Afgezien van een schotwond of een gebroken ledemaat, zal ik nooit ofte nimmer meer naar een dokter of ziekenhuis gaan. Dat is hetzelfde als je doodvonnis tekenen.” – Mike Stone

Ik heb hem gezegd dat ik het vaccin niet wilde, alleen een controle,” zei mijn vriend.

“Dus je hebt nee gezegd?” Vroeg ik.

“Wel ik heb de test gedaan, maar niet de prik.”

“Wacht, wat? Liet je hem dat wattenstaafje in je neus steken?”

“Ik moest wel, anders zou hij me geen controle geven. Nu wil hij dat ik een colonoscopy krijg.”

“Wacht eens even. Je dokter wilde dat je geprikt werd en je bent toch naar hem gegaan voor een controle?”

“Nou, ik moet mijn jaarlijkse controle hebben.”

“Maar hoe kan je hem vertrouwen nadat hij je wilde prikken?”

“Hij is een dokter. Hij moet het waarschijnlijk aanraden.”

“Dat is nog erger. Hij weet precies hoe dodelijk het is, maar toch wilde hij dat jij het nam. En nu wil hij dat je een colonoscopy ondergaat? Hoe weet je dat hij die prik niet recht in je achterste steekt?”

“Hij doet de operatie niet, het is iemand anders die hij heeft aanbevolen.”

“Hoe kan je er zelfs maar aan denken om hiermee door te gaan? Hoe kun je ooit nog een dokter vertrouwen?”

“Ik weet dat je van die alternatieve onzin houdt, maar ik stel mijn vertrouwen in het Amerikaanse medische systeem, het beste medische systeem ter wereld. Bovendien moet ik weten of ik kanker heb.”

“Hoe voel je je?”

“Ik voel me goed.”

“Dan heb je geen kanker!”

VERTROUWT U UW DOKTER?

  Het Vaccinatie Doden Rapport - Miljoenen mensen sterven of worden zwaar beschadigd door de experimentele COVID-19-injecties

Het gesprek hierboven is geen alleenstaand geval. Vrijwel iedereen die ik gesproken heb, van zwangere moeders, tot bejaarden, tot mannen zoals mijn vriend, gaan weer over tot de orde van de dag wat het zoeken van medische behandeling betreft. Voor velen van hen zijn de zaken zelfs nooit gestopt. Zij bleven hun dokters, hun chirurgen, hun “medische deskundigen” bezoeken gedurende de hele periode van de virus hoax, en zij doen dat nog steeds.

Net toen ik dacht dat ik alles gezien had, net toen ik dacht dat ik het toppunt van domheid gezien had, zie ik nu dat deze mensen massaal naar hun dokters en verpleegsters gaan, terug naar dezelfde mensen die twee jaar lang de hoax hebben gepusht, dezelfde mensen die verantwoordelijk zijn voor het doden en verminken van miljoenen, dezelfde mensen die hen probeerden te vermoorden.

Ik heb het gevoel dat ik op een andere planeet leef, in een alternatief universum. Hoe kan iemand ooit nog een dokter, een verpleegster, of wie dan ook vertrouwen die bij het medisch beroep betrokken is?

Afgezien van een schotwond of een gebroken ledemaat, zal ik nooit ofte nimmer meer naar een dokter of ziekenhuis gaan. Dat is hetzelfde als je doodvonnis tekenen..

Mijn vriend, die zichzelf slimmer acht dan de gemiddelde mens, is een idioot. Hij liet een kwakzalver een wattenstaafje in zijn neus steken, totaal onwetend over hoe gevaarlijk dat is. (Is het neusuitstrijkje het merkteken van het Beest?)

De mensen weten niet eens meer wie zij zijn.

Elke overtuiging die zij hebben – hun politieke overtuigingen, hun geestelijke overtuigingen, hun morele en maatschappelijke overtuigingen, alles – zelfs tot wie en wat zij zich seksueel aangetrokken voelen, is door iemand anders gevormd en in hun geest geprogrammeerd. Zij zijn zo ver uit het lood geslagen dat zij niet eens weten wat hun lichaam voelt of ervaart. Zij moeten geld betalen aan een “deskundige” om hen te vertellen of zij al dan niet ziek zijn.

  Als u gevaccineerd bent, mag u de winkel "Wolperdingar" niet binnen!

