Op 25 oktober ging orkaan Otis, een storm van categorie 5, aan land in de Mexicaanse deelstaat Guerrero. Op het moment van schrijven waren er 46 doden en 58 vermisten. De orkaan liet een nachtmerrieachtig scenario achter op de populaire toeristische bestemming Acapulco, schrijft Belle Carter.

Media-ecoloog James Martinez – een van de belangrijkste voorstanders van Low-Energy Nuclear Reactions (LENR), of koude fusie technologie, die wordt beschouwd als een stabiele leverancier van kernfusie en een mogelijke toekomstige energiebron voor de mensheid – was getuige van de verwoestende ramp. In een recent interview met Mike Adams, oprichter van het vrij-sprekende videoplatform Brighteon.com, sprak Martinez over de afschuwelijke ervaring en de mogelijkheid dat geoengineering van “weerwapens” werd uitgevoerd in de recente catastrofe.

Naar eigen zeggen was hij door presidentskandidaat Dr. Claudia Sheinbaum uitgenodigd om naar Mexico te gaan om in het land de volgende generatie energiekracht tot leven te zien komen in de vorm van LENR. Hij vermaakte zich prima op de toeristische plek, maar merkte meteen op dat de architectonische structuren ter plekke veranderd moesten worden, nog voordat ze wisten dat er een superstorm zou komen. Hij was op stap met enkele invloedrijke mensen toen ze zich begonnen te realiseren dat er inderdaad een grote tyfoon op komst was. Hij ging ervan uit dat het publiek al was voorgelicht.

Hij vertelde dat ze besloten terug te gaan naar het landgoed om wat te drinken. “En toen we in het openingsgedeelte zaten, dat uitkijkt over de baai, nam de windfactor rond 21:30 tot 22:00 enorm toe. We dachten niet dat het tot categorie vijf zou gaan. Maar rond middernacht kregen mijn collega’s telefoontjes dat ze daar weg moesten. En we konden nergens heen om weg te komen.” Omdat ze slechts gasten van het huis waren, schuilden ze in de woning aan de andere kant van het huis, een enorm bouwwerk en een zeer beroemd architectonisch herkenningspunt. “En er staat een enorme oude boom voor dit landgoed, die ons beschermde,” zei hij. Toen ze wakker werden, was de boom er niet meer, waren de kamers overstroomd en zagen ze een complete, totale verwoesting. “Dus dat vond plaats, maar het werd gebagatelliseerd,” zei hij.

  De zuiveringen zijn aan de gang

“Het lijkt alsof er een bom is ontploft,” reageerde Adams, en Martinez was het er snel mee eens. “Dit is waar het interessant voor me wordt, want ik was erg achterdochtig over de reden waarom de havenautoriteiten of de regering van Acapulco het publiek niet waarschuwden voor wat er gebeurde,” zei hij. Terwijl de Cold Fusion voorstander inspecteerde, was er geen geluid buiten, geen vliegtuigen en geen onmiddellijke reddingsoperaties. “Acapulco was officieel verwoest. Alle boten in de baai, inclusief degene waar ik de vorige dag op was, waren gezonken. En het was erg stil omdat er helemaal geen stroom was,” merkte hij op, eraan toevoegend dat hij op zijn minst politie of militaire helikopters verwachtte om de mensen te helpen en hen te vertellen wat hun instructies zouden zijn.

“Ik vermoedde dat het een weerwapen was dat tegen Acapulco werd gebruikt voor de bouw van een 15-minutenstad,” zei hij. Adams was het hiermee eens en wees erop dat Acapulco een centrum was voor vrije meningsuiting en vrijheid van politieke overtuiging. Dit maakt de eens zo pittoreske bestemming tot een doelwit voor het stedenbouwkundige concept dat de regering wil implementeren voor hun totale controle en tirannie.

Martinez onthulde ook hoe huizen, auto’s, telefoonpalen, enz. eruit zagen als een gedemilitariseerde zone na een oorlog. Volgens hem waren in elke auto die buiten stond de ruiten eruit geblazen. “En de meeste mensen hebben in snelle auto’s gereden, de ramen zijn een dominant probleem, er is aerodynamica en al die andere dingen. Het was echt ongewoon om te zien dat het glas in de auto’s eruitzag alsof het ontplofte door een of ander ongewoon elektronisch wapen,” onthulde hij.

