withering_tree / Pixabay

Er is geen briljant analytisch brein voor nodig om te ontdekken dat de Amerikaanse samenleving het roer kwijtraakt en dat er machtige krachten zijn die ons op een kritiek moment willen verdelen en ons tot een burgeroorlog willen aanzetten, schrijft Leo Hohmann.

Na tientallen jaren van ideologische aanvallen op onze poortwachtersinstellingen door globalisten die niets met dit land te maken hebben, is Amerika’s gevoel van identiteit en doel gevaarlijk dicht bij de dood.

Een land zonder een samenhangende identiteit is een land dat rijp is voor manipulatie, verdeeldheid en uiteindelijk oorlog tussen zijn facties.

Wanneer de elites hun macht voelen afglijden, en ik denk dat ze dat doen, dan nemen ze een “brand alles af”-mentaliteit aan. Gaslighting in de media, vingerwijzen en zondebokken maken allemaal deel uit van de strategie en daar hebben we de afgelopen jaren genoeg van gezien.

Maar het is niet alleen Amerika. Het is de Westerse beschaving als geheel die aan het wegkwijnen is. En als beschavingen imploderen, lijdt iedereen daaronder. De goeden, de slechten en de onverschilligen.

Veel van mijn christelijke vrienden zeggen dat je je geen zorgen hoeft te maken, alles komt vanzelf goed. God heeft alles onder controle. Ik lees de geschiedenis en zie dat het feit dat God de touwtjes in handen heeft, niet betekent dat Zijn volgelingen niet zullen lijden onder vervolging, zelfs tot de dood erop volgt.

Maar er is een verschil tussen sterven voor je geloof en sterven omdat je in een ongelukkige situatie terechtkwam in een openbare ruimte waarvan je dacht dat die veilig was. Misschien was het vroeger altijd veilig, maar nu niet meer. Of misschien ontdek je op de harde manier dat je huis een laaghangend fruit bleek te zijn voor een beroepscrimineel of een bende criminelen. Ze vallen aan en je wordt verrast.

Wat ik wil zeggen is dat de wereld op het punt staat een veel gevaarlijkere plek te worden, zowel in eigen land als daarbuiten.

Wat in Europa begint, komt uiteindelijk ook hier, en burgeropstanden winnen aan kracht over het hele Europese continent. Frankrijk, België, Duitsland, Nederland, Italië en Spanje hebben allemaal te maken gehad met enorme burgerlijke onrust omdat mensen wakker worden van de wereldwijde zwendel die tegen hen wordt gevoerd door machtswellustige globalistische Luciferianen die het klimaat als excuus gebruiken om de vrijheid van meningsuiting, pers, vergadering en beweging drastisch in te perken, om nog maar te zwijgen van de inbreuk op hun privacy.

In alle bovengenoemde landen protesteren boeren tegen het globalistische klimaatbeleid. En ook de migrantenbevolking wordt onrustig.

Gisteravond waren er in Nederland migrantenrellen met een weinig gerapporteerde connectie met de Verenigde Staten. Je zult hierover niets vinden in de mainstream pers, maar blijf lezen en je zult zien waar ik het over heb: dat het nu tijd is om wakker te worden en je voor te bereiden op wat komen gaat.

  WEF Bad Trip: Globalisten willen ons  met Psycho-Drugs "behandelen"

Minstens vier politieagenten raakten gewond tijdens een rel die zaterdagavond 17 februari uitbrak in de straten buiten Den Haag, nadat twee rivaliserende groepen Eritrese migranten slaags raakten na een politiek meningsverschil.

Relschoppers staken politieauto’s en een bus in brand en Nederlandse politieagenten moesten traangas gebruiken om het gebied weer onder controle te krijgen.

Tientallen relschoppers werden gefilmd rond de Opera Conference Hall in Nederland, terwijl meerdere politiebusjes naar de plaats van het incident reden.

Een ander filmpje toonde ook de nasleep. Het gebouw had een aantal ingeslagen ruiten en geparkeerde voertuigen werden in brand gestoken. De straat zag eruit als een oorlogsgebied.

Volgens de woordvoerder van de gemeente Den Haag, Robin Middel, brak er een gevecht uit tussen twee groepen Eritreeërs dat “ernstig uit de hand liep”.

