ITU Pictures from Geneva, Switzerland / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft dreigt dat binnenkort de dodelijke “Ziekte X” van de globalisten op de bevolking zal losbarsten en waarschuwt dat het “een kwestie is van wanneer, niet als.”

WHO directeur-generaal Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus gaf de huiveringwekkende waarschuwing over de “niet als-maar-wanneer” realiteit van de “volgende pandemie”, terwijl hij eiste dat regeringen het nieuwe verdrag van het VN “gezondheids” agentschap zouden ondertekenen, bericht Hunter Fielding.

Tijdens zijn toespraak in Dubai tijdens de World Government Summit onthulde Tedros dat ondanks de huidige focus op COVID-19, het concept van “Ziekte X” al jaren centraal staat in de wereldwijde “gezondheids”agenda voor de lange termijn.

“Ziekte X” is een dodelijke ziekteverwekker die nog ontketend moet worden, maar mondiale elites waarschuwen dat het de oorzaak zal zijn van de “volgende pandemie”.

Leden van de WHO en het World Economic Forum (WEF) verkneukelen zich dat “Ziekte X” tien keer dodelijker zal zijn dan alle andere eerdere virusuitbraken.

“De volgende pandemie is een kwestie van wanneer, niet of,” waarschuwde Tedros toen hij de globalistische elites toesprak die de top bijwoonden.

Vervolgens dreigde hij met “wat wij ziekte X noemen.”

Tedros waarschuwde dat de enige manier om de verspreiding van het dodelijke virus te voorkomen is dat landen het “Wereldwijde Pandemie Verdrag” van de WHO ondertekenen, dat de Verenigde Naties zal vestigen als één wereldregering.

De term “Ziekte X” verscheen voor het eerst in WHO-documenten in 2018 als een placeholder voor een onbekende ziekteverwekker die een ernstige internationale epidemie zou kunnen veroorzaken.

Interessant genoeg wees Dr. Tedros erop dat COVID-19 zelf een vorm van “Ziekte X” was, een voorheen onbekend virus dat een wereldwijde crisis veroorzaakte.

“Maar er komt nog een andere ziekte X of een ziekte Y of een ziekte Z,” voegde hij eraan toe.

  De grootste Covid-19 Vaccin sceptici? Beroepsbeoefenaren in de eerstelijnsgezondheidszorg

Kijk:

Vorige maand riep het World Economic Forum (WEF) onder leiding van Klaus Schwab wereldleiders bijeen om zich schrap te zetten voor een dreiging die “Ziekte X” wordt genoemd.

’s Werelds meest exclusieve club van onheil en somberheid voorspelt een pandemie die 20 keer dodelijker is dan COVID-19.

Volgens de officiële verklaring van het WEF is de dreiging van “Ziekte X” in de schijnwerpers gezet door niemand minder dan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

En verrassend genoeg werken zogenaamde experts nu aan een vaccin voor een virus dat nog niet bestaat.

De BBC meldde dat het Britse Agentschap voor Gezondheidsbeveiliging “de horizon afspeurt naar bedreigingen en begint te werken aan vaccins, voor het geval dat.”

Critici maken zich zorgen en suggereren dat de stap om te werken aan een vaccin voor “Ziekte X” riekt naar een script waarbij het vaccin de opkomst van het virus dicteert, in plaats van andersom.

Kijk:

Vorig jaar pleitte Tony Blair, voormalig premier van het Verenigd Koninkrijk, voor de ontwikkeling van een “nationale digitale infrastructuur” om de distributie van nieuwe vaccins te vergemakkelijken en om te bepalen wie wel of niet gevaccineerd is voor toekomstige pandemieën.

  Zullen de COVID-19 geïnjecteerden gemuteerde varianten veroorzaken?

