Wie heeft George Floyd vermoord?

2
1184

Deze 24 minuten durende documentaire over de dood van George Floyd is geïnspireerd op een reeks artikelen van George Parry in de American Spectator.

Video’s van de bodycams van de agenten ter plaatse, een nabijgelegen bewakingscamera en de mobiele telefoons van burgergetuigen werden gebruikt om een weergave van de gebeurtenis te maken. Een diepgaande analyse van de autopsie- en toxicologische rapporten wordt verstrekt door George Parry. Mis deze krachtige productie van Centaur Film Works niet.

Jurist bevestigt: George Floyd stierf aan een overdosis, niet aan politiegeweld

Aap met hersenchip speelt videospelletjes met zijn brein

2 REACTIES

 1. Zullen de toekomstige Robocop’s voorzien zijn van – kunstmatige – medische- en emotionele intelligentie?
  Neen? Dan is dit de wijze – en een van de meest milde – waarop het ooit de meesten van ons – mensen – zal vergaan.

 2. ‘Wat gebeurd er toch in dit land. Gisteren overkwam mij dit. Om 20:00 sluit ik. Okee ik trek me jas aan pak me tas en dit gebeurd stipt om 20:00. Dus terwijl ik me jas aan doe en me spullen pak en alles na check of alles uit staat omdat we een week niet openen. Komt deze handhaving binnen. 20:01. Kijk is wat er gebeurd. Totaal zinloos.

  Geen respect. Geen rechten. Geen normaal taalgebruik. De uitspraken die hij doet zijn zeer intimiderend alleen niet bij mij. Weigeren te legitimeren.

  “Je bent niemand. Je bent een burger” leuke uitspraak ben benieuwd wie hij is geen burger?? Of omdat die handhaving is heeft hij andere wetten? Waar is die grappehaus mee bezig allemaal. Wat is dit voor belachelijke actie om iemand om 20:01 lastig te vallen omdat die niet om 20:00 dicht is. Ik sluit 20:00 en daarna check il alles en loop de deur uit. Sporen niet. Laten we ze beroemd maken.

  Nederland 2020. Corona laat iedereen doordraaien.’

  BOA: “Je bent niemand, je bent een burger – Je gaat gewoon naar de grond” – 18/10/20
  https://www.youtube.com/watch?v=WgrY9qKkteM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here