Vandaag willen wij een beetje in hypothetische sferen duiken om het fysisch magnetisme te doorgronden dat uitsluitend voorkomt bij Covid-19 gevaccineerden. Is het mogelijk dat bij de injectie een nanotechnologie wordt toegediend om aan te tonen of iemand gevaccineerd is? schrijft R.R.

Rice, een particuliere universiteit in de Amerikaanse staat Texas, is in 2019 door de Bill & Melinda Gates Foundation gevraagd om mee te werken aan een vooruitstrevend project. Kevin McHugh, senior wetenschapper bij Rice, besprak de aangelegenheid van de Stichting als volgt:

“De Bill & Melinda Gates Foundation benaderde ons en zei: “Hé, we hebben een echt probleem: namelijk weten wie er gevaccineerd is.” Dus ons idee was om gegevens daarover op de persoon te zetten. Zo kunnen mensen het gebied scannen om te zien welke vaccins al zijn toegediend. En alleen diegenen te injecteren die nog nodig zijn.”

Rice University en het MIT Technology Institute, dat ook betrokken was, presenteerden een microneedle patch als oplossing. Zoals de ontwikkelaars in dit verband hebben besproken, brengen de micronaalden individuele patronen van microdeeltjes van nabije infrarood lichtdioden de huid in. Deze kunnen in de huid van de vaccin ontvangers deeltjespatronen creëren die met het oog onzichtbaar zijn, maar die met een aangepaste smartphone zichtbaar kunnen worden gemaakt.

Het individuele ingebrachte patroon wordt “quantum dot labeling” genoemd. Volgens de Rice University is dit te vergelijken met een barcode-streepjescode. De microdeeltjes die de fluorescerende kwantumstip-identificatie vormen, worden toegediend in combinatie met het vaccin. Maar de inenting kan niet worden gedaan met een gewone spuit. In plaats daarvan worden de micronaalden, die zijn gemaakt van oplosbare suikers, een polymeer genaamd PVA, een specifiek vaccin en de quantum dot kleurstof, op een pleister geplaatst.

  Factcheck: Nee, RFK Jr. zei niet dat COVID een etnisch gericht biowapen was dat Joden spaarde

Alle bovenstaande informatie is te vinden in de aanbevolen James Corbett documentaire, “WHO is Bill Gates”. Zie hieronder.

Met dit in het achterhoofd zou het uiterst dwaas zijn niet de mogelijkheid te overwegen dat de Corona-vaccinatiecampagne in die zin voorzorgsmaatregelen. Met andere woorden, het is mogelijk dat naast het experimentele mRNA en de vectorgeschiedenis, controlemechanismen werden geïnjecteerd die letterlijk onder de huid gaan.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie kondigde in april van dit jaar aan dat het een gelvormige biosensor had ontwikkeld om COVID-19-infectie bij ontvangers in een vroeg stadium op te sporen. De informatie-overbrengende hydrogel is bedoeld om “Super-Spreader-Events” op oorlogsschepen te helpen voorkomen. Amerikaanse soldaten die door het systeem als gevaarlijk worden geclassificeerd, worden gescheiden van de rest van de bemanning en in quarantaine geplaatst. Bovendien is het de bedoeling dat de hydrogel preventief alarm slaat, zodat tijdig medisch kan worden ingegrepen.

Interessant is dat Karen Kingston, voormalig adviseur van het farmaceutische bedrijf Pfizer, tijdens haar onderzoek van de respectieve octrooien voor het Covid-19 vaccin aanwijzingen tegenkwam die het gebruik van hydrogel suggereerden. In een gesprek met de Amerikaanse radiopresentator Kate Dalley verwees Kingston naar de paragrafen 219/220 in het US-Patent 10703789 van het biotechbedrijf Moderna.

Daar staat zwart op wit dat, zoals de ex-adviseur van Pfizer uitlegde, hydrogel, dat grotendeels uit grafeenoxide bestaat, behoort tot de lipide-nanodeeltjes die een beschermend pantser vormen voor het zeer gevoelige synthetische boodschapper-ribonucleïnezuur (messenger RNA, mRNA), zodat het de cellen in het organisme kan binnendringen en niet onmiddellijk na de injectie in zijn afzonderlijke delen uiteenvalt.

