White House / Wikimedia /(Public Domain)

Op deze President’s Day vernemen we van The New York Times dat “Joe Biden” in een peiling van de Universiteit van Houston, onder leiding van een professor in poly-sci genaamd (let op deze naam) Brandon Rottinghaus, op nummer 14 staat, ver boven het gemiddelde van de zesenveertig halfgoden die sinds 1789 gekozen zijn om de Amerikaanse regering te leiden. Dat is heel goed nieuws voor een natie die geruststelling nodig heeft in deze donkere dagen, vind je niet? Hij staat ingeklemd tussen John Quincy Adams en Woodrow Wilson en verslaat Andrew Jackson, Grover Cleveland, James Monroe en Ronald Reagan. Mr. Trump staat natuurlijk op de allerlaatste plaats, schrijft James Howard Kunstler.

“Biden’s belangrijkste prestatie is misschien wel dat hij het presidentschap heeft gered van Trump, een meer traditionele stijl van presidentieel leiderschap heeft hervat en zich klaarmaakt om het ambt dit najaar uit handen van zijn voorganger te houden,” aldus het rapport.

Klaarmaken? Vast wel. Als dat betekent dat je een uur na het ontbijt een deksel op je leven moet zetten. En wat denk je dat ze bedoelen met “een meer traditionele vorm van leiderschap.” Seriële overzeese militaire vernederingen regelen? Gunsten verkopen aan iedereen die uit het buitenland komt? Transseksuelen uitnodigen op het gazon van het Witte Huis? De controle van de Amerikaanse grenzen afschaffen? Een jaarlijks tekort van 2 miljard dollar? Het verplichten van onveilige en ineffectieve zogenaamde “vaccin” injecties voor miljoenen? Het schrappen van het Eerste Amendement? Verkiezingen stelen? Samenzweren om zijn politieke tegenstanders gevangen te zetten?

We hebben de afgelopen dagen ook te horen gekregen van het Ministerie van Justitie dat “Joe Biden” mentaal niet in staat is om zich te verantwoorden voor een rechtbank, mocht iemand onderzoek doen naar de opvallende onregelmatigheden die opduiken uit de voortvluchtige annalen van zijn lange carrière. Dat “Joe Biden” zich kandidaat stelt voor herverkiezing is natuurlijk een van de grootste grappen die ooit over het Amerikaanse publiek is uitgehaald. Maar nog verbazingwekkender is dat de helft van het land blijft doen alsof ze het geloven. Ze worden op alle mogelijke manieren meegesleept door personen op hoge regeringsposten die bang zijn in de gevangenis te belanden als de Democratische Partij haar greep op de macht verliest.

  Biden noemt Kyle Rittenhouse "white power" - kan hem duur komen te staan

Aangezien “Joe Biden” niet echt de lakens uitdeelt, vraag je je natuurlijk af wie er verantwoordelijk is voor alle dubieuze prestaties van de afgelopen drie jaar. Ik denk dat we daar wel achter zullen komen als Mr. Trump die verkiezing wint in november, een uitkomst die steeds meer gegarandeerd wordt tenzij “Joe Biden” (of, laten we eerlijk zijn, onze Intel-gemeenschap) de laatste beslissende stap neemt en de Gouden Golem van Grootheid wegslaat. Wat hebben ze nog over? AI-gecreëerde foto’s van Mr. Trump die seks heeft met een zeekoe in de intercoastale waterweg bij Mar-a-Lago?

In New York City deden de woke-gekken een overwinningsdansje nadat rechter Arthur Engoron met zijn Joker glimlach Mr. Trump een boete van $350 miljoen oplegde voor het uitvoeren van een aantal normale vastgoedtransacties met een bank die profiteerde van het zakendoen met hem. Velen proberen nog steeds uit te vinden hoe dat neerkomt op een misdaad van welke aard dan ook. Maar veronderstel niet dat de cheque al op de post is. Er is een beroepsprocedure die, daar kun je zeker van zijn, leidt tot een verwerping van dat onzinnige vonnis en de onbenullige hypotheses die aan de zaak ten grondslag lagen. En als alle rook is opgetrokken, kun je ook een aanklacht wegens kwaadwillige vervolging verwachten. De procureur-generaal van New York, Letitia James, die geen impulscontrole heeft, geniet op dit moment van de vervulling van haar campagnebelofte om “Trump te grazen te nemen”. Wachten om te zien hoezeer ze geniet van het verliezen van haar advocatenvergunning in de komende dagen.