Is dit allemaal een bizarre vorm van Stockholm Syndroom? Is iedereen de dansende verpleegsters vergeten, die ons beschimpten vanuit hun lege ziekenhuizen; de brute verpleeghuismoorden op bejaarden; de medische tirannie die ons de laatste twee jaar allemaal is opgelegd? Nu hebben ze het gemunt op kinderen, die ze letterlijk vermoorden.

Ik heb al eerder geschreven over de noodzaak om te boycotten, en als er iemand geboycot moet worden dan is het wel het medisch establishment.

Zoek het woord “toverijen” op in Strong’s Concordance, een naslagwerk dat de Hebreeuwse en Griekse vertalingen van elk woord in de Bijbel opsomt, en u zult zien dat de oorspronkelijke Griekse betekenis voor toverijen pharmakeia of apotheek is. Verder noemt het degenen die geneesmiddelen (pharmakeia) uitdelen tovenaars en heksen. Met andere woorden, geneesmiddelen zijn een vorm van tovenarij en de dokters die ze voorschrijven zijn tovenaars. Vertrouwt u uw dokter nog?

In de afgelopen jaren kan ik vier vrienden tellen die allemaal met kleine kwaaltjes het ziekenhuis in zijn gegaan. Niet één van hen is er ooit uitgekomen.

Wist u dat ziekenhuizen lijkenhuizen in de kelder hebben om alle mensen op te vangen die onder hun veronderstelde zorg sterven?

Weet u zeker dat u die jaarlijkse controle nodig hebt?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokters, politici, uitgevers verdienen de doodstraf voor het samenzweren tot het plegen van genocide met voorbedachten radeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZowel documenten van Pfizer als gegevens uit het dagelijkse leven tonen aan dat de COVID-19 prikken reeds een massale ontvolking veroorzaken
Volgend artikelWesterse mythe van “superwapens” ontkracht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

91 REACTIES

 1. (Vertrouwt u uw dokter?)

  Ik had al nooit zoveel vertrouwen in artsen, maar heb nu 0% vertrouwen meer in artsen.
  Ik zou zeggen zover als mogelijk uit de buurt blijven bij deze club kwakzalvers. De hele wereld is ziek van geld.
  Ja ook de artsen !!

  • Van harte kan ik je het gesprek aanraden tussen `Sam Brokken en Greet Bunnen https://www.youtube.com/watch?v=tNlg8q21Bus
   het gesprek is een tijdje weggeweest want het werd door de censuur als ongewenst beschouwd, reden te meer om het aan te horen. Brokken vertelt precies hoe het zit met de medische stand, de huisartsen en de “protocollen”. Je moet eerst even door wat prietpraat heen, maar daarna laat hij de ene na de andere clusterbom vallen. Geweldig. Maar conclusie: je hebt niks meer aan artsen. Hij komt ook met een oplossing trouwens.
   Voor mij persoonlijk geldt dat het me gelukt is om zonder wattenstaafjes, muilkorven en doktersbezoek de afgelopen 2,5 jaar door te komen. En ik houd dat zo. Wegwezen met je nieuwe prikrondes. De uitnodiging leg ik wel boven op het stapeltje dat ik al heb. Hier in het dorp waar ik woon, behoor ik tot de ca 2% die niet gevaccineerd is. Alleen babies hebben (nog) geen prik gehad. En ik dus. Ongetwijfeld sta ik prominent bovenaan een lijst. Maar ze komen mijn erf niet op. En nooit zal ik buigen. Voor niemand.

   • p.s. een reactie op mezelf: mijn overburen, goed opgeleide mensen, 50+, stevige banen en altijd buiten op hun vrije dagen, want boerderette met kipjes en een moestuin en zo. Aardige mensen. Gezellig om glas mee te drinken. Maar. Ze waren ruim 2 jaar onzichtbaar. Zaten wsl onder de keukentafel te bibberen. Nauwelijks gezien, en als we elkaar tegenkwamen terwijl we tegelijk van ons erf af kwamen, werd er gezwaaid en snel weggelopen. Geen 1,5 maar minstens 10 meter afstand. Later versoepelden de regels en zij versoepelden mee. We dronken weer een glas, buiten in de tuin. En allebei overtuigd: ja, we hebben twee prikken en twee boosters gehad. En als er meer boosters worden aangeboden, nemen we die ook.
    Ik ga er niet tegenin. Heeft geen zin. Zo denkt dus 80% in Nederland en de wereld.
    Zij gaan blind op hun huisarts. Als die zegt dat het moet, dan moet het.

