 het protectoraat over Palestina verleende. Er kwam een vreedzame en vruchtbare immigratie naar Palestina, voornamelijk uit Duitse landen. Joden en christelijk-religieuze Duitsers. Een staat Israël was niet mogelijk, omdat Palestina in die tijd bij het Ottomaanse Rijk hoorde. Toen kwamen de Britten en was de vrede voorbij. Tot vandaag. Meer hierover hier.

Het verdrijven van inheemse volkeren is een Engelse traditie

Wat er nu al 75 jaar aan de gang is in Palestina is slechts vergelijkbaar met de landconfiscaties in Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. Wat de indianenoorlogen waren in de VS, zijn de oorlogen met de Palestijnen vandaag de dag. Is dat de reden waarom de stemmen uit Washington over de slachtingen in Gaza zo gedempt zijn? Zoals het er nu uitziet, zullen de Palestijnse oorlogen ook eindigen zoals de Indiase oorlogen. Maar met de optie dat de omringende Arabieren hun bloedbroeders niet aan hetzelfde lot zullen overlaten als de Indianen. Ik ben niet de enige die vreest dat dit nu kan eindigen in een verschrikkelijk bloedbad en dat de staat Israël binnen een jaar zal ophouden te bestaan. Dan zijn we na miljoenen lijken weer terug bij de staat van voor 1948. Dat mag geen oplossing zijn en het mag ook geen permanente oplossing zijn. Dus wat kunnen we doen?

Tussentijdse opmerking: Kiev voert ook een beleid van verdrijving en uitroeiing van de inheemse Russischtalige bevolking. Maar ook hier zal buurland Rusland dit niet toestaan.

  Poetin maakt zich op voor hete oorlog met de NAVO - Russen moeten voorbereid zijn

Een ontvolkte ruimte voor een nieuw thuis voor Joden

Ik wil nu een mogelijke oplossing presenteren die op het eerste gezicht absurd lijkt, maar die na intensief nadenken mogelijk zou kunnen blijken. Sinds 1990 is de bevolking van Oekraïne gehalveerd. Van 40 miljoen naar 20 miljoen. Terwijl Oekraïne, na Rusland het grootste land van Europa, vanaf het begin zeer dunbevolkt was, is het nu bijna verlaten. Vooral op het platteland, waar bijna uitsluitend oude mensen wonen, die gewoon aan het uitsterven zijn. Hoe komt dit land er ooit bovenop? Ik heb het “weer” weggelaten omdat het sinds 1990 alleen maar bergafwaarts is gegaan. Het heeft gekwalificeerde immigratie nodig. Maar waar moet die vandaan komen? Te veel migranten uit Oekraïne willen niet terug naar deze corrupte puinhoop zonder toekomst.

Waar honderd jaar geleden gezocht werd naar een lege plek voor Joodse immigratie en er geen werd gevonden, is er nu wel een in het gebied dat zichzelf Oekraïne noemt. Het is maar goed dat dit het oorspronkelijke thuisland van de Khasaren is. Zou het niet geweldig zijn als ze na duizend jaar terug konden keren naar hun oorspronkelijke thuisland? Uitgenodigd, zonder gebruik van geweld. Zouden ze daar een autonome Joodse republiek kunnen stichten? Zonder iemand te hoeven verdrijven? En zou het niet hetzelfde zijn zoals de Arabieren het zagen in de jaren dertig? Namelijk dat een vruchtbare ontwikkeling alleen mogelijk is met Joodse immigratie. Zou het niet prachtig zijn als de Khazaren weer in een land konden leven, autonoom, op de vruchtbaarste grond van Europa, zonder watertekorten? Met op zijn minst een rudimentaire infrastructuur.

Leven onder een Joodse president

Nu zijn er Joden die absoluut onder een Joodse president willen leven. Kiev-Oekraïne is de juiste plek voor hen. De laatste twee presidenten, Porosjenko en Zelenski, zijn Joods. Daarnaast zijn het de oligarchen die bepalen wat er in het land gebeurt en dat zijn ook allemaal Joden. Je zou dus kunnen zeggen dat Kiev-Oekraïne al een Joodse staat is. Dus als het ergste zou gebeuren, dat Israël vernietigd dreigt te worden, zou er een uitweg zijn voor de Israëli’s, een laatste kans om te ontsnappen naar een land waar ze vrede kunnen vinden en onder elkaar kunnen zijn. Zou het kunnen dat Zelensky’s beleid, dat honderdduizenden mensen het leven heeft gekost en miljoenen heeft doen vluchten, juist deze ruimte wil creëren om zijn bloedbroeders een hoopvolle toekomst te geven?

