Nog meer bewijs dat zij weten dat het Covid-vaccin mensen doodt en verminkt zie je hier met een dokter en een hoofdverpleegster van een ziekenhuis van het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid en Human Services die melden dat het officiële protocol voorschrijft dat bijwerkingen van het vaccin NIET mogen worden gemeld, GEEN Covid-patiënten te behandelen met het veilige en effectieve Ivermectine, aangezien dit in feite illegaal is verklaard en je wordt ontslagen als je levens redt met Ivermectine, en NIET toe te staan dat het personeel vaccinatie weigert op basis van geïnformeerde toestemming als zij de dodelijke effecten van het vaccin op patiënten zien, schrijft Paul Craig Roberts.

In de video ziet u de arts en de verpleegsters praten over het kwaad van de gezondheidsautoriteit die opzettelijk mensen doodt en artsen en verpleegsters belet het leven van patiënten te redden. Dit gebeurt niet uit onbekwaamheid en onwetendheid. Mensen worden systematisch vermoord en Covid krijgt er de schuld van. Alle ongewenste bijwerkingen van vaccins worden toegeschreven aan Covid, niet aan het vaccin, en deze leugen wordt gebruikt om te rechtvaardigen dat de ongewenste bijwerkingen niet worden gemeld. U moet de korte video bekijken voordat hij wordt verwijderd als “Covid desinformatie”. Het is een video van eerstelijnsartsen en -verpleegkundigen die vertellen wat zij zien en meemaken.

Ook is gebleken dat het medische establishment een “test” heeft georganiseerd om de doeltreffendheid van HCQ te testen door te wachten met het toedienen van HCQ tot de patiënten in de laatste stadia van de ziekte waren. Zij deden dit ondanks het feit dat zij wisten dat HCQ effectief is in de vroege stadia van covid infectie en de progressie van de infectie tot staan brengt. In de latere stadia van de ziekte is HCQ niet meer, of lang niet meer zo effectief.

  Advocaat Reiner Fuellmich over Neurenberg 2.0: Gerechtigheid zal niet komen via de rechtbanken, maar door het volk dat in opstand komt

Na de test op deze wijze te hebben gemanipuleerd over de lijken van bedrogen patiënten, gebruikte het medisch establishment het gearrangeerde falen van HCQ om het gebruik van Ivermectine te voorkomen, dat effectief is in alle stadia van de ziekte.

Dit is nog steeds het medische protocol in Amerikaanse ziekenhuizen, hoewel Ivermectine hele gebieden in India heeft vrijgemaakt waar het wordt gebruikt om covid te voorkomen, de Tokyo Medical Association heeft Japanse artsen aanbevolen Ivermectine te gebruiken om covid te voorkomen en te genezen, dat het in grote gebieden van Afrika wordt gebruikt, waar ivermectine regelmatig wordt gebruikt om rivierblindheid te voorkomen en te behandelen, er weinig gevallen van covid zijn, en dat de overgrote meerderheid van de Amerikanen die door behandeling van covid genezen zijn, niet in ziekenhuizen genezen zijn, maar door artsen in particuliere praktijken die HCQ en Ivermectine toedienen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

VS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als “meststof”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerpleegkundige onthult: Mijn collega’s sterven na vaccinatie – “Deze vaccins zijn gevaarlijk”
Volgend artikelWie is ingeënt tegen corona en wie niet? Is geïnjecteerde hydrogel en grafeenooxide bedoeld om dit te controleren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. The Testimonies Project was created to provide a platform for all those who were affected after getting the covid-19 vaccines, and to make sure their voices are heard, since they are not heard in the Israeli media.
  We hope this project will encourage more and more people to tell their story. to view all the testimonies:
  https://www.vaxtestimonies.org/en/

  The testimonies project – the movie (107min)
  https://rumble.com/vmpbh3-38132823.html

  Fun, met de injectie/pas (1,5min)
  https://twitter.com/SulleyTruman/status/1440869928643465217

  Dezelfde categorie (lachen met), een “chauweauwe in banned vids” (3,2min)
  https://www.goyimtv.tv/v/2299885483/Six-Million-Jews—Laughing-Mexican-Guy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in