Woede bij Belgische moslims na verklaring over de werkelijke reden voor strengere quarantaineregels

2
1647

Enkele weken geleden deelde Tom Van Grieken van de patriottische partij Vlaams Belang een video van een drom moslims buiten een moskee in Antwerpen. Hij merkte daarbij op dat dit de echte reden was om strengere quarantaineregels in de stad in te voeren. Dit is volgens vertegenwoordigers van twee moskeeën aanzetten tot haat en discriminatie.

Het was in verband met de viering van het Offerfeest dat een menigte moslims voor een moskee door Van Grieken op film werd vastgelegd en zich op social media verspreidde.

“Dit is de echte reden waarom héél de provincie Antwerpen gestraft wordt”, tweette Van Grieken. Dit wordt door moslims geïnterpreteerd als het aanzetten tot haat en discriminatie, en als bewering voor de toename van het Coronavirus, volgens de twee moskeeën die nu een aanklacht hebben ingediend.

De gefilmde moskee beweert dat het te wijten was aan veiligheidsmaatregelen in verband met de pandemie dat er buiten een menigte en een rij ontstond. Ook wordt beweerd dat de politie ter plaatse is gekomen om te controleren dat iedereen voldoende afstand hield en dat men niets had ontdekt om over te klagen.

Uit de video die voor de komst van de politie is gefilmd, blijkt echter duidelijk dat er geen sociale afstand wordt gehouden.

Kindermoordenaar Marc Dutroux eist vrijlating: Getuige berichtte van “rijke en machtige mannen” die bij seksfeesten kinderen doden

Belgische politieagenten zeggen dat sommige burgemeesters de kant van no go-zone bendes kiezen

2 REACTIES

  1. FOUT FOUT FOUT Tom van Grieken
    moslims maken nooit fouten en volgens altijd de regels.
    Toch volgens de linkse klootzakken.
    Wij maken fouten, en zijn altijd in fout.
    Zo is het, in ons mooie linkse Europa.

  2. Allemaal testen en als blijkt dat het percentage hoog is dan hun excuses laten aanbieden. Die Noslims denken het altijd beter te weten en het recht aan hun kant te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here