“Je moet weten wie gevaccineerd is en wie niet,” zei Blair op de WEF-top. Sommige van de vaccins die later zullen komen, zullen meervoudig zijn. Er zullen meerdere inentingen zijn. Je moet dus redenen hebben die te maken hebben met de gezondheidszorg in het algemeen. Maar zeker voor een pandemie of voor vaccins moet je een goede digitale infrastructuur hebben. En veel landen hebben dat niet en de meeste landen hebben dat niet.”

Volgens Blair benadrukt de introductie van deze nieuwe vaccins de noodzaak voor landen om te investeren in een “nationale digitale infrastructuur”.

“We moeten landen helpen om een nationale digitale infrastructuur te ontwikkelen, die ze nodig zullen hebben met deze nieuwe vaccins,” zei hij.

“En tot slot gaat het er ook om mensen te laten zien en het politieke leiderschap te laten zien dat je een positief verschil kunt maken voor je gezondheidszorgsysteem door deze maatregelen te nemen, omdat ze een impact hebben die verder gaat dan een bepaalde ziekte of pandemie,” vervolgde hij.

In mei 2022 onthulde de Wereldgezondheidsorganisatie haar “wereldwijde pandemieverdrag” dat een plan bevat voor een verplicht, universeel digitaal paspoort en ID-systeem.

Het zal de WHO ook de bevoegdheid geven om wereldwijde lockdowns en vaccinmandaten af te kondigen om “pandemieën” en “klimaatverandering” te bestrijden.

In feite heeft de globalistische organisatie al een contract afgesloten met een in Duitsland gevestigd bedrijf, genaamd “T-Systems”, om de technologie te ontwikkelen met plannen om elke persoon op de planeet te koppelen aan een QR-code digitale ID.

Ze zijn ervan overtuigd dat de maatregelen zullen worden goedgekeurd.

President Joe Biden beloofde Amerika het verdrag te laten ondertekenen nadat hij er bij de WHO op had aangedrongen het verdrag erdoor te jagen terwijl hij nog in functie is.

  Barsten verschijnen in het valse narratief "Vaccins zijn veilig en effectief"

Alle lidstaten van de Verenigde Naties, inclusief de VS, zullen het verdrag naar verwachting in mei ondertekenen.

Volgens Garret Mehl – het hoofd van de afdeling Digitale Gezondheid en Innovatie van de WHO – is het plan voor het nieuwe universele systeem om een digitale QR-code uit te geven aan elke persoon op de planeet.

We herinneren eraan dat de leiders van de G20 een gezamenlijke verklaring hebben uitgegeven aan het einde van de G20-top in Bali, Indonesië in 2022.

De gezamenlijke verklaring pleitte voor een universele standaard voor het bewijs van vaccinatie voor internationale reizen en drong aan op de oprichting van “wereldwijde digitale gezondheidsnetwerken om de preventie van en de reactie op toekomstige pandemieën te versterken.”

De verklaring kwam er nadat de Indonesische minister van Volksgezondheid, Budi Gunadi Sadikin, pleitte voor een wereldwijd digitaal gezondheidscertificaat tijdens de B20-top op Bali, Indonesië.

In een toespraak tot het publiek zei Sadikin: “Laten we een digitaal gezondheidscertificaat invoeren dat door de WHO wordt erkend.”

“Als je goed gevaccineerd of getest bent, kun je je verplaatsen. “Dus voor de volgende pandemie kun je, in plaats van de verplaatsing van mensen voor honderd procent te stoppen, waardoor de economie wereldwijd [in elkaar stort], toch zorgen voor enige verplaatsing van mensen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Angst, misleiding en onwetendheid zijn de echte vijanden in deze pandemie; niet het virus en de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Westerse samenleving ontspoort: Wat je nu moet doen om je voor te bereiden op massale burgerlijke onrust en geweld
Volgend artikelDuitsland geeft tijdschema voor Russische ‘aanval’ op NAVO – Bloomberg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

62 REACTIES

 1. Nou… kom maar op dan met je volgende pandemie… doe in godsnaam iets dat de lont in dit kruitvat ontsteekt. Het is makkelijker om de rotzooi op te ruimen, dan eeuwig af te wachten terwijl niks echt doorzet. Ik leef voor mn gevoel al 7jr met een pistool tegen mn hoofd… haal die fucking trekker over dan!!!