    Ben overigens stomverbaasd dat ze allebei nog rechtop staan. Ik verwacht echt toch wel een keer een ziekenauto in de staat. Als het niet voor hen is, dan wel voor al die andere geprikten. maar tot dusver hier geen “onverwachte” gevallen.

    • Bij ons even zo. Wat moet je ook tegen je buren zeggen? Soms wordt erover gepraat (eventjes) en ze gaan er eigenlijk vanuit dat je sowieso bent geprikt. Zij heeft borstkanker onder controle met volgmedicatie en hij heeft een mislukte hernia operatie. De andere buurvrouw echt al op leeftijd maar fit als een kievit heeft alle prikken gehad. Is nog steeds fit maar een paar tanden moesten getrokken worden door terugtrekkend tandvlees en de oorzaak daarvan is mogelijk de prik lieve kijkbuiskinderen…..

 2. Sinds mijn arts in gebreke is gebleven bij , DAGELIJKS dr thuiszorg verzorging, val van trap ONvoltooide dwarsleasie, FOTO’s sturen nr hem, SCEPSIS BACTERIE, doodervaring gehad, ………………………..sprake van BEEN AMPUTATIE. Mijn arts verwisselen, d8 METEEN, forget it.

 3. Het Westen met zijn morele verval is verworden tot een gedegenereerde beerput.
  Ooit bij stilgestaan dat al het kwade van het Westen komt ??

    • Mijn aanvullende tip: gebruik voor die oriëntatie dan beter geen Vrijmetselaars bronnen anders kom je geheid uit op Afrikaanse in elkaar gezette Lucies en Anunaki´s. Tja, het valt niet mee in deze wereld om de waarheid te vinden. Pas wanneer je ongeveer weet wie te wantrouwen is er een kans..

     • De meeste ellende vindt zijn oorsprong wel degelijk in Europa en zijn westerse opvolgers. Zelfs als je naar het oosten met de Islam kijkt kan je alleen maar tot de conclusie komen dat die religie in het geheim door het vaticaan geïntroduceerd is. Verdeel en heers, en maak overal een klerezooi van.

      Kwade zaken in vele andere landen helemaal aan de andere kant van de wereld zijn vaak ontstaan gedurende de kolonisatie en exploitatie door het westen, of door door het westen opgelegde sancties en embargos. Natuurlijk zijn er best wel uitzonderingen, maar die vallen behoorlijk in het niet bij westers kwaad.

      • Het is hier niet de plaats om op zoveel onzin een close read te doen en per bewering te ontkrachten. Maar ook hier zou ik aanraden, lees eens wat anders dan foldertjes over dingen die jij in jouw bubbel wil lezen. Graaf eens wat dieper. Sta open voor wat ontdekt, geschreven en bewezen is. De verleiding is enorm om je op alles wat je zegt tegengas te geven, maar daar zit niemand op te wachten en jij denk ik ook niet. Toch wil ik hier even melden: wat jij zegt is niet zo zwartwit als je het stelt. En, vergeet de aziatische invloeden niet.

 4. Vertrouwen? Nee, dat was al laag maar is volledig verdwenen.
  Heb ik die jaarlijkse check nodig? Niet direct, maar wel indirect. Hier in de VS (of in ieder geval in Pennsylvania) heb je echter een medische keuring nodig om je rijbewijs te halen of verlengen. Niks bijzonders, bloeddruk, ogentest, luisteren naar hart en longen. Maar zonder kan ik mijn rijbewijs niet verlengen en dat is wel een probleem.
  Wat betreft de druk om allerlei shots te nemen en extra (bloed)onderzoek te laten doen kan hij de pot op. Ik heb er geen behoefte aan en het is geen vereiste, dus barst maar.

 5. Als een arts op zijn witte jas de logo’s zou dragen van zijn geldgevers zoals in de motorsport het geval is zou er geen wit stukje meer zichtbaar zijn. Mijn huisarts is ook zo een prikgeile teef en wat wij opvalt is dat ze nu een nog grotere auto rijdt. Ik weet zeker dat haar sponsor niet CASTROL-OLIE of MICHELIN is maar PFIZER of MODERNA. Artsen zijn al lang geen kwaliteitsberoepen meer maar doorgeefluiken voor de pillenindustrie. De oorzaak van een kwaal interesseert ze niet wel de munten die ze incasseren als ze pillen voorschrijven. Ik blijf er weg en kijk wel wat de natuur te bieden heeft. werkt voor mij

 6. Ik ken maar enkele goede dokters: “dokter Vlimmen”, “dokter Zhivago” maar die laatste mag ook niet meer, die valt onder Russische sancties.