  Reiner Füllmich over de onderliggende agenda: "Deze mensen proberen ons letterlijk te vermoorden"

Zonder de zogenaamde lipide nanodeeltjes zou mRNA ongeschikt zijn als farmaceutisch transportmedium. Zoals Karen Kingston in een ander gesprek met de psycholoog Dr. Andrew Kaufman opmerkte, grapten de uitvinders van de technologie ooit dat je mRNA alleen maar scheef hoefde aan te kijken en het zou ter plekke desintegreren. Dit was duidelijk bedoeld om te wijzen op de ongekende broosheid van de constructie.

In de paragrafen van het Moderna-octrooi waarnaar Karen Kingston verwijst,wordt de hydrogel soms als volgt vermeld:

“In één uitvoeringsvorm zouden de polynucleotiden, voornamelijk constructen en/of mmRNA, die daarin zijn losgemaakt, in elke geschikte hydrogel kunnen worden ingekapseld. Hydrogels zijn een netwerk bestaande uit polymeerketens die hydrofiel zijn en soms worden ontwikkeld als een colloïdale gel, waarbij water als dispergeermiddel fungeert. Hydrogels zijn sterk absorberende (ze kunnen soms 99% water bevatten) natuurlijke of synthetische polymeren.”

Hierover zei Kingston:

“Dit betekent dat je een gel ingespoten krijgt die op zijn beurt zijn eigen gel vormt. Dit is een soort voorprogrammering die begrijpt hoe je een zelfvoorzienend miniatuursysteem in je lichaam kunt creëren. Het is een vorm van kunstmatige intelligentie en gesofisticeerde technologie. En de hydrogel is gemaakt van grafeenoxide. Dit is onweerlegbaar. Wat grafeenoxide in hydrogel betreft, zijn er honderden studies die u kunt vinden op de NIH-website. De reden dat er grafeenoxide in zit, is dat het een uitstekend geleidend medium is voor een elektromagnetisch veld. Als u verder leest in het octrooi in kwestie, zult u een ander octrooi tegenkomen dat betrekking heeft op het gebruik van hydrogel-lipide-nanodeeltjes. Deze zijn in staat om te communiceren en gegevens en signalen uit te wisselen met een externe draadloze ontvanger die in samenwerking met Qualcom is ontwikkeld. Ze kunnen dus een draadloos apparaat gebruiken om gegevens en signalen uit te wisselen met proefpersonen die deze vaccins toegediend hebben gekregen.”

  Bijna 40% van de Amerikaanse mariniers hebben het experimentele mNRA-vaccin geweigerd, voornamelijk uit angst dat het te snel ontwikkeld werd


Die technologie kan ongetwijfeld worden gebruikt om na te gaan of iemand al dan niet gevaccineerd is. Aangezien de zwarte markt van valse inentingsbewijzen floreert en steeds meer artsen doen alsof zij hun patiënten het heksenbrouwsel toedienen, is het naïef om te veronderstellen dat de pandemiebeheerders geen rekening hebben gehouden met deze dynamiek. Zoals in het begin al werd gezegd, dacht Bill Gates hier al over na voordat de WHO-epidemie uitbrak.

Kunnen we binnenkort dystopische scenario’s verwachten zoals in de Hollywoodfilm I Am Legend? Soldaten die door de straten patrouilleren en bij controleposten elektronische scanners gebruiken om na te gaan wie tegen Corona is ingeënt en wie niet. Als de helse rit van de afgelopen 18 maanden ons iets heeft geleerd, dan is het dat niets kan worden uitgesloten en dat alles te verwachten valt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldberoemde acteur schokt publiek: “Ze halen adrenochroom uit doodsbange kleine kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMeer bewijs dat ze weten dat het Covid-vaccin mensen doodt en verminkt, en toch zetten ze hun doodsprogramma voort
Volgend artikelUitvinder van mRNA-vaccins Robert Malone: Massavaccinatie brengt juist degenen in gevaar die tot de risicogroep behoren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. De code die ik kan lezen op mijn smartphone wanneer ik mijn bluetooth aanzet geeft aan of de persoon is geinjecteerd is , geen code (5E:FG:H6:78:HO:9T ) als voorbeeld. Geen code betekent niet geinjecteerd.
    ook typisch is dat de code uit 6 combinaties van 2 bestaat….666 haha of zoek ik nu weer te ver.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in