  Pro-Israël Group betaalde studenten $250 elk om 'Mars voor Israël' bij te wonen in DC

En wat gebeurt er met de Sefardische Joden, de Semieten? Niemand mag uit Palestina worden verdreven. Zij die vrede zoeken kunnen naar het nieuwe thuisland gaan en zij die willen blijven moeten in het reine komen met de Arabieren/Palestijnen. Maar de Semitische Joden hadden hier nauwelijks problemen mee, vooral het orthodoxe rabbinaat niet. En slechts ongeveer tien procent van de Israëli’s is Semitisch. 90 procent komt oorspronkelijk uit de Oekraïne. Stel je voor dat ongeveer zes miljoen Khasars naar Oekraïne migreren. Hoogopgeleide Joden. Een opleving die anders illusoir zou zijn, kan dan niet worden voorkomen. En niet te vergeten de connecties van de Joden met de VS, die zowel geld als directe immigratie van daaruit mogelijk maken. Bill Gates heeft al enorme hoeveelheden land opgekocht in Oekraïne.

Nu kun je mijn gedachten ook omschrijven als illusoir, als een mooie droom van vrede. Maar dat is precies wat onze wereld mist: dromen en doelen die tot vrede kunnen leiden. Als een idee eenmaal in de wereld is, op het juiste moment, kan het ook werkelijkheid worden. Oekraïne heeft immigratie nodig. Gekwalificeerde immigratie. Immigratie van mensen die moe zijn van oorlog en moord. Als er geen immigratie is, zal er op de lange termijn geen Oekraïne zijn. Hoe gek mijn gedachten ook mogen lijken, ik roep iedereen die een beter idee heeft om eindelijk vrede te vinden op om naar voren te komen. Vrede voor Palestina, een einde aan het eeuwige moorden en een vreedzame, goede, hoopvolle toekomst voor het mishandelde volk van Oekraïne. Het ontvolkte gebied, de vruchtbare grond, de natuurlijke hulpbronnen, in handen van gekwalificeerde immigranten, zijn hiervoor een goede voorwaarde.

In Oekraïne wonen al verschillende etnische groepen. Tussen Mykolajev en Vinnytsia aan de zuidelijke Bug, zo’n 400 kilometer, ligt (nog) geen grote stad, maar wel veel vrije ruimte. Er zou ruimte zijn voor een “Nieuw Jeruzalem”. Ongedeeld.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Eén fout vóór ArmageddonVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Iedereen rent weg, en ik ren weg…” Zal desertie het einde betekenen van de strijdkrachten van Oekraïne?
Volgend artikelGlobalisten gebruiken geoengineering “weerwapens” om steden te vernietigen zodat ze kunnen herbouwen met een politiestaat infrastructuur, waarschuwt analist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Dan zullen die joden toch in het westen van oekieland moeten gaan wonen want het oosten (die gebieden die Rusland nu beschermd via hun SMO) zijn duidelijk Russisch, net als de Krim en Rusland zal die gebieden die hellgates ook in het oosten heeft gekocht, want dat gebied is juist rijk aan grondstoffen en is de graanschuur van Europa, nooit afstaan aan figuren zoals hellgates en black rock en evt. de EU jachthonden.
  Als er dan joden mogen wonen zullen ze zich moeten onderwerpen aan de Russische wetten en regels, dus landje pik (van plaatselijke boeren b.v.) is er niet meer bij.

  • Mooi inzicht Matt, toch kan ik me wel vinden in het idee dat als Israël vernietigd wordt, de overlevenden zullen vluchten naar het voormalige Khazaria en daar, omsingeld door de Russen, goed in fe gaten kunnen worden gehouden.

 2. Sorry front news. But the jews will not under any circumstance leave Israel alive. You know what is in the bible ( old testament) people who come up to put thevjews somewhere else , are not only dreaming but innmy view stupid.

