Enkele weken geleden deelde Tom Van Grieken van de patriottische partij Vlaams Belang een video van een drom moslims buiten een moskee in Antwerpen. Hij merkte daarbij op dat dit de echte reden was om strengere quarantaineregels in de stad in te voeren. Dit is volgens vertegenwoordigers van twee moskeeën aanzetten tot haat en discriminatie.

Het was in verband met de viering van het Offerfeest dat een menigte moslims voor een moskee door Van Grieken op film werd vastgelegd en zich op social media verspreidde.

“Dit is de echte reden waarom héél de provincie Antwerpen gestraft wordt”, tweette Van Grieken. Dit wordt door moslims geïnterpreteerd als het aanzetten tot haat en discriminatie, en als bewering voor de toename van het Coronavirus, volgens de twee moskeeën die nu een aanklacht hebben ingediend.

De gefilmde moskee beweert dat het te wijten was aan veiligheidsmaatregelen in verband met de pandemie dat er buiten een menigte en een rij ontstond. Ook wordt beweerd dat de politie ter plaatse is gekomen om te controleren dat iedereen voldoende afstand hield en dat men niets had ontdekt om over te klagen.

Uit de video die voor de komst van de politie is gefilmd, blijkt echter duidelijk dat er geen sociale afstand wordt gehouden.

Kindermoordenaar Marc Dutroux eist vrijlating: Getuige berichtte van “rijke en machtige mannen” die bij seksfeesten kinderen doden

  Belgische premier overweegt verplichte vaccinatie: "Het doel is duidelijk: we moeten iedereen vaccineren"
Vorig artikelKajaks, reddingsvesten vliegen de deur uit bij Franse sportwinkel nu asielzoekers zich voorbereiden op de oversteek van het Kanaal
Volgend artikelNieuwe Somalische wet staat kindhuwelijken toe zodra een meisje geslachtsrijp is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. FOUT FOUT FOUT Tom van Grieken
    moslims maken nooit fouten en volgens altijd de regels.
    Toch volgens de linkse klootzakken.
    Wij maken fouten, en zijn altijd in fout.
    Zo is het, in ons mooie linkse Europa.

  2. Allemaal testen en als blijkt dat het percentage hoog is dan hun excuses laten aanbieden. Die Noslims denken het altijd beter te weten en het recht aan hun kant te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in