  WHO wil "afluistersystemen" gebruiken om mensen te controleren op "verkeerde informatie"

Gelijktijdige ontvolkingsoperaties wereldwijd

Op een bepaald punt in de show zei Adams dat globalisten nu een aantal misdaden tegen de mensheid uitvoeren om het menselijk ras te onderdrukken, omdat ze iedereen onder de duim willen houden. Hij noemde de vergeten catastrofe van de branden in Lahaina, Hawaï, in augustus, waarbij leidingen smolten en het water vervuild raakte met giftige chemicaliën.

Ambtenaren zijn nu aan het testen op vervuiling, eigendom per eigendom. Vroege tests hebben al de aanwezigheid van het kankerverwekkende benzeen en andere chemicaliën aangetoond, maar ambtenaren beginnen nu pas de omvang van het probleem te begrijpen. Ze hebben nog geen monsters genomen van de kern van de brandzone.

“Veel mensen geloven dat er directe energiewapens bij betrokken waren. Het was heel duidelijk dat de regering zich terugtrok, het water afsloot en toestond dat het vuur een aanzienlijk deel van de stad overnam en vernietigde,” zei de Health Ranger, die benadrukte dat er duizenden kinderen vermist werden. “En we hebben niets meer gehoord over die vermiste kinderen sinds 7 oktober, toen Hamas Israël aanviel.” Volgens hem voeren globalisten een Gaza-achtig experiment uit voor de hele mensheid. “Ik heb zelfs gezegd zoals Israël Gaza heeft ontworpen als een open-lucht concentratiekamp in de , met volledig bewaakte grensmuren, niets gaat erin of eruit zonder hun toestemming. Ze hebben beperkingen op calorieën, zelfs beperkingen op technologie. Dat is het model voor ons allemaal,” betreurde hij.

Bekijk het volledige interview met Mike Adams en James Martinez hieronder.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wat was de oorzaak van de Hawaiiaanse bosbranden waarbij tientallen doden vielen en de historische stad Lahaina in Maui verwoestten?Volg Frontnieuws op Telegram

  Herinnering: Een "vreedzame ontvolking" is aan de gang

Lees meer over:

Vorig artikelWordt Oekraïne ontvolkt voor een nieuwe Joodse staat?
Volgend artikelPatrick Lawrence: De banaliteit van propaganda
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Het is dus oorlog tegen de mensheid.
  Ba’al houdt stevig huis op de wereld.
  Ik denk nog een jaar of 4,voor er iets fundamenteel verandert.

  • Daarom een voorraad in huis halen en vijver plastiek en duce tape en heel veel water en water filters kaarsen en vele aanstekers pleisters en verband en jodium en hele sterke drank. Maag vulling en vitpillen en voor we geen geld heeft in de berm groei veel eten dat lekker is en droog deze heeeel goed en verpoeder het en bewaar het GOED droog.
   Laat je hersen werken en kraken zodat je het gaat overleven en je naasten en zwijg tegen heel je omgeving waar je mee bezig bent want ze weten je zo te vinden en jij hebt niks meer en weet een geheim blijft gemiddeld maar 48 uur een geheim en betrek je kinderen hierbij maar dat je water op voorraad hebt en eten dat verzwijg je ten alle tijden voor hen als je wijs bent.
   Leer ze wel overleven en vraag hen bv of ze weten waar je nog meer over kan bezuinigen. Kinderen zijn slimme wezens op dit gebied.
   Op youtube bv kan je vechten leren zonder te doden en hoe in het wild te leven en huizen bouwen met bijna niks.

 2. “Globalisten gebruiken geoengineering “weerwapens” om steden te vernietigen zodat ze kunnen herbouwen met een politiestaat infrastructuur, waarschuwt analist”

  Bijna niemand zet vraagtekens bij de afgelopen 7 weken takke weer, de aanhoudende regens, zelfs Marco Verhoef van weerplaza doet alsof zijn neus bloedt en van de Prins geen kwaad weet, wel zei hij dat oktober de natste maand was.

  Ieder realist weet wat HAARP is zo niet ga op zoek dan.