 7. Juli 2020 – hevige pijn op de borst > Streek Ziekenhuis > diagnose pancreaskanker stadium Bethesda-5 Dat is op sterven na dood maar met pillen op te rekken naar twee jaar.
  Doorverwezen naar Erasmus MC, nieuwe onderzoeken, stent zetten in de galweg, diagnose Bethesda 3, Ok dus een paar jaar extra. Nieuwe pillen. > gevolg bijwerkingen.
  Uitgebreid gezocht op internet naar alle vormen van pancreas ziektes.
  Aangezien geen enkele dokter / specialist mij kon vertellen wat er nu precies aan de hand is om de CT scan foto’s gevraagd, Die zef verder bestuderen,
  UMC – die heeft een artikel over vervetting door cholestorol van de pancreas. (zonder beelden)
  Interessant > genezing is mogelijk met een aangepast dieet. 5 Dietisten versleten en dus mijn eigen dieet vast gesteld.
  Resultaat > volgende maand 78 jaar oud, zit vol met energie, ben flink actief met creatieve zaken waarmee ik anderenhelp.
  In die tijd heb ik een ker een telefoontje van de huisarts gehad a 26.50 euro van nog geen 5 minuten.
  Huisartsen in de werkelijke zin van het woord bestaan niet meer.
  Het zijn allemaal PILLENSCHRIJVERS. Er komt geen menselijkheid meer aan te pas.
  Vorig jaar gestopt met de pillen te slikken en dus nu rotzooi vrij.
  Je valt liever dood neer dan een dokter te bellen.

  • Wat een verhaal! Maverick je weet toch wel dat je gewoon harstikke geluk had. Pancreaskanker is bijna 100% einde verhaal. Wat je er ook wel of niet aan doet. Los daarvan heb ik diep, diep ontzag voor hoe je hiermee bent omgegaan. Pluk de dag en live long and prosper!

  • Goed zo! Maar je had het ook beter aan mij kunnen vragen dan aan die pillendraaiers. Ik had je zonder nadenken eerst het Pauling Protocol aangeraden om je eerst wat meer tijd (gemiddeld 15 jaar, uiteindelijk bewezen na dubbelblind onderzoek onder duizenden patienten door crazy Japanse onderzoekers) te geven. En dan middels dieet, vasten en mega-dosering met vitaminen en hun co-factoren je probleem om zeep helpen.

   Dan zijn er nog artsen die ook de weg weten om succesvol kanker te overwinnen, bv onze Nederlandse Dr Robert Gorter met een bewezen protocol dat natuurlijk door Big Pharma zo veel mogelijk in de wielen gereden wordt.

   Gezondheid!

  • Beste mensen

   100% met beste Maverick eens

   &

   Betoog in de link welk is gestuurd door

   Lizebeth
   augustus 16, 2022 at 18:38

   Vermeld wederom wat werd aangehaald door Ringo Dada

   Al het Goede komt van het Kloppend Hart van Moeder Aarde
   Heden ten dage genaamd India

   Dank U

 8. Heb tot halverwege 2012 een hele fijne huisarts gehad, deze praktijk werd helaas geroyeerd.
  Mijn dossier is vervolgens in een nieuwe grote praktijk gedumpt, kan hier met geen mogelijkheid weg omdat geen enkele praktijk in de buurt nog patiënten aanneemt .
  Ben er in tien jaar tijd hooguit twee keer langsgeweest.
  Ik ga er nu nooit meer heen.

 9. 5 Jaar geleden een hart infarct gehad en zijn er 2 stents geplaatst.
  Ik heb 1 jaar de medicijnen geslikt en ben ze toen allemaal af gaan bouwen en gebruik nu helemaal niets meer.

  Omdat hart en vaatziekten in de familie zit heb ik zeker 30 jaar het dieet van de hartstichting gevolgd en mijn cholesterol bleef maar stijgen.

  Na mijn hart infarct had ik er helemaal genoeg van. Ik ben koolhydraat arm gaan eten en in de morgen begin ik met uitgebakken spek en 3 eieren. Verder ben ik meer vet rundvlees gaan eten en groenten. Ben ook matig met fruit vanwege de suikers.

  Bij mijn eerste controle bij mijn cardioloog kreeg ik te horen dat mijn medicijnen aansloegen ( die ik al ruim 1 jaar niet gebruikte) want mijn cholesterol was aan het dalen.

