Dr. Jochen Ziegler is een gelauwerde arts en biochemicus van de Duitse universiteit van Hohenheim. Hij heeft ook de ontwikkeling van het Coronavirus nauwlettend gevolgd. Als natuurwetenschapper heeft hij de expertise om cijfers en statistieken te beoordelen. Hij zegt: Er is geen sprake van een pandemie! Politici voeden de hysterie om hun macht te behouden.

Het is inmiddels een wetenschappelijk feit dat de dodelijkheid van het Coronavirus niet hoger is dan die van griep, is dr. Ziegler ervan overtuigd. Ook al waarderen de mainstream media deze reeds bekende kennis niet, is het een “wetenschappelijke waarheid die voortkomt uit de feiten van de werkelijkheid”. Bovendien is  het Coronavirus veel ouder dan verwacht. In Italiaanse bloedmonsters zijn vanaf 2019 al antilichamen tegen SARS-Cov-2 aangetroffen.

Weten politici al sinds maart dat er weinig risico’s zijn?

Sinds eind februari zouden de verzamelde gegevens wijzen op een lage dodelijkheid van het virus, maar de gegevens die aanvankelijk aan boord van het cruiseschip Diamond Princess zijn verzameld, zouden niet voldoende zijn geweest voor een definitieve beoordeling. Uiterlijk vanaf medio maart zijn er echter voldoende gegevens om het gevaar met zekerheid als laag te classificeren. Deze medische waarheid had echter geen invloed op de paniekverspreiding door de media, bekritiseert Ziegler.

De arts en biochemicus gaat ervan uit dat de meeste politici zich sinds maart bewust moeten zijn van de feitelijke onschadelijkheid van het virus en insinueert: “Maar ondertussen hebben ze ontdekt hoe sterk de hysterie een heerschappij stabiliserend effect heeft”.

PCR-tests: verkeerde cijfers brengen economische schade met zich mee

  Dood door mondkapje? Mondkapje dragen, bacteriële longontsteking en de griep van 1918

De expert deelt verdere kritiek uit: De PCR-tests van Drosten zijn – zoals ook door deskundigen wordt bevestigd – volstrekt nutteloos en leveren uiteindelijk volstrekt nietszeggende cijfers op: “Met deze cijfers worden maatregelen afgedwongen die medisch ondoeltreffend zijn en zeer schadelijk voor de nationale economie”. Met een pandemie heeft dit alles niets te maken.

Geen echte pandemie

Volgens Ziegler is er geen absolute stijging van het aantal sterfgevallen door het virus. In een echte pandemie zouden er ook massa’s jonge doden zijn, zegt de expert. In het geval van Corona zijn er geen jeugdige doden. Covid is lange tijd een natuurlijke doodsoorzaak geweest bij ernstig zieke, zeer oude mensen, want Corona is geen nieuw virus, legt de biochemicus en arts uit op het Achgut nieuwsblog.

Bill Gates wil Corona-geïnfecteerden microchips implanteren

Vorig artikelWHO-baas Tedros beschuldigd van volkerenmoord
Volgend artikelTsjechië garandeert het recht op bezit van vuurwapens als reactie op de pogingen van de EU om burgers te ontwapenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. toen ik klein was, zei mijn moeder al : politici willen maar 1 ding : macht, macht en nog meer macht.
  en het is echt waar : ze doen er alles aan om hun reet maar op het pluche te houden.
  leugens, bedrog, manipulatie, indoctrinatie etc : niets gaat hun te ver.
  wanneer ziet het,, gewone werkvolk ” nu eens met wat voor ruggengraat loze leugenaars en mooi praters we opgescheept zitten : they murder us all en mensen nemen lachend en blatend de hun aangereikte schep aan om hun eigen graf te graven

 2. “Volgens Ziegler is er geen absolute stijging van het aantal sterfgevallen door het virus. In een echte pandemie zouden er ook massa’s jonge doden zijn, zegt de expert. In het geval van Corona zijn er geen jeugdige doden. Covid is lange tijd een natuurlijke doodsoorzaak geweest bij ernstig zieke, zeer oude mensen, want Corona is geen nieuw virus, legt de biochemicus en arts uit op het Achgut nieuwsblog.”

  (even een stukje sarcasme)
  Kijk, en daarom nemen ze Haga ook niet serieus want ze willen ons alleen maar beschermen tegen een nare pijnlijke dood op een IC afdeling door noodzakelijke beademing.
  Het is dus juist goed dat ze ons allemaal willen opsluiten en van elkaar isoleren.
  Tegen zoveel domheid kan ik ook niet op. Allemaal leugens lees ik hier.
  Neem nou maar aan dat we met een pandemie te maken hebben.
  rutte zegt het zelfs.

  • Ik heb medelijden met je. Zo gehersenspoeld.

   Kijk eens naar cijfers en feiten. Dat doe je niet. Je luistert als een braaf nederlandertje wat de NPO en de corrupte policti je voorschotelen. Je mening en wereldbeeld laat je netjes voorkauwen.

   Het geeft niet. Lees hier dan niet als je het niet eens bent. Ga lekker ergens anders je domheid uiten.

 3. Het wordt met de dag gekker met de mensen.
  Moet ik bij de balie zijn in de supermarkt, krijg ik in eens ruzie met iedereen daar.
  Blijken er mensen bedacht te hebben om buiten te wachten en ruim 5m afstand te houden.
  Dus overal stonden mensen verspreid, wat wel vaker gebeurt.
  Dus ik moet dan eerst aan willekeurige mensen gaan vragen of ze binnen moeten zijn voordat ik naar binnen zou mogen.
  En anders ergens midden op straat wachten op ????????
  Ben ik nou gek aan het worden?

 4. De cijfers spreken voor zich. Vanaf 1 oktober gold het mondkapjes advies, zie eerste rode lijn. Vanaf 1 december de mondkapjes plicht, zie tweede rode lijn. De rode lijnen tonen een sterke toename in besmettingen aan ten opzichte van de periode daarvoor. Met andere woorden, er treedt geen daling op nadat men mondkapjes ging dragen, neen, de invoering valt juist samen met een sterke stijging! Niet eenmalig bij het advies, maar tot twee keer toe.

  Wat ook opvalt is dat vanaf 15 oktober de stijgende trend wordt omgebogen, naar eerst een stabiele en daarna dalende trend. Zie groene lijn. Dit valt samen met de gedeeltelijke lockdown die op 15 oktober is afgekondigd.
  https://www.vrijspreker.nl/wp/2020/12/bewijs-voor-negatieve-effecten-mondkapjes/

 5. Ze willen ons niet alleen opsluiten en isoleren van mekaar, maar ook dat we ons de tyfus vervelen.
  Ik kan niet eens een tube houtlijm kopen omdat dat onder niet essentiële goederen valt.
  Dus klussen met al je verveling zit er ook al niet meer in.
  En het dan maar gek vinden dat al die grote bedrijven groeien als kool.
  Dat zijn wel de enige waar ik nou nog houtlijm kan kopen dus wordt het weer bol.com i.p.v. de plaatselijke middenstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in