  • Ik woon in midden Frankrijk en heel onze moestuin tuin is 1 grote modder bende en ben blij dat we op tijd de aardappels eruit hebben gehaald zodat ze niet meer konden rotten. De wortels staan er nog in en we hopen op het beste ervan.Tis 1 grote blubber. Vnadaag wil ik wat boompjes gaan zetten en Noten en kastanjes in de grond doen zodat we notenbomen hebben straks en die gaan hierdoor wat makkelijker open door deze nattigheid dat is wel een voordeel hiervan https://www.msn.com/fr-xl/meteo/previsions/in-Luzy,Bourgogne-Franche-Comt%C3%A9?loc=eyJsIjoiTHV6eSIsInIiOiJCb3VyZ29nbmUtRnJhbmNoZS1Db210w6kiLCJyMiI6Ik5pw6h2cmUiLCJjIjoiRnJhbmNlIiwiaSI6IkZSIiwidCI6MTAyLCJnIjoiZnIteGwiLCJ4IjoiMy45NzAzIiwieSI6IjQ2Ljc5MDUifQ%3D%3D&weadegreetype=C
   Het weer gaat ietsjes beter worden, dus ik durf die sprong nu te wagen.

  • Ik heb altijd geloofd in de klimaatverandering, en zit sinds vele jaren in de groep die er van overtuigd is dat het klimaat veel sneller zal veranderen dan de voorspellingen, maar wat er nu allemaal gebeurt de laatste jaren, dat is te snel, dit is niet normaal meer.
   Blijkbaar zijn de echte machtshebbers van mening dat het nog niet snel genoeg gaat (om hun plannen ten uitvoer te brengen), en wordt de klimaatsverandering in een stroomversnellling gebracht door allerlei “weerwapens”.

  • @ Adriaan W. november 15, 2023 Bij 10:56,
   Deze extreme neerslag hebben we eigenlijk nooit zolang achterelkaar gehad. Tuurlijk is dit man-made, niets gebeurd toevallig. Alles is al jaren van te voren gepland tot in de kleinste details in alle geheim. Daar de WEF kornuiten alle water spaarbekken, sluizen, dijken, stuwmeren uit de waterlopen hebben gehaald afgelopen jaren. Waardoor nu met de extreme langdurige neerslag, vele landerijen vollopen, maar ook hele woonwijken de kelders vollopen. Het grondwaterpeil staat nu extreem hoog.

   Alle bebouwing langs rivieren en kanalen en stroom afwaarts zullen een steeds grotere tol te verduren krijgen. Vroeg of laat zal er ergens wel een dijk doorbraak veroorzaken, als de grond eenmaal verzadigd is en het water niet meer kwijt kan. Heft dat de sterkte van de dijken op. Nederland is het afvoerputje van de EU qua rivieren, dus daar zal de benodigde overstromingen vroeg of laat komen. Kwelwater is ook extreem gevaarlijk voor de sterkte van dijken.

  • Ik weet bijna zeker dat die eeuwige regen hier ook iets met modificatie te maken heeft. Ontvolkings methode in lage landen, dan zou ik overstromingen gebruiken en zeggen dat t de langdurende neerslag is die daar verantwoordelijk voor is..Ik ben 56 en heb nog nooit zoveel regen gezien afgelopen jaar.

   • Dat is niet zo hoor. Er zijn echt wel meer moessons geweest in NL. In 2007 hadden we zoveel water op het gazon dat de eenden konden zwemmen..het akkerland naast ins staat elk najaar blank en moet de boer geulen graven. Het wordt pas echt ellende wanneer de waterschappen te laat beginnen met pompen( in opdracht van?….)En ik weet niet anders( ik ben 65) dan dat er in de Veenkolonien zomers gesproeid wordt..
    Het is niet anders dan anders.
    De overstroming in Zuid Limburg svhijnt ook te zijn veroorzaakt door sluizen te laat, in opdracht weer, te openen..tja..dán komt alles in 1 keer en dan gaat het mis..

    • 👍 volledig mee eens, ik weet ook niet beter.
     Als het zowat half november regent heb je 6 weken regen.
     Zo zijn er nog meer gezegdes uit 1900.
     Die waren de leidraad voor boeren en tuinders.

  • Ja! Ik heb er geen twijfel over dat deze bizarre regen-maand ge HAARP-t is. En deze zomer heb ik ook vaak gedacht: dit is niet normaal. Het waaide veel te hard, ik weet niet meer of het ook te veel regende, maar deze November-maand…….Je moet wel opzettelijk blind zijn om niet te beseffen dat het weer wordt gemodificeerd.

