Terwijl hij miljarden dollars van de Westerse belastingbetalers afroomt, heeft de Oekraïense marionetten-“president” Zelensky een dreigende zwarte lijst opgesteld, waarin Amerikaanse wetgevers en journalisten specifiek worden genoemd als “Russische propagandisten” die door de media en de samenleving moeten worden afgewezen, schrijft Healthranger.

Tot schrik van velen staan onder die namen de Amerikaanse senator Rand Paul, congreslid Tulsi Gabbard en prijswinnend journalist Glenn Greenwald. Iedereen die het niet eens is met Zelensky gaat nu blijkbaar een soort “marionet van Poetin” genoemd worden, alsof de geïnstalleerde leider van een Europees land nu een soort reputatiescore mag dicteren voor Amerikaanse wetgevers en journalisten. Dit is het soort tactiek dat in fascistische, autoritaire staten gebruikt wordt, die riekt naar nazi-Duitsland en de oude Sovjet-Unie onder Stalin. En dit komt nog bovenop het feit dat Zelensky de volgende verachtelijke tactieken toepast, die alle geworteld zijn in autoritarisme en tirannie:

 • Het verbieden van alle politieke partijen van de oppositie in Oekraïne.
 • Alle media verbieden, behalve die welke door zijn regime worden gecontroleerd.
 • Het verbieden van boeken, films, muziek, kunstwerken en theatervoorstellingen die verwijzen naar de russisch-etnische geschiedenis van Oekraïne (in wezen het verbieden van de ware geschiedenis).

Zoals Glenn Greenwald in deze Twitter-draad gedetailleerd heeft beschreven:

Vóór de Russische invasie en sindsdien heeft Zelensky de fundamentele vrijheden afgeschaft: oppositiemedia verboden, partijen vogelvrij verklaard, dissidenten gevangengezet. Nu Oekraïne geld en wapens van het Westen eist, willen ze deze repressie naar onze landen exporteren met McCarthy-achtige zwarte lijsten: u kunt de volledige Oekraïense zwarte lijst zien, verkregen door @unherd. Behalve de hierboven genoemde personen zijn officieel verguisd @JeffDSachs, @RandPaul, de voormalige Braziliaanse president @LulaOficial, kolonel Douglas MacGregor, Caleb Maupin, Marine LePen en vele anderen: het vergt uiterste vermetelheid van Zelensky en zijn trawanten om de wereld rond te gaan en van andere naties te eisen dat zij enorme hoeveelheden wapens en geld naar hem sturen, om vervolgens te proberen de dissidentie in onze landen te onderdrukken door journalisten en burgers die vragen stellen te besmeuren.

Zelensky is een razende krankzinnige tiran, dronken van macht en een gevaar voor de hele wereld

Zelensky is in feite een razende krankzinnige tiran geworden, die tientallen miljarden dollars van het Westen eist onder het valse etiket van “verdediging van de democratie”, terwijl hij in feite in het kielzog marcheert van de tirannen uit de geschiedenis, zoals Hitler, Stalin en Mao. Zelensky’s rechtmatige plaats in de hiërarchie van de autoritaire geschiedenis zou naast Kim Jong-Un, Fidel Castro of Pol Pot kunnen zijn. Toch wordt hij op de een of andere manier door de verwrongen, bedrieglijke westerse media gevierd als een goddelijke held die West-Europa moet redden van de verwoestingen van Rusland.