  Ik zeg tegen de cardioloog ” ik ben al 1 jaar van alle medicijnen af ook van de bloedverdunners en dat ik mijn ontbijt begin met uitgebakken spek met 3 eieren en dat ik nu meer vet rundvlees ben gaan eten en koolhydraat arm en ik mij nog nooit zo goed heb gevoeld.

  Het resultaat was dat ik nooit geen oproep voor nieuwe controle heb ontvangen.

  Ik ben helemaal klaar met die zogenaamde “wetenschappers” .
  Ik luister naar mijn lichaam en blijf zover als mogelijk van artsen zeker na het hele corona schandaal waar de meeste artsen aan meegewerkt hebben en daarmee mede verantwoordelijk zijn voor duizenden zoniet honderdduizenden doden die we nog gaan krijgen mede door hun toedoen.

   • @ rrr augustus 16, 2022 at 14:17,
    Al die fondsen zijn door en door corrupt, er zijn al meer dan honderd jaar alternatieven omdat te voorkomen. Maar zodra ze dat zouden vertellen, hebben zij geen bestaansrecht meer. Daarom worden we onnozel gehouden door die fondsen. Ze blijven ook constant roepen dat zij hun onderzoek bijna klaar hebben en u het laatste beetje moet bijdragen in de vorm van donatie. Dat roepen zij nu al meer dan 40 jaar. Een beetje oplettende lezer/luisteraar zal het direct opvallen, dat we misleid worden door die charlatans.

    • Was tijd geleden een professor op TV, vertelde dat hij/men nu de oorzaak van Parkinson wist. Jawel opslag van gifstoffen in de hersenen, was mij allang bekend. Ik blij dat eindelijk er vanuit die hoek dat bekend werd gemaakt. Maar toen kwam de aap uit de mouw, er was nog veel geld nodig om een middel te maken dat die ziekte kon oplossen. M’n mond (wilde wat anders zeggen) viel open van verbazing van de domheid die hij uitte. Het is nl al lang bekend wat er dan kan worden gedaan, maar dat komt de farmacie niet van pas, dus wordt het doodgezwegen of afgedaan als kwakzalverij. Zal veel mensen niet onbekend voorkomen.

   • @rrr en Qvic: ja, wij toentertijd van het Thoraxcentrum van de Medische Faculteit en Dijkzigtziekenhuis kregen regelmatig van de Hartstichting feestavonden aangeboden en het kon niet op, het kon niet op. Ben nooit gegaan maar ik wantrouwde die stichting daarom. Het geld opgehaald voor de zogenaamde onderzoeken kwam m.i. daar helemaal niet echt terecht en dat is later ook gebleken; er bleef (ik denk nog steeds) veel aan de strijkstok van de directeur en bestuur hangen. En inderdaad, je zou verwachten dat men toch wel al heel veel uit het zgn onderzoek gehaald zou hebben. Het is een verdienmodel zoals zoveel van dit soort zaken. Ik spreek over 50 jaar geleden!

    • Het is ook maar gewoon een bedrijf. Dat geld binnen moet zien te harken zodat de bazen en het personeel inkomsten en dus werk blijven houden. De collectanten laten zich gratis voor het karretje spannen. Voor hun eigen goede gevoel gaan ze de deuren langs.

  • Ik ben nu bijna 76 jaar oud en in mijn jonge jaren heb ik als medisch secretaresse op de afdeling Thorax Chirurgie en Cardiologie van de Erasmus Universiteit gewerkt. In de koffiekamer van de OK verbaasde het mij dat de chirurgen roomboter op hun brood deden (er was altijd allerlei brood en -beleg aanwezig) plus vette worstbeleg en volle melk dronken. Daar sprak ik een van de professoren op aan en wat die zei sloeg alles: “dat is een grote flauwekul”. Nu had ik zelf ook altijd al dat vermoeden want ik had ook ooit eens een verhandeling gelezen dat de aandoening atherosclerose vooral was toegenomen toen de mensen van roomboter overgingen op margarine, die in de begintijd wel van heel slechte kwaliteit was (o.a. Van Bergh & Jurgens) en zijn oorsprong kwam uit Frankrijk. Mensen aten daarvoor spek, eieren, boter en rundvet en de hartinfarcten waren zeldzaam. Margarine kwam in de plaats van roomboter en dat is een heel slechte ontwikkeling geweest. Bovendien is de industrie zich verder met de voeding gaan bemoeien en voila, we zitten nu met de “gebakken peren”. Gelukkig heeft de familie van mijn vaders kant een boeren achtergrond en heeft mijn moeder gekookt voor rijke lui en was zij zeer goed op de hoogte van gezond en kwalitatief goede voeding. Als kind (van net na de oorlog en de crisisjaren meegemaakt) kregen wij altijd een boterham met beleg (ook dat soms niet) en de rest met tevredenheid wat inhield zonder beleg maar wel met boter en verder de gezonde Hollandse kost met veel groenten en fruit. Ik heb nooit margarine en industriële voeding gegeten. Voor mij puur natuur en als vegetariër iedere dag minstens twee eieren. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat heel veel hart- en vaatziekten ontstaan door jarenlang slechte voedingcultuur buiten natuurlijk de aangeboren stofwisselingsziekten.