 3. Ook in Parijs zijn er met demonstratie delen in de fik gezet waar je eventueel 15 minuten gebieden nu zou kunne bouwen.
  Vele denken dat die delen van de stad expres in de fik is gezet. Of dit waar is? Niks verbaast me nog.
  Dan hebben we nog bij Napels een vulkaan ook daar kan men veel mee als men dat wil. Haarp kan zijn werk doen als men dat echt wil.
  Dan is de kustlijn geheel niet meer veilig tot en met Portugal.
  Men is nu al bezig bij Napels de burgers daar weg te halen voor de gene die willen en er zijn nu al plannen in de maak om 1 1/2 miljoen mensen als de vulkaan uitbarst daar weg te halen uit dat gebied.
  Als men met haarp die vulkaan een handje helpt,,,.
  Dan een de westkust van de EU een paar bommem neerleggen zodat de dijken her en der breken,,,. Rusland krijgt dan toch de schuld en veel is opgelost toch?
  Kom op mensen niet moeilijk doen en doorlopen, stel complotters,,,. Ppfff.
  Nu eventjes serieus, wat zou jij doen als je door en door slecht was en je hete Klaus of Billie?
  Is dit hierboven dan zo raar?

  • ster november 15, 2023 Bij 11:00

   Met dagelijks vele honderden aardschokken en een bodem die op sommige plaatsen in enkele uren tijd met 1,20 meter (!) is gestegen of juist is gebarsten, baart een eventuele immense vulkaan uitbarsting in IJsland grote zorgen. Tijdens de eruptie van de Eyjafjallajökull vulkaan in 2010 moest het vliegverkeer in Europa dagenlang volledig worden stilgelegd vanwege de enorme aswolken in de atmosfeer. Maar ook op andere plaatsen op onze almaar onrustiger wordende planeet beginnen vulkanen zich te roeren. Een van de belangrijkste oorzaken kan ook nu gezocht worden in het snel zwakker wordende beschermende magnetische veld van de aarde, in combinatie met de aan de gang zijnde poolomkering. >>>

   https://www.xandernieuws.net/algemeen/teken-van-de-eindtijd-niet-alleen-in-ijsland-maar-over-de-hele-wereld-worden-vulkanen-actief/

   • Ik ben lang niet op xandernieuws geweest ik vond hem niet meer terug op een 1 of ander manier en ben daar lange tijd daar geregeld geweest en opeens was het weg. Dus dankje voor deze link.

   • IJsland lijdt aan geologische acne. Het land ligt zowat precies midden op een breuklijn.
    Dat daar aardbevingen voorkomen en vulkanische activiteit is, is niks nieuws. Op het westelijke halfrond hebben we van misschien 200 jaar redelijke tot goede gegevens, en nog eens zo’n 800 jaar matige gegevens. Dat lijkt lang, maar geologisch gezien is dat bijna niks. Het feit dat mensen alles altijd maar willen relateren aan hun eigen levensduur is dan wel begrijpelijk, dat wil niet zeggen dat het echt ergens op slaat.

    Grappige bijkomstigheid is dat IJsland met enige regelmaat door de schokken en vulkaanuitbarstingen groeit. Op zich geen probleem, maar het betekent ook dat hun territoriale wateren zich uitbreiden.
    Ben even vergeten wie het was, maar er was in de jaren ’70 een geoloog die grapte dat over zo’n 1.000-2.000 jaar de territoriale wateren van IJsland en Groot-Brittannie in elkaar over zullen gaan.

   • In Italieen een vulkaan waar de grond met zes meter is gestegen in en korte tijd of dat normaal is en in 1 scheur is een kind en pa en ma in verdwenen dat was in een park en wat hoort men erover? Dit hoorde ik gisteren van onze dochter en was stom verbaast dat de grond daar al met 6 meter was gestegen en in een scheur waar mensen erin waren verdwenen. In 1 week tijd meer als 100 kleine aardbevingen en het grond die omhoog komt men kan er op wachten en omdat we haarp op deze wereld hebben waar de mens rare dingen mee kan doen, het is gewoon dat aanzetten en van uit de luie stoel toe wat er gaat gebeuren en wat filmploegen erop zetten van zie wat zielig en dan een ophaal actie erop zetten en hoppa geld vangen en wat kindjes halen daar, wat ook veel geld opbrengt. En de zakken zijn gevuld en dan de 15 steden daar neerzetten en alles gaat dan volgens wens.