De politie zei dat tijdens de rellen twee agenten verwondingen opliepen aan hun hand en een andere aan haar gebit. Een vierde werd in de chaos geraakt door een politieauto.

Nu de Amerikaanse connectie.

Onafhankelijk journalist Andy Ngo meldde zaterdagavond op X dat meer dan 200 Eritrese migranten een sympathiebetuiging hielden in Charlotte, North Carolina, voor hun broeders overzee en dat die betoging ook gewelddadig werd.

Het Charlotte-Mecklenburg Police Department bevestigde Ngo’s melding van geweld dat uitbrak in de grootste stad van North Carolina.

Je kunt dit dus toevoegen aan de groeiende lijst van Amerikaanse steden waar geweld door migranten voorkomt. En het zal alleen maar erger worden totdat we massale deportaties gaan zien. Maar ik hoor geen politici praten over massadeportaties, jij wel? Dus verwacht niet dat het beter wordt.

Een andere stad waar criminaliteit door migranten woedt, is de grootste stad van het land, New York City.

Gewelddadige illegalen hebben bendes gevormd en maken hun aanwezigheid bekend in de Big Apple, en de politie begint nu pas een antwoord te formuleren. Maar ze vechten een verloren strijd, omdat de aanklagers van Soros die in New York werken, naar verluidt de criminele migrantenbendeleden weer op straat laten zodra ze gearresteerd zijn.

Ga nu naar Ohio, waar Butler County Sheriff Richard Jones eerder deze maand aankondigde dat hij een aantal grote veranderingen in zijn afdeling zou doorvoeren om zich voor te bereiden op een toekomst van intensieve bendegerelateerde migrantencriminaliteit en mogelijke terroristische aanslagen. Hij is zich terdege bewust van de 37.000 Chinezen die vorig jaar vanuit Mexico de VS zijn binnengekomen op zoek naar asiel. In 2024 zijn er nog eens 20.000 binnengekomen. Dat is een Chinees leger van 57.000 man dat zich hier in Amerika verzamelt, mogelijk slapende cellen vormt en wacht op hun orders om aan te vallen. Auteur en China-expert Gordon Chang schreef hier onlangs over in een artikel voor het Gatestone Institute.

  WEF-lid eist 94% minder 'mensenvoeten' op planeet om Agenda 2030-doelstellingen te halen

Hieronder oefenen Chinese migranten hun schietvaardigheden.

Maar terug naar de sheriff van Butler County.

WCPO in Cincinatti doet verslag:

Jones kondigde de veranderingen aan nadat hij terug was in Butler County van een bijeenkomst van de National Sheriff Association in Washington D.C., waar hij zei dat ze van de FBI-directeur hadden gehoord over terrorismedreigingen.

“De FBI-directeur vertelde ons dat het niet een kwestie is van of, maar van wanneer,” zei Jones.

Hij wil er zeker van zijn dat Butler County voorbereid is, dus hij zei dat hij elk voertuig van het sheriffdepartement uitrust met een geweer en een “go bag” met extra magazijnen voor de geweren en andere benodigdheden.

Jones kondigde ook aan dat hij werkt aan het verbeteren van de veiligheid door te kijken naar dronedetectietechnologie voor het kantoor van de sheriff.

“We kijken misschien wel naar teamtraining. We trainen voor schietpartijen op scholen, wat we moeten doen als we daar aankomen, schietpartijen in winkelcentra. We gaan de dingen een beetje anders bekijken,” zei hij.

De stappen die Jones neemt gaan ook verder dan zijn afdeling. Hij werkt eraan om ervoor te zorgen dat leden van de gemeenschap ook de middelen hebben die ze nodig hebben.

“We gaan beginnen met het trainen van burgers over wat ze moeten doen bij rampen en noodsituaties,” zei hij.

Dit land staat op het punt om veranderingen te zien die bijna niemand verwacht.

We moeten deze bedreigingen serieus gaan nemen. Hier zijn wat ideeën over hoe te beginnen.