  Big Serge: Lawaai en furie - Over kernwapens, slagorde en strijdwagens

Toch is Rusland de enige echte hoop voor het Oekraïense volk om te ontsnappen aan hun slavernij onder Zelensky, een tiran die bijna 8 jaar lang militaire aanvallen tegen het onschuldige volk van de Donbass-regio toestond, oorlog tegen de burgerbevolking voerde en geheime politieoperaties door het hele land leidde, compleet met moorden op politieke tegenstanders en heimelijke verdwijningen van critici van de regering. Dit alles gebeurde natuurlijk onder de volledige leiding van de CIA, zoals nu ook zonder schroom is toegegeven door de Washington Post en andere nieuwsorganen. Zelensky is al die tijd een marionet geweest, wat niet verwonderlijk is, gezien zijn achtergrond als gay komiek en tv-acteur die gemakkelijk gechanteerd kon worden met vuil uit zijn schimmige verleden. Dus wanneer Rusland nu uitlegt dat zij bezig zijn Oekraïne te “denazificeren”, is het allemaal logisch. Zelensky werkte ook mee aan de ondersteuning van het Azov nazi-bataljon dat jarenlang de Oekraïense burgers geterroriseerd heeft en pas teruggeslagen werd toen Rusland zijn Speciale Militaire Operatie begon om het Oekraïense regime te demilitariseren dat onschuldige burgers (ook kinderen) vermoordde. In het belang van het volk van Oekraïne kunnen wij alleen maar hopen dat iemand Zelensky spoedig uit de macht verwijdert, of dat nu door de VS, door Rusland of door een Oekraïense militaire staatsgreep wordt bereikt. Hoe eerder Zelensky verwijderd wordt, hoe eerder er met Rusland onderhandeld kan worden over een vreedzame oplossing. En dat betekent dat er eindelijk een einde kan komen aan de nodeloze dood van Oekraïense mannen, veel te laat en lang nadat Zelensky het leven van tienduizenden onschuldige Oekraïners heeft opgeofferd om te proberen zijn eigen wetteloze regime te beschermen dat naar het westen toe zwicht.

Godzijdank: Rusland kondigt aan het Oekraïense volk te willen helpen om de razende tiran Zelensky uit te schakelen

Gelukkig voor het volk van Oekraïne breidt Rusland nu de reikwijdte van zijn militaire operatie uit en is het blijkbaar van plan om Zelensky uit de macht te zetten. Zoals gedetailleerd door Zero Hedge:

Rusland heeft voor het eerst als een van zijn uiteindelijke oorlogsdoelen het bereiken van een regimeverandering in Oekraïne genoemd. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov zei in zondagse opmerkingen, die maandag openbaar werden gemaakt, dat Moskou het Oekraïense volk zal helpen “zich te ontdoen van het regime” in Kiev. Tot aan het begin van de zomer had het Russische leger zijn doelstellingen op het slagveld gericht op de “bevrijding” van de Donbas, maar deze laatste opmerking van Lavrov over het verwijderen van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky vertegenwoordigt het meest expansieve oorlogsdoel tot nu toe. “Wij zijn vastbesloten de bevolking van Oost-Oekraïne te helpen om zich te bevrijden van de last van dit absoluut onaanvaardbare regime,” zei Lavrov tijdens een ontmoeting met ambtenaren van de Arabische Liga in Egypte.

Op soortgelijke wijze heeft Donetsk-leider Denis Pushilin verklaard dat Rusland nu zijn militaire operatie in westelijke richting moet voortzetten, waarbij het de nazi’s en fascisten uit Odessa, Kiev en alle Oekraïense steden die oorspronkelijk onder de Sovjet-Unie gesticht zijn, moet elimineren. Van NewsRND.com: De president van de Volksrepubliek Donetsk, Denis Pushilin, verklaarde dat het tijd was om Russische steden als Kiev en andere grote steden te bevrijden. De website Russia Today citeerde Pushilin als volgt: Het is tijd om de door het Russische volk gestichte Russische steden weer te bevrijden, zoals Kiev Tsjernigov, Poltava, Odessa, Dnepropetrovsk, Charkov, Zaporozjye en Lutsk. Sinds de Volksrepubliek Donetsk zich in 2014 onafhankelijk verklaarde van Kiev, wordt deze regio regelmatig gebombardeerd door de Oekraïense strijdkrachten. Volg Sana’s nieuws op Telegram https://t.me/SyrianArabNewsAgency.

Zoals Zelensky, de NAVO en de VS heel duidelijk hebben gemaakt, is de enige manier waarop Rusland veilig kan zijn voor westerse agressie, het elimineren van het fascistische regime van Oekraïne en het volk van Oekraïne zelf zijn leiders laten kiezen (in plaats van de CIA gehoorzame marionetten te laten installeren). Wij schatten dat de dagen van Zelenski op de een of andere manier geteld zijn.