  Stelletje laffe corrupte bodemvreters die alle landen op aarde gijzelen met hun satanische maffia en hun piramide van macht waarin wij (tot nu) altijd hebben verloren.

  • Dit is nu juist het idee van ze… door weer lockdown in te stellen kunnen ze iedereen binnen houden en dat terwijl de lont al overal in het kruitvat ontstoken is… rellen en onrust overal en het antwoord is weer iedereen opgesloten houden

   • De rellen zijn al begonnen met Black joekels van Itreers ik volg deze globalistische plan vanaf 2019 en mijn gevoel zegt dat dit een vooropgezet plan is om tussen de lokale bevolking en instromers een oorlog uit te lokken waarbij die instromers worden betaald dus die nazi elite hebben een argument om zo de totale bevolking te onderdrukken ik zou zeggen trap er niet in alleen als ze je aanvallen of je boeltje slopen want hebben ze goede aan mij🧐😜😁💥💥💥

  • @Theme, ik vraag me serieus af of dat niet juist de bedoeling is. We hebben een shit hoeveelheid aan dreigementen over ons heen gekregen de laatste tijd. Stel nou dat het echt alleen maar bluf is. Dat ze mensen boos en bang willen maken om ons zo allemaal op standje ontploffen te krijgen. Als de druk dan op z’n hoogst is gebeurt en 1 dingetje en dan is de chaos meteen compleet. En dan kunnen ze daarna hun plannetje “orde uit chaos” toepassen. Onze rechten en privacy worden dan afgepakt omdat er chaos was en zo hebben ze hun New World Order. We moeten natuurlijk altijd alert blijven, maar we moeten ons niet gek en bang laten maken, want zo zien ze ons graag.

   • Juist, ANTON, daarop, ons hoofdjes koél, en de voetjes wàrm !,
    en niet andersom !
    Niéts ofte niémànd zal ons schaden, tenzij we zelf in ‘hun’ drogeredenen
    en manipulaties meegaan ….
    ” RÉGISTER ” ! ” Tha GREAT RESIST ”
    “WEERBARSTIGE HARDNEKKIGE WEERSPANNIGHEID”

    Goéd ‘hun’ KUIPERIJEN, BEDROG en BEDREIGINGEN en CHANTAGES
    analyseren, percepteren, INTERPRETEREN, vooral, en onderling serieus COMMUNICEREN, al was ’t op den duur met postduiven
    of via tamtam !

    “* Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *” 19 II 2O24 15:42

  • Word je er ook al zo nijdig van?

   Ff dreigen met een dodelijk gif, en dan buigt de hele wereld.

   Ammehol met die hufter. Als ik er bij kon komen schoot ik hem af.

  • Laat je niet gek maken Theme! Ik weet wat je voelt en wat je bedoeld. Het zijn precies de oneindige hoeveelheid van dit soort berichten die mensen wanhopig maken. Pleur je telefoon een paar dagen aan de kant en ga in het bos zitten met een gitaartje, ik kom je wel gezelschap houden❤️

 2. Ziekte X zal zonder twijfel gaan over de gevolgen van de gifprikken. Zij weten wat die op langere termijn doen en proberen ons op deze wijze voor te bereiden op wat komt.

  • Juist, Petra ! 🎗🎀
   Hun gezever en gezeik en gedreig is hun ‘sublematische manier’ van
   ‘indoctrineren, maniSCHpuleren en RADDRAAIEN !

   De kunst is van lossendóór hun kunstige gesoffistikeerde geblazen ZEEPBELLEN
   héén te kijken ! Vergeet niét/nóóÍít dat ‘ze’ eskadrons, duizenden
   thinktankers, psychologen, psychiaters, en ‘ontwerpers’, ‘zgn. wetenschappers’,
   ‘geleerden’, ‘religies’, ‘MerdahShitMedia’, ‘onderwijs’, ‘regeringen’, ‘legers’, ‘universiteiten’ onder de armen hebben, om ‘hun’ bij te staan in de handhaving van hun demonische INHUMANE uitbuitings-, en onderdrukkingsdoelen …… !