 • Praat met je sheriff en vraag wat hij doet om zich voor te bereiden op een veel gewelddadiger Amerika. Vraag hem wat jij kunt doen om te helpen.
 • Zorg ervoor dat je een zelfverdedigingsmiddel in huis hebt en laat je trainen in het gebruik van dat wapen. Sommige sheriffs bieden deze training gratis aan.
 • Als je je een waakhond kunt veroorloven, koop er dan een (ik weet dat het veel kost om ze te voeren en te verzorgen, dus ga hier niet op in als je al moeite hebt om je gezin te onderhouden).
 • Er zijn nog andere dingen die je kunt doen, vaak voor heel weinig geld, om je beveiligingssituatie te verbeteren en de omtrek van je eigendom te verscherpen. Denk aan het installeren van bewegingslampen op zonne-energie rond je eigendom. Hang veiligheidssignalen en een bordje “pas op voor honden” op (zelfs als je geen hond hebt of als je hond klein en vriendelijk is).
 • Breng kijkgaten aan in je buitendeuren zodat je kunt zien wie er aanklopt.
  Vervang de scharnieren, grendels en sloten van buitendeuren door nachtsloten en vervang kortere schroeven door 3-inch schroeven. Een professionele crimineel kan altijd je deur intrappen, maar je wilt dat hij er meerdere keren tegenaan moet schoppen voordat hij binnenkomt, omdat je dan meer tijd hebt om je gezin in veiligheid te brengen.
 • Maak een gezinsplan over hoe je moet reageren als je hoort dat iemand probeert in te breken of als je iemand buiten ziet rondhangen die daar niet hoort te zijn.
 • Leg een voorraad water en voedsel aan, maar denk ook aan een situatie die drie maanden of langer kan duren en waarin je water moet kunnen filteren en wat van je eigen voedsel moet kunnen verbouwen.
 • Koop minstens drie 5-gallon containers en vul ze met benzine.
 • Zorg ervoor dat je alle basisgereedschappen en benodigdheden hebt die je nodig hebt.
 • Dingen zoals duct tape, schoppen, schoffels, hamers, schroevendraaiers, een goede bijl en/of strijdbijl.
 • Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding is de manier waarop je over dingen denkt.
 • Leef niet in ontkenning. Val niet ten prooi aan vooringenomenheid. Dit is niet meer het oude Amerika. Leven in ontkenning kan ervoor zorgen dat jij of een familielid onnodig wordt gedood.
  Heeft Drs. Harari van het WEF recht op leven?

Het meeste wat je nodig hebt kun je vinden in je plaatselijke sportwinkels, outdoorwinkels en ijzerwinkels.

Nu is het tijd om te beginnen met je persoonlijke plan voor thuisbeveiliging. Als je te lang wacht, zul je geen van de gereedschappen of benodigdheden vinden die nodig zijn om de perimeter van je huis te versterken. Als het geweld tot een bepaald punt escaleert, kan het ook zijn dat de schappen van je plaatselijke sportwinkel en ijzerwinkel leeg raken.

Onthoud dat als de politie er binnen een paar seconden moet zijn, ze pas na vele minuten ter plaatse zullen zijn. Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van je gezin.

Een van mijn favoriete beveiligingsexperts is John Lovell, een voormalig Army Ranger, toegewijd christen en oprichter van de Warrior Poet Society. Hieronder staat een uitstekend interview dat Lovell deed met Homesteaders of America over hoe je uit de naïeve mindset kunt komen waarin de meeste Amerikanen vast blijven zitten en hoe je kunt beginnen met het serieus nemen van je persoonlijke gezinsbeveiliging.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

HET PLAN: Tegen deze tijd in 2025 zullen de meeste resterende mensen insectenetende transgenders zijn die verbonden zijn met een transhumanistische supercomputerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWesten was ‘overdreven optimistisch’ over Oekraïne in 2023 – NAVO-commandant Rob Bauer
Volgend artikelWHO dreigt met de komst van Ziekte X: ‘Wanneer, niet als’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Van de identiteit van de VS is misbruik gemaakt door snuggere slogans dat het van oorsprong een immigratieland is. Dat wil echter zeggen immigratie uit Europa. En ze hadden een rassenprobleem waarmee ze (en daarmee wij in Europa) afgeperst zijn met de logica van de zwarten die hebben lezen en schrijven, zoals Obama en zijn A Promised Land, wat net zo reëel is als het beloofde land van de Joden. De Bijbel is net zo essentieel voor de identiteit van de VS als Rusland, alleen zijn ze in Rusland verder ontwikkeld als christenen, vandaar de zelfopoffering in het communisme. De Bijbel was bedoeld om onderscheid te leren tussen het licht en het duister waarbij grofweg het Oude Testament het duister is en het Nieuwe Testament het licht.