    Dit is het nieuwe normaal.

     • Deze vulkaan is net wat anders dan de Etna. Als het hier fout gaat moeten er anderhalf miljoen mensen verhuist worden dat is het verschil.
      En met dit weer is een hoedje dragen meer als normaal want ik zag zelfs net een oud mager vrouwtje horizontaal weg waaien hier, met een paraplu opengeklapt en ja het waait goed hier in Midden Frankrijk tis heerlijk veel wind hier en je hoort het zelfs hier binnen waaien en waar dat oud mager vrouwtje nu gebleven is weet ik niet, misschien is ze in jouw achtertuin te vinden.

 4. Je kunt je (terecht) enorm druk maken over verschillende dingen.
  Waar helemaal geen aandacht voor is, het volgende:

  – In de Oosterschelde, in het Gat van Zierikzee, ligt 30 miljoen kilo afgedankte munitie. Het gaat om landmijnen, mortieren, fosforgranaten en ander wapentuig.
  https://nos.nl/artikel/2280198-zorgen-in-zierikzee-hoe-gaat-het-met-de-gedumpte-30-miljoen-kilo-munitie-voor-de-kust

  – Forgotten wrecks are a time bomb | DW Documentary
  https://www.youtube.com/watch?v=OP0U62oiBlM

  De politiek weet het; er wordt niets gedaan.

  • Hoppa waternoodsramp er over henen en alles drijft het land in met grote gevolgen voor de mens en hulp verlenen word stukken moeilijker.

   Een metaaldetector aanschaffen kan zeker geen kwaad als je in NL woont zo te lezen.

   • Wat is een goede metaaldetector om mee te beginnen?
    De beste metaaldetector waarmee je overal kan zoeken is de Minelab Equinox 800. De beste voor beginners hangt af van het budget, tot 300 euro is dat de Nokta Simplex+. De beste metaaldetector om te duiken is de Minelab Excalibur II, deze is waterdicht tot 66 m diep.

    Dit vond ik op google.

    • Ik heb een whites fx metaal detector die je helemaal kan instellen . Wat wel belangrijk is anders vind je niks en de groote van de zoekschijf is ook belangrijk . Als er veel spul naast elkaar ligt kun je echt niet met een grote schijf zoeken

   • Daarom die watersnoodramp, dus mogelijk ook opzettelijk veroorzaakt? Ik wordt wat moedeloos van al die opzettelijk veroorzaakte “natuurrampen” en de gevolgen daarvan voor al die mensen. En dan ook maar inspelen op de emoties van iedereen zodat er weer geld en hulpgoederen worden verstuurd.
    En de MSM weer hun stimulerende boodschappen uitsturen, TV-shows om “hulp” te bieden.
    Het houdt, en kan niet op.

 5. Beste mede-reageerders. Wij zijn al lange tijd (sinds 1980) bezig om voor vele van deze genoemde Geo-engineered rampen (die zeker hongersnoden en grote sterfte veroorzaken) een oplossing te bieden zodat je niet verhongerd.
  En toegegeven, het is erg moeilijk gezien ook de zeer ingewikkelde en uiterst onbetrouwbare politieke situatie wereldwijd.
  Toch heeft een ons bekende produktontwikkelaar sinds 1980 eenvoudige oplossingen ontwikkeld alswel getest die op nagenoeg alle plekken in de wereld toegepast kunnen worden met in verhouding zeer goedkope eenheden die dus massaal gefabriceerd en gebruikt kunnen worden om voedsel te produceren en conserveren.
  Vanzelfsprekend kan hij hiermede niet aan de weg timmeren omdat alle hulporganisa-ties geinfiltreerd en/of in handen zijn van de bekend ZioNAZI-Cabal. Produktie en distributie van de genoemde oplossingen dient dus zeer voorzichtig te gebeuren zodat het niet onmiddelijk onmogelijk wordt gemaakt. We zijn er voorzichtig mee bezig.

