Wil Australië de wereld laten zien hoe mensen onder dwang gevaccineerd moeten worden?

Life Site editor John-Henry Westen vertelt hoe een van ’s werelds meest aantrekkelijke landen om in te leven nu snel verandert in een nachtmerrie voor iedereen die zich niet wil onderwerpen aan het verlangen van de staat om zijn inwoners te controleren.

Dr. Bella d’Abrera, directeur van het programma ‘Foundations of Western Civilization’ van het Institute of Public Affairs in Melbourne, is van mening dat de onvoorstelbare maatregelen die de regering tijdens de Coronacrisis tegen de vrijheid heeft genomen, doen denken aan Berlijn in de jaren zestig van de vorige eeuw. Ze vermoedt dat de maatregelen waarschijnlijk worden uitgevoerd als een soort test om te zien hoe een regering een bevolking kan controleren.

De deelstaat West-Australië heeft wetgeving uitgevaardigd om de politie of andere bevoegde ambtenaren in staat te stellen personen vast te houden en, indien dat nodig wordt geacht, hun onderkleding met geweld te verwijderen om een vaccin te kunnen toedienen.

De media en de interpretatoren van de radicale veranderingen in Australië zijn het echter niet eens over de vraag of deze buitengewone maatregelen werkelijk zullen worden genomen om te vaccineren en dat de overheidsambtenaren proberen de bevolking gerust te stellen dat massale vaccinaties tegen Covid-19 vrijwillig zullen blijven. Deze geruststellende berichten rijmen echter niet goed met de manier waarop de politie haar uitgebreide bevoegdheden al gebruikt om burgers te arresteren en op de grond worstelen die weigeren om mondkapjes op openbare plaatsen te dragen.

Melbourne lockdown: Politie kan zonder huiszoekingsbevel woningen binnengaan om ter plaatse “steekproefcontroles” uit te voeren

Inmiddels 4.576 DODEN 199.213 Letsels: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 'vaccins'

1 REACTIE

  1. Tja, zij willen effectief beleid.
    Niet die lange weg van arresteren, interneren en dan “douchen”.

    ewoon, direct, prikje….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here