  Gehele Oekraïense eenheid geeft zich over in Volksrepubliek Donetsk

Een einde maken aan het fascistische bewind van Zelensky is de enige manier om de genocide tegen etnische Russen in Oekraïne te stoppen

Het wordt voor Rusland en de bevolking van Donetsk steeds duidelijker dat de enige manier om een einde te maken aan het terrorisme en de mensvijandige massamoorden van Zelensky op russisch-etnische burgers, is Zelensky uit te schakelen en voor eens en voor altijd een einde te maken aan zijn fascistische regime. Evenals Adolf Hitler – ook een krankzinnige, op macht beluste genocidale gek als Zelensky – moeten de eerzame mogendheden van de wereld op een gegeven ogenblik de prijs betalen om het kwaad uit deze wereld te verwijderen, zelfs als dat betekent dat zij een oorlog moeten uitvechten om dat resultaat te bereiken.

In een vorig tijdperk hebben Amerika en het Verenigd Koninkrijk offers gebracht om een einde te maken aan het boosaardige regime van Adolf Hitler. Rusland betaalde een zware prijs door deel te nemen aan dat hoofdstuk van de geschiedenis, en verloor meer dan 20 miljoen mannen in de strijd tegen de nazi’s. Nu schijnt Rusland opgeroepen te worden om dat offer te herhalen ten bate van de toekomst van de mensheid. Een wereld die bestuurd wordt door CIA marionetten zoals Zelensky is een tirannieke, despotische wereld, die men zich niet mag laten ontplooien. Zelensky en zijn handlers moeten verhinderd worden de hele mensheid tot slaaf te maken. Samenvattend, Zelensky is de vertolking van het pure kwaad. Hij staat 100% op één lijn met de anti-menselijke LGBT agenda, de “woke” demonische propaganda van het westen, de klimaatveranderingshoax die de menselijke beschaving verplettert, de vaccin-dood/ontvolkingsagenda, extreme censuur van zijn eigen volk en alle andere afschuwelijke pijlers van het kwaad die nu de westerse naties als Duitsland, Frankrijk, het VK, de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland kenmerken. Deze westerse naties zijn doordrenkt van satanisme, kindermoord (infanticide), grooming, transgender verminkingen, gemanipuleerde verkiezingen, extreme censuur, illegale vervolging van politieke vijanden (J6) en soortgelijke misdaden tegen de mensheid.

  In video: Oekraïense officieren onthullen de werkelijke verliezen van diverse Oekraïense eenheden

De waarheid is, dat het verwijderen van Zelensky slechts stap één is van het traject dat nodig is om de mensheid te redden van satanisme en ineenstorting. De onwettige vijandelijke bezettingsmacht die momenteel het onwettige regime in Amerika leidt, moet ook op democratische wijze uit de macht worden gezet, vervolgd worden voor hun misdaden en gestraft worden voor hun misdaden tegen onze wereld. Alleen dan kunnen wij allen terugkeren naar vreedzame coëxistentie, wereldwijde vrijhandel, betaalbaar voedsel, meststoffen, energie, landbouw en overvloed. Leer meer in de hard-hitting Situation Update podcast van vandaag via Brighteon.com: Brighteon.com/041c25e6-b93b-450f-8ce6-a0cd9848fc89.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

O, het drama! O, al die Russische gadgets!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelJe weet dat het slecht wordt voor Oekraïne wanneer MSM de propaganda betwist
Volgend artikelVan Bill Gates tot “De Grote Weigering”: Boeren in de frontlinie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Zelenski is een megalomaan en narcist. En kwaadaardig en bewierookt door Amerika en Europa. Brr vuile en gevaarlijke combinatie.

 2. geachte deze die dit geschreven is ,is een beste vriend van Mijnheer poutine .

