Hooggeplaatste ambtenaren in de VS en Duitsland hebben de term “pandemie van de ongevaccineerden” gebruikt om te suggereren dat mensen die gevaccineerd zijn niet relevant zijn voor de epidemiologie van COVID-19. Het gebruik van deze term door ambtenaren zou een wetenschapper ertoe hebben kunnen brengen te beweren dat “de ongevaccineerden de gevaccineerden bedreigen met COVID-19”. Maar deze zienswijze is veel te simplistisch, schrijft Thelancet.com.

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat gevaccineerde mensen een belangrijke rol blijven spelen bij de overdracht. In Massachusetts, VS, werden in totaal 469 nieuwe gevallen van COVID-19 vastgesteld tijdens verschillende evenementen in juli 2021. 346 (74%) van deze gevallen deden zich voor bij personen die geheel of gedeeltelijk waren gevaccineerd, en 274 (79%) van hen hadden symptomatische symptomen. De cyclusdrempels waren even laag bij volledig gevaccineerde personen (mediaan 22-8) en ongevaccineerde, niet volledig gevaccineerde of personen met onbekende vaccinatiestatus (mediaan 21-5), wat duidt op een hoge virale belasting, zelfs bij volledig gevaccineerde personen.

In de VS werden tot 30 april 2021 in totaal 10 262 gevallen van COVID-19 gemeld bij gevaccineerde personen, waarvan er 2725 (26-6%) asymptomatisch waren, 995 (9-7%) in het ziekenhuis werden opgenomen en 160 (1-6%) overleden.

In Duitsland waren 55-4% van de symptomatische COVID-19-gevallen bij patiënten van 60 jaar of ouder bij volledig gevaccineerde personen, en dit percentage neemt elke week toe. In Münster, Duitsland, deden zich nieuwe gevallen van COVID-19 voor bij ten minste 85 (22%) van de 380 personen die volledig waren gevaccineerd of van COVID-19 waren hersteld en een discotheek bezochten.

  De echte pandemie - COVID-19 of Grafeenoxide? Giftig nanomateriaal gevonden in COVID-vaccins en mondkapjes

Gevaccineerde personen hebben een lager risico op ernstige ziekte, maar zijn nog steeds een relevant onderdeel van de pandemie. Het is daarom verkeerd en gevaarlijk om te spreken van een pandemie van de ongevaccineerden. Zowel de VS als Duitsland hebben in het verleden negatieve ervaringen opgedaan met het stigmatiseren van delen van de bevolking vanwege hun huidskleur of godsdienst. Ik roep hoge ambtenaren en wetenschappers op een einde te maken aan de ongepaste stigmatisering van de ongevaccineerden, waartoe ook onze patiënten, collega’s en andere medeburgers behoren, en extra inspanningen te leveren om de samenleving samen te brengen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

’s Werelds meest prestigieuze medische tijdschrift, The Lancet, publiceert studie waaruit blijkt dat PCR-test nutteloos is voor het opsporen van Sars-Cov-2Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZijn de Covid-19 vaccins verantwoordelijk voor de enorme stijging van het aantal sterfgevallen dit jaar?
Volgend artikelAustralisch leger begint met overbrengen van COVID-positieve gevallen en contacten naar quarantainekampen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ik dacht even: hoe is het mogelijk, gaat Lancet na jarenlang misdadig gedrag aan damage control doen??

    Dit “prestigieuze” blaadje heeft een hoofdrol gespeeld bij o.a. het demoniseren van HCQ door middel van 100% fake onderzoek (waarvoor ze nog nooit echt excuses hebben aangeboden of maatregelen hebben genomen tegen de betreffende editors en auteurs) en het pushen van gevaarlijke covid vaccins. Dit bovenop een lange historie van medische manipulatie in het belang van BigPharma van voor de covid-19 tijd.

    Maar nee hoor, niks aan de hand. Dit is geen wetenschappelijke publicatie, alleen een ingezonden brief van een Duitse arts/onderzoeker. Goed dat het gepubliceerd wordt maar geen bedreiging voor het verdienmodel, makkelijke manier om goede sier te maken. Zelfs in het wat covid betreft verschrikkelijke Nature (het lijfblad van de Illuminati) staat nog wel eens een kritische ingezonden brief of kort redactioneel commentaar rondom covid-19, waarschijnlijk om te bewijzen hoe “inclusief” ze daar zijn.

  2. Dat The Lancet dit publiceert laat maar weer eens zien dat daar ook enkel en alleen gehersenspoelde malloten met tunnelvisie werken. Ook bij The Lancet werkt NIEMAND die kan aantonen dat dit “virus” bestaat. En dan wel weer een artikel plaatsen over “besmettingen”. Echt, hoe dan. Dom volk.

  3. Idd, het lijkt er op dat er nu verschillende bronnen het toneel op komen die de niet-gevaccineerden schijnbaar ontlasten in hun stelling, om dan niet verder te gaan met wat er nu werkelijk aan de hand is. De stelling wordt dus nooit goed onderbouwd. Nog steeds weten we niet wat het mechanisme is van het “vaccin” waardoor de gevaccineerden zo goed beschermd zijn en “minder zware gevolgen” hebben, mochten ze geraakt worden door het “virus”. Het zijn allemaal vage “wetenschappelijke” uiteenzettingen met vage kretologie, die nergens op berusten. En plotseling nam die goede “vaccin” bescherming dus ook binnen de kortste tijd af. Ra ra hoe kan dat. Wat een gebakken lucht. Dus nu komen de criminelen aan de top met de nieuwste spin. En de gevaccineerden moeten aangewezen worden als een mogelijke bron van “besmetting” zodat het volgende plan uitgevoerd kan worden. Nou, wat zou dat zijn….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in