Wetenschappers van de WHO hebben onlangs de hoop van talloze mensen de kop ingedrukt dat het Coronavaccin de oude normaliteit terug zou kunnen brengen. Het uitroeien van het virus, zoals veel regeringen lijken te proberen te doen door middel van krampachtige totalitaire dwangmaatregelen, wordt momenteel ook als onmogelijk beschouwd.

De hoofdwetenschapper van de WHO, Soumya Swaminathan, suggereert dat de verdere verspreiding van het Coronavirus niet zal worden voorkomen door vaccinatie: “Ik denk niet dat we het bewijs hebben voor een van de vaccins om er zeker van te zijn dat het mensen zal stoppen met het daadwerkelijk krijgen van de infectie en dus in staat zijn om het door te geven”. Hieruit concludeert ze dat ook gevaccineerde mensen in de toekomst dezelfde voorzorgsmaatregelen zullen moeten nemen als niet-gevaccineerde mensen.

“Moeten leren ermee te leven”

WHO medicus Mike Ryan bevestigde dit standpunt: ook hij gelooft dat vaccins niet het oude normaal terugbrengen. Hij gaat nog verder en herinnert ons eraan dat Covid-19 niet zomaar zal verdwijnen: “Het waarschijnlijke scenario is dat het virus een ander endemisch virus wordt, een virus dat een zekere bedreiging blijft”. Vaccinatieprogramma’s zouden die dreiging kunnen verminderen, maar, “Wat we tot nu toe ook gedaan hebben, het zal zich blijven verspreiden, ondanks de vaccins, ondanks de behandelingen, ondanks het testen. We moeten ermee leren leven en de instrumenten die we hebben zo goed mogelijk gebruiken”.

Narratief van regeringen barsten

Dit is duidelijk in tegenspraak met het narratief van West-Europese regeringen dat vaccinatie de vrijheid van de burgers zou terugbrengen en dat Covid-19 “verslagen” zou kunnen worden als iedereen zich maar plichtsgetrouw aan de strengst mogelijke lockdownregels zou houden. Beide zijn feitelijk verkeerd. Iedereen moet voor zichzelf nagaan of hij de risico’s van een nauwelijks onderzocht vaccin wil accepteren op basis van deze schaamteloze leugens, en of hij dictatoriale schendingen van zijn grondrechten wil blijven accepteren.

WHO: grotere pandemie dan Covid komt er aan

  Occulte symboliek rond COVID-19
Vorig artikelOp weg naar “Uncle Joe”
Volgend artikelJoe Biden ziet er verdwaald, verward en totaal opgebrand uit tijdens laatste toespraak
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ik had dan ook werkelijk niks anders verwacht.
  Het gaat dan ook niet om corona maar om een gehoorzaamheid training.
  Er bestaat geen vaccin tegen virussen waarvan alleen maar aangenomen wordt dat er iets zou kunnen bestaan.
  Want echt bewijzen kunnen ze het nog steeds niet.
  Daarvoor moet je eerst iets vinden, aantonen en isoleren.

 2. Als wij niet massaal in opstand komen en die verdomde maskers afwerpen en schijt hebben aam al die opgelegde regeltjes zal er inderdaad niks veranderen.
  Maar gaan ze telkens een klein stapje verder.
  Net zolang tot dat we toestemming moeten vragen om ons huis te mogen verlaten om naar buiten te kunnen gaan of om boodschappen te kunnen doen.

 3. Vannacht is mijn 15 jarige poes Layla overleden.
  Ze was al vrij ziek.
  Inmiddels is ze al vrij stijf dus moet het vannacht gebeurt zijn.
  Ik kom er net pas achter omdat ik dacht dat ze ergens lag te slapen.

  • Bedankt.
   Ergens hoopte ik al dat ze vanzelf vredig zou overlijden omdat het al vrij hopeloos was.
   Verzorgde zich niet meer, bewegen ging steeds slechter en was sterk vermagert in een zeer korte tijd.
   En elke kat die je dan naar de dierenarts brengt lijken ze dan wel te willen laten inslapen op die leeftijd.
   Het beestje is al oud zeggen ze dan, hier is niks meer aan te doen.

   Maar ik heb haar zusje nog, een dikke gezonde crème kleurige cyperse poes.
   Eigenlijk zouden ze al 4 jaar geleden door iemand anders naar het asiel gebracht worden waarna ze goed als zeker al dood waren geweest.
   Omdat ze tegen alles en iedereen blaasde en gromde.
   En niemand neemt een kat mee die alleen maar gromt en blaast.
   Later zijn het met veel tijd toch nog hele lieve poezen geworden.

   Sterkte met je hond.
   Ook bij jou thuis dus dierenleed vandaag.
   Hoe oud is je witte herder?

   • Het is dus opgelost, gelukkig.
    Hij moet nog een beetje bijkomen.
    En met je hond zal het dan ook wel goed komen.
    Jij kent hem het best.

   • Dierenartsen kosten altijd klauwen aan geld.
    Daar zouden ze zelf eens over moeten nadenken.
    3 kiezen trekken, 900 euro.
    Maar je hebt het er voor over, en dat weten zij ook wel.
    Vervelend.

 4. Ik kan enkel die genocidale maniak tedroske zeggen dat hij rapper van deze aarde zal verdwijnen dat hij voor mogelijkheid houdt. Die genocide npleger op 2.4 miljoen mensen mag nooit vrijuit lopen, mag nooit meer één seconde rust krijgen. De mensen komen in opstand en hij en zijn mismaakte incest-monsters zal mee afgerekend worden. And it’s won’t be pretty billyboy 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in