   • @ AS: ….koop gewoon een pcp….
    Er is een wezenlijk verschil tussen iets kopen er ermee om kunnen gaan beste man.
    Zoals een trouw bezoeker van FN al eerder zei; “een goede pen maakt nog geen schrijver”.

  • Niet nodig gewoon een pcp buks of pistool kopen geen vergunning nodig je moet 18jaar zijn en je indentiteit bij de verkoper inleveren. Je kan tot 12mm gaan met 300bar druk in de tank bijv bij:
   Dicks Dumpstore
   Krale
   Shogun
   en vele andere hier in NL

 2. De verdeel en heers methode: Zet de ene kant van de bevolking op tegen de ander kant van de bevolking. Por de boel flink op (mbv. staatstrollen en nep filmpjes) zodat ze elkaar gaan haten en ga dan rustig achterover zitten en kijk hoe ze zelf de chaos compleet maken. Ga daarna verder met de volgende strategie: order uit chaos (dat bestaat meestal uit afpakken van rechten en privacy) en bouw zo de New World Order op, succes verzekerd! Laat je niet opjutten en verdelen. Weiger de dingen die je niet wil (zoals vaccinatie, digitale ID en CBDC) en hou je verder overal buiten zodat er zo min mogelijk chaos ontstaat. Weigeren is je sterkste wapen!

 3. In het Westen is er in cultureel opzicht het idee ontstaan hoe ouder hoe echter, gezien de grote verbanden, de keerzijde hiervan is op eng persoonlijk vlak uit dubbelzinnigheid hoe ouder hoe achterlijker. In kinderen en jeugd is extreem geïnvesteerd, vooral de eigenwaan, die daarmee nog conservatiever zijn dan hun overgrootvaders.

 4. Mochten wij hier in nederland weer normaal kunnen wonen/werken/leven/plezier maken ….dan moeten we een grondige schoonmaak houden onder de roverheid,de ambtenaren,de zogenaamde welzijnorganisaties, de immigranten,het bankwezen,en vooral het justitie-apparaat.

  • Jusitie, politie en leger hebben allemaal 110% gefaald. Die moeten allemaal een verbod krijgen om ooit nog een functie te krijgen waarin ze anderen aansturen of handhaven… ze hebben bewezen dat ze geen enkele verantwoordelijkheid nemen en dat ze niet zelf nadenken, maar blind volgen. Allemaal een levenslang werkverbod voor funties met macht.

 5. Een andere stad waar criminaliteit door migranten woedt, is de grootste stad van het land, New York City.

  Obama: Nuclear Blast In NYC Bigger Concern Than Russia

  https://youtu.be/wddZFn-V7iA?si=0CnJhrBQ5-Yqs9oh

  Ik blijf berichten over deze belangrijkste gebeurtenis

  Ik heb onlangs ontdekt dat er op 8 april in totaal 8 totale en gedeeltelijke verduisteringen zullen plaatsvinden op 8 locaties genaamd “Nineveh”, ja, ik zei het, 8 locaties op 8 april. Verwijs naar Matteüs 16 aan het begin en let op de “tekenen uit de hemel” en waar er sprake is van “teken van Jona”. Weet je nog wat de zonsverduistering de mensen van Nineve op die dag veroorzaakte?

  De zonsverduistering zal plaatsvinden over:

  1. Nineve, Texas
  2. Nineve, Missouri
  3. Nineveh, Indiana (dit zal de hoogste omvang van de zonsverduistering zijn op Mag 1.023, de voorspelde lokale tijd dat deze zal plaatsvinden is om 15:07 uur)
  4. Nineve, Ohio
  5. Nineve, Pennsylvania
  6. Nineve, Virginia
  7. Nineve, New York
  8. Nineve, Nova Scotia

  Zonsverduistering van 21 augustus 2017

  De totale zonsverduistering van 8 april 2024

  6666 dagen

  Bedenk dat de inwoners van Nineve zich bekeerden toen zij daar getuige waren van de zonsverduistering.