  • Precies..het gaat over mensen die al de vorige prikken hebben gehad..
   Ik las vorig jaar al dat de spuiten voor x al klaarliggen.
   Hoe kan dat als de ziekte nog niet hier is en nog geen naam heeft…

 3. De Mensheid als een KOESTAL gespoten en gejàbbed ….?!!!!
  De MENSHEID is in ’t gehéél GÉÉN KOESTAL, NOCH VEE(STAPEL) ! MERDAH !

  Denkt die T.A.G. dat wij óók van ’t supersticieus(z)e IDIOTHÏE komen ?

  Moge hij en héél die demonische ‘clique’ (kliek, béter ‘bende’) met hèm
  ’t vliegend schijt, de schijterij, de ’turista’ oplopen, “à perpétuité”, hun
  verrekte levens làng ! Met een constant, – perpetum mobilare -, abonnement
  op hun kAkkAdrooms en KAKcassarolles !….. Compris, les gars !

  POTEN ÀF van onze (KLEIN)KINDEREN en KINDSKINDEREN !
  POTEN ÀF van onze LIJF en GEZONDHEID !
  Vade retro SaT.A.G.nas & CONSORTEN !

  Wàtte ??, de Mensheid nog ‘ns komen bedreigen op de koop toé !!
  Wannéér gaat ’t gros, de overgrote meerderheid van onze Mensheidgenoten(s)
  eens haar OOgjes OOOOpentrèkken, hun geesten en verstand laten doorwerken !
  s.v.p. ?? Hoélàng nÒg ….?

  Ontwaakt GIJ die VERBLIND, GEMANISCHPULEERD in HYPNOSE, en
  MASSAHYSTERIE SLAAPT !
  Is’ t voor jullie misschien, (maar niet noodzakelijk) telaat ?,
  doe ’t dan op zijn minst voor uw kinderen en geliefden !!! JÁ …?!
  ADELANTE ! EN AVANT ! VOORWAARTS ! STOPT MET SUFFEN en ANGSTHAZEN !
  Laat jullie gecombineerde hersenhelften pingpongen !

  “* Vero Nihil Verius *” ~ “* Nemo Me Impune Lacessit *” 19 II 2O23 14:27

 4. De illegale Nazi Terrorist Tedros met zijn eigen fantasie moordende Wereldgezondheidsorganisatie WHO de illegale Terrorist TEDROS Adhanom Ghebreyesus de MENGELE en zijn corrupte leugens en bedrog De mensheid zijn er gewoon klaar mee met deze moordenaar die op de dodenlijst staan met zijn vriendje BILL GATES SOROS zij hebben niet te vertellen deze onethische ongekozen Fantasie criminele terroristen bende Zij die scheid aan de mensheid heeft Zo hebben wij scheid aan hun zwendel schapen Circus Theater van criminelen!!

 5. Ik vind het enigzins vreemd dat nagenoeg alle leden die met de vaccinaties e.d. altijd een gemeenschappelijke band hebben, zoals bijv. een lidmaatschap van de illuminati e.d., maar niemand die link durft te leggen.
  Dat alleen al is naar mijn mening schuld aan medeplichtigheid.

 6. Ze maken weer een nieuw virus om zogenaamd uit een laboratorium te laten ontsnappen !!
  Wanneer rekenen we een keer af met dat tuig ??