   • De Nederlanders moesten aan de goedkope margarine zodat de boter duur naar het buitenland kon worden verkocht want daar aten ze in die tijd geen margarine.
    Mijn vader, boer, vertelde dat vroeger wel aan ons. Ook hij had het over van den Bergh en Jurgens en alles wat u nog meer schrijft. Ook wat u zegt over die chirurgen.

   • Willie, mooi bericht. Dank voor het delen.

    Wat een tegenstrijd hé…

    Als ik doktoren voor het ziekenhuis tijdens hun pauze zie roken denk ik ook; hoe dan?
    Vroeger weleens bij de neuroloog geweest; heel haar jas en adem stond naar nicotine.
    Deed me niet echt een vertrouwd gevoel geven…meer zo van; is deze dokter levensmoe? Zo ja, wie ben ik dan dat zij daar zich echt betrokken bij voelt.

    Aanname natuurlijk maar het gaf gewoon echt een slechte indruk op me.

    Mooi om vanuit alle hoeken te zien dat mensen zich bewuster worden van de tegenstrijdigheden.

    Vanuit de fruitteelt sector (ik ben gewassen inspecteur) zie ik de groei ook ontstaan bij velen die bijv. kassen hebben. Iedereen wordt op een eigen wijze geraakt/ bewust gemaakt van het feit dat corruptie diep in vele systemen verwerkt is.

    En dat is confronterend…. maar langzaam en zeker…. zijn er steeds meer mensen die hen krachten samen bundelen en dát doet me wel echt goed.

    Dank voor uw input en openhartigheid uw persoonlijke ervaringen te delen, verfrissend !

  • Het merendeel v.d burgers verdiept zich niet in de juiste voeding. Gooien hun supermarktkar vol met fabrieksvoeding. Eten dit dag in dag uit, jarenlang. En dan vindt men het vreemd dat er zoveel chronische zieken zijn wiens aantal jaarlijks toeneemt.
   De wereldwijde leugen dat hartaanvallen door een te hoog cholesterol voortkomt, is stevig ingebakken in de medische wereld.
   Er is is wereldwijd een groep cardiologen die deze leugen proberen te bestrijden maar worden uiteraard reeds jaren doodgezwegen door de ” medische ” wereld, die uitsluitend functioneert door het voorschrijven van pillen.
   Het zijn ontstekingen in de bloedvaten die o.a hartaanvallen veroorzaken, ontstaan door jarenlange onjuiste voeding.
   Cholesterol is zelfs van levensbelang aldus het boek: ” de Cholesterol leugen ” van prof. Walter Hartenbach.
   De juiste voeding is de enige basis om gezond te blijven i.p.v je over te leveren aan de pillen-maffia!

 10. Huisartsen zijn gewoon kwakzalvers en daar drijft het gehele medische wetenschap op met list en bedrog. Het goedkoopste alternatief is chloordioxide, dit super medicijn wat al 150 jaar op de markt is. Is in 2018 in eens verboden in Nederland in de aanloop van het Covid. Want het is in wezen een huisarts/ziekenhuis killer. Want het geneest alle kwaaltjes in jouw lijf. Het geeft jouw een pure zuurstof boost wat alle slechte bacteriën, parasieten, schimmels en andere rotzooi doodt. Als je dat samen met die algen pilletjes of poeder inneemt zorgt dat ervoor dat alles op de natuurlijke basis afgevoerd wordt. Alle suikers ook die chemische nul calorieën, zorgen dat jij sneller kanker krijgt, want kanker cellen houden van suiker zuur. Verdiep je zelf in voeding en hoe je lichaam werkt, dat scheelt een hoop ellende en kun je de medische onwetenschap vermijden. Zo ook vermijdt zoveel mogelijk alle draadloze stralingen, zoals WIFI en 3,4,4+ en 5G netwerken, deze verstoren jouw eigen bioritme. Zonder deze stralingen zou je wel 20 jaren gezond ouder kunnen worden.

