De Oekraïne-crisis heeft zich zo snel ontvouwd dat ik denk dat niemand van ons het kan bijhouden. Terwijl ik dit schrijf, lijkt het erop dat de Russische strijdkrachten op het punt staan de volledige controle over Mariupol te krijgen. Terwijl Rusland voortgaat met de meest ongekende militaire manoeuvre uit de geschiedenis, zijn de melodramatische krachten die deze catastrofe in gang hebben gezet, op hol geslagen. En ondertussen nemen de Russen het allemaal maar op de koop toe, alsof ze geconditioneerd zijn door honderden jaren van echte en psychologische oorlog. Wat de wereld hier niet beseft, is hoe vastberaden en geëngageerd het Russische volk kan zijn, schrijft Phil Butler.

“Er kan geen vrede in de wereld zijn zonder Rusland.” ∼ Vladimir Poetin

Deze keer echter zal de “splitsing” tussen West en Oost blijvend zijn. Er is te veel gebeurd, en te snel. Het onbekwame presidentschap in mijn land, dat door technocraten en hedgefondskoningen als een team sokpoppen wordt geleid, heeft de zaken te veel uit de hand laten lopen. En nu heeft de liberale elite maar één kans – om alles op alles te zetten. Helaas, voor mijn landgenoten is de mediazeepbel compleet, op een paar schaarse stemmen na. En ook zij zullen binnenkort zwijgen. Washington en Londen runnen Kiev als een centrale commandopost op het slagveld, hoewel velen betwijfelen of de president van Oekraïne daar nu zelfs maar is. Het “nieuws” komt, zogezegd, uit de hoofdstad van Oekraïne. Maar het is helemaal geen nieuws.

Als u zich de eerste dagen van het conflict herinnert, dan herinnert u zich zeker de niet-helden van Snake Island. Dat was een martelaarschap van weerspannige Oekraïense soldaten tegen de binnenvallende horden, dat nooit heeft plaatsgevonden. Dan was er een nieuwe vliegende ace, verwant aan de Rode Baron van Duitsland, die het luchtruim boven Oekraïne van de Russische luchtmacht wegvaagde. Alleen was er geen “Geest van Kiev” – althans geen bevestigde ace. Maar toch, interessant genoeg, verdiende de mythe een Wikipedia pagina. Maar natuurlijk is mijn oude vriend Jimmy Wales toch al een belangrijke speler in deze wereldorde. Dan waren er de wijd verspreidde foto’s van Zelenskiy die zijn troepen bezocht in vol gevechtstenue. Alleen bleken die foto’s van 2021 te zijn, een jaar vóór dit conflict. Ze zijn nog steeds wijd verspreid, dus u weet het. O, en de gewonde bejaarde dame die de voorpagina’s van sommige Westerse media haalde? Herinnert u zich, het verbonden gezicht, de droevige blik, het verwoeste stadsgezicht? Nog een vervalsing. Van een gasexplosie in 2018. Bij al deze pogingen tot rook en spiegels kan ik alleen maar denken aan hoe glashelder het allemaal eigenlijk is. Denkt u dat de Heer der heerscharen, Allah of Jezus zelf zich in zulke illusies zou hullen? Ik moet denken aan iets van een groot schrijver:

  Bloed, chaos en verval: dit zijn de vruchten van ongebreidelde westerse hoogmoed

“God zal binnenvallen. Maar ik vraag mij af of de mensen die God vragen om zich openlijk en rechtstreeks met onze wereld te bemoeien, wel beseffen hoe het zal zijn wanneer Hij dat doet. Wanneer dat gebeurt, is dat het einde van de wereld.” ∼ C.S. Lewis, The Case for Christianity

Dit alles doet er niet toe. Niemand gelooft iets anders dan wat hem gezegd wordt. De enige Amerikanen, Britten of Europeanen die geloven dat het allemaal bedrog is, zijn degenen die ervaring hebben met de Westerse reclamemachine. U weet wel, dezelfde hongerige machine die ons alles verkoopt wat de elites willen dat wij lezen, zien en horen. Het is voorgoed kapot, de wereldgemeenschap die zij ons verkocht hebben. Hoe ironisch, dat dezelfde kwaadaardige elites die de globalisering voor het “welzijn” van de mensheid geschapen hebben, haar nu aan stukken blazen. En weet u hoe ik kan zien dat het allemaal voorbij is? Is het niet duidelijk waarom al onze analyses, studies, en onze oproepen tot matiging zwijgend op de vloeren van de westerse hofsteden vallen? Het heeft gewerkt. De propagandamachine heeft haar werk gedaan.