  • Joh, je weet nu nog niet wat er in zit…, ik ook niet, en velen met ons.
   En gif is een heel breed begrip, als ik er morgen wat cobra gif door zou doen en als vaccin zou verkopen, geloven de schapen dat ook nog…
   Er hoeft helemaal niets in een lab gefabriceerd te worden, want als er iemand in de familie zo “slim” is om het te nemen, na het overlijden, mag het toch niet onderzocht worden, dus kan het ook net zo goed accu zuur zijn…
   Dat hele volksstammen daar nog intrappen kan ik nog steeds niet bij.
   Verder gaan deze mensen een keer voor hun daden verantwoording nemen, of ze nou willen of niet..

 7. ZELF ZIJN ZE ECHT NIET BANG VOOR ZIEKTE X.
  ALLE GRENZEN ZIJN OPEN VOOR VLUCHTELINGEN.

  DAT IS HET BEWIJS DAT ER NIETS AAN DE HAND IS:-)))

  • Zo is het! En als er al iets in het verleden is uitgebroken kwamen ze eerst met de geconstateerde gevallen die ‘klachten’ hadden en dat zich snel leek uit te breiden, vooral met griepachtige symptomen. Volgens diverse deskundigen zoals Pierre Capel, Wodarg etc. bleek het altijd om een ‘gewone’ griepgolf te gaan waarbij altijd 10 tallen verschillende (gemuteerde) virussen die klachten veroorzaken zijn betrokken (waaronder Covid). Een andere naam voor een virus is overigens bacteriofaag. Denk dan ook dat het veel meer met bacteriën te maken heeft dan met virussen die nog nooit geïsoleerd zijn.

 8. Als ze weer met onzin komen als gifspuiten en lockdowns is het gewoon een kwestie van het stroomnet platleggen en ze kunnen niks meer. Moet je kijken hoe snel het afgelopen is met die onzin als mensen een paar dagen niks te vreten hebben omdat alles dicht en afgesloten is. Dan is het meteen klaar met die verzonnen pandemie en is er een volksopstand. Eens zien of ze dan nog over straat durven die politici en corrupte agentjes.

  • Je hebt gelijk Bas dit gaat dan ook gebeuren want dat is hun achilles spees want dan zitten wij maar ook zij in het donker te paniekeren zij zullen zeker een hoop aanhangers hebben die heel dat systeem overheind willen houden maar wij ook van onze kant ook zeker weten. Dit alles volgens mij kan een 3 tot 4 dagen gaan duren zodat ook de arme schaapjes die nu al hun vakantie aan het voor bereiden zijn of hun volgende uitje wat op hun programma staat in rook zullen zien verdwijnen en dan eerst worden ze wakker . Dus volgens mij is dit nog de eenigste oplossing om wan heel dit demonische gedoe vanaf te geraken

 9. Allemaal leuk en aardig zo’n nieuw (fake) virus, maar als ze bij mij of mijn gezin in de buurt komen met spuitjes zullen ze het niet kunnen navertellen. Geen 2de keer deze gekte, no more mr. niceguy. iedereen die met “medische” maatregelen komt verklaar ik de oorlog.

 10. “En verrassend genoeg werken zogenaamde experts nu aan een vaccin voor een virus dat nog niet bestaat.”

  Oh maar dat virus bestaat wel degelijk want ze zijn het in verschillende labs (illegaal) al volop aan het uittesten en straks gebeurt er een ‘ongelukje’ in dergelijk lab (zie Wuhan) en met bijpassende (nep) beelden van mensen die dood neervallen en de wereld is weer in paniek.
  Zo voorspelbaar……
  En wedden dat de schapen weer in de rij gaan staan?

 11. Ik ben wel voorstander van een mondiale aanpak ter voorkoming van ziektes en als ze er zijn om ze goed te kunnen behandelen. Ik zou alleen een paar kleine veranderingen (sarc) in het WHO plan willen zien.
  – Extreme vervuiling aanpakken
  – Het gigantische gebruik van pesticides zwaar verminderen
  – Zo min mogelijk anti-biotica toedienen aan dieren die gebruikt worden voor consumptie
  – Gezonde levensstijl promoten en zaken zoals fast-food ontmoedigen door educatie
  – Duurzame landbouw ipv de huidige roofbouw aanmoedigen
  – Biologische oorlogsvoering nou echt eens afschaffen.
  – Artsen weer eens echt arts laten zijn ipv in het farma maffia kartel stramien dwingen
  – Censuur opheffen

  Ik kan wel doorgaan maar je snapt wat ik bedoel. Stel je toch eens voor…..