  Erger dan gedacht: 10 uitvoerende orders die Joe Biden op dag 1 van zijn termijn ondertekende

Elke reactie lokt een gelijke en tegengestelde reactie uit, zegt de Derde Wet van Newton. Het manifesteerde zich kort na de eindzonedans van rechter Engoron toen er via internet een oproep werd gedaan aan Amerikaanse truckers om vracht naar New York City te weigeren. We zullen moeten afwachten hoe dat zich ontwikkelt. Geen bok choy, Texas beef of Meyer Lemons meer voor jullie, “progressieve” inwoners van de Five Boroughs! Embrace the suck! Het geniale is dat, in tegenstelling tot de Canadese truckersactie van 2022 in Ottawa, de Amerikaanse truckers de straten van New York niet zullen volproppen met hun trucks, met nummerplaten in het zicht, waardoor ze kwetsbaar worden voor grappen als het afsluiten van hun bankrekeningen. Het enige wat ze zullen doen is onschuldig thuis zitten in Kentucky en Missouri, genietend van een onderbreking van de ontberingen op de snelweg. Is dat een misdaad? Waarschijnlijk niet meer dan dat een normale vastgoeddeal in goed vertrouwen met een bereidwillige geldschieter een misdaad was.

De truckers hebben beloofd om Washington DC als volgende op te nemen in hun leveringsboycot. De lobbybende van K-Street zal voorlopig geen invloed kopen onder het genot van een bord gegrilde branzino en Mariscos Molcajete. Misschien zijn er nog een paar Cliff Bars over in de Farragut Square 7-Eleven en kunnen ze zaken doen in hun auto. Wat “Joe Biden” betreft, zijn oppassers hebben waarschijnlijk genoeg gezorgd voor een goedbedoelende oudere man met een slecht geheugen om het een paar weken uit te houden – tot het magische moment waarop hij, helaas, onder de bus van opportunisme moet worden gegooid om hun spel gaande te houden.

  YouTube verwijdert 'dislike'-functie omdat Biden's WH-content meer 'Dislikes' dan 'Likes' blijft zien

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Kijk: Tucker beschrijft hoe het bezoek aan Moskou hem ‘radicaliseerde’, hekelt seniele BidenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitsland geeft tijdschema voor Russische ‘aanval’ op NAVO – Bloomberg
Volgend artikelHeeft de mensheid nog een pandemie nodig, voor ons eigen bestwil?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Leuk om lezen, vooral ook omdat het gewoon heel erg Juist is…én als ze Trump toch uit het Witte huis kunnen houden vrees ik dat het Zwart kan kleuren.. zoiets gebeurt dikwijls in een Revolutie..Trump heeft het Volk achter zich..meer dan ooit, meer dan 4 jaar geleden.. Goodbye voor de Deep-State en aanhang…

 2. Tjonge ,Goodbye voor de Deep-State en aanhang…

  PAY NO ATTENTION TO THE MAN BEHIND THE CURTAIN!

  Op minuut 6 :08

  Sjiisme De meeste sjiitische moslims, waaronder de alevieten en de twaalvers, geloven dat de Mahdi, in de persoon van Mohammed al-Mahdi (de twaalfde imam) leeft en zich schuil houdt. Hij is niet zichtbaar voor mensen maar is actief in het dagelijks leven en kan om hulp gevraagd worden.

  Voor mij is hij wel zichtbaar

 3. Onbelangrijke uitglijder: Staatstekort van 2 miljard moet zijn 2 biljoen, (Ik zeg altijd triljard tegen dat getal , een 1 met 12 nullen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in