  Het is toch niet normaal wat poutine nu doet! Dat zelenski geen heilig is dat weet iedereen .
  Mijn idee is dat president Macron als leider van Europa dan , niet goed heeft gehandeld in zijn discussies met Vladimir Poutine . Kijk zolang mevrouw Merkel daar was was er geen oorlog. Het was niet normaal dat zelenski 8 jaar het oosten heeft gebombardeerd . Waarom er nooit iemand van Europa tussen gekomen is , is ook niet normaal . Maar Poutine heeft ook altijd gelogen dat hij Oekraïne nooit ging oorlog heeft verklaard. Maar dat er nu 40.000 doden zijn in Rusland is ook niet normaal En hoeveel zijn er in Oekraïne ???? en een groot deel is door Rusland plat gebombardeerd. Kan ook niet.
  Wat moet er nu gebeuren Europa met Amerika en Rusland tezamen komen zonder Oekraïne voor de vrede te bespreken, en dit zo rap mogelijk.
  Want er is altijd d een kant voor en langs de andere kant tegen . Wat er zeker is dat Oekraïne wel onder toezicht van Europa zal zijn en al de corruptie van dit land zal moeten eindigen . Ik heb weel veel vrienden in Rusland en ze zijn tegen deze oorlog. Mr Poetin moet toch ook zien wat hij doet niet menselijk is.

  • Als u zich de afgelopen jaren in de bevolking van Oekrilamd had verdiept dan weet u dat er grote onvrede is over het “westen”. De Sovjettijd was zwaar, maar de zgn mooie democratie heeft hen in diepe vepauperde ellende gestort. (ik spreek niet over de rijke Oekrievakantiegangers, vrienden van die relnicht.
   De kutamerikanen moeten van hun misplaatste arrogantie worden afgeholpen. Tyfusvolk.

  • Beste U opend dat diegene die het artikel heeft geschreven een vriend van Putin moest zijn. Nu ik ben niet bebaald vriend, maar kan hem volledig begrijpen. In 2014 is er een regerings wissel gebeurd door toedoen van europa en de vs, eigenlijk een machtsovername. Selinsky maakt gebruik van een nazie batalion, die expliciet vechten en manipuleren van het russich sprekend volk wonend in de dombas en mariopol. Nu na 8 jaar oorlog in eigen oekraine, maar eigenlijk tegen de russen, komt Putin ertussen, nog niet door hoe ver Rusland gaat, alleen de dombas en het zuiden,waar meerdere russen wonen, viel hij binnen om de nazies er te verdrijven, in hety westen heeft hij alleen oorlogs wapendepo en eventueel spoorlijnen die wapentuig vervoeren aangevallen. Dat het graan niet buiten geraakt is zuiver de schuld van de eu en de vs, om Putin daarvan de schuld te geven. De blokades die de eu Rusland oplecht, schaad Rusland helemaal niet maar europa heel hard, waavan weer Rusland de schuld krijgt dat het wederom niet verdiend, en om af te sluiten, het hoord allemaal bij het grote plan, agenda2030.

 3. Napoleon ca 1811. In de eeuwige strijd van Frankrijk en Groot-Britannië en in een poging hun economie plat te leggen bedacht Napoleon
  het Continentaal Systeem.
  Britse schepen werden verbannen uit alle havens onder Frans bewind. Ook neutrale landen mochten geen Britse waren naar het vasteland brengen.
  Het legde niet alleen de Britse economie lam maar ook die van heel Europa.
  De blokkades werden doorbroken, smokkel, corruptie floreerde, fortuinen en verliezen werden verdiend in dit pokerspel.
  En meer nog… bondgenoten werden vijanden.
  Bekend?

 4. Zelensky is een pop door de VS aan de macht gekomen, zou er veel verschil komen indien hij er niet meer is ? De VS willen dit beleid, geen vrede maar de oorlog rekken, zie niks veranderen voorlopig, triest, lijden vele mensen onder, zucht .

 5. Steeds wanneer ik deze Zelenski-film voorbij zie komen, moet ik steeds aan die ScarFace film denken.
  Andere beelden, ander verhaal, maar zelfde verhaallijn.
  Misschien van de zelfde regisseur?

 6. Boehoe nazi-fascisten.
  In de tijd van Fenixx wisten jullie nog waar deze ideologie echt voor stond.
  Helaas is frontnieuws tegenwoordig steeds meer (((frontnieuws))) aan het worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in