  Groeten,
  Hugo

  • Top. Ik wens met je mee Hugo, maar……
   alles is nu echter tegenovergesteld. Men mag niet gezond zijn want dan zijn er straks teveel mensen, denken ze…( de satanisten die de wereld voor zichzelf willen)
   Als mensen gezond zijn zullen er niet meer dan 2 kinderen per gezin nodig zijn, genoeg om de populatie in stand te houden.
   Door al de huidige ziektes nemen ze in de arme landen juist zoveel mogelijk kinderen in de hoop dat er toch een paar overleven. (dieren baren ook niet meer dan nodig is in de vrije natuur)
   In de perfecte wereld van Hugo (en ik) zullen er echter heel wat meer werkelozen zijn; big pharma is ook big werkgelegenheid, gigantische nevenindustrie (iemand moet toch de spuitjes en toebehoren maken) minder ziekenhuizen, die moeten er toch zijn want een ongeluk kan in een klein hoekje zitten, dus ook minder personeel, enkel nog meer gespecialiseerd, maar ook minder algemene opleidingen. (in het begin van de covid hoax waren de ziekenhuizen nagenoeg leeg zodat het personeel dansjes kon uitvoeren) en minder peperdure gebouwen wat de bouwindustrie ook weer niet ten goede komt en zo kun je die cirkel wel heel erg groot maken.
   De perfecte wereld bestaat nu eenmaal niet en zal ook nooit bestaan want je hebt altijd wel figuren die het ergens niet mee eens zijn en rebelleren.
   Over met wat geld, “€ en $” met mensen doet zal ik het nu niet over hebben, dat is een heel hoofdstuk apart.

   • Hoi Matt,

    Ten eerste, dank voor je reactie en eens. Dat wij het eens zijn en er sites zoals FN zijn is een positief teken. Scheurtjes in het beton van de gevestigde orde zullen we maar zeggen.

    Het kleine beetje waar ik het mee oneens ben in je betoog is het belang van “€ en $” en wat het met mensen doet mbt het in stand houden van het abnormale normaal. Ik hoop ooit mee te maken dat mensen waarde in iets anders vinden dat “€ en $”. Dan kunnen gezinnen weer ouders hebben die ze kennen want niet altijd in de dagopvang. Dat vangt het werkloosheid probleem meteen op.

    In een mentaal gezonde samenleving hoeven gezinnen niet meer dan 40 uur te werken. Kijk naar al die bs banen bijvoorbeeld. Puur om ons bezig te houden. Want als we genoeg tijd hebben om na te denken en organiseren is hun tijd voorbij. Het is niet voor niets dat veel mensen die hier reageren de pensioen leeftijd hebben bereikt en nu de tijd hebben om te onderzoeken en leren de vinger op de zere plek te leggen.

    1 ding is mij wel duidelijk, de hele zooi moet eerst (hopelijk alleen) economisch instorten voordat de meute herwaardeerd wat het waardeerd.

    Groeten,
    Hugo

  • – Het gigantische gebruik van pesticides zwaar verminderen

   Gaat wel samen met de opbrengst, je voert dan een gedeelte aan het ongedierte, en wat ga je daar dan mee doen?

   – Biologische oorlogsvoering nou echt eens afschaffen.

   In tegenstelling tot de gewone oorlogsvoering ? 😉

   • Hoi,

    Ik ga niets tegen ongedierte meer doen want ben geen (hobby) boer meer. Maar je staat versteld hoe gemakkelijk je van het meeste ongedierte af kan komen zonder gif te gebruiken. Soms gaat het idd niet en dan vind ik het prima om gif te gebruiken.

