Illegalen forceren zich van Honduras tot het noorden van Guatemala. Als Guatemala eenmaal is doorkruist, bereiken deze mensen al de zuidelijke buurman van de VS, Mexico. Als je nu denkt dat deze mensen spontaan op pad gaan, dan ben je vatbaar voor misleiding. De eerdere migratiebewegingen naar de VS werden ook georganiseerd door zogeheten “NGO’s”. Met de tot nu toe succesvolle Amerikaanse verkiezingsfraude werd het startschot gegeven voor een nieuwe volksverhuizing.

Joe Biden heeft al de naturalisatie aangekondigd van ongeveer 10 miljoen Latijns-Amerikanen die reeds in de VS verblijven.

Sleepy Joe: Biden valt in slaap tijdens de presentatie van zijn regeringsteam

  Petitie om Biden-clan te onderzoeken op corruptie nadert 200k handtekeningen
Vorig artikelFacebook censureert kardinaal die “New World Order” veroordeelt
Volgend artikelWHO: vaccinatie zal niet de oude normaliteit terugbrengen – quarantaines blijven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Het gemiddelde IQ van de Amerikanen wordt met de dag hoger, het zionistische eugenetische project. De eugenetica of rasverbetering schiet volledig haar doel voorbij, levert het Amerikaanse bedrijfsleven een voordeeltje op, goedkope arbeid daar zijn al die collectivistische maatschappijen hartstikke gek op.

  Kijk naar de Nederlandse situatie, eerst in de jaren 60 van de vorige eeuw werden de gastarbeiders geronseld om goedkope arbeid te leveren, de Italianen, Spanjaarden ect daar had men geen veel problemen mee, toen kwamen de Marokkanen, Turken en later de gezinshereniging op grote schaal, kijk nu wat voor een teringzooi het in Nederland is geworden.

  Benito Mussolini had en heeft gelijk

  “Het fascisme zou beter corporatisme genoemd kunnen worden omdat het een samensmelting is van staat en bedrijfsmacht”.

  • Op de lagere school zaten er 3 kinderen uit het buitenland.
   1 uit Suriname, 1 uit Portugal en 1 uit Indonesië. in een klas van 35 kinderen.
   Tegenwoordig is het andersom, als er nog 3 Nederlandse kinderen zijn te vinden in een klas.

  • President Putin:
   “Leef in Rusland zoals Russen!
   Elke minderheid, waar ze ook vandaan komt, moet in Rusland werken en eten, Russisch spreken en de Russische wetgeving respecteren als ze in Rusland wil wonen.

   Als u de voorkeur geeft aan de wet van de sharia en het leven van moslims wilt leiden, raden wij u aan om te gaan daar waar dat het staatsrecht is.
   Rusland heeft geen moslimminderheden nodig. De minderheden hebben Rusland nodig en we zullen hun geen speciale voorrechten verlenen of proberen om onze wetten aan uw wensen aan te passen, hoe luidkeels ze ook “discriminatie” uitroepen.
   We zullen geen énkele minachting voor onze Russische cultuur tolereren.

   De Russische manier van leven en traditie is niet verenigbaar met het gebrek aan cultuur of de primitieve kennis van sharia en moslims. Als dit, onze eervolle wetgevende instantie, overweegt om nieuwe wetten op te stellen, moet zij in de eerste plaats rekening houden met het belang van de Russische natie, aangezien moslimminderheden geen Russen zijn.

   We moeten beter lering trekken uit de zelfmoord van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland en Frankrijk als we als natie willen overleven. Moslims staan op het punt deze landen te veroveren.”

   • Moslims MOGEN nietin een niet islamitisch land zijn vlgs de Koran.
    Met maar een enkele uitzondering: voorbereiding van invasie, uitvoering van invasie.

    Maar scholen in NL worden geleid door linkse imbecielen, niveau vanonderwijzers is zo ongeveer dat van ongeschoolden; kunnen niet rekenen en niet spellen.

    Als dat NIET zo was, zouden ze een strikt taal examen maken voor buitenlandse koters, waarin gemeten wordt of taalkennis hetzelfde is als dat van NL kinderen.

    Zo niet: geen toelating.
    Bij samenspel met de inspectie:dan forse boetes per dag afwezigheid geven–en innen via directe korting op uitkering.

    Ze hebben altijd geweigerd hun koters nederlands te leren; maar met dwang gaat dat wel lukken.

    Lasinstituten NIET subsidieren;is op hun eigen kosten.

   • Trek lering uit recente geschiedenis: moslims hebben Iran, Libanon Afghanistan en een stel Afrikaanse landen ingenomen.

    We hebben binnenkort de keus: of die rotzooi eruit, richting thuisland; en dat kansimpel: uitkering stoppen; of straks gewapend de straat op.

 2. De herhaling van de val door decadentie van het oude Rome: nu opnieuw de start, de inval van barbaren in de VS en Europa rechtstreeks te zien op humanity tv van J. de Knol, met dank aan tientallen miljoenen decadente, verwende, hersenloze maar eigenlijk voornamelijk hebzuchtige ‘goedmensch’ Amerikanen en Europeanen, want jammie jammie lang leve de bijna gratis tuinman, de goedkope dakdekker of loodgieter, de kinderoppas die inwonend bijna gratis is, het dienstmeisje dat nooit klaagt, de werkster voor 5 dollar per uur en ga maar door. Wat zijn ze toch goed, die elitaire ‘goedmenschen’, die inderdaad heel goed voor zichzelf zijn en zorgen! Gelukkig rekent straks islam met hen af! Reap what you sow, walgelijke corrupte hypocriete moordlustige ‘goedmenschen’!

  • Ze proberen het gewoon nog een keer nou biden ze belooft heeft dat ze gematst gaan worden.
   Hier hebben we al er al zeker 10 jaar last van, maar ze blijven het proberen.

 3. Als opa Biden tijdens zijn extra slaapjes, ’s morgens, ’s middags en ’s avonds, zijn oogjes gesloten heeft, sluipen ze stilletjes naar binnen. Eenmaal binnen dan ga je ze wel horen, echt wel!! Nog jaaaaaren en hun kinderen en kleinkinderen en………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in