Kijk maar naar de situatie met de Biolabs, die gefinancierd worden door het Ministerie van Defensie van de Verenigde Staten en met de hulp van de Britse ambassade. Ondanks het feit dat de Amerikaanse regering heeft toegegeven dat ze bestaan, beweren alle Amerikaanse en Britse media dat ze niet bestaan.

Nazi’s. De Bandera fascisten die de Euromaidan coup hebben gekaapt? Het zijn schimmen. Ze bestaan niet op de BBC, de New York Times, de Wall Street Journal, de Washington Post, CNN, NBC, CBS, ABC, PBS en zelfs niet op Discovery Channel. Google, Meta, Twitter, Jeff Bezos, Elon Musk, Microsoft, de hele Big Tech industrie, heeft elk zwak signaal van Rusland of Russische sympathisanten geblokkeerd. Voor iedereen op deze platforms is iedereen met een leidende rol in Oekraïne George Washington of Moeder Teresa. Het bloedbad van Odessa? Het was een brand in een afvalcontainer buiten het douanehuis. Een fictie, Russische propaganda, weer een complot van de grote, slechte en machtige Poetin. NIETS, geen bewijs, geen openbaring van God zelf zou nu de vurige liberalen in mijn land van onze schuld kunnen overtuigen. NIETS.

  Speciale militaire operatie, seizoen 2 - De gemoederen beginnen verhit te raken

Laatst hebben enkele bioscoopmensen bewijzen bij elkaar gezocht waaruit blijkt dat de Oekraïner Zelenskyy in een uitzending een groen scherm heeft gebruikt, om de kijkers ervan te overtuigen dat hij nog in Kiev is. Weer een vervalsing. De insinuatie is duidelijk. Maar, het doet er niet toe. Kiev beweert dat 14.000 Russische soldaten gedood zijn door de machtige Oekraïense strijdkrachten. Hun Ministerie van Defensie zegt dat Rusland nog maar één tank en een paar oude gevechtsvliegtuigen heeft, en dat zijn munitie bijna op is. Maar de nazi’s, die de burgers van Mariupol gijzelen en als schild gebruiken, hebben de Russen er niet van weerhouden de stad in te nemen. Op de sociale media blijven hordes Oekraïense en NAVO-trollen dezelfde oude foto’s verspreiden van een Russische tank die in brand staat of een Russische helikopter die neergeschoten is. Elk gebouw dat aan stukken wordt geblazen met nazi’s erin is plotseling een oorlogsmisdaad. Maar er ontbreekt iets.

Waar zijn de massagraven, het bloed en het bloedbad, de rijen Russische slachtoffers? Waar is al het ijzer opgestapeld? Hoe komt het dat die fancy oorlogsdrones die Washington stuurt deze Oekraïense overwinningen niet aan het licht kunnen brengen? De herovering van steden, de bittere nederlagen toegebracht aan die verdomde Russen, waar zijn die? Het is fenomenaal als u erover nadenkt. Waarom heeft het Russische volk niet het advies van de Amerikaanse senator Lindsey Graham opgevolgd en de wereld gewoon van Vladimir Poetin verlost? Staat Rusland niet op instorten? Waarom zien wij ondertussen minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov niet procederen voor de overgave van heel Rusland? Ik weet dat u mij hier begrijpt. Het is Noord-Amerika en het grootste deel van Europa tegen Rusland, China, India, Iran, het grootste deel van het Midden-Oosten, Afrika en een groot deel van Latijns-Amerika tegen een corporatief media- en militair imperium. Het is gebeurd.