    We hebben het nu over ziektes, over oorlog gaat de WHO niet maar de VN veiligheidsraad.

    Groeten,
    Hugo

    • Ik bedoelde het niet persoonlijk, lees “wat gaat men dan met het ongedierte doen”. Ik ben aardig sceptisch wat betreft claims dat je in het algemeen, en speciaal op grote schaal, zomaar van het meeste ongedierte kan af komen. Het hoort eigenlijk bij de gedachtengang dat de boeren voor de lol pesticiden gebruiken. De vraag is dan eigenlijk, tegen welke prijs en met wiens tijd?

 12. Het slaat weer allemaal helemaal nergens op. Hoe kunnen ze nou al een vaccin ontwikkelen voor een ziekte die nog niet eens bestaat of is uitgebroken. Ze denken echt allemaal, dat WEF en WHO-addergebroed dat ze GOD zijn!

 13. Interessant, die Ethiopische massamoordenaar als roeptoeter voor de World Homicide Organization…
  Het volgende laboratoriumknutsel ligt allang klaar om te ‘ontsnappen…
  Hoe stom denken ze dat we zijn dat we hun waarschuwing als oprecht beschouwen, en dat hun wrochtsel niet nog veel meer beschadigend zal blijken dan Covid en/of misschien wel gepland want ingebouwd onderdeel van de Covid-injecties en -boosters, dat op een opportuuun moment ineens met een bepaalde handeling of frequentie kan worden aangezet?
  Deze lui zijn zo in en in slecht, ik verbaas me helemaal nergens meer over…

 14. Grafeen in de injecties en daarna een bepaald signaal met 5G en…hoepla de ziekte X is daar.
  Dan blijkt/schijnt het behoorlijk besmettelijk want hele groepen op bepaalde plaatsen worden tegelijk ziek.
  Ik moet ze complimenten geven.
  Een ingenieus plan.

 15. Als ziekte x komt wacht ik gewoon af, en mijd medici, zorginstellingen, ziekenhuizen en overheden als de pest, ik ga nog wel een beetje preppen, antibiotica, ivermectine en multivitamine tabletten, en als ik die ziekte krijg, wat onwaarschijnlijk is, ga ik gewoon lekker rustig dood.

 16. het beste vaccin wordt door mijzelf gecreëerd, door mijn innerlijke liefde volop en bewust te schenken aan mijn immuunsysteem, waarvan het centrum gelegen is in mijn hogere hartcentrum.

  alle cellen van mijn lichaam dragen bewustzijn, dus met alle cellen kan ik bewust communiceren, ze krachtig maken, ze helen, ze stimuleren tot hun zuiverende en herstellende werking.

  wat er ook op me afkomt, zal dat mijn fundament zijn, en een keer houdt het systeem op met werken, dan is het klaar, door wat dan ook en dan zal ik heel vredig overgaan, om ergens in de schepping weer opnieuw een wiel uit te vinden…

 17. De spuiten voor X worden al in Afrika ingespoten bij baby’s, dat wordt dan Malaria-vaccin genoemd!
  Zij willen dit ook in NL verplichten!
  De WHO leden met banden Farma-industrie en andere samenwerkende Instanties moeten aangepakt worden voor Genocide in de meest vreselijke vorm!
  Zij manipuleren de mensen en stoppen gevaarlijke stoffen in Vaccins, ook
  In Voeding, Drinkwater, Frisdranken, ook in Baby-flesvoeding, in Potjes voor baby en peuters!
  Ook in Dierenvoeding!
  Hier zijn wij nog niet klaar mee!!!
  STOP de WHO etc.

 18. Komunistyczny zbrodniarz z jakiegoś kraiku afrykańskiego straszy świat chorobą X zaprojektowaną przez jego sponsorów. Żenujące.

  Een communistische crimineel uit een of ander Afrikaans land jaagt de wereld de stuipen op het lijf met ziekte X, ontworpen door zijn sponsors. Beschamend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in