  We hebben lange tijd de Media in de Westerse wereld bestudeerd alswel de zogenaamde alternatieve media en zijn tot de konklusie gekomen dat Frontnieuws behoort tot de betrouwbare bronnen zoals Henry Makow, UNZ, VeteransToday, Global Research etc. .
  Omdat ik FN en Rommel vertrouw hebben wij op verzoek van Rommel (zie rechtsboven) onze E-mail-adres aan hem opgegeven voor contactlegging.
  Zodoende kunnen wij binnenkort FN-Rommel informatie sturen over de genoemde oplossingen zodat hij mee kan helpen zijn andere reageerders (die zich opgegeven hebben) te informeren hierover. Zodoende kan een begin gemaakt kan worden tot het gebruik er van met een veilige distributie in verschillende landen omdat zijn website in meerdere talen te lezen is.
  In plaats van blijven praten en studeren moeten we NU vreedzame actie ondernemen om te kunnen overleven. De genoemde rampen zijn al velen. Er bij is gekomen Sicilie met een enorme verwoesting agv een orkaan (zeer zeldzaam daar en hoogstwaarschijnlijk weer Geo-engineered). Dus meld je bij FN/Rommel om tzt informatie te ontvangen als FN/Rommel mee willen werken daarmee.

 6. Die ‘koude kern-fusie’ is ook al zo iets waar al jaren, zo niet decennia, over wordt gepraat maar wat nog nooit een echt resultaat heeft laten zien. Je kunt er een voorstander van zijn, doet niet echt veel ter zake wat betreft die orkaan.

  Voor wat betreft klimaatverandering; dat is al zo sinds het ontstaan van de aarde. Volgens mij heeft het veel meer te maken met het (steeds sneller) verzwakken van het aardmagnetisch veld en het verschuiven van de polariteit. De laatste keer dat dat gebeurde was ook een catastrofe. Niet iets waar wie dan ook wat aan kan doen.

  • Wat als de great reset te maken heeft met die grote poleshift en alles wat nu gaande is bedoeld ter afleiding dáárvan? En dat de globalisten daar omheen werken? En als deze komt dat dan toevallig WO3 uitbreekt? Ik las ergens dat er werelwijd in de nacht gewerkt wordt aan de bouw van ondergrondse bunkers en steden voor de rijken. Misschien is dat de verklaring van die rare geluiden die mensen ’s nachts horen buiten? Ik hoor ook vaak een zwaar gedreun. En iemand vertelde over wat er nu in Israel gebeurd de laatste oorlog is en dat het met de bijbel te maken heeft. Hij had in een aflevering van Death in paradise ook een hint gezien. Daar kwam de hint Mount of Zion in voor. Er schijnen heel veel hints in de filmindustrie te zitten. Wat als al die natuurrampenfilms tipjes van de sluier zijn van wat ons te wachten staat? Dan zal waarschijnlijk alleen de ondergronds levende elite overleven (hopen ze).

   • Da Isabel.
    Die gedachten van jou zijn zo vreemd nog niet.
    Nu is pas uit: “The hunger games”
    Alleen de titel doet me al iets vermoeden.Wil geen spijkers op laag water zoeken maar ik heb al veel onderwerpen voorbij zien komen,die ook uitgekomen zijn,net als cojona.
    De elite in hun bunkers he?
    Er zijn in de midwest van de usa heel veel preppers die allang hun ondergrondse bunker klaar hebben,met abc luchtfiltratie en watervoorziening.
    En dit alles doet me weer aan mijn favoriete game op de playstation denken.
    Fall out 4.Handhaven in een wereld na de nucleaire vernietiging van de aarde.
    Die rijken kunnen veel hebben,maar ik raad ze aan om in hun bunkers te blijven.
    Mooie gevangeins,nietwaar?

 7. https://www.theguardian.com/uk/2001/aug/30/sillyseason.physicalsciences

  RAF rainmakers ‘caused 1952 flood’
  Unearthed documents suggest experiment triggered torrent that killed 35 in Devon disaster

  Special report: silly season
  John Vidal and Helen Weinstein
  Thu 30 Aug 2001 11.56 CEST
  On August 15, 1952, one of the worst flash floods ever to have occurred in Britain swept through the Devon village of Lynmouth. Thirty five people died as a torrent of 90m tons of water and thousands of tons of rock poured off saturated Exmoor and into the village destroying homes, bridges, shops and hotels.

  The disaster was officially termed “the hand of God” but new evidence from previously classified government files suggests that a team of international scientists working with the RAF was experimenting with artificial rainmaking in southern Britain in the same week and could possibly be implicated.

  Squadron Leader Len Otley, who was working on what was known as Operation Cumulus, has told the BBC that they jokingly referred to the rainmaking exercise as Operation Witch Doctor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in