 3. Er is een voorspelling die ik heel lang gelden ooit eens gelezen heb en dat is dat Rusland in Israel een schoonveeg actie gaat houden als ze niet oppassen daar. Dan is er geen Israel meer te vinden daar.
  Dus dit kan wel eens uitkomen dat ze daar henen gaan vluchten.
  Want de Zionisten komen daar ook oorspronkelijk vandaan en dan heb ik het niet over de oorspronkelijke joden.

 4. Het Amerikaanse en Europese opengrezenbeleid is een joodse ‘uitvinding’ om beide grootmachten te destabiliseren, een flagrant voorbeeld was in september 2015 toen de Oost-Duitse Lutherse dominees dochter, crypto-communist Angela Merker méér dan 1 miljoen Syriërs op humanitaire gronde de Duitse/Europese grenzen wagenwijd open stonden voor de Apothekers uit Aleppo.

  De joodse oorsprong van de opengrenzenbeweging

  In een essay uit 2015 over ‘Witheidsstudies’ probeerde ik de basis en contextualisering te leggen voor een meer ontwikkelde studie naar de omvang en verwoestende impact van hedendaags Joods intellectueel activisme op onze hogescholen, universiteiten en de bredere cultuur. In dat essay heb ik gewezen op het belang van Joodse activisten, waaronder Noel Ignatiev, Ruth Frankenberg, Ricky Marcuse en Terry Berman, die zich tussen het midden van de jaren zeventig en het eind van de jaren negentig bezighielden met een poging om een ​​academische discipline te ontwikkelen die bekend staat als ‘Witheidsstudies’. Sinds haar oprichting heeft Whiteness-studies een unieke ruimte ingenomen in een steeds multicultureler disciplinair landschap. In tegenstelling tot zwarte studies, joodse studies of Aziatische studies is deze academische wereld niet bedoeld om op constructieve wijze de prestaties, geschiedenis en cultuur van de onderzochte etnische groep te onderzoeken. Het genre bestaat eerder om ‘Witheid’, en daarmee impliciet de blanke mensen, te onderwerpen aan een unieke vijandige dialectiek die bestaat uit de vernedering van de blanke cultuur, de degradatie van de blanke geschiedenis en de delegitimisering van de Europese bestaansaanspraak. Als zodanig kan de discipline worden beschouwd als een daad van etnische oorlogsvoering, omdat deze gebaseerd is op de beoogde verovering van geest en geweten, en uiteindelijk van hulpbronnen en territorium. >>>

  https://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/02/the-jewish-origins-of-the-open-borders-movement/

 5. Zionisten installeerden Hitler om Israël te vestigen

  Zionisten en nazi’s werkten hand in hand, zoals The Transfer Agreement van de joodse auteur Edwin Black documenteert.
  Zionisten zoals Netanyahu zijn Joodse nazi’s. Kijk naar Oekraïne, gecontroleerd door Joden, vol nazi’s. Ze denken dat de Palestijnen, en inderdaad allemaal niet-satanisten, ‘onmenselijk’ zijn.

  ‘De overgrote meerderheid van de Duitse joden ‘verwierp het zionisme heftig als een vijand van binnenuit.’ Het waren Duitsers. Tachtigduizend hadden in de loopgraven gevochten en 12.000 waren omgekomen. ‘Nergens was de oppositie van joden [tegen het zionisme] zo wijdverbreid, principieel, en fel als in Duitsland”, schreef een zionistische historicus. (168)

  “Dankzij Hitler werd de kern van de Duits-Joodse gemeenschap opgeheven en samen met hun eigendommen overgebracht naar Palestina. “Veel van deze mensen mochten feitelijke replica’s van hun huizen en fabrieken overdragen – zelfs ruwe replica’s van hun bestaan. ”

  Hitler was een godsgeschenk voor Israël

  https://www.henrymakow.com

 6. Absoluut een slecht plan. Het maakt namelijk geen ene ruk uit waar je een joodse staat plaatst; binnen afzienbare tijd is het hommeles.
  Het mag niet hardop worden gezegd, maar het blijft een feit dat het joodse volk eindeloos genocides heeft gepleegd door hun hele geschiedenis. En dat door hun hele geschiedenis heen ALLE volkeren die met hen in aanraking kwamen een tyus-hekel aan het joodse volk ontwikkelden.
  Nou kun je natuurlijk stellen dat iedereen een jodenhater is, maar ik stel dat als iedereen een hekel aan je heeft/krijgt dat waarschijnlijk toch echt aan jezelf ligt.