  • Simpele Natrium BI Carbonaat – Baking soda werkt ook. Verhoogt het zuurstofgehalte, neutraliseert de PH waarde, enz. Zonder moeilijkheden aan te schaffen en betaalbaar bovendien. Twee theelepels op een longdrink lauw water, eenmaal daags en/of als meerdaagse kuur.

   • Idd. Dr Tullio Simoncini behandeld en geneest veel van zijn kankerpatienten met natrium bi-carbonaat. Het dood nl de schimmelinfecties die volgens deze doc de oorzaak zijn van kanker, dat slechts een beschermingsmechanisme van ons lichaam is tegen dodelijke schimmelkolonies.

 11. Suiker/glucose moet niet de schuld krijgen van wat vaccins veroorzaken.
  Het was in de tijd van de hongercrisis in Biafra met doodzieke, uitgemergelde kinderen.
  Een arts had het tijdens een klinische les over een goedkoop medicijn namelijk een zakje zout en een zakje suiker.
  Het zakje zout om het vocht in het lichaam vast te kunnen houden en het zakje suiker geeft de broodnodige energie om te kunnen herstellen.

  • Aangevuld met voedsel anders redt je het nog niet. Maar dat is wel duidelijk uiteraard. V.w.b. suiker het beste oersuiker gebruiken aangezien het geraffineerde suiker aan een stofje ontbreekt waardoor het dat stofje uit je eigen lichaam haalt t.w. kalk – vandaar w.s. zoveel klachten te maken met botontkalking, etc.

   • Misschien, deze kende ik nog niet. Maar wel de vele melkproducten die in NL worden ingenomen. In de aziatische en andere warme landen waar men dat niet doet, komt botontkalking veel minder voor. Is al jaren bekend. Vroeger was het Joris 3 pinter en Melk Moet, nu is de reclame dat koeien zielig zijn en na 6 jaar uitgemolken zijn en moeten sterven. Dagelijks reclame hiervoor op radio en tv. Zal wel om stemming te maken in kader van het verdrijven van de boeren zijn.
    De vele koemelkallergieën hebben te maken met de bewerking van de melk voordat het bij de mensen is. Stofjes zijn er nl. uitgehaald die wel nodig zijn om melk goed te kunnen verteren. En dan hebben we het ook niet gehad over de halfvolle melk en andere light producten. Net als hierboven is vermeld, de chirurgen wisten het wel, alleen zij moeten de protocollen volgen en datgene adviseren wat ervoor zorgt dat iemand langdurig chronisch ziek blijft. Dat is het verdienmodel, voor henzelf en de farmacie!

   • Suiker/glucose moet niet de schuld krijgen van wat vaccins veroorzaken.
    Het lichaam produceert enzymen voor de suikersplitsing.
    Ook botontkalking ontstaat na vaccinatieschade.
    Denk aan de dikke enkels, hoe ontstaan die? [weefselschade ]
    Men geeft ook suiker de schuld van tandbederf, wat onzin is.

   • Botontkalking komt door gebrek aan vitamine d3 en zijn co-factor vitamine k2 die zorgt dat de calcium in de botten terecht komt. Calcium zit gewoonlijk plenty in gevarieerde voeding.

 12. Ik ben helemaal klaar met die massamoordenaars en ook met de mensen die er in geloven.
  Laatst zij iemand nog tegen mij: maar ga je ook niet naar de dokter als je heel ziek bent?

  Mijn antwoord was: iedereen die ik ken en is overleden had een dokter en het was ook vaak de laatste die ze gezien hebben voordat ze dood waren.

  De glazige blik van diegene sprak boekdelen en ik meen het, noodhulp als hechten of zetten prima. Zou er bloed bij moeten dan houdt het op, dat wil ik niet. Ik doneer ook niet en krijg dan vaak van het deugvolk direct te horen dat ik dan ook maar niks zou mogen krijgen. Zij snappen het niet,ik WIL het niet, als mijn lichaam niet zelf kan herstellen is dat het einde.