  Er wordt aangenomen dat de oorspronkelijke zonsverduistering in Nineve plaatsvond op 15 juni 763 v.Chr., dat is 2787 jaar tot dit jaar. Zoek de Strong’s Concordance voor 2787 op en merk op wat de Hebreeuwse betekenis voor ‘charar’ is.

  Merk ook op dat ik (tot nu toe) alleen in heel Noord-Amerika kon ontdekken dat alle 8 deze locaties ALLE locaties waren, zelfs bekend als townships met de naam Nineveh. Let op: er zijn 8 locaties op 8 april. Het lijkt erop dat 8 om een goede reden herhaald wordt, toen ik het getal 8 opzocht volgens https://www.biblestudy.org/ las ik dat het getal 8 zou kunnen betekenen “een nieuw begin, een nieuwe orde of schepping, en de ware ‘wedergeboren’ gebeurtenis van de mens wanneer hij uit de dood wordt opgewekt en het eeuwige leven krijgt’.

  Zijn “Devil Comet” en Eclipse GOD’s WAARSCHUWING Israël/VS Zullen een FOUT maken in Bijbelse proporties?

  https://youtu.be/hGhlwFicwPo?si=N33mJ9jO_B6CoODG

  Als dit u niet doet beseffen dat de openbaring is begonnen

  Barack Hussein Obama werd op 4 augustus 1961 geboren

  April 8, 2024, total solar eclipse will cross North America

  uitkomst 62 jaar -8 maanden -en 4 dagen

  Obama is precies zo oud

  Als je het pad van de Grote Amerikaanse Zonsverduistering van 2024, het pad van de “Ring van Vuur” zonsverduistering van 14 oktober 2023 en het pad van de Grote Amerikaanse Zonsverduistering van 2017 allemaal op een kaart zet, vormen ze samen een gigantische paleo-Hebreeuwse “Aleph” boven Amerika…

  Als je het pad van de Grote Amerikaanse Zonsverduistering van 2024 en het pad van de Grote Amerikaanse Zonsverduistering van 2017 op een kaart zet, vormen ze samen een gigantische paleo-Hebreeuwse “Tav” boven Amerika…

  Jeremia 33:3

  Roep Mij aan, en Ik zal je antwoorden, Ik zal je grote, wonderlijke dingen bekendmaken, dingen die je volkomen onbekend zijn.

  “Devil Comet” die groter is dan de Mount Everest op weg naar de aarde

  weten jullie waarom ze het de duivelse komeet noemen

  Omdat hij twee horens heeft

  Het zal zichtbaar zijn tijdens de totale zonsverduistering
  De laatste keer dat komeet Pons-Brooks het perihelium passeerde, het punt dat zich het dichtst bij de zon bevindt in zijn baan, was in 1954. De volgende keer zal volgend jaar zijn, op 21 april 2024. Dat is slechts twee weken na de totale zonsverduistering van 8 april. Noord-Amerika – en we weten nu dat komeet Pons-Brooks tijdens de totaliteit aan de hemel nabij de zon zal staan. Het is waarschijnlijk helder genoeg om met een verrekijker op te merken, en als het weer uitbarst, misschien zelfs zichtbaar met het blote oog in de schemering overdag die ontstaat als de maan de zon bedekt. Dit is een bijzondere traktatie bovenop een toch al spannend evenement, dat je niet wilt missen.

  Nou ik neem alvast afscheid !

 6. Con el beneplácito de Mohamed VI y Pedro Sánchez estamos presenciando una invasión de los Países del África subsahariana que ya empieza a dar sus frutos, como es el caso de los altercados diarios en barrios de Países Bajos, Francia, etc.
  Esto es sólo el principio. Mientras esto siga adelante y no se controlen las fronteras en poco tiempo vamos a tener una sublevación por parte de los inmigrantes más agresivos y no vamos a poder parar dicha sublevación, con lo que eso nos va a llevar a una guerra entre Europeos y Africanos en nuestro territorio.