  En om een land dat nu ontvolkt is dan zomaar aan de joden te geven? Waarom dan wel?
  De Ukrainers kunnen dat land best zelf herbevolken, daar hebben ze geen joden voor nodig.

  Het westen zucht al decennia-lang onder de opgelegde onzin van ‘overbevolking’ en ‘millieu’ etc. Maar als we dat nu eens terzijde zouden schuiven en terug zouden gaan naar gezinnen met 3-4 kinderen dan hebben we in Europa geen ‘migrantenarbeid’ nodig en geen gelazer met die achterlijke cultuur, veel minder misdaad en weer een betaalbare huizenmarkt en zorg

  • Ja, de Joden zijn de blanke, christelijke Ukrainers aan het uitroeien in de vleesmolen van deze proxy-war. Ik vind het een walgelijk idee om ze dan maar de Ukraine te laten innemen: qua grondstoffen en landbouwgrond het rijkste land qua grondstoffen van Europa. Dan zullen ze vanuit hun nieuwe, ook weer gestolen, thuisland gewoon verder gaan met hun terreur over de wereld. Het is een verschrikkelijke sekte. De wereld zou beter af zijn als ze er niet meer waren.En dat lukt nooit als ze gewoon een heel nieuw,rijk land krijgen, nb over de lijken van zijn originele bewoners.

 7. Voor de fanatieke moslim ben ik een christen hond. Voor de fanatieke jood menselijk afval. Allebei bereid tot grof geweld en moord, om het grote gelijk van dat betonnen ego maar overeind te houden.

  Gadver. Dat khazaarse jodentuig terug op die grond?…….daar zal Rusland nou echt blij van worden.

  Ken de geschiedenis!

  • Inhetmeer november 15, 2023 Bij 15:38

   De geschiedenis leert mij dat de Russen echt niet op de joden zitten te wachten.
   Een 1staat oplossing is alleen mogelijk,als het zionisme eindigt.
   Dat zijn de mensen waar Hitler een pleurishekel aan had.
   De reden ze infiltreren altijd een natie om die zo naar hun hand te zetten.
   Kijk naar joenaaithetsteeds,de puppet van israhel.
   De banken zijn in hun handen,de merdia,politiek.
   Hun geloof is die van Ba’al,anders kun je niet zoveel mensenlevens eisen.
   Het bizarre is,wij maken nu deel uit van DEZE geschiedenis.

  • In de Oudheid stonden joden bekend als de struikrovers van Palestina op de caravaanroute tussen Afrika, Azië en Europa. Vandaar dat Amelek de joden wilde uitroeien. Netanyahu kent de geschiedenis niet. De joden zijn nog steeds struikrovers levend op kosten van Europa en de VS. Als ze in Oekraïne gaan wonen zal het niet veranderen: ken uw geschiedenis.

 8. Soms lees je wel eens dat Putin ook Joods is langs moeders kant.
  Zouden hij en Zelensky gewoon samenwerken om de Oekraine leeg te maken voor terugkeer van Khazaren uit Israel?
  Ik weet het niet. Het was zomaar een ingeving. Mogelijk totaal van de pot gerukt.
  De toekomst zal het moeten uitwijzen.
  Eerslijk gezegd kan het me AN SICH geen ruk schelen, zolang het bloedvergieten maar ophoudt. Onschuldige slachtoffers (Oekrains, Russisch, Joods, Palestijns) zijn altijd te betreuren en het zijn er veel te veel en moeten er niet nog meer worden.

 9. Ik vrees dat die Peter Haisenko slechts een nuttige idioot is die zich op subtiele wijze voor de Khazaarse kar laat spannen. Met zijn wollig gekweel hoopt men de deugdenkende sheeple klaar te kneden om het idee van de recuperatie van voormalig Khazarië goed te keuren. Zoals steeds zit alles netjes op schema. Blackrock tracht de spits in Khazarenland af te bijten en kan daar met de hulp van Poetin in slagen.
  Alles is één pot nat. Follow the money.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in