  Sukkels want dat zijn het geloven in wetenschap en dat zij alles kunnen, die zijn bang om te sterven en willen zo min mogelijk risico en zo oud mogelijk worden. Ik wil leven tot het eind en me geen zorgen maken over de dood. Je wordt geboren om dood te gaan, na je geboorte zal alles steeds minder gaan worden en ben je al bezig met aftakelen. Niets nieuws, dood ga je toch.

 13. In het begin van de corona leugen had ik een fijne huisarts, hij hielp me zonder handschoentjes en mondkapje, ik geloofde al vijf weken in de Grootste Leugen in de geschiedenis van de mensheid, ik zeg: Dokter? Bent U niet bang voor corona, hij moest lachen, ik weet wat er aan de hand is, zei hij, een stevig griepje, meer wou hij het niet noemen, drie maanden later was deze goede man ontslagen, de Bazin van deze huisartsenpraktijd wilde mij mijn plaspillen ontzeggen, als ik drie dagen die niet inneem stik ik in mijn eigen vocht, ik gelijk een klacht ingediend en gepubliceerd in de beoordelingen van artsen, toen had ze haast om mijn pillen toch maar te geven, anders was ik echt dood geweest, het lijkt of dat de bedoeling ook is ( of is alles nog steeds voor onze gezondheid? )

  • Ja, alles is nog steeds voor onze gezondheid! In positieve of negatieve zin, wij moeten er niet beter van worden, dat zou teveel gevraagd zijn. Elders al genoemd: we moeten langdurig chronisch ziek worden gehouden, verdienmodel.
   En om dat te bereiken gaat er ook nog eens 600 miljoen euro gekort worden op de gezondheidszorg, met name de thuiszorg voor ouderen en gehandicapten en op de huisartsenzorg. Oh die arme huisartsen, ook nog gekort en ze hebben het al zo druk. Mogelijk nu nog wel, maar we hebben toch een regering die goed vooruit kan kijken en plannen…. Ja die regering weet wat de bedoeling is. Wij toch ook?!!

   • Dat zeggen ze zelf ook gewoon hoor, die bazen van de ziektekostenverzekeringen. “Mevrouw, we verdienen aan zieke mensen, niet aan gezonde.” Hoe duidelijk wil je het nog hebben als zo’n hoge pief zoiets tegen je zegt.
    We zijn er dus alleen maar om geld in hun laatje te brengen. En dat gaan niet als we gezond zijn.

 14. De laatste keer toen ik bij “mijn” huisarts was droeg ze hèt symbool van onderwerping op haar gezicht, maar halverwege het consult was het lapje ineens niet meer nodig.
  De eerstvolgende keer dat ik daar verzeil en im zie dat de huisarts zo’n symbool op z’n porum draagt zal ik ‘m of haar accuut melden, dat ik iemand die zoiets ònwetenschappelijks draagt NIET seriéus kán nemen en zal ik me òmdraaien en de praktijk verlaten.

 15. Beste Mensen

  Westerse Witte pakken Medicijnmannen en vrouwen zijn van begin af aan nooit te vertrouwen geweest
  Die handelen Werken en krijgen uitbetaald in opdracht van de Chemicalische Farmatie bedrijven

  En aangezien Chemicalie nooit goed is in een wezenlijke belichaming
  Zijn al die kwakzalvers dus Wezens Haters
  En is het heel makkelijk voor hun of het nou een konijn is of een mens
  Zo uit de weg te ruimen

  Heb zelf heel vaak doktoren gezien
  Die werken onder invloed van alcohol
  Hoofdzakelijk de Slachters
  Met namen die eindigen op Urgen en Logen

  Heb namelijk vaak genoeg een
  zieken-slacht-huis bezocht
  En deze Westerse Farmatie Heksenketel brouwers Kwakzalvers hebben de heele wereld besmet met hun praktijken via door hun gedwongen zo te handelen slaafjes genaamd doktoren

  Dus gewoon door en via de Kwakzalvers Slaven alles teweeg gebracht onder bedrijging

  Makkelijk hè
  Zo wassen en drinken de grote Cannibalen hun handen met bloed en kunnen die gewoon zeggen
  Nee hoor dat hebben wij niet gedaan
  Dat waren de doktoren
  Zoals Bill Gates en al zijn vrienden

  Dank U

 16. Alle artsen welke toegeven voor de gifprik te zijn zijn niet mijn artsen. Ik vraag de heren en dames artsen gewoon recht voor de raap of ze pro of contra gifspuit zijn. Is er eentje voor dan vraag ik om een arts welke tegen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in