  Centrumrechts wil EU-brede dienstplicht uitvoeren en Brussel uitrusten met eigen nucleaire afschrikkingscapaciteiten

De Russen hebben Europa niet nodig. In feite hebben zij niemand nodig. Van alle naties op aarde is het grootste land meer zelfvoorzienend dan enig ander. Rusland is in alle opzichten een wereld op zichzelf. Het is twee keer zo groot als Amerika en bijna twee keer zo groot als China, en er is geen hulpbron waaraan het Russische volk tot het einde van de afzienbare toekomst gebrek zal hebben. Dat is nog iets wat de mensen in mijn land vergeten. 143 miljoen mensen hebben tweemaal de winbare natuurlijke hulpbronnen van 330 miljoen mensen in Amerika. Rusland, Iran, China, Brazilië en Venezuela hebben nog voor 130 biljoen dollar aan olie, gas, steenkool, goud, zilver, hout en zeldzame mineralen in de wereld. En de Westerse media denken dat McDonald’s en Apple die zich uit Rusland terugtrekken, de Russen pijn zullen doen.

“Ik ben hier, alleen, in het midden van nergens. Ik steek mijn hand uit en raak niets aan.” ∼ Haruki Murakami

Dit is de belachelijke, ironische, meelijwekkende waarheid van de westerse beschaving. Of ik moet zeggen, wat de westerse beschaving geworden is. Wat wij hebben is een soort culturele en raciale apartheid. En ik moet dat zeggen, want het is waar. Voor velen in de machtscentra van het Westen zijn Russen hetzelfde als zwarte Amerikanen of Hispanics dat in mijn land al generaties lang zijn. Russen zijn geen tweederangs burgers in Amerika, Groot-Brittannië of Duitsland, zij zijn derderangs. U weet wel, de mensen die hoofdzakelijk verdronken toen de Titanic ten onder ging. Het enige wat voor liberale Amerikanen lager op de mensheidsschaal staat, is bijvoorbeeld een Trump-aanhanger met een rebellenvlag.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MSM oorlogspropaganda: “Snake Island” verhaal valt in duigen nadat video toont dat Oekraïense soldaten levend in krijgsgevangenschap zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIn meer dan 25 landen is minder dan 15% van de bevolking gevaccineerd. Waar zijn die miljoenen doden?
Volgend artikelVaccinzeloot krijgt pericarditis na COVID-19 booster
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Gewoon de rug geven aan Oekraïne, en de oorlog stop voor zichzelf. De inmigranten kunnen ook naar amerika, uk, asia ipv europa.

 2. De linksen in Europa zijn te stom om voor de duvel te dansen.

  USA beginnen nodeloze en ongerechtvaardigde oorlogen, naar aanleiding van een nep “9/11” (daar waren wel wat terroristen bij betrokken, maar uigevoerd door USA staat zelf); dat ontaart in de Arabische lente, die dood en honger bracht, en waarin de Isis werd opgericht door ome USA en uitgezet naar Syrie.
  Ondertussen olunderen de USA nog even de goudvoorraad van Irak en Libie. maar de kosten worden al voor een groot deel betaald door ons, de Nato.

  merendeel kosten zijn de “vluchtelingen”die ik per direct zou terugsturen, oorlogen gestart door die vluchtelingen zijn afgelopen, dus ze kunnen gaan opbouwen.

  Wat wij moeten hebben is een rechtse regering, accuut, en dan visa’s intrekken voor alle werkloze vluchtelingen, en bij de grens met “Wir Schaffen Das” land uitzetten.

 3. In a truly sickening display of cruelty, Ukrainian soldiers film themselves calling the mother of a dead Russian serviceman to describe what’s left of him after an artillery strike, all the while mocking her reaction. The soldier holding the phone has been identified as Ivan Zaliznyak. A review of his social media accounts revealed a photo (https://twitter.com/russiausa/status/1507508907190665217?s=21) of him shacking hands with the former President of Ukraine Leonid Kravchuk.Additionally, we discovered that Zaliznyak also goes by the last name Pilipchuk, and was featured in a 2018 Bellingcat investigation (https://twitter.com/russiausa/status/1507519895415762944?s=21) into Ukraine’s Nazi problem. It appears that in the video above Zaliznyak/Pilipchuk is speaking with the slain Russian soldier’s girlfriend. His conversation with the mother was recorded in a separate video (https://twitter.com/osint_tactical/status/1507384942497615872?s=21).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in