  Met de goedkeuring van Mohamed VI en Pedro Sánchez zijn we getuige van een invasie van Afrikaanse landen ten zuiden van de Sahara die al vruchten begint af te werpen, zoals in het geval van de dagelijkse rellen in buurten in Nederland, Frankrijk, enz.
  Dit is nog maar het begin. Zolang dit doorgaat en de grenzen niet worden gecontroleerd, zullen we binnenkort een opstand krijgen van de meest agressieve immigranten en we zullen niet in staat zijn om deze opstand te stoppen, wat zal leiden tot een oorlog tussen Europeanen en Afrikanen op ons grondgebied.

 7. Niet vergeten, bij komende oorlogstoestanden, staat van beleg, zeer zware opstanden en rebellie, enz, worden vergunde wapens en jachtwapens opgehaald door de orde diensten, zo vlug mogelijk, zie WO 1 en 2, de burgers hebben hun wapens nooit teruggezien of vergoed geweest, zeer degelijk en doeltreffend/dodelijk zijn voor een gezin 2 kruisbogen, de goedkope, grote modellen zijn zeer bruikbaar en degelijk, en legaal, de nu al huidige bendes allochtonen die nu al plunderen, gaan massaal uitzwermen, en die hebben wel wapens, op de hulp van mensen uit uw straat hoef je niet te reken, laat staan als je al een goede dag krijgt, helpen kunnen ze niet, jaren geleden waren er diverse wapeninzamelingen, waarbij allen zowat het jachtgeweer van opa en hun eigen long rifle inleverden op verzoek van de overheid, samenwerking tussen buren en straatbewoners is echt nodig om weerstand te bieden tegen deze hordes, met wie ???? oude mensen, wel opgevoede gezinnen, de jonge gasten met hun gsm, wie is er nog in het leger geweest? als deze toestanden opduiken, geloof me vrij, zijn we de klos, en delven we het onderspit, iedere weerstand tegen deze hordes zal ook tegen gewerkt worden door onze eigen orde diensten, het moet zoals het hoort, uw spullen laten jatten, uw vrouw verkrachten, de tanden uitgeklopt worden, en dan de politie bellen, die een uur later afkomt en er niets aandoet, ze doen nu al niets, mogen niet, zie maar naar de huidige rellen in de steden, de toestanden in Brussel en andere grootsteden, ze kunnen nog geen jongerenbenden aan van enkele tientallen, en anderzijds bij zulke toestanden, waar gaan ze honderden plunderaars opsluiten, we staan er slecht voor, geloof me vrij, in bepaalde staten van Amerika heb je nog het recht voor aankoop wapens en je eigen te verdedigen, hier moet het door mensen die het niet kunnen, niet mogen, en het is ook bij dergelijke toestanden niet realistisch.

 8. Eerdaags krijgen we een nieuw dak over de aarde. Het plasma firmament is aan vernieuwing toe. Deze keer zullen we samen gevoegd worden met 87 andere plasma koepels, vandaar de symboliek die we overal tegen komen over het getal 88. Bij deze gebeurtenis zal de zon en de maan 10 dagen niet te zien zijn. Dus 10 dagen duisternis. In die tijd zal de nieuwe plasmakoepel alle 88 kleinere koepels overspannen en als dat gebeurt is, zal elke kleinere koepels van de 88 koepels verdwijnen. Dan wordt de aarde als ware 87x groter voor ons en zullen we ook eventuele ontmoetingen van die 87 andere koepel gevangenissen kennis mee maken.

  Dat het nu zo rommelt in de wereld dat komt, doordat de frequentie steeds hoger wordt. De Schumann resonantie van 7,83 Hz van de aarde is op een steeds hogere frequentie gaan resoneren. Wat we alle ervaren als het ontwaken van de mensheid. De nieuwe grotere plasma koepel zal op een nog hogere frequentie resoneren en ieder die deze hogere resonanties niet kan behalen. Zullen dan ook niet overgaan naar de nieuwe plasma koepel. Dan zullen diegene die over zijn gegaan naar de nieuwe grotere plasmakoepel ervaren dat vele niet zijn mee gegaan.

  Daar speelt het covidvaccin een hoofdrol in, wie wel of niet mee gaan. Ben er zelf niet uit of alleen de gevaccineerde meegaan of net